-
Φοβερή βλακεία, δε λέω, θα έπρεπε να βρίσκονται στην κεντρική κονσόλα, αλλά η ελλειψή δεύτερου διακόπτη δεν είναι μόνο χαρακτηριστικό του up! αλλά και των τρίδυμων 107-c1-aygo αλλά και του alto- pixo . Όλη η κατηγορία δηλαδή τις ίδιες τσιπιές έχει
-
για iphone δεν υπαρχει η αντιστοιχη εφαρμογη οπως το σύστημα maps+ more με bluetrainer ε?
-
Το πηρα! Ασπρο και μαυρο απο μεσα...ειναι πανεμορφο.
Λοιπον οδηγηκα μου αρεσε περισσοτερο απο το 207. Τα πλαστικα του ηταν πολυ ωραια και το κιβωτιο ταχυτητων μοναδικο(μου θυμιζε, με εξαιρεση την οπισθεν, το τιγκουαν στο κιβωτιο). Απο βενζίνη αρκετα οικονομικό. Αναρτησεις πολύ καλές αν και νομιζω το 207 ήταν ελάχιστα καλύτερο σε αυτό τον τομέα. Το τιμονι είναι υπέροχο. Θα σας ελεγα να πατε να το κανετε μια δοκιμη είναι για του λογου του αληθες. Αρνητικό που βρηκα ειναι οτι η πινακιδα μου ειναι 6660 και θελω να γραψω Χ.Ο. για να μην καω στην κολαση -
Ο χρήστης vastil έγραψε:
Το πηρα! Ασπρο και μαυρο απο μεσα...ειναι πανεμορφο.Με γειά!
Αν επιτρέπεται, πόσο κόστισε με το κλειδί στο χέρι ? -
Σε σχέση με την ομόσταυλη Veyron τι λέει; Εντάξει, σε κατανάλωση της ρίχνει στα αυτιά, στα υπόλοιπα είναι εξίσου υπέροχο;
-
Ευχαριστω πολυ παιδια!!10.500 ευρω με mp3 ραδιοφωνο μεσα διακοπτακι στου συνοδηγου το παραθυρο...εχω τρελαθει να κανω βολτες! Φαουλ μονο βρηκα τους καθρεφτες που ενω ειναι πανεμορφοι δεν ειναι ηλεκτρικοι αλλα εμενα δεν με ενοχλει...και εχει πολυ πολυ καλη ροπη με A/C για 60 αλογα...Για το τρικυλινδρο κανει την φασαρια στην αρχη αμα ομως ζεσταθει η μηχανη δεν το ξανα ακους, ειμαι νεος εδω αλλα θα σου προτεινα να το δοκιμασεις
Δεν ξερω το 207 δεν το αγαπησα τοσο πολυ οσο το καινουργιο -
Ο χρήστης vastil έγραψε:
θα σου προτεινα να το δοκιμασειςΤο έχω κάνει ήδη, ψάχνοντας να αγοράσω μίνι!
Διαπίστωσα ότι το UP έχει τον μεγαλύτερο από όλα χώρο επιβατών & αποσκευών, το πιο ποιοτικό εσωτερικό, πιθανώς καλή μεταπώληση (ελέω VW και νέου μοντέλου) και, όπως λένε τα περιοδικά, την καλύτερη ανάρτηση και πολύ οικονομικό κινητήρα.
Από την άλλη, προσωπικά με χαλάει η εξωτερική εμφάνιση, το ότι πληρώνει τέλη και το ότι είναι γερμανικό (αρκετά έχουμε ενισχύσει τη γερμανική οικονομία). Α, και το ότι είναι ολοκαίνουριο μοντέλο προσωπικά το θεωρώ μειονέκτημα λόγω πιθανών παιδικών ασθενειών.
Γι' αυτό, τελικά προτίμησα το 107: Κυκλοφορεί χρόνια (παρουσιάστηκε το 2005) άρα θα έχουν λυθεί τυχόν προβλήματα αξιοπιστίας, έχει ένα πολύ καλό μοτέρ TOYOTA-DAIHATSU, έχει το μικρότερο μήκος στην κατηγορία (για μένα προσόν), είναι φθηνό, δεν πληρώνει τέλη, έχει ικανοποιητικούς χώρους για τους επιβάτες και τέλος είναι το ομορφότερο της κατηγορίας (προσωπική γνώμη). -
Όλα που γράφουμε είναι υποκειμενικά συνεπώς δεν πρόκειται να μαλώσουμε για λαμαρίνες.
Ναι μπορει φίλε μου να είναι μεγαλούτσικο όντως συγκριτικά με τα supermini της κατηγορίας του.
Εμφανισιακα ειναι όμορφο, θυμίζει η μουρη κατι απο το νεο polo ( ο κώλος του πάλι είναι ωραιος αλλα οχι θεικός για να λεμε την και την αληθεια).
Δεν στηριζω τους Γερμανούς και τους απεχθάνομαι αλλά στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχνίας τους είναι πολύ μπροστά ήμουν παλιός οδηγός και του 406 και του 207 και στα 2 εκοψα συμπλεκτη οδηγώντας συντηρητικά(κοντα στα 110.000χμ) και χωρίς να κάνω ταρζανιές και αποτομες αλλαγές(φθαρμένο ρουλεμάν συμπλέκτη- δίσκο - πλατό) - εδω να τονίσω οτι η ανάρτηση τους είναι υπέροχη στα peugeot καθιστώντας τα τα απόλυτα για ταξίδια.
Το 207 ήμουν απο τους πρώτους που το πήρα όταν κυκλοφόρησε στην Ελλάδα οπότε έβγαλε τρομερά ηλεκτρολογικά προβλήματα αλλά δικαιολογούνται ως παιδικές ασθένειες (από εκεί και έπειτα το μοτερακι το 95 νομίζω οτι δεν έβγαλε κανένα θέμα). Συνεπώς είναι ποπλύ πιθανόν να μου βγάλει προβλήματα αλλά για αυτό θα κάνω επέκταση της εγγύησης και όλα θα τα αναλάβει η Vw.
Το 107 είναι το δεύτερο που μ άρεσε αν και είχα πει οχι ξανά peugeot έχοντας χρυσοπληρώσει τα service αντιπρωσοπείας(π.χ. μεγάλο service + ρουλεμαν συμπλέκτη+δίσκο+πλατώ=1100 ευρω)το οτι είναι μικρό είναι σίγουρα προσόν επειδή παρκάρετε πιο εύκολα.
Τι χρώμα πήρες? Τέλη εσύ δεν πληρώνεις ε? Παντως ολόψυχα σου εύχομαι καλορίζικο -
Έχω την εντύπωση ότι η αξιοπιστία δεν είναι πλέον θέμα μάρκας.
Νομίζω ότι έχει παρέλθει η εποχή που τα γερμανικά ήταν σκυλιά ενώ τα ιταλικά (κυρίως) και τα γαλλικά ήταν όλο προβλήματα.
Αναγνωρίζω ωστόσο ότι οι ιάπωνες μάλλον εξακολουθούν να έχουν ένα προβάδισμα.
Προσωπικά, είχα καλές και κακές εμπειρίες από γαλλικά αυτοκίνητα.
Ένα Renault 21 1.7 του 1986 είχε πολλά προβλήματα (ίσως επειδή μόλις είχε κυκλοφορήσει).
Αντίθετα ένα 106 Rallye 1.6 16V του 2001 αποδείχτηκε λίαν αξιόπιστο.
Συχνά είναι και θέμα τύχης, σε τι αυτοκίνητο θα πέσεις.
Στο θέμα μας τώρα.
Ευχαριστώ για τις ευχές!
Το 107 ουσιαστικά είναι Toyota και όχι Peugeot.
H εγγύησή του επεκτείνεται στα 5 χρόνια με ελάχιστο κόστος (100€) και θα το κάνω όταν έρθει η ώρα.
Δεν πληρώνει τέλη που για μένα ήταν βασικός λόγος επιλογής.
Όσον αφορά το χρώμα, μια και ρώτησες, επέλεξα το άσπρο. Όχι μόνο γιατί ήταν δωρεάν, αλλά και γιατί μου άρεσε περισσότερο.
Το έχω ένα μήνα περίπου και έχω κάνει 600 km.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά περισσότερες εντυπώσεις σύντομα στο σχετικό θέμα (Peugeot 107). -
θα περιμένω αλλά θέλω και τις δικές σου φωτο να ανεβάσεις να το χαζέψω λίγο. Είναι σκυλιά πάντως οι κινητήρες της Toyota τους καμαρώνω πάντα. Το πλεονέκτημα είναι η βενζίνη γιατί η μεσαία κατηγορία είναι πολυδάπανη. Ναι όντως πιστεύω οτι πήρες από τα πιο ωραία χρώματα(άσπρο και μαύρο είναι τέλεια χρώματα)
-
Ο χρήστης vastil έγραψε:
Δεν στηριζω τους Γερμανούς και τους απεχθάνομαι αλλά στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχνίας τους είναι πολύ μπροστά ήμουν παλιός οδηγός και του 406 και του 207 και στα 2 εκοψα συμπλεκτη οδηγώντας συντηρητικά(κοντα στα 110.000χμ) και χωρίς να κάνω ταρζανιές και αποτομες αλλαγές(φθαρμένο ρουλεμάν συμπλέκτη- δίσκο - πλατό) - εδω να τονίσω οτι η ανάρτηση τους είναι υπέροχη στα peugeot καθιστώντας τα τα απόλυτα για ταξίδια.
Όταν άλλαξες συμπλέκτη, κοιταξες τι έγραφε πάνω ο παλιός? Μην εκπλαγείς αν ήταν made in Germany...
Πολύ μπροστά ειναι οι Γερμανοί, γι' αυτό στο Λούπο της αρραβωνιαστικιάς μου με συντηρητική οδήγηση πήραμε τον συμπλέκτη στο χέρι με 50κάτι χιλιάδες χλμ.
My point is οτι τα παλιά κλισέ περί γερμανικής ποιοτικής κατασκευής, ιταλικών που σκουριάζουν, γαλλικών που στρίβουν αλλά χαλάνε κτλ-κτλ τα είπε ο παππούς σου στον πατέρα σου, ο πατέρας σου σε εσένα, καλό είναι όμως εσύ να μην τα πεις στον γιο σου.edit: μην εκπλαγείς ακόμα αν δεις τον συμπλέκτη του up και διαβάσεις πάνω του made in spain, συμβαίνει...
-
Δεν ξέρω οι δικοί μου ήταν ευχαριστημένοι απο τα peugeot ο παππούς μου οπως λες είχε ενα peugeot 304. Δεν του εβγαλε πρόβλημα εμενα ομως και το 406 και το 207 μου εβγαλαν προβλημα στο συμπλεκτης και τα δυο. Εβαλα και ιματασιον(στο 207) που εσπασε μεσα σε 10.000(ο αυθεντικος ακομα κραταει τον εβαλα με το μεγαλο σερβις, τον εχω εδω και 40.000 στη newland )
Δεν ξερω τι θα μου βγαλει το up την εμπειρια μου κατεθεσα, καθως προερχομαι απο 2 γαλλακια. Εαν πιστευεις οτι λεω παραμυθια ενας καλος μηχανικος χωρις να ανηκει σε καποια αυτοκινητοβιομηχανια θα σου πει για τα γαλλακια τι παιζει. -
Ο χρήστης Scrooge έγραψε:
θα σου προτεινα να το δοκιμασεις
Το έχω κάνει ήδη, ψάχνοντας να αγοράσω μίνι!
Διαπίστωσα ότι το UP έχει τον μεγαλύτερο από όλα χώρο επιβατών & αποσκευών, το πιο ποιοτικό εσωτερικό, πιθανώς καλή μεταπώληση (ελέω VW και νέου μοντέλου) και, όπως λένε τα περιοδικά, την καλύτερη ανάρτηση και πολύ οικονομικό κινητήρα.
Από την άλλη, προσωπικά με χαλάει η εξωτερική εμφάνιση, το ότι πληρώνει τέλη και το ότι είναι γερμανικό (αρκετά έχουμε ενισχύσει τη γερμανική οικονομία). Α, και το ότι είναι ολοκαίνουριο μοντέλο προσωπικά το θεωρώ μειονέκτημα λόγω πιθανών παιδικών ασθενειών.
Γι' αυτό, τελικά προτίμησα το 107: Κυκλοφορεί χρόνια (παρουσιάστηκε το 2005) άρα θα έχουν λυθεί τυχόν προβλήματα αξιοπιστίας, έχει ένα πολύ καλό μοτέρ TOYOTA-DAIHATSU, έχει το μικρότερο μήκος στην κατηγορία (για μένα προσόν), είναι φθηνό, δεν πληρώνει τέλη, έχει ικανοποιητικούς χώρους για τους επιβάτες και τέλος είναι το ομορφότερο της κατηγορίας (προσωπική γνώμη).χώρους έχει μεγαλύτερους το τουινγκο
πορτπαγκάζ νομίζω πιο βολικό το ΚΑ
σαν αίσθηση ποιότητας το πάντα είναι ναυτικά μίλια μακρία -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
χώρους έχει μεγαλύτερους το τουινγκο
πορτπαγκάζ νομίζω πιο βολικό το ΚΑ
σαν αίσθηση ποιότητας το πάντα είναι ναυτικά μίλια μακρίαΊσως έχεις δίκιο. Δεν έχω μπει σε κανένα από τα ανωτέρω.
Τα Twingo & KA τα απέρριψα γιατί είναι αποκλειστικά 3θυρα, το Panda γιατί δεν μου αρέσει (& ξεφεύγει σε τιμή).
Διορθώνω λοιπόν: Μεταξύ των Alto/Pixo, C1/107/Aygo, Picanto, Spark, παλιό Panda & UP, το UP είναι το πιο ευρύχωρο και με την καλύτερη αίσθηση ποιότητας εσωτερικού. -
Μήπως ξέρει κανείς πληροφορίες για το citigo? Είμαι ανάμεσα σε citigo και up...
-
Ο χρήστης stella28 έγραψε:
Μήπως ξέρει κανείς πληροφορίες για το citigo? Είμαι ανάμεσα σε citigo και up...το ίδιο αυτοκινητο , με το σιτιγκο να είναι μάλλον πιο όμορφο και πιο οικονομικό
-
Σιτιγκο σε πρασινο σαύρας
-
test drive να κανεις και τα δυο...εγω εχω το move up και ειμαι υπερικανοποιημενος
-
Σας ευχαριστώ!
-
780 ευρώ χρώνεται το αυτόματο.
η πιο φθηνή χρέωση της αγοράς
VW Up/Skoda Citigo/Seat Mii