-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Στην δευτερη βλεπουμε εναν ωραιο ομολογουμενως συνδυασμο χρωματων, και πραγματι απο κοντα, εχω δει οτι η απτη ποιοτητα εντυπωσιαζει. Αυτη της συναρμογης βεβαια, σε συνδυασμο με το κοστος συντηρησης-σερβις, αλλα και τα ηλεκτρικα προβληματα, που λεγεται οτι εχουν ταλαιπωρησει αρκετους κατοχους, ανατρεπουν την οποια θετικη πρωτη εντυπωση...
Συγγνώμη, στο twingo II αναφέρεσαι;
Αμφιβάλλω αν το έχεις δει από κοντά και απλά παπαγαλίζεις τα γραφόμενα από διάφορες αναξιόπιστες πηγές ως συνήθως.
ΥΓ. Και φυσικά ούτε λόγος για το αν το έχεις οδηγήσει.
Συγγνώμη από τους υπόλοιπους για το , το UP δεν μου φταίει σε τίποτα, αλλά αυτά που γράφονται για το twingo II είναι εντελώς ανακριβή.
Nαι στο twingo αναφερομαι, το εχω δει απο κοντα, μεσα-εξω, το εχω περιεργαστει, και η αναφορα μου εχει να κανει με την εικονα του εσωτερικου. Οχι δεν το οδηγησα, αλλα και δεν ανεφερα κατι για αυτο στο οδηγικο κομματι.
Κανε μια βολτα σε Fora που να εχουν σχεση με τα twingo, και μην παιρνεις ενα προσωπικο παραδειγμα κατοχου (απο την φωτο υποθετω...), ως αξιοπιστη-εγκριτη πηγη που να αφορα την πλειοψηφια των πωληθεντων twingo ακομα και αν το δικο σου εχει αποδειχτει απροβληματιστο... -
ψιθυρίζεται από πολλούς δημοσιογράφους κ ανθρώπους της αγοράς πως οι γερμανοι (+bmw+ mercedes) αρχίζουν να δειχνουν αλλαζονεία κ διάθεση να πηδηξουν όλη την αγορά, ακομα κ σε κατηγορίες που δεν παίζαν πριν λίγα χρόνια, όπου τωρα μπαινουν κ αποκτάνε τρομερά ποσοστά! (δικαιως ή αδικως δεν εχει σημασία)
Τέτοια αλαζονεία έδειχνε η Μπεμβέ πριν μερικά χρονάκια και μπήκε στη Ρόβερ, όπου είχε πατήσει (μικρό) πόδι η Χόντα πριν από αυτή αλλά δεν το προχώραγε παρακάτω γιατί είδε με τι ζόμπι έμπλεξε. Στο τέλος το εξυπνοπούλι έχασε το σύνολο της επένδυσής του και έφυγε νύχτα.
Ανάλογη, ίσως και μεγαλύτερη αλαζονεία, έδειξε και η Μερσεντέ με την Σμαρτ, και προχώρησε μόνη της το πρότζεκτ ακόμα και όταν λάκησε η Σουότς (ο πνευματικός πατέρας του). Ακόμα μετράει ζημίες.
Αντίστοιχα μπήκε το ίδιο ορεξάτη συστήνοντας διηπειρωτική συμμαχία με την Κράισλερ και την Μιτσουμπίσι και κάνοντας τον γκαουλάιτερ μέχρι που έφυγε ξανά νύχτα.Εν κατακλείδι, μαγκιά δεν είναι να πουλάς, αλλά να πουλάς με κέρδος.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Το ερώτημα που δεν απαντιέται με αναφορές του ξένου ή εγχώριου τύπου είναι αυτό: Τα αξίζει τα λεφτά του?
με δεδομένο ότι με 500ευρώ παραπάνω παίρνεις ίμπιζα/φαμπια ίσως και tsi... ΜΕ ΤΗ ΚΑΜΙΑ
ας περιμένουμε πάντως να οριστικοποιηθούν οι τιμές κτλ, ΑΛΛΑ οντως εγώ τσιγκουνιά βλέπω από του γκρουπ των γερμαναραδων, αφού δεν έφεραν τίποτα στην κατηγορία, πλην το αντιβαρο, που κ αυτο για οικονομια το φάγαν
Μεσα:
K κάποιο φθηνότερο
Με άλλα λόγια, πιστεύω πως με αυτό το μοντέλο οι γερμανοι θα φάνε τη πρώτη σφαλιάρα τους, εδώ κ πολλά χρόνια. Καλό θα τους κάνειΤο Fiat και το Twingo φαινεται στις φωτο πως τριζουν και σε 3.276 χιλιομετρα 8α βγαλουν πολλα και διαφορα προβληματα. Το λενε και διαφορα εγκτιτα 'Fora' κατα μερικους.
Eιλικρινα απορω με μερικους πως απο τη στιγμη που δεν εχουν περασει καποιο χρονο με τα αυτοκινητα τα οποια αναφερονται, ποσο δε οταν δεν τα εχουν οδηγησει καν, πως μπορουν και ειναι τοσο δογματικοι στις αποψεις τους, και ειδικα σε θεματα ποιοτητας κτλ.
-
Ο χρήστης VlassisTs έγραψε:
Το Fiat και το Twingo φαινεται στις φωτο πως τριζουν και σε 3.276 χιλιομετρα 8α βγαλουν πολλα και διαφορα προβληματα. Το λενε και διαφορα εγκτιτα 'Fora' κατα μερικους.Eιλικρινα απορω με μερικους πως απο τη στιγμη που δεν εχουν περασει καποιο χρονο με τα αυτοκινητα τα οποια αναφερονται, ποσο δε οταν δεν τα εχουν οδηγησει καν, πως μπορουν και ειναι τοσο δογματικοι στις αποψεις τους, και ειδικα σε θεματα ποιοτητας κτλ.
Το Fiat 500 μετά από 25.000κμ στα χέρια της γυναίκας μου δεν έχει κάνει ΚΙΧ!
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Το Fiat 500 μετά από 25.000κμ στα χέρια της γυναίκας μου δεν έχει ΚΙΧ!Δεεεεεν εεεεχει ΚΙΧ; Ε, η VW εχει προβλεψει γι αυτην την παραλειψη της Fiat και το Up εχει κιχ, αρα ειναι καλυτερο απο το 500.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Δεεεεεν εεεεχει ΚΙΧ; Ε, η VW εχει προβλεψει γι αυτην την παραλειψη της Fiat και το Up εχει κιχ, αρα ειναι καλυτερο απο το 500.
Τι μλκς που είμαι
Κάπου χάθηκε το 'κάνει'.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
σιγά το κατόρθωμα ρε συ
-
Το Volkswagen δεν κανει δυο κιχ!!!!!!ειναι δυο φορες καλυτερο αφου το λενε και εγκριτα Fora!!!!!
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Στην δευτερη βλεπουμε εναν ωραιο ομολογουμενως συνδυασμο χρωματων, και πραγματι απο κοντα, εχω δει οτι η απτη ποιοτητα εντυπωσιαζει. Αυτη της συναρμογης βεβαια, σε συνδυασμο με το κοστος συντηρησης-σερβις, αλλα και τα ηλεκτρικα προβληματα, που λεγεται οτι εχουν ταλαιπωρησει αρκετους κατοχους, ανατρεπουν την οποια θετικη πρωτη εντυπωση...
Συγγνώμη, στο twingo II αναφέρεσαι;
Αμφιβάλλω αν το έχεις δει από κοντά και απλά παπαγαλίζεις τα γραφόμενα από διάφορες αναξιόπιστες πηγές ως συνήθως.
ΥΓ. Και φυσικά ούτε λόγος για το αν το έχεις οδηγήσει.
Συγγνώμη από τους υπόλοιπους για το , το UP δεν μου φταίει σε τίποτα, αλλά αυτά που γράφονται για το twingo II είναι εντελώς ανακριβή.
Nαι στο twingo αναφερομαι, το εχω δει απο κοντα, μεσα-εξω, το εχω περιεργαστει, και η αναφορα μου εχει να κανει με την εικονα του εσωτερικου. Οχι δεν το οδηγησα, αλλα και δεν ανεφερα κατι για αυτο στο οδηγικο κομματι.
Κανε μια βολτα σε Fora που να εχουν σχεση με τα twingo, και μην παιρνεις ενα προσωπικο παραδειγμα κατοχου (απο την φωτο υποθετω...), ως αξιοπιστη-εγκριτη πηγη που να αφορα την πλειοψηφια των πωληθεντων twingo ακομα και αν το δικο σου εχει αποδειχτει απροβληματιστο...Τι να πώ; Προφανώς η δικιά μου γνώμη ως κατόχου δεν μετράει (1,5 χρόνο δεν έχει κάνει κιχ), ούτε και των κατόχων στο GREEK RENAULT CLUB. Δεν θέλω να χαλάσω το topic απαντώντας στις ανακρίβειες σου (όπως έχεις κάνει σε άπειρα άλλα topic), οπότε σταματώ εδώ. Θερμή παράκληση που δεν αφορά μόνο το συγκεκριμένο topic: Μην γράφεις για θέματα που δεν γνωρίζεις, το φόρουμ το διαβάζουν και άνθρωποι που θέλουν να μάθουν πέντε πράγματα ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ.
Το Fiat και το Twingo φαινεται στις φωτο πως τριζουν και σε 3.276 χιλιομετρα 8α βγαλουν πολλα και διαφορα προβληματα. Το λενε και διαφορα εγκτιτα 'Fora' κατα μερικους.
-
Ο τσακ νορις γνωριζει!
-
Ο τσακ νορις κοιταει το VW Up και η ματιά του τρίζει!!!!!
-
O Τσακ Νόρις και ο Τσακ Γρηγόρης.
-
Το Fiat και το Twingo φαινεται στις φωτο πως τριζουν και σε 3.276 χιλιομετρα 8α βγαλουν πολλα και διαφορα προβληματα. Το λενε και διαφορα εγκτιτα 'Fora' κατα μερικους.
Eιλικρινα απορω με μερικους πως απο τη στιγμη που δεν εχουν περασει καποιο χρονο με τα αυτοκινητα τα οποια αναφερονται, ποσο δε οταν δεν τα εχουν οδηγησει καν, πως μπορουν και ειναι τοσο δογματικοι στις αποψεις τους, και ειδικα σε θεματα ποιοτητας κτλ.
1ον σε οτι αφορα δικες μου δημοσιευσεις, τοποθετηθηκα στα της ποιοτητας εικονας-εσωτερικου, για καποια ανταγωνιστικα
μοντελα, και ΟΧΙ στα της οδικης τους συμπεριφορας. (ειδικα τουλαχιστον για το twingo...) Τα σχολια περι 'δεν εχουν οδηγησει καν' ειναι ανουσια εδω.
2ον, υπαρχουν club-forum συγκεκριμενων μοντελων που αναφερουν χαρακτηριστικα, θεματα, προβληματα, ιδιαιτεροτητες, και για το μικρο Γαλλικο της Renault. Δεν ειναι εντος θεματος, και δεν εχω λογο να αναφερθω περαιτερω, οποις θελει, μπορει κανει μια αναζητηση στο internet, και να επιβεβαιωσει σε μεγαλο βαθμο, αυτα που υποστηριξα.
Τελος, η κατοχη ΕΝΟΣ αυτοκινητου, ΕΝΑ παραδειγμα δηλαδη (αν θες και δυο, τρια...) δεν αποτελει αξιολογο στατιστικο
δειγμα. -
Ο Ernani ειπε ο ανθρωπος οτι ειναι ιδιοκτητης του συγκεκριμενου αυτοκινητου. Ποιος ο λογος να κανουμε περαιτερω αναζητησεις? απλα για να υπαρχει μια αντιθετη αποψη?
-
Με το '2ον' που γραφεις Γρηγορη, μπορω ανετα να σου πω οτι τα VW ειναι χαλια μαυρα. Μην ρωτησεις πως και γιατι. Κανε μια απλη αναζητηση στο internet και θα επιβεβαιωσεις αυτο που ειπα. Ειδικα διαβαζοντας το vwforum ας πουμε.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Τι να πώ; Προφανώς η δικιά μου γνώμη ως κατόχου δεν μετράει (1,5 χρόνο δεν έχει κάνει κιχ), ούτε και των κατόχων στο GREEK RENAULT CLUB. Δεν θέλω να χαλάσω το topic απαντώντας στις ανακρίβειες σου (όπως έχεις κάνει σε άπειρα άλλα topic), οπότε σταματώ εδώ. Θερμή παράκληση που δεν αφορά μόνο το συγκεκριμένο topic: Μην γράφεις για θέματα που δεν γνωρίζεις, το φόρουμ το διαβάζουν και άνθρωποι που θέλουν να μάθουν πέντε πράγματα ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ.
Η γνωμη σου, ως κατοχος φυσικα και μετραει σε πολλα θεματα, και μαλιστα πολυ, ΟΧΙ ομως στο να επιβεβαιωσεις ΓΕΝΙΚΩΣ, οτι η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
των πωληθεντων Twingo ΙΙ ειναι απροβληματιστη πχ, γιατι αυτο δεν ισχυει. Επι του θεματος, σε οτι αφορα ενδεχομενη συγκριση, στο εσωτερικο, και την γενικοτερη αισθηση ποιοτητας, μεταξυ twingo II 1.2/75ps και Up! 75ps, ιδου τι εχει γραφτει για το πρωτο:'We criticised the GT variant for the poor build quality of its cabin, and this lower-spec model also struggles to impress. Latch-style door handles are a remnant of the original Twingo, but they feel flimsy, and the paint in the recesses is easily scratched.'
'The dashboard and controls are cheap and brittle, and while the seats’ trim is smart, the fabric has a plasticky feel. They’re narrow, too, lacking support'
'...the vague five-speed gearbox hinders progress, and once you’re finally up to speed, the engine is noisy, spoiling cruising refinement.'
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... wingo.html
Παμε τωρα, και τα αντιστοιχα για το up!
'The dashboard is robustly constructed from quality materials. The chunky switchgear operates with crisp precision, while the simple instruments are easy to read. There’s also a wide-range of seat and wheel adjustment, making it easy to get comfortable.'
'...the up!’s excellent mechanical refinement and low noise levels make it a much more relaxing companion than rivals such as the Toyota Aygo and Fiat 500. This impression is reinforced by the car’s supple ride that does an excellent job of soaking up the bumps.'
'The VW’s big car feel is boosted by the lengthy list of standard kit'
Aν εχεις να παραθεσεις κατι απο καποιο Renault forum, που να διαψευδει τα παραπανω, ευχαριστως, να το διαβασω, και να το λαβω υποψιν, οπως επισης αν υπαρχει κατι που να αναφερει οτι το twingo II ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ στα σημεια που γινεται η κουβεντα, εναντι του νεου Up!, και παλι, θα το διαβασω και θα το λαβω υποψιν, οχι ομως την κλισε ατακα, τυπου 'ειμαι κατοχος αρα ξερω καλυτερα, γιατι ετσι'...
Τα υπολοιπα ειναι να εχουμε να λεμε...Τα ιδια μου ελεγαν καιρο τωρα καποιοι στο forum και για αλλα μοντελα (αναμασωντας την κλασσικη καραμελα 'δεν εχεις οδηγησει, δεν ξερεις, μην μιλας') και μετα και απο παραθεση δημσιευσεων στο 'οδηγησα', μαζι με link σοβαρων ξενων αρθρων, αλλα και ταυτιση αποψεων απο αλλους χρηστες που και αυτοι οδηγησαν συγκεκριμενο μοντελο για το οποιο ειχε ανακατευει το μισο forum, εξαφανιστηκαν μετα ολως τυχαιως(?) οι γκρινιες, οι 'εξοργισμοι' και τα 'παρακαλια' να 'μην γραφω, αν δεν ξερω', κτλ...
-
Τα υπερ-ατού 'είμαι κάτοχος' και 'το οδήγησα' είναι ιδιαίτερα υπερτιμημένα Imho.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Με το '2ον' που γραφεις Γρηγορη, μπορω ανετα να σου πω οτι τα VW ειναι χαλια μαυρα. Μην ρωτησεις πως και γιατι. Κανε μια απλη αναζητηση στο internet και θα επιβεβαιωσεις αυτο που ειπα. Ειδικα διαβαζοντας το vwforum ας πουμε.Βασιλη, αναφερομαι στην supermini κατηγορια. Εκει βρισκοταν μεχρι πρωτινως το αδιαφορο, αοσμο, αγευστο fox, και πιο πριν το πιο επιτυχημενο Lupo.
Σαφως και η VAG εχει βγαλει θεματα (τα ανεκδοτα με τους πολλ/σιαστες, και τα παραθυρα που 'πεφτουν' στα Golf ΙV ειναι ενδεικτικα...)
ΟΧΙ ομως στην εκταση, στο βαθμο που εχουν ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ, τα αντιστοιχα Renault. Αυτο, οχι μονο στην παρουσιαση προβληματων, αλλα συχνα και στην αδυναμια, ελλειψη γνωσεων-πληροφορησης μηχανικων, στα της επιλυσης, απο την μετριοτατη μεχρι προσφατα υποστηριξη της εισαγωγικης εταιριας, σε συνδυασμο και με την συνηθως πιο πολυπλοκη συναρμογη κατασκευαστικα που φερουν τα Γαλλικα μοντελα γενικοτερα, σε σχεση με τα Γερμανικα. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Τι να πώ; Προφανώς η δικιά μου γνώμη ως κατόχου δεν μετράει (1,5 χρόνο δεν έχει κάνει κιχ), ούτε και των κατόχων στο GREEK RENAULT CLUB. Δεν θέλω να χαλάσω το topic απαντώντας στις ανακρίβειες σου (όπως έχεις κάνει σε άπειρα άλλα topic), οπότε σταματώ εδώ. Θερμή παράκληση που δεν αφορά μόνο το συγκεκριμένο topic: Μην γράφεις για θέματα που δεν γνωρίζεις, το φόρουμ το διαβάζουν και άνθρωποι που θέλουν να μάθουν πέντε πράγματα ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ.
Η γνωμη σου, ως κατοχος φυσικα και μετραει σε πολλα θεματα, και μαλιστα πολυ, ΟΧΙ ομως στο να επιβεβαιωσεις ΓΕΝΙΚΩΣ, οτι η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
των πωληθεντων Twingo ΙΙ ειναι απροβληματιστη πχ, γιατι αυτο δεν ισχυει. Επι του θεματος, σε οτι αφορα ενδεχομενη συγκριση, στο εσωτερικο, και την γενικοτερη αισθηση ποιοτητας, μεταξυ twingo II 1.2/75ps και Up! 75ps, ιδου τι εχει γραφτει για το πρωτο:'We criticised the GT variant for the poor build quality of its cabin, and this lower-spec model also struggles to impress. Latch-style door handles are a remnant of the original Twingo, but they feel flimsy, and the paint in the recesses is easily scratched.'
'The dashboard and controls are cheap and brittle, and while the seats’ trim is smart, the fabric has a plasticky feel. They’re narrow, too, lacking support'
'...the vague five-speed gearbox hinders progress, and once you’re finally up to speed, the engine is noisy, spoiling cruising refinement.'
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews ... wingo.html
Παμε τωρα, και τα αντιστοιχα για το up!
'The dashboard is robustly constructed from quality materials. The chunky switchgear operates with crisp precision, while the simple instruments are easy to read. There’s also a wide-range of seat and wheel adjustment, making it easy to get comfortable.'
'...the up!’s excellent mechanical refinement and low noise levels make it a much more relaxing companion than rivals such as the Toyota Aygo and Fiat 500. This impression is reinforced by the car’s supple ride that does an excellent job of soaking up the bumps.'
'The VW’s big car feel is boosted by the lengthy list of standard kit'
Aν εχεις να παραθεσεις κατι απο καποιο Renault forum, που να διαψευδει τα παραπανω, ευχαριστως, να το διαβασω, και να το λαβω υποψιν, οπως επισης αν υπαρχει κατι που να αναφερει οτι το twingo II ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ στα σημεια που γινεται η κουβεντα, εναντι του νεου Up!, και παλι, θα το διαβασω και θα το λαβω υποψιν, οχι ομως την κλισε ατακα, τυπου 'ειμαι κατοχος αρα ξερω καλυτερα, γιατι ετσι'...
Τα υπολοιπα ειναι να εχουμε να λεμε...Τα ιδια μου ελεγαν καιρο τωρα καποιοι στο forum και για αλλα μοντελα (αναμασωντας την κλασσικη καραμελα 'δεν εχεις οδηγησει, δεν ξερεις, μην μιλας') και μετα και απο παραθεση δημσιευσεων στο 'οδηγησα', μαζι με link σοβαρων ξενων αρθρων, αλλα και ταυτιση αποψεων απο αλλους χρηστες που και αυτοι οδηγησαν συγκεκριμενο μοντελο για το οποιο ειχε ανακατευει το μισο forum, εξαφανιστηκαν μετα ολως τυχαιως(?) οι γκρινιες, οι 'εξοργισμοι' και τα 'παρακαλια' να 'μην γραφω, αν δεν ξερω', κτλ...
Ολο αυτο για να αποδειξεις οτι ΜΟΝΟ εσυ εχεις δικιο φανταζομαι..........και συμφωνα παντα με δημοσιευματα παντα!!!!
-
Ολο αυτο για να αποδειξεις οτι ΜΟΝΟ εσυ εχεις δικιο φανταζομαι..........και συμφωνα παντα με δημοσιευματα παντα!!!!
Τουλαχιστον παρουσιαζω επιχειρηματα, και οχι ενα ξερο 'ειμαι κατοχος'...
VW Up/Skoda Citigo/Seat Mii