-
Αν και νεος στο φορουμ παρατηρησα οτι ολοι τα θαυμαζουν τα επιχειρηματα σου!!!!!!!!!!
-
Ρε Γρηγόρη, έλεος. Μπες στο GREEK RENAULT CLUB (χρειάζεται εγγραφή) και δες τί προβλήματα έχει βγάλει το twingo II από τους κατόχους στην Ελλάδα κι έλα να τα ξαναπούμε. Ήμαρτον με τα links πια. Το έχεις ζήσει το αυτοκίνητο για να γράφεις τέτοιες αυθαιρεσίες; Από τα λίγα λεπτά που το είδες, έβγαλες τόσα συμπεράσματα;
Και για να είμαι on topic, δείτε κι ένα συγκριτικό μεταξύ up και picanto.
Youtube Video -
Ο χρήστης VlassisTs έγραψε:
Αν και νεος στο φορουμ παρατηρησα οτι ολοι τα θαυμαζουν τα επιχειρηματα σου!!!!!!!!!!Δεν γραφω για να διεκδικησω ουτε θαυμασμο, ουτε υποστηριξη...Το θεμα ειναι οτι εγω τουλαχιστον παρουσιαζω επιχειρηματα, σε αντιθεση με αρκετους, που απλα γραφουν, για να βγει δημοσιευση.
Δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο εξαλλου, αλλα ετσι γινεται συνηθως, οταν δεν μας αρεσει κατι, και δεν εχουμε κιολας επιχειρηματα αντιπαραθεσης, προσπαθουμε να το μειωσουμε, να πεταξουμε λασπη, να ειρωνευτουμε... -
Μαλλον συμβαινει το 'με φτυνουν και νομιζω πως ψιχαλιζει'.........το κακο ειναι πως για ολα εχεις κατι να πεις.......
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ρε Γρηγόρη, έλεος. Μπες στο GREEK RENAULT CLUB (χρειάζεται εγγραφή) και δες τί προβλήματα έχει βγάλει το twingo II από τους κατόχους στην Ελλάδα κι έλα να τα ξαναπούμε. Ήμαρτον με τα links πια. Το έχεις ζήσει το αυτοκίνητο για να γράφεις τέτοιες αυθαιρεσίες; Από τα λίγα λεπτά που το είδες, έβγαλες τόσα συμπεράσματα;Και για να είμαι on topic, δείτε κι ένα συγκριτικό μεταξύ up και picanto.
Youtube VideoBαλε αν θες δημοσιευματα, απ' οπου θελεις, να τα διαβασω αν ειναι, ευχαριστως. Να κατσω να ψαξω εγω, δεν υπαρχει περιπτωση.
Εγω στα εβαλα ετοιμα, δεν σου ειπα, 'κατσε ψαξε'...
Ασε τι κανει το Picanto, σε καποια σημεια υπερτερει ο Κορεατης του up, σε καποια αλλα ομως οχι, και εχει και τσιμπημενη
τιμη. Η κουβεντα μεταξυ μας αφορα το twingo II Και το up! Μην πας να την σκαπουλαρεις... -
Ο χρήστης VlassisTs έγραψε:
Μαλλον συμβαινει το 'με φτυνουν και νομιζω πως ψιχαλιζει'.........το κακο ειναι πως για ολα εχεις κατι να πεις.......Οτι νομιζεις...
-
Ετσι μπραβο........δεν χρειαζεται να μπαινεις συνεχεια σε αντιπαραθεση........
-
Καλά σου λέει ρε Ερνάνι, πετάς το Πικάντο στη εξίσωση για αντιπερισπασμό!
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ασε τι κανει το Picanto, σε καποια σημεια υπερτερει ο Κορεατης του up, σε καποια αλλα ομως οχι, και εχει και τσιμπημενη
τιμη. Η κουβεντα μεταξυ μας αφορα το twingo II Και το up! Μην πας να την σκαπουλαρεις...Γιατι; Το Picanto ειναι εκτος κατηγοριας;
Και τσιμπημενο στα 12Κ τιμη καταλογου με πολυ καλο εξοπλισμο, πολυ καλυτερο κινητηρα κλπ;
Το Up δηλαδη θα κανει 10Κ ας πουμε; -
Αν ηταν VW Picanto και 18κ να ειχε θα ηταν το καλυτερο
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
τιμη. Η κουβεντα μεταξυ μας αφορα το twingo II Και το up! Μην πας να την σκαπουλαρεις...Γιατι; Το Picanto ειναι εκτος κατηγοριας;
Και τσιμπημενο στα 12Κ τιμη καταλογου με πολυ καλο εξοπλισμο, πολυ καλυτερο κινητηρα κλπ;
Το Up δηλαδη θα κανει 10Κ ας πουμε;Στον Ernani αναφερθηκα, που απο το twingo II vs up! οπου και ειχαμε την κουβεντα μεταξυ μας, πηγε μετα στο Picanto...
Το Picanto ειναι αμεσος ανταγωνιστης, και οπως ανεφερα και πριν σε καποια σημεια υπερτερει (μοτερ, εικονα μεγαλυτερου αυτοκινητου στο εσωτερικο, ελαφρως μεγαλυτεροι χωροι πισω, 7χρονια εγγυηση) αλλα και σε καποια αλλα υστερει, οπως
στην οδικη συμπεριφορα, αποσβεση αναρτησης, ανεση-ηχομονωση, ποιοτητα υλικων εσωτερικου.
Συμφωνα και με το video που ανεβασε ο Ernani, στην Ολλανδια παραμενει Benchmark. Αναλογως την τιμολογιακη τιμη των δυο στην χωρα μας, θα κριθει πιστευω σε σημαντικο βαθμο, το ποιο τελικα, θα κερδισει την μαχη για τον τιτλο
στην κατηγορια...Εχει ηδη ομως 'προσπερασει' το 500 και το twigo II, και αυτο ειναι που δυσκολευονται μερικοι να αποδεχτουν... -
με τη τιμή του τουινγκακι στα 9χλρ (αν διατηρηθεί κ στο όμορφο fl που έρχεται) κ του 500 στα 10χλρ, του παλιού πάντα στα 7,5χλρ του καινουργιου παντα με γύρω στα 10 επίσης, όλα με ανεκτό εξοπλισμό + τους κορεατες spark, picanto πέφτουν κορμιά στην κατηγορία
-
να πέφτουν τα στοιχήματα
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=eBook&teuxos_id=47 -
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=462595&cid=12
Βοηθάει το άρθρο στα στοιχήματα;
Το συγκριτικό πρέπει να βγήκε στη δημοπρασία μεταξύ Karenta και Fiat Hellas. Αναμένω κι εγώ να δω ποιον θα έχει νικητή. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Bαλε αν θες δημοσιευματα, απ' οπου θελεις, να τα διαβασω αν ειναι, ευχαριστως. Να κατσω να ψαξω εγω, δεν υπαρχει περιπτωση.
τιμη. Η κουβεντα μεταξυ μας αφορα το twingo II Και το up! Μην πας να την σκαπουλαρεις...Ωραίο παιχνίδι βρήκαμε τώρα με τα links. Από το ίδιο site λοιπόν.
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/firstdrives/208145/renault_twingo.html
[...]
And there's no doubt initial impressions are good. Renault is aiming its new baby upmarket - at the likes of the Fiat 500 and MINI. As a result, there's a depth of quality that shines through the compact dimensions.
[...][...]
Ahead of the driver, the central digital speedo and trip computer display dominates your view. As with the MINI, the Twingo has its rev counter mounted on a pod on the steering column. Quality is impressive, with most of the matt-finished plastics soft to the touch. Both models also benefit from the TunePoint audio connection in the glovebox. It enables owners to plug in virtually any music player, from Apple's iPod to a simple USB memory stick.
[...] -
Το ιδιο site φασκει κι αντιφασκει;
-
Δεν έχω καταλάβει τι προσπαθεί να αποδείξει ο καθένας σας?
Πραγματικά -->
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Το ιδιο site φασκει κι αντιφασκει;Γι΄αυτό ακριβώς το λόγο το έβαλα.
Νίκο, τίποτα δεν προσπαθούμε να αποδείξουμε πέρα από το ότι ο Γρηγόρης έχει τσουβαλιάσει όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της κατηγορίας.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Το ιδιο site φασκει κι αντιφασκει;
Γι΄αυτό ακριβώς το λόγο το έβαλα.
Δεν το πιστευω!....Ο εγκριτος τυπος του εξωτερικου τετοιο πραγμα?
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Bαλε αν θες δημοσιευματα, απ' οπου θελεις, να τα διαβασω αν ειναι, ευχαριστως. Να κατσω να ψαξω εγω, δεν υπαρχει περιπτωση.
τιμη. Η κουβεντα μεταξυ μας αφορα το twingo II Και το up! Μην πας να την σκαπουλαρεις...Ωραίο παιχνίδι βρήκαμε τώρα με τα links. Από το ίδιο site λοιπόν.
http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/firstdrives/208145/renault_twingo.html
[...]
And there's no doubt initial impressions are good. Renault is aiming its new baby upmarket - at the likes of the Fiat 500 and MINI. As a result, there's a depth of quality that shines through the compact dimensions.
[...][...]
Ahead of the driver, the central digital speedo and trip computer display dominates your view. As with the MINI, the Twingo has its rev counter mounted on a pod on the steering column. Quality is impressive, with most of the matt-finished plastics soft to the touch. Both models also benefit from the TunePoint audio connection in the glovebox. It enables owners to plug in virtually any music player, from Apple's iPod to a simple USB memory stick.
[...]Moνο που στα συγκεριμενα αποσπασματα, δοκιμαζουν την ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΗ, και με διαφορετικης ποιοτητας υλικα στο εσωτερικο.
Δεν αναφερθηκα στο GT των 100ιππων με αρχικη τιμη 13,500ευρω, αλλα στο twingo 1.2/76ps...
VW Up/Skoda Citigo/Seat Mii