-
interarUPica, μεγάλη και σίγουρη.
Μ' άρεσε που το Λαικό έλεγε αυτή τη φορά να ρίξει τα κοστολόγια. Τρεχάτε ρε να παραγγείλετε μήπως τελειώσουν. -
Εχουμε τιμές από τον έξτρα εξοπλισμό;
Να δούμε πόσο κάνει χειρισμός ηλ.παραθύρου συνοδηγού από τον οδηγό? -
Up! White 75 14.250 euros
-
Επιδοσεις 0-100 κανεις?
-
Ο Κίκιζας?
-
Κάπου είδα και φωτογραφια 5θυρου UP ... πολύ όμορφο ήταν! Αλλα φανταζομαι θα είναι ανταγωνιστικό με το Touran!!!
-
Αυτο?
-
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Αυτο?Τί είν' τούτο;
Παρακαλώ κρατήστε μου ένα Up! White 75 με 14.250 euros. Ούτε cent λιγότερο.
Upαράδεκτο.
-
Αυτό! Σαν Cross Up το βρηκα τελικά!!!
Πολύ καλο!
-
Είστε αυστηροί, κάποτε εκθειάζαμε τέτοιες προσπάθειες ...
(μέχρι να βγει και ως SEAT ή Skoda...) -
Ο χρήστης zeppelin έγραψε:
Επιδοσεις 0-100 κανεις?Το 1.0 με 60ps:
0-100km/h 14.4s
160 km/h max
To 1.0 με 75ps:
0-100km/h 13.2s
171 km/h max
-
Για σχολικό ωραίο είναι...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Είστε αυστηροί, κάποτε εκθειάζαμε τέτοιες προσπάθειες ...(μέχρι να βγει και ως SEAT ή Skoda...)Μια χαρά αυτοκίνητο ήταν το Lupo, σε κάποια σημεία υστερούσε (βασικότερο ο χώρος αποσκευών) αλλά σε άλλα ήταν εξαιρετικό (πχ εσωτερικό). Το Arosa είχε παρουσιαστεί πρώτα από αυτό.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Είστε αυστηροί, κάποτε εκθειάζαμε τέτοιες προσπάθειες ...(μέχρι να βγει και ως SEAT ή Skoda...)
Μια χαρά αυτοκίνητο ήταν το Lupo, σε κάποια σημεία υστερούσε (βασικότερο ο χώρος αποσκευών) αλλά σε άλλα ήταν εξαιρετικό (πχ εσωτερικό). Το Arosa είχε παρουσιαστεί πρώτα από αυτό.
Προσυπογράφω για το Lupo. Aν δεν ήταν τόσο παράλογα ακριβό, θα ήταν άψογο αμαξάκι. Με λίγα παραπάνω όμως έπαιρνες Polo.
To άρθρο του ρίχνει λίγο σπρώξιμο ειναι η αλήθεια, αλλά από την εμπειρία μου με ένα τέτοιο σε όλες τις συνθήκες (και υπο πίεση ) εδώ και ενάμιση χρόνο, τολμώ να πω οτι είναι αξιοπρεπέστατο. Α! Είναι και συμμετοχικό, αν θέλετε να ξέρετε! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Είστε αυστηροί, κάποτε εκθειάζαμε τέτοιες προσπάθειες ...(μέχρι να βγει και ως SEAT ή Skoda...)
Μια χαρά αυτοκίνητο ήταν το Lupo, σε κάποια σημεία υστερούσε (βασικότερο ο χώρος αποσκευών) αλλά σε άλλα ήταν εξαιρετικό (πχ εσωτερικό). Το Arosa είχε παρουσιαστεί πρώτα από αυτό.
Προσυπογράφω για το Lupo. Aν δεν ήταν τόσο παράλογα ακριβό, θα ήταν άψογο αμαξάκι. Με λίγα παραπάνω όμως έπαιρνες Polo.
To άρθρο του ρίχνει λίγο σπρώξιμο ειναι η αλήθεια, αλλά από την εμπειρία μου με ένα τέτοιο σε όλες τις συνθήκες (και υπο πίεση ) εδώ και ενάμιση χρόνο, τολμώ να πω οτι είναι αξιοπρεπέστατο. Α! Είναι και συμμετοχικό, αν θέλετε να ξέρετε!Θέλουμε και λινκ, όπως και μοίρες. Δεν γίνεται μέτρηση της συμμετοχικότητας , χωρίς μοίρες!
-
Το Λούπο ήταν ακριβό και εντελώς γυμνό. Μόνο υδραυλικό τιμόνι. Η ποιότητά του δεν ειναι ανάλογή μεγαλύτερων Volkswagen. Στο δικό μας (μοντ. 2000) έτυχε τρύπιο σωληνάκι φρένων (!), αρκετά πιο μετα ένα θέμα με μίζα, θέμα με την οπισθεν (δε κούπμωνε) ενώ τα πλαστικά του στις πόρτες ξεφτίζουν.
ΟΜΩΣ, στις χαμηλές στροφές με 1η-2α ειναι πολύ σβέλτο, έχει άνετους χώρους (οκ εαν ο οδηγός δεν ειναι πανω απο 1.80 και ναι το πορτ μπαγκαζ ελάχιστο αλλά τα καθίσματα πέφτουν πανεύκολα) εχει πολύ καλή ορατότητα, ενώ είχε πολύ καλ'ή παθητική ασφάλεια με τα τότε δεδμένα (πολύ σημαντικό για αυτοκίνητο πόλης και μάλιστα με πλαινούς αερόσακους, όχι τόσο συνηθισμένος εξοπλισμός τότε)! Για την εποχή του ήταν μια χαρά.
Οταν έρχομαι Ελλάδα το διασκεδάζω αυτό το αυτοκίνητο. Ο πατέρας μου θέλει να το πουλήσει όμως μιας και ο κλιματισμός έχει θέμα και κανένας δεν εχει καταφέρει να το συνεφέρει.Για να δούμε κανα UP Gt! , αλλιώς τον βλέπω για το νέο Γιάρις ...έστω ενα Πολο 1.2 100αρι (με αυτοματο, Πολο και UP Gt, εαν βγει, τα ιδια χρήματα θα έχουν μου φαίνεται... σχεδον 18κ).... εάν θα είμαστε στο ευρώ
-
http://www.autoweek.nl/autonieuws/17661 ... uit-oosten
Έτοιμη και η εκδοχή της Skoda. Όπως ήταν αναμενόμενο, το Citigo δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα Up με τα σήματα των Τσέχων και μερικές διαφορές σε λεπτομέρειες όπως οι προφυλακτήρες, τα φωτιστικά σώματα και η πίσω πόρτα.
Όμορφο και αυτό, και ειδικά μέσα μου έκανε καλύτερη εντύπωση από το VW, μάλλον λόγω των χρωματικών συνδυασμών γιατί κατά τα άλλα είναι ίδιο. Σειρά τώρα έχει το Seat.
-
πολύ πιο όμορφο το skoda.
-
Το τιμόνι-πασπαρτού της Skoda είναι όλα τα λεφτά ...
-
Πανάσχημο κι αυτό!!!
Όταν υπάρχει ένα 500αράκι στην κατηγορία....... αυτά φαίνονται εμετικά!
Κατά τ'άλλα για μέσα στην πόλη το IQ αν και ακριβότερο, είναι πιο πρωτοποριακό!
VW Up/Skoda Citigo/Seat Mii