-
Η τιμή του 12850 Ευρώ δεν περιλαμβάνει το μεταλλικό χρώμα, 350 Ευρώ, που στην αρχή τουλάχιστον είναι αναπόφευκτο. Έχουν αρχίσει οι παραγγελίες και μάλιστα υπάρχουν και ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Για αρχή φέρνουν το 1000cc (68hp) manual ή CVT (+1200 Ευρώ) και από την άνοιξη θα εισαχθεί και σε 1300cc (100hp).
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
τι αλλο θελω?
μα .. να ηταν φθηνοτερο!παλι καλα, υπεθετα οτι θα ηθελες να ειναι πισωκινητο με 150 αλογα
-
-
σκεφτομαι σοβαρα να παρω το IQ!
πρεπει ομως να αγορασουν το δικο μου smart limited, να παρω την εκδοση με αυτοματο κιβωτιο και τον πλουσιο εξοπλισμο , αλλα και να μην δοσω χρηματα!
ο πωλητης και εγω θα παρω -
Μα δεν είναι υπερβολικοί 9 αερόσακοι; Βάζουν 6 σε αυτοκίνητα 2 και 3 κατηγορίες πάνω και σε αυτό που θα κινείται μόνο στην πόλη βάζουν 9; Υποτίθεται πως θέλουμε να εξοικονομήσουμε χώρο αλλά και χρήματα. Είναι ακριβό πάντως αν ξεκινάει από τα 13k.
-
Μια χαρα ειναι το αυτοκινητο.Και ουτε ακριβο ειναι.Για δειτε ποσο κανει ο ανταγωνισμος και μετα βαλτε ολα αυτα που εχει το ΙQ στον βασικο εξοπλισμο και δειτε ποσο θα εκαναν.Ειδικα αν δειτε και ποσες καινοτομιες εχει.Πχ ντεποζιτο και διαφορικο που ειναι εντελως διαφορετικα .
-
14500 στο βασικό επίπεδο??????
πολλά ρε γμτ...
τέλος πάντων καλορίζικο να σου είναι, καλοτάξιδο και πάντα ευχάριστες διαδρομές!
Πότε με το καλό στα χέρια σου;
-
καλοταξιδο και περιμενουμε εντυπωσεις
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καλοταξιδο και περιμενουμε εντυπωσειςγιατί ενδιαφέρεσαι;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
γιατί ενδιαφέρεσαι;
οχι εγω, ο tm
-
Το αμαξακι ειναι αψογο απο όλες τις πλευρές ...αλλά οι τιμές του ειναι εκτός ανταγωνισμού απλά.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εγώ πάντως έκλεισα ένα με αυτόματο σασμάν λευκό με το χαμηλό επίπεδο εξοπλισμού .
Περίπου στα 14.500 +Καλοριζικο!
-
Καλορίζικο Γιώργο!
-
Καλοτάξιδο φίλε, να το χαρείς
-
Καλοτάξιδο να είναι αν και για μεγάλα ταξίδια δεν το βλέπω αν και δεν νομίζω να είναι το ίδιο απογοητευτικό με το σμαρτ. Το iQ² έχει κανένας ιδέα πόσο κοστίζει; Πότε το φέρνουν και στις υπόλοιπες εκθέσεις να το περιεργαστούμε;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γιατί ενδιαφέρεσαι;
οχι εγω, ο tm
κυρίως ενδιαφέρομαι για τη συμπεριφορα του αυτοματου.. εχω ακουσει τα καλυτερα!
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Καλοτάξιδο να είναι αν και για μεγάλα ταξίδια δεν το βλέπω αν και δεν νομίζω να είναι το ίδιο απογοητευτικό με το σμαρτ. Το iQ² έχει κανένας ιδέα πόσο κοστίζει; Πότε το φέρνουν και στις υπόλοιπες εκθέσεις να το περιεργαστούμε;το άι κιου2 τι διαφορά έχει σε σχέση με το απλό?
-
- σκούρο περίγραμμα στα φώτα
- αισθητήρα βροχής (για υαλοκαθαριστήρες)
και κάτι άλλα που έχουν αναρτηθεί και στο site των 4 τροχών.
-
Γεια σας, σκεφτόμουν να αλλάξω το Smart του 2003 που διαθέτω με το IQ - και με χαροποίησε ιδιαίτερα η ύπαρξη του - αλλά όταν το επισκέφτηκα πρόσφατα με προβλημάτισαν κάποια χαρακτηριστικά του. Πρώτον το μεγάλο φάρδος του αυτοκινήτου. Mπορεί σε κάποιους να εμπνέει σιγουριά αλλά είναι ένα σοβαρό μειονέκτημα για την χρήση εντός πόλης που προορίζεται και με ενδιαφέρει άμεσα. Προσωπικά το εσωτερικό φάρδος εμπρός δεν μου προσφέρει τίποτα παρά καλύτερη αίσθηση (πίσω έτσι και αλλιώς τα καθίσματα είναι πρακτικά κολλημένα). Από την άλλη με τόσο μεγάλο πλάτος θα ξεχάσω σίγουρα την άνεση ελιγμών και παρκαρίσματος που έχω συνηθίσει από το Smart (διαστάσεις 2.5m X 1.5m). Δεύτερον, βρίσκω απαράδεκτο το γεγονός ότι οι εμπρός θέσεις όταν πέσουν για την πρόσβαση στα πίσω καθίσματα δεν επανέρχονται στην αρχική τους ρύθμιση!!! Είναι δυνατόν σε ένα αυτοκίνητο το οποίο έχει αρχική τιμή 13000 ευρώ και 9 αερόσακους τα εμπρός καθίσματα να μην κρατούν μνήμη της προηγούμενης θέσης τους? Τονίζω ότι ο βασικός λόγος αλλαγής του Smart είναι η ύπαρξη πίσω θέσης και φυσικά η συνεχής χρήση της (ένας ενήλικος με δύο παιδιά). Τρίτον και λιγότερο σημαντικό είναι ότι είναι όλο βαμμένο ακόμα και στους προφυλακτήρες, χωρίς κάποια σημεία που να αντέχουν τα μικροχτυπήματα. Λογική συνέπεια στην συνεχή χρήση πόλης σε σύντομο χρονικό διάστημα να χρειάζεται βάψιμο. Το smart με τα πανελς (που απορροφούν τα μικροχτυπήματα) σε αυτόν τον τομέα μου έχει αποβεί εξαιρετικό. Μετά από 5 χρόνια το αυτοκίνητο εξακολουθεί να είναι σαν καινούργιο. Αυτές είναι οι αρνητικές σκέψεις μου 0-δεν αναφέρθηκα καθόλου στις θετικές (πχ κλιματισμός, αξιοπιστία) Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω σχετικά με τα θέματα που έθιξα, ειδικά στο θέμα του καθίσματος, θα με ενδιέφερε να το μάθω.
-
Tο αυτοκίνητο έχει εξαιρετικά μικρό κύκλο στροφής στα ιδια και λίγο καλύτερα επίπεδα από το Smart παρόλο το μεγαλύτερο πλάτος του. Δεν θυμάμαι νούμερο και το περιοδικό με το τεστ το έχω δυστυχώς πετάξει.
Toyota IQ