-
Στο πλαισιο της συγκρισης Panda-Up, my point of view...
===> viewtopic.php?f=15&t=31644&start=5565#p2485165 -
Πάντως το μοτεράκι με τα 75 άλογα σκίζει. Σε αυτό το βίντεο κανει τα 0-100 σε 11 δευτερόλεπτα και η μέση κατανάλωση του είναι 5 λίτρα. Για αντικαταστάτη του getz μου μια χαρά το βλέπω.
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Πάντως το μοτεράκι με τα 75 άλογα σκίζει. Σε αυτό το βίντεο κανει τα 0-100 σε 11 δευτερόλεπτα και η μέση κατανάλωση του είναι 5 λίτρα. Για αντικαταστάτη του getz μου μια χαρά το βλέπω.Σε 11; Πιστεύεις και στον Αη Βασίλη να υποθέσω;
13.5+ είναι μετρημένο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πάντως το μοτεράκι με τα 75 άλογα σκίζει. Σε αυτό το βίντεο κανει τα 0-100 σε 11 δευτερόλεπτα και η μέση κατανάλωση του είναι 5 λίτρα. Για αντικαταστάτη του getz μου μια χαρά το βλέπω.
Σε 11; Πιστεύεις και στον Αη Βασίλη να υποθέσω;
13.5+ είναι μετρημένο.
Επίσημη μέτρηση? Που? Εγω απο το βίντεο έβγαλα το συμπέρασμα
-
Σε όλα τα περιοδικά. Μην βλέπουμε ένα βιντεάκι που α) μπορεί να είναι επεξεργασμένο, β) σε κατηφόρα και γ) εμπεριέχει το σφάλμα ταχυμέτρου και βγάζουμε συμπεράσματα. Ούτε η ίδια η VW δεν ισχυρίζεται 11 για τα 100...
-
Ενταξει το 11 ξερο παιζει ανετα εαν ειναι (πιθανοτατα αυτο ειναι...) μονοκαβαλο, δηλαδη μονο ο οδηγος...
Το αυτο ισχυει για ολα τα αυτοκινητα...
Υπενθυμιζω για νιοστη φορα , οτι τα νουμερα των περιοδικων αφορουν 2 ατομα συν οργανα μετρησης, συν μισο ή 3/4 ρεζερβουαρ... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ενταξει το 11 ξερο παιζει ανετα εαν ειναι (πιθανοτατα αυτο ειναι...) μονοκαβαλο, δηλαδη μονο ο οδηγος...
Υπενθυμιζω για νιοστη φορα , οτι τα νουμερα των περιοδικων αφορουν 2 ατομα συν οργανα μετρησης, συν μισο ή 3/4 ρεζερβουαρ...Το γεγονός ότι η VW δίνει 13.2 μας αφήνει αδιάφορους; Ας είμαστε σοβαροί. Μην το κάνουμε σαν το θέμα του Mazda 6!
-
Υπενθυμιζω για νιοστη φορα , οτι τα νουμερα των περιοδικων αφορουν 2 ατομα συν οργανα μετρησης, συν μισο ή 3/4 ρεζερβουαρ...Το γεγονός ότι η VW δίνει 13.2 μας αφήνει αδιάφορους; Ας είμαστε σοβαροί. Μην το κάνουμε σαν το θέμα του Mazda 6!
Τι εννοεις? Στους 4τροχους μετρησαν 13,6sec το 0-100Km/h και στο Drive αντιστοιχα 13,9sec.
Σιγουρα φωτια στο δρομο δεν βαζει, αλλα για 1000αρι πολης ειναι μια αναμενομενη επιδοση, κοντα στο μεσο ορο της κατηγοριας... -
Εννοώ ότι δεν κάνει 11 ρε Γκρεγκ! Τόσο απλό! Τώρα μη μου το παίζεις Κινέζος γιατί δεν είσαι.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ενταξει το 11 ξερο παιζει ανετα εανΟυτε με ουριο ανεμο και καλη διαθεση...
-
Εννοώ ότι δεν κάνει 11 ρε Γκρεγκ! Τόσο απλό! Τώρα μη μου το παίζεις Κινέζος γιατί δεν είσαι.Α, οκ δεν ειχα καταλαβει τι εννοουσες, σοβαρα. Εννοειται οτι με τις τυπικες και διαδεδομενες μετρησεις, που κανουν σχεδον ολα τα περιοδικα, ΔΕΝ κανει 11sec. Εγω απλα 'δικαιολογησα' τα 11sec, του video, τα οποια ειναι εφικτα, εαν ο αλλος ειναι μονος του στο αυτοκινητο, δηλαδη, μετραει με μισο φορτιο.
P.S Εγω πχ, μονος μου σε ελαφρια κατηφορα, εχω μετρησει για το δικο μου, στο 0-100km/h , 10,2sec...
Δεν σημαινει οτι κανει τοσο κανονικα. Η πραγματικη τιμη, συμφωνα με την τυπικη διαδικασια, κατα τις μετρησεις των περιοδικων ειναι 12,5sec... -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ενταξει το 11 ξερο παιζει ανετα εαν
Ουτε με ουριο ανεμο και καλη διαθεση...
Ρε ούτε αν το πετάξεις από C-130!
-
Τα 'αδερφακια' Skoda και Seat όπως και τα αντιστοιχα 5θυρα δεν ήρθαν ακομα?
-
Δεν ηρθαν ακομα αλλα νομιζω θα ερθουν οι 5θυρες εκδοσεις των αυτοκινητων κατα τον σεπτεμβριο αν δεν κανω λαθος
-
http://www.km77.com/fotos/Volkswagen/up ... ackLimit=8
Κάμποσες φωτο του 5θυρου αμαξώματος. Νομίζω είναι καλύτερο .
-
Εγώ προσωπικά έχω οδηγήσει το καινούργιο UP! (75 hp) και το Panda (0.9 mj) και σας παραθέτω τις εντυπώσεις μου:
• Αισθητικά και τα δυο είναι όμορφα. Θα έλεγα ότι το VW είναι πιο συντηρητικό (όπως πάντα) σε αντίθεση με το fiat.
• Στο δρόμο το UP το θεωρώ καλύτερο, πιο στιβαρή κατασκευή ενώ το Panda χάνει κυρίως λόγο ύψους.
• Σε χώρους κερδίζει με διαφορά το UP μιας και στις 4 θέσεις κάθετε κάποιος μετρίου ύψους πολύ άνετα αλλά και ο χώρος αποσκευών είναι μεγαλύτερος από το Panda.
• Στην τιμή και πολύ κερδίζει το UP μιας και η Fiat σου δίνει τα βασικά και μετά αρχίζει και σου χρεώνει ένα κάρο extra (όπως το ρυθμιζόμενο κάθισμα!!) έλεος!
• Η κατανάλωση είναι χαμηλότερη στο UP μιας και πιστεύω ότι ο 0.9 mj πρέπει να ζοριστεί πολύ για να αποδώσει και έτσι καίει περισσότερο.
• Η ηχομόνωση είναι καλύτερη στο UP.
• Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ ανώτερη του UP από το Panda (αν και δεν νομίζω ότι ποτέ είχε ξεπεράσει η Fiat την VW σε ποιότητα κατασκευής, πραγματικά καμιά σχέση!
Με λίγα λόγια εκτός της αισθητικής (που είναι και υποκειμενικός παράγοντας) και της αξιοπιστίας (η οποία ακόμα είναι πολύ νωρίς να δείξει κάτι μιας και μιλάμε για πολύ καινούργια αυτοκίνητα) το UP είναι πολύ καλύτερο του Panda. Απορώ πως βγήκε αυτοκίνητο της χρονιάς με δεύτερο το UP??! -
Κάνει μπαμ η αντικειμενικότης...
-
To τετραθέσιο Απ έχει καλύτερους χώρους από το πενταθέσιο Πάντα?
Τα πλαστικά του δε είναι σκληρά σαν καύκαλο χελώνας, ύψιστη ύβρις για τα δεδομένα του υπερομίλου αλλά και τα κρατούντα του παρόντος φόρουμ.
Από αξιοπιστία τώρα το Απ είναι που σαν ολοκαίνουργιο πρέπει να την αποδείξει 100%, το άλλο επειδή πατάει σε μεγάλο βαθμό σε προγενέστερα υποσυστήματα μάλλον την έχει στο τσεπάκι του. -
Ας μας πει κάποιος επίσημα την τιμή αγοράς των δυο αυτοκίνητων (με το ίδιο επίπεδο εξοπλισμού) και θα έχεις την απάντηση σου. Προσωπικά το κόβω +3.000 ευρώ το Panda. Αν ένα mini έχει 14 με 15 χιλ τι να πω για την ποιότητα του?
-
Το ότι το Panda (Twinair είναι και όχι Multijet όπως γράφτηκε) κερνάει ταχυδρομικούς κώδικες στο Up, το προσπερνάμε;
VW Up/Skoda Citigo/Seat Mii