-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Μπλιαξ ...
Μόνο για τον κικιζα είναι ...Μεχρι πριν 12 χρονια, θα το χτυπαγα ανετα το GT.
Τωρα...δεν. Αλλα σιγουρα θα ηθελα πολυ να το οδηγησω... -
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Και πού ξέρεις τι ποιότητα/συναρμογή έχει το UP; (εγώ θα το λέω Down για ευνόητους λόγους... )
To υπονοει η λεξη...
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Εχεις καποια επαφη με την εν λογω κατηγορια, η μπαινεις μονο σε 911,corvette, κτλ..?
Bεβαιως...Στενη επαφη...τριτου τυπου...
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
1 εικόνα = 1000 λέξεις... Και δεν νομίζω το γυμνό μέταλλο στις πόρτες να λέγεται ποιότητα. Φτήνια λέγεται!
Η ας πούμε το γεγονός ότι για να ανοίξει ο οδηγός το παράθυρο του συνοδηγού πρέπει να τεντωθεί μέχρι τη πόρτα του συνοδηγού! Αυτό είναι εντελώς τσιπιά!
Aν για εσενα μερος γυμνου μεταλλου = φτηνια , και αντιστοιχα ντυμενο φουλ το εσωτερικο = ποιοτητα, παω πασσο...
Το δευτερο, δεν παιζει στο UP!. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μπλιαξ ...
Τωρα...δεν. Αλλα σιγουρα θα ηθελα πολυ να το οδηγησω...Ρε Γρηγόρη θα μας τρελανεις ; Είναι κακασχημο -υποκειμενικό - έχει κάκιστο εσωτερικό που θα πήγαινε καλύτερα σε ρουμανικο κατασκεύασμα και ΕΣΥ θες να το οδηγησεις ;; Είχε ποτε η φαουβε ενδιαφέρον μικρά (μην πω και πιο μεγάλα και παρεξηγηθεις )
Ότι συγκρίνεις την ρουμανική φθηνια (σε Ντιζαιν , υλικά ) με το 500αρακι τι σου λέει ; -
Και ναι το γυμνο μέταλλο σε καθημερινές κατασκευές (εκτός αν Έχεις στο μυαλό σου το γυμνο μέταλλο της λιζας... )
Είναι γύφτια και γίνεται για λόγους οικονομίας ...
Δεν ξέρω αν είδες το νέο πάντα ... -
Έλα μωρέ τώρα απαντάς κι εσύ. Έχει βαρεθεί να τρώει τάπες από δω κι από κει και έχει αρχίσει τώρα τον ύστατο αγώνα υπέρ VAG και κατά Ιταλίας.
Και οι τάπες συνεχίζονται...
-
Το 1ο είναι κάτι αντικειμενικό για τις αυτοκινητοβιομηχανίες: γυμνό μέταλλο στις πόρτες μένει για μειώση κόστους. #fact
Το 2ο ισχύει! Το έγραψε και περιοδικό. Και φαίνεται και στην παραπάνω φωτογραφία. Στη πλευρά του οδηγού έχει κουμπί μόνο για το παράθυρο του οδηγού! #fact2
Σε σύγχρονα αυτοκίνητα μόνο στο Down και στο Aygo συμβαίνει. Βέβαια το 1ο είναι και premium! -
Και στο 106 είχαν οι Γάλλοι ένα διακόπτη για κάθε παράθυρο , αλλα τον είχαν στη μέση ...
Απορώ τι σκέφτονται ΕΚΕΙ στην φαουβε .... -
Το 2ο ισχύει! Το έγραψε και περιοδικό. Και φαίνεται και στην παραπάνω φωτογραφία. Στη πλευρά του οδηγού έχει κουμπί μόνο για το παράθυρο του οδηγού! #fact2
Σε σύγχρονα αυτοκίνητα μόνο στο Down και στο Aygo συμβαίνει. Βέβαια το 1ο είναι και premium!Ουαου!!! Αυτο δειχνει την ανωτεροτητα των Γερμανων στον τομεα της εργονομιας..!! Ελαχιστοι το ειχαν σκεφτει, ακομα πιο λιγοι το εκαναν πραξη..
-
Αφού το είπανε όμως τα περιοδικά ρε παιδιά! Το αμάξι θα θέσει νέα πρότυπα στην κατηγορία του!
-
Μπλιαξ ...
Τωρα...δεν. Αλλα σιγουρα θα ηθελα πολυ να το οδηγησω...Ρε Γρηγόρη θα μας τρελανεις ; Είναι κακασχημο -υποκειμενικό - έχει κάκιστο εσωτερικό που θα πήγαινε καλύτερα σε ρουμανικο κατασκεύασμα και ΕΣΥ θες να το οδηγησεις ;; Είχε ποτε η φαουβε ενδιαφέρον μικρά (μην πω και πιο μεγάλα και παρεξηγηθεις )
Ότι συγκρίνεις την ρουμανική φθηνια (σε Ντιζαιν , υλικά ) με το 500αρακι τι σου λέει ;Κακασχημο για εσενα. Τι σχεση εχει το εσωτερικο btw με το να θελεις να το οδηγησεις...
Τα Rallye 205/106, γυμνο μεταλλο ειχαν στις πορτες. Πες μου ΕΝΑΝ ανησυχο οδηγο, που δεν ηθελε/θελει να οδηγησει ενα.
Το 'ρουμανικη' δεν λεει τιποτα. Η μαλλον λεει οτι παροτι δεν φτιαχνεται στην Ιταλια, εχει καλυτερη ποιοτητα απ' οτι περιμενεις (το 500)... -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αφού το είπανε όμως τα περιοδικά ρε παιδιά! Το αμάξι θα θέσει νέα πρότυπα στην κατηγορία του!Αυτό είναι το ίδιο μπούρδα με το να λες 'αφου είπανε τα πειοδικά πως θα θέσει νεα ΠΡΟΤΥΠΑ άρα είναι ΓΤΠ'
-
Πιάσε την κουβέντα από την αρχή και θα καταλαβεις...
-
Και ναι το γυμνο μέταλλο σε καθημερινές κατασκευές (εκτός αν Έχεις στο μυαλό σου το γυμνο μέταλλο της λιζας... )
Είναι γύφτια και γίνεται για λόγους οικονομίας ...
Δεν ξέρω αν είδες το νέο πάντα ...Tι διαχωρισμος ειναι αυτος? καθημερινες κατασκευες vs Σαββατοκυριακου?
H Λιζα πχ τρελη φτηνια. Καλα για τις διαφορες Porsche (Βοxster spyder και cayman R, προσφατα...)
με την θηλια αντι εσωτερικης χειρολαβης δεν το συζητω, ΦΤΗΝΙΑ οσο δεν παει...P.S Το νεο Panda αισθητικα δεν μου αρεσει. Σαν Ιαπωνικο-Γαλλικο δειχνει (βλεπε renault-nissan )
Το προηγουμενο εξωτερικα μ' αρεσει ΤΡΕΛΑ!
Επισης θελω πολυ να οδηγησω το υπαρχον 100αρι, παροτι παρεπιπτοντως, το εσωτερικο του ποιοτικα, -εχω κατσει μεσα- , ειναι για τον π@οκλη... -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Έλα μωρέ τώρα απαντάς κι εσύ. Έχει βαρεθεί να τρώει τάπες από δω κι από κει και έχει αρχίσει τώρα τον ύστατο αγώνα υπέρ VAG και κατά Ιταλίας.Και οι τάπες συνεχίζονται...
Οπως αυτη που εφαγες με το βαρος του 500...?
Μπαααα, ειδικα απο εσενα, 'δεν νομιζω ΤΑΚΗ!' -
Το γυμνό μέταλο στο εσωτερικό μπορεί να είναι άποψη ή οικονομία (πχ twingo mk1 / Up) ή να είναι απλώς γυφτιά (Elise / θηλιές Boxster Spyder/Cayman R).
-
Έλα μωρέ τώρα απαντάς κι εσύ. Έχει βαρεθεί να τρώει τάπες από δω κι από κει και έχει αρχίσει τώρα τον ύστατο αγώνα υπέρ VAG και κατά Ιταλίας.
Και οι τάπες συνεχίζονται...
Οπως αυτη που εφαγες με το βαρος του 500...?
Μπαααα, ειδικα απο εσενα, 'δεν νομιζω ΤΑΚΗ!'Άστα αυτά Κίκιζα! Στην κόλλησα στο ταμπλό και κοιτούσες απορημένος το διαιτητή!
930 τα κιλά του twinair, 865 το δικό μου 1.2
Όχι στη μία να υπολογίζουμε τι γράφει η φυλλάδα 4Τ και στην άλλη τι ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ότι ΘΑ κάνει ο κατασκευαστής! Επίσης επειδή τώρα είδα το ποστ σου ΝΑΙ η μάνα μου και ο πατέρας μου έχουν πολλά αυτοκινητάκια να παίζω και αυτό έκανα, κάνω και θα κάνω!! Ζήλια ψώρα!! -
Το 1ο είναι κάτι αντικειμενικό για τις αυτοκινητοβιομηχανίες: γυμνό μέταλλο στις πόρτες μένει για μειώση κόστους. #fact
Σε σύγχρονα αυτοκίνητα μόνο στο Down και στο Aygo συμβαίνει. Βέβαια το 1ο είναι και premium!Mα για το πρωτο, οπως ειδες, παω πασσο... Lotus Elise και Porsche, οτι χειροτερο σε ποιοτητα και αυτες με τις γυμνες πορτες, απουσια χειρολαβης κτλ...
Το δευτερο ισχυει/δεν ισχυει, θα πρεπει να περιμενουμε να δουμε διαθεσιμες εκδοσεις/εξοπλισμους πρωτα και μετα να κρινουμε. Απο εκθεσιακα κομματια προπαραγωγης, δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για επιπεδα εξοπλισμου... -
1ον, γιατι εχει μεγαλυτερους χωρους στο εσωτερικο απο το 500. Καθονται πιο ανετα ενηλικες μπρος-πισω.
Μεγαλυτερο χωρο αποσκευων επισης.
2ον, Στο θεμα ποιοτητας συναρμογης, καλως-κακως μεχρι στιγμης ετσι εχουν τα πραγματα.
Αρεσει δεν αρεσει, στα σημεια η VW συνηθως ειναι καλυτερη απο την Fiat, και σε ποιοτητα υλικων, και σε εργονομια-φινιρισμα.μεχρι στιγμης, γιατι δεν εχω δει το UP! απο κοντα
Έλα πες αλήθεια μας τρολάρεις άγρια, έτσι???
VW Up/Skoda Citigo/Seat Mii