-
Για να είμαι ειλικρινής τώρα βλέπω το εσωτερικό του, και μ' αρέσει πολύ!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Οκ, δεν ειναι μπιζου σαν το 500 μεσα εξω, ειναι ομως ΠΟΛΥ ΠΙΟ πρακτικο, a.k.a ΜΕΓΙΣΤΗ εκμεταλλευση χωρων στο συγκεκριμενο -παρομοιο με του 500- συνολικο μηκος, ογκο αμαξωματος, κτλ.
Που στο διάολο το ξέρεις και βάζεις και κεφαλαία για τονισμό, τρομάρα σου!!!
2ον Στο θεμα εργονομιας-φινιρισματος, δεν χρειαζεται η VW να αποδειξει κατι, ιδιαιτερα σε συγκριση με την Fiat.
Οχι γιατι η Fiat ειναι για τον π@υτσο, αλλα γιατι πρωτιστως, ο στοχος της σε αυτη την κατηγορια, ειναι το ντιζαιν, και οχι τοσο πολυ η πρακτικοτητα-εργονομια. H VW εδω καταφερνει και τα δυο, σε ρεαλιστικη βαση, ασχετως αν σε καποιους το ντιζαιν στο εσωτερικο δεν αρεσει.
Άσε να μαντέψω...σε είχε καλέσει ο Πιεχ να ρίξεις μια ματιά προτού βγει ώστε να περάσει και το περίφημο ΓΚ quality test το αμάξι...
3ον Σε επιπεδο προδιαγραφων, οι κινητηρες του στοχευουν κατευθειαν στην κορυφη, -οπως ειναι ηδη ο 85αρης twin-air θα μου πεις πολυ σωστα- εδω ομως οι Γερμανοι, μιλουν για 900κιλα, 100κιλα και βαλε λιγοτερα απο του αντιστοιχου 500.
Δεν ειναι λιγο πραγμα, σε αυτη την κατηγορια. Το αντιθετο θα ελεγα.
930κιλά είναι το 500twinairΚαληνύχτα και καλή τύχη!
1ον, γιατι εχει μεγαλυτερους χωρους στο εσωτερικο απο το 500. Καθονται πιο ανετα ενηλικες μπρος-πισω.
Μεγαλυτερο χωρο αποσκευων επισης.
2ον, Στο θεμα ποιοτητας συναρμογης, καλως-κακως μεχρι στιγμης ετσι εχουν τα πραγματα.
Αρεσει δεν αρεσει, στα σημεια η VW συνηθως ειναι καλυτερη απο την Fiat, και σε ποιοτητα υλικων, και σε εργονομια-φινιρισμα.
3ον, το βαρος του 500 twinair εχει μετρηθει στους 4τροχους (484 Ιανουαριος 2011) στα 1033κιλα ακριβως.Ενημερωσου καλυτερα, δες τα πραγματα πιο ξεκαθαρα, χωρις παρωπιδες, τουλαχιστον σε οτι αφορα το τεχνικο
καθαρα κομματι.
Αισθητικα, και εμενα (μεχρι στιγμης, γιατι δεν εχω δει το UP! απο κοντα, και ειναι αδικη η αισθητικη συγκριση...)
το 500 μου αρεσει σαφως περισσοτερο. Δεν ειναι ομως αυτος ο πρωτος και μοναδικος παραγοντας να επιλεξεις αυτοκινητο, εκτος αν εισαι trendy πιτσιρικι, και ο μπαμπας, η μαμα κτλ, εχουν και αλλα αυτοκινητα, για να 'παιζεις', ή/και μετραει για εσενα μονο η ποζα μουρη και τιποτα αλλο, σαν διαφορους ασχετους αγοραστες, που ψωνιζουν με βαση τα ποσοστα κεφαλογυρισματος... -
Χμμμ...πήραμε τα χειριστήρια του κλιματισμού και τα αντιστρέψαμε με το ηχοσύστημα και ναι...έτοιμο το UP.
-
Still not an Up.
ή
**There **it is!
( δεν μπορούσα να αποφασίσω ποιο από τα δύο )
-
Πάντως, πέρα απ' την πλάκα, Στέφανε, οι διακόπτες π.χ. του 500 που είναι ίδιοι με άλλα της εταιρίας δε σε πειράζουν; Δε βρίσκω κάτι κακό σε αυτό.
-
ΣΤΥΛΑΤΟ ΓΚΑΤΖΕΤ:
φτηνιάρικος ντενεκές:
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Καθονται πιο ανετα ενηλικες μπρος-πισω.
Και στο twingo κάθονται.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
:ysterical:Πάντως, πέρα απ' την πλάκα, Στέφανε, οι διακόπτες π.χ. του 500 που είναι ίδιοι με άλλα της εταιρίας δε σε πειράζουν; Δε βρίσκω κάτι κακό σε αυτό.
Για το σχέδιο εγώ μιλάω, όχι για τα κοινά χειριστήρια. Αυτά εννοούνται πλέον σε όλα τα αυτοκίνητα. Εγώ προσωπικά βρίσκω πάντως μεγάλη ομοιότητα στον εσωτερικό σχεδιασμό του Up με το κατά κοινή ομολογία απαράδεκτο Fox. Από κει και πέρα γούστα...
@Άρης: καλό!
-
Μιλάς για το πρώτης ή για δεύτερης γενιάς twingo?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μιλάς για το πρώτης ή για δεύτερης γενιάς twingo?Για το δεύτερης.
-
Τροφή και για τη συνέχεια παρακαλώ
http://www.cardesign.ru/events/autoshow/frankfurtskij_avtosalon_2011_iaa_2011/4862 -
Μπα, εγώ αποσύρομαι. Ο λόγος ανήκει στους φανατικούς πλέον.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Και στο twingo κάθονται.
Στο twingo καθονται, η ποιοτητα πλαστικων, και η συναρμογη ομως ειναι χειροτερη απο playmobil, και
φυσικα επισης χειροτερη απο το 500.
Ο χωρος αποσκευων του UP! παραμενει μεγαλυτερος ομως, και παλι... -
Και στο twingo κάθονται.
Στο twingo καθονται, η ποιοτητα πλαστικων, και η συναρμογη ομως ειναι χειροτερη απο playmobil, και
Ο χωρος αποσκευων του UP! παραμενει μεγαλυτερος ομως, και παλι...Μπα, εγώ αποσύρομαι. Ο λόγος ανήκει στους φανατικούς πλέον.
Καλή συνέχεια.
-
Ηδη χαλβαδιαζω ενα UP! GT σε μαυρο μεταλλικο, αν εχει και την γνωστη καρω ταπετσαρια...
Αν το κοστολογησουν και εξυπνα -πχ απο 14-15κ το GT- νομιζω θα γινει το επομενο ποθητο μικροσκοπικο
γρηγορο των πιτσιρικαδων...http://www.ausmotive.com/2011/09/14/fra ... gt-up.html
-
Χάλι μαύρο!
Χίλιες φορές το 500!
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Μπλιαξ ...
Μόνο για τον κικιζα είναι ... -
Και στο twingo κάθονται.
Ο χωρος αποσκευων του UP! παραμενει μεγαλυτερος ομως, και παλι...Και πού ξέρεις τι ποιότητα/συναρμογή έχει το UP; (εγώ θα το λέω Down για ευνόητους λόγους... )
-
Και στο twingo κάθονται.
Ο χωρος αποσκευων του UP! παραμενει μεγαλυτερος ομως, και παλι...Εχεις καποια επαφη με την εν λογω κατηγορια, η μπαινεις μονο σε 911,corvette, κτλ..?
-
1 εικόνα = 1000 λέξεις... Και δεν νομίζω το γυμνό μέταλλο στις πόρτες να λέγεται ποιότητα. Φτήνια λέγεται!
Η ας πούμε το γεγονός ότι για να ανοίξει ο οδηγός το παράθυρο του συνοδηγού πρέπει να τεντωθεί μέχρι τη πόρτα του συνοδηγού! Αυτό είναι εντελώς τσιπιά!
Ποιοτικό όμως το Down! Το γράψανε και τα περιοδικά!
VW Up/Skoda Citigo/Seat Mii