-
Κίκιζα δεν υπάρχεις απλά! Απλά επειδή ρωτάς ένα Dynamique βγαίνει 9.300 με 9.500 και έχει 76 άλογα. Το βασικό up με 75 θα έχει minimum 11.000.
O κάδος απλά τα έσπασε. Σχεδιατικά πιστεύω είναι προσαρμοσμένο στο 'αστικό' στυλ και προβάλλει την 'απλότητα' της σχεδίασης. Επίσης το πλασικό της οροφής έχει από τα καλύτερα υλικά της κατηγορίας του και τα μικρά κενά μεταξύ των αρμών δείχνουν την κορυφαία ποιότητα. Απλά κλαίω από το γέλιο με το κάδο.
-
Εγώ βασικά τα έγραψα για να δουν κάποιοι πως ακόμα και για έναν κάδο μπορούν να γραφτούν εντυπωσιακά πράγματα τα οποία και προφανώς δεν ισχύουν.
-
To σημα των transformers λειπει απο τον καδο μονο!!!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Κίκιζα δεν υπάρχεις απλά! Απλά επειδή ρωτάς ένα Dynamique βγαίνει 9.300 με 9.500 και έχει 76 άλογα. Το βασικό up με 75 θα έχει minimum 11.000.
το more για να λεμε κ το σωστό ΕΧΕΙ βασικές ελλείψεις στον εξοπλισμό, το νταιναμικ στα 9500 είναι μια χαρά (αν κ το 95αρι 207 είπαμε, είναι στα 9800
O κάδος απλά τα έσπασε. Σχεδιατικά πιστεύω είναι προσαρμοσμένο στο 'αστικό' στυλ και προβάλλει την 'απλότητα' της σχεδίασης. Επίσης το πλασικό της οροφής έχει από τα καλύτερα υλικά της κατηγορίας του και τα μικρά κενά μεταξύ των αρμών δείχνουν την κορυφαία ποιότητα. Απλά κλαίω από το γέλιο με το κάδο.παιδιά, πολλές φορές βγαινει πολύ κρυαδα εδώ μεσα εκτός από το διάχυτο αντιβαγκισμοο κίκιζας τουλάχιστον λεει κ από που αντλει αυτά που ξερει, παει κ κανει κ τεστ ντραιβ. δεν είδα κανεναν να σχολιαζει όμως τη δήλωση πως το απ αποκλειεται να εχει ισαξιο πατωμα με του 500 που εγινε πιο πισω, στο γρηγορη την πεσατε όλοι.εκεί μια χαρά όλα, αφού ο αντιβαγκισμός παει σύννεφο λεμε
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εγώ βασικά τα έγραψα για να δουν κάποιοι πως ακόμα και για έναν κάδο μπορούν να γραφτούν εντυπωσιακά πράγματα τα οποία και προφανώς δεν ισχύουν.τί να γραφτεί ρε συ κ απο ποιον. εγώ παρατηρώ πως ό,τι γραφεται στα ελληνικά περιοδικά γράφεται κ στα αγγλικά που θεωρουνται κ τα πιο έγκυρα.
ΞΕΚΟΛΑΤΕ με τη θεωρια των πουλημενων δημοσιογραφων στους γερμανους . Ούτε ο Λιακοπουλος τέτοιες θεωριες
Ειδικά εσύ είσαι κ τρικολορε με bmw ρε άνθρωπε -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Εγώ βασικά τα έγραψα για να δουν κάποιοι πως ακόμα και για έναν κάδο μπορούν να γραφτούν εντυπωσιακά πράγματα τα οποία και προφανώς δεν ισχύουν.
τί να γραφτεί ρε συ κ απο ποιον. εγώ παρατηρώ πως ό,τι γραφεται στα ελληνικά περιοδικά γράφεται κ στα αγγλικά που θεωρουνται κ τα πιο έγκυρα.
ΞΕΚΟΛΑΤΕ με τη θεωρια των πουλημενων δημοσιογραφων στους γερμανους . Ούτε ο Λιακοπουλος τέτοιες θεωριες
Ειδικά εσύ είσαι κ τρικολορε με bmw ρε άνθρωπεΑπ'τον οποιονδήποτε μπορούν να γραφτούν παπάδες.
Το οτιδήποτε μπορούν να το ανεβάσουν αλλά και να το κατεβάσουν.
Οπότε πριν μιλήσουμε με σιγουριά ΚΑΛΟ είναι να έχουμε προσωπική άποψη η οποία και θα είναι σύμφωνα με τα γούστα μας.
Αυτό είναι όλο, αυτό λέω.
Πάντως, μερικά Ελληνικά περιοδικά είναι μεταφράσεις Αγγλικών και διαφημιστικό budget άμεσης ή έμμεσης διαφήμισης υπάρχει ΠΑΝΤΟΥ.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Cross Up!
βλέπω είναι η πλούσια έκδοση , έχει και πατάκι για να ανοίγει...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Cross Up!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Cross Up!
Συμφωνα με εγκριτα δημοσιευματα το πλαισιο ειναι πιο ακαμπτο και απο του Up. Το διαβασα και σε ξενα Fora.......
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Cross Up!
-
Ο χρήστης VlassisTs έγραψε:
Cross Up!
Συμφωνα με εγκριτα δημοσιευματα το πλαισιο ειναι πιο ακαμπτο και απο του Up. Το διαβασα και σε ξενα Fora.......
Τα μονα παραραπονα αφορουν την πολυ σκληρη αναρτηση που το κανει απολυτο στο οριο......
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Οπότε πριν μιλήσουμε με σιγουριά ΚΑΛΟ είναι να έχουμε προσωπική άποψη η οποία και θα είναι σύμφωνα με τα γούστα μας.
Αυτό είναι όλο, αυτό λέω.
αυτό είναι σίγουρο αφου ο καθενας έχει τη δική του ζυγαριά, βιώματα, ανάγκες
Πάντως, μερικά Ελληνικά περιοδικά είναι μεταφράσεις Αγγλικών και διαφημιστικό budget άμεσης ή έμμεσης διαφήμισης υπάρχει ΠΑΝΤΟΥ.
μιλάμε ότι το σύνολο του ευρωπαικου τύπου καταλήγει στα ΙΔΙΑ συμπεράσματα και σε χώρες ακόμα που εχουν θέμα με 'τοπικους' παραγωγους/συμφέροντα. Δε λέμε για το πρώτο θεμα που πήρε χορηγία ο Πουρναράκης ένα IX35 για ενα σκ κ το έβγαλε αστέρι με κατανάλωση 7,5. Ειναι τουλάχιστον αστειο την εποχή του ίντερνετ κ της πληροφορίας να μιλάμε για γερμανικό δάχτυλο στα ΜΜΕ πανευρωπαικά. άλλος δάχτυλος έχει πέσει από τους γερμανους κ οι λιακοπουλαιοι παίζουν με τους κάδους -
Πάντως έστω και σαν ντενεκές το UP βλέπω το Panda να κλαίει. Η VW πάντως μπορούσε να το βγάλει και στα σήματα της Lmaborghini αν έβλεπε ότι πουλάει. Αλήθεια δεν θα ήταν ωραία ιδέα ένα UP με σήματα Lamboghini σαν ανταγωνιστής του Cygnet;
Και η Lotus ετοιμάζει ένα. -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Πάντως έστω και σαν ντενεκές το UP βλέπω το Panda να κλαίει.Δηλαδη θα ερθει το Up και θα πουλαει παραπανω απο το Golf απευθειας και θα πλησιαζει τα επιπεδα του Polo... Μαλιστα...
-
Ρε σεις με αυτά που διαβάζω όλες οι βιομηχανίες θα κλείσουνε άμα τη εμφανίσει του απ. Και με δεδομένες τις ακόρεστες ορέξεις των λοιπών γερμανών της Μπεμβέ και Μερσεντές για αίμα και πρωκτό δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.
Συνεχίστε. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Πάντως έστω και σαν ντενεκές το UP βλέπω το Panda να κλαίει.
Δηλαδη θα ερθει το Up και θα πουλαει παραπανω απο το Golf απευθειας και θα πλησιαζει τα επιπεδα του Polo... Μαλιστα...
Όχι άλλα μπορεί να μειώσει τις πωλήσεις του Panda ή καλύτερα των Panda
-
@chemic το mοre επίσης έχει 8.100-8.300 να συμπληρώσω.
Οσο για τον αντι-βαγκισμό σου ξαναλέω ότι έχω vag. Δεν είναι αντι-βαγκισμός. Είναι αντί-up-ισμός!Οσο για τη συζήτηση περί αντικειμενικών περιοδικών: είτε στην Ελλάδα είτε όχι εφόσον μέσα υπάρχει προιόν και διαφήμιση δεν μπορεί να υπάρχει αντικειμενικότητα. Τα euro ορίζουν τον σχολιασμό. Απλά κάθε περιοδικό βάζει και τα όριά του.
-
Και εγώ έχω, που να μην είχα.
-
Γιατί τι έπαθε το Τίγουαν?
-
είναι vw
αυτό φτάνει
VW Up/Skoda Citigo/Seat Mii