-
Και είναι και στα 200 αλογατα
Απορώ πώς το παρεβλεψες
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Και είναι και στα 200 αλογαταΑπορώ πώς το παρεβλεψες
Δεν ξερω βεβαια το πηγαινουμε τυπικα για τα service καθε 10.000 με 15.000 km του αλλα εμας δεν εμας εβγαλε κανενα προβλημα ουτε με το λαδι να θελει συμπληρωμα. Πιθανον να ειμαι ψευτης
-
πιθανότερο ειναι να είσαι ακομα στην εφηβεία
-
πιθανότερο ειναι να είσαι ακομα στην εφηβείαΣ ευχαριστω αν και ηλικιακα δεν θα εβγαινε! Ειμαι 28 οποτε μια δεκαετια που οδηγαω μπορω να εχω καποιο ασφαλες συμπερασμα. Τελος παντων ξερω ξερω θανατος θανατος στη vw! Και στα peugeot που ειχα, ειχα θεμα με τον συμπλεκτη(μπορει και να φταιω και εγω στον ηδη ευαισθητο συμπλεκτη) αλλα αυτο με το λαδι δεν το ειχα με κανενα αμαξι(ουτε το μεγαλο vw ειχε ουτε και το πρωτο μου matiz)βεβαια η αληθεια ειναι οτι στα σερβις ημουν τυπικοτατος στην αντιπροσωπεια. Anyway
-
Συγκριτικο με Skoda Citigo 1.0/75ps Greentech vs Fiat Panda Twinair, απο το Αγγλικο Autoexpress:
http://www.autoexpress.co.uk/skoda/citi ... fiat-panda
-
Και καλύτερο από Gallardo να το βγάλουν λίγη σημασία έχει...σε αυτή τη φώτο δείχνει σαν Κορεάτικο 15ετιας...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Και καλύτερο από Gallardo να το βγάλουν λίγη σημασία έχει...σε αυτή τη φώτο δείχνει σαν Κορεάτικο 15ετιας......το οτι για εσενα, -απο την αλλη-, μπορει και το ωραιοτερο περιτυλιγμα να εχει μεγαλυτερη σημασια απο το περιεχομενο, δεν σημαινει οτι εχει και πραγματικο νοημα...Θα πουμε επισης του φωτογραφου, την αλλη φορα, να διαλεξει καλυτερες ληψεις, και να απαιτησει διαφορετικο χρωμα για το Citigo...
-
Ναι ναι ντάξει το Skoda Atos Edition 2012 είναι καλύτερο
-
-
Παιδια τι γινεται με το seat mii? Γιατι δεν το εχουν φερει ακομα Ελλαδα ενω τα διδυμα αδερφακια του up-citigo εχουν ηδη κυκλοφορησει?Μηπως ειναι θεμα αντιπροσωπειας?
-
Επέστρεψα γρήγορα οδηγώντας το skoda citigo. Ειναι πιο πλαστικο απο το up! και πιο αδειο μέσα. Το σασμαν τελείως διαφορετικό απο το up πιο ψεύτικο και ποιότητα κύλισης ανεκτή. Ωστόσο έχω παράπονα απο την VW το αμάξι μου φορούσε από την αριστερή πλευρά δυο ίδια λάστιχα bridgeston ενώ στην δεξιά δυο ιδια μάρκα με έκαψες(διαφορετικά από τα αριστερά). Φυσικά πάνω στον περιφεριακό πήγαινα με 50 γιατί με βροχή και αέρα με τραβούσε άσχημα δεξιά. Παραπονέθηκα στην αντιπροσωπεία και ως δια μαγείας μου έβαλαν bridgeston και στα 4 λάστιχα, μου έκαναν ζυγοστάθμηση και μου είπαν οτι ευθύνεται το εργοστάσιο. Για μένα αυτό ήταν φαουλ μεγάλο. Τώρα δεν τραβάει καθόλου αλλά μου είπαν οτι φταίει και το πέλμα, και ο δρόμος και ο Θεός για την βροχή και φυσικά μαντέψτε το χαρτί με την αλλαγή που έγινε στα ελαστικά ουτε καν μου το έδιναν.
Χθες έκανα service πλήρωσα 120 ευρώ για λαδακι και φίλτρο λαδιού. Μπορεί αυτός που τα έβαλε να ήταν ο χρυσοδάκτυλος και να με χρεωσαν 40 ευρώ εργατικά πάντως στο 207 πλήρωνα 90 για μικρα σερβις στην αντιπροσωπεία. Θα μου πει κανείς τα 30 ευρώ τσιγκουνεύεσαι? Ναι γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Αυτά από μένα είμαι στα 15000 km.
Γενικότερα τώρα πλεον έχω μεικτά συναισθήματα. Μου αρέσει σαν ποιότητα κύλισης και το νιώθω στιβαρό αλλά με ξενέρωσε αυτό με τα ελαστικά. Να αναφέρω οτι το ιδιο με τα ελαστικά το είδα και σε άλλο up που το έχουν για test drive -
Φοραγε άλλα λάστιχα αριστερα -δεξιά απο το εργοστασιο???
Απιθανο μου φαινεται... -
Ο χρήστης vastil έγραψε:
...Αυτά είναι σοβαρότατες καταγγελίες. Έπρεπε να έχεις φώτος και να τους κυνηγήσεις.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
...
Αυτά είναι σοβαρότατες καταγγελίες. Έπρεπε να έχεις φώτος και να τους κυνηγήσεις.
+1
Απαραδεκτα πραγματα για καινουργιο αυτοκινητο. Κατι 'βρωμαει' στην υποθεση...
-
Και μένα απίστευτο μου φαινόταν και το διαπίστωσε και ο αδερφός μου οπότε 2 άτομα δεν μπορεί να κάνουν λάθος. Πήρα στην αντιπροσωπεία(την έχει φίλος του πατέρα μου) και μου είπε οτι δεν ανέβηκε ποτέ σε ράμπα να γίνει αλλαγή σε λάστιχα. Συνεπώς οτι έγινε πρέπει να έγινε στο εργοστάσιο Όποιος άλλος έχει το up ας το τσεκάρει πλιζ. Τώρα όλα καλά αλλά υποτίθεται οτι πρέπει να τα προσέχουν στο εργαστάσιο
-
Πήγα και είδα και τα 2 (vw, skoda). Πέραν της τιμής, όπου το vw θα στοιχίσει περί τα 1500 ευρώ παραπάνω, η συμπεριφορά των 2 αντιπροσωπειών vw στην Θεσσαλονίκη, απλά απαράδεκτη. Οι άνθρωποι νομίζουν πως πουλάνε Ferrari. Δεν πειράζει, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.
Κατέληξα στο citigo λευκό 5πορτο urban, με τελική τιμή 9.500.Καμία πρόταση για δώρο από την αντιπροσωπεία?
-
το καλύτερο δωρο που μπορούν να σου κανουν είναι να σε αποτρέψουν να το αγοράσεις.
τραγικότατο όχημα
-
(....... )?
-
ωπ τι έχουμε εδω; πατήσαμε ευαίσθητη χορδή;
-
το καλύτερο δωρο που μπορούν να σου κανουν είναι να σε αποτρέψουν να το αγοράσεις.τραγικότατο όχημα
Το οδήγησα και είναι εξαιρετικό
VW Up/Skoda Citigo/Seat Mii