-
Μάλλον δεν κατάλαβες....
-
Επειδή κάποιοι πράκτορες ή ηλίθιοι ή εγκάθετοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν θέμα με ένα εθνικό και ιστορικό σύμβολο, προφανώς όντες αδαείς για το τι συμβαίνει στην Κρήτη, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει ν' ασχοληθεί κανείς έστω και ελάχιστα με αυτούς. Προσωπικά αρνούμαι να το πράξω.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μάλλον δεν κατάλαβες....Τι δεν καταλαβα?
Για να μην μπαινουν σε σκεψεις οι αυτοκλητοι 'κυβερνητες' της Κρητης πρεπει να αρχισουμε να σβηνουμε κεφαλαια απο την ιστορια μας...?
Βρε τι μου θυμιζει...τι μου θυμιζει...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Νομίζω δεν αξίζει ούτε καν να ασχολείσαι με τέτοιο θέμα.
Οχι....
Πρεπει να ασχολειθουμε με αυτο το θεμα, γιατι ετσι στο 'σιγα-σιγα' θα χασουμε και την Κρητη και την Καλλιθεα....Που ειναι το κακο για εναν Κρητικο να φερει αυτην τη σημαια??
[...]
Η Κρήτη όμως όχι.
Για να μη μας πούνε και αποσχιστέςΜαλλον δεν καταλαβες την προθεση μου....
Αν κοιταξεις τα ποστ στην πρωηγουμενη σελιδα, ελπιζω να καταλαβεις τι θελω να πω.Επειδή κάποιοι πράκτορες ή ηλίθιοι ή εγκάθετοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν θέμα με ένα εθνικό και ιστορικό σύμβολο, προφανώς όντες αδαείς για το τι συμβαίνει στην Κρήτη, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει ν' ασχοληθεί κανείς έστω και ελάχιστα με αυτούς. Προσωπικά αρνούμαι να το πράξω.
Ολα αυτα τα πρακτορακια και οι ηλιθιοι που αναφερεις, προσπαθουν να εκμεταλευτουν ενα εθνικο και ιστορικο συμβολο.
Το κακο ειναι οτι κατι ζωα απο την Κρητη βρησκουν τις ιδεες τους λογικες και και θελουν και ανεξαρτησεια το 2012....
Προσεχτε, θα βγαλετε τα ματια σας με τα χερακια σας.
Και δεν γουσταρω να βγαζω διαβατηριο στο αεροδρομιο για να παω διακοπες στην Κρητη -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μαλλον δεν καταλαβες την προθεση μου....
Αν κοιταξεις τα ποστ στην πρωηγουμενη σελιδα, ελπιζω να καταλαβεις τι θελω να πω.Καταλαβα τι ηθελες να πεις...
Να αποφυγουμε φαινομενα σαν αυτοΑυτο που οντως δεν καταλαβα ειναι πως συνδεετε δυο ασχετα πραγματα μεταξυ τους.
Την διατηρηση της ιστορικης μνημης ενος λαου με τις ονειρωξεις ενος αλλου... -
Ο χρήστης nikos_pap έγραψε:
Αν κοιταξεις τα ποστ στην πρωηγουμενη σελιδα, ελπιζω να καταλαβεις τι θελω να πω.Καταλαβα τι ηθελες να πεις...
Να αποφυγουμε φαινομενα σαν αυτοΑυτο που οντως δεν καταλαβα ειναι πως συνδεετε δυο ασχετα πραγματα μεταξυ τους.
Την διατηρηση της ιστορικης μνημης ενος λαου με τις ονειρωξεις ενος αλλου......Δεν τις συνδεεουμε εμεις.
Ενας παπαρας πεταξε την μαλακια για ανεξαρτησεια το 2012 και βρηκε μερικα αδεια κρανια για να τον ακολουθησουν. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Την διατηρηση της ιστορικης μνημης ενος λαου με τις ονειρωξεις ενος αλλου......Δεν τις συνδεεουμε εμεις.
Ενας παπαρας πεταξε την μαλακια για ανεξαρτησεια το 2012 και βρηκε μερικα αδεια κρανια για να τον ακολουθησουν.+1000 ετσι παντα γινεται!
-
Λευτεριά στην βορεια Μυκονο!!
-
Όπως και στο Κάτω Κατσιμίδι!!!
-
Κατ' εμέ δεν υφίσταται καν θέμα, και τζάμπα συζητάμε.
-
Δεν συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα αυτά: http://en.wikipedia.org/wiki/Padania
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Κατ' εμέ δεν υφίσταται καν θέμα, και τζάμπα συζητάμε.+1
-
Ανοησίες χωρίς τέλος!!! Είναι δυνατόν να συζητάμε για τον κάθε βλάκα που πετάει μια π@π@ρια; Φαντάζεστε να έβαζα τον ήλιο της Βεργίνας στην υπογραφή μου και να μου λέγατε να τη βγάλω γιατί θα έχουμε πρόβλημα με τα Σκόπια; Έλεος φίλοι μου!!! Είναι εθνικό σύμβολο με ιστορική αξία και είναι δικαίωμα του κάθε ένα από μας να το τιμά και να το προβάλει (όχι όπως ο αρχιεπίσκοπος μας με το δήθεν λάβαρο στο συλλαλητήριο για τις ταυτότητες αλλά τέλος πάντων).
-
Αν πάρει η κρητη ανεξαρτησία τότε να πάρουν και τα άγια χώματα της Λιβαδειάς!
Βιντούλ και χοντρό τη βραδυά της ανεξαρτησίας δωρέαν για όλους!
Levadians do it better
-
Ανεξαρτησια;
Οπως λεμε 'παρλαπίπες'
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ανοησίες χωρίς τέλος!!! Είναι δυνατόν να συζητάμε για τον κάθε βλάκα που πετάει μια π@π@ρια; Φαντάζεστε να έβαζα τον ήλιο της Βεργίνας στην υπογραφή μου και να μου λέγατε να τη βγάλω γιατί θα έχουμε πρόβλημα με τα Σκόπια; Έλεος φίλοι μου!!! Είναι εθνικό σύμβολο με ιστορική αξία και είναι δικαίωμα του κάθε ένα από μας να το τιμά και να το προβάλει (όχι όπως ο αρχιεπίσκοπος μας με το δήθεν λάβαρο στο συλλαλητήριο για τις ταυτότητες αλλά τέλος πάντων).Και αν το βαζε ενας Σκοπιανος στην υπογραφη του;;;
Εχεις καταλαβει οτι καποιος παπαρας εχει παρει ενα ιστορικο συμβολο και διαδιδει προπαγανδα για ανεξαρτιτη Κρητη 2012;;; -
Ε και;
Ρε παιδιά δεν υφίσταται θέμα, πως να το κάνουμε δηλαδή;
-
Λευτεριά στη μαρτυρική πιλοτή του σπιτιού μου!!!!! Από αύριο όποιος θέλει να μπει στην πολυκατοικία να έχει μαζί του ισχύων διαβατήριο (νέου τύπου για αυξημένη ασφάλεια...)
-
Πάντως πρέπει να επισημάνω ότι πολύ απασχολούμε το forum Μας. Δεν νομίζω να έχει κανένα άλλο μέρος; Της Ελλάδας την «Τύχη» να ασχολούνται όλοι τόσο πολύ μαζί του. Για καλό είναι ή όχι; Μακάρι να ήταν για καλό αλλά δεν βλέπω να υπάρχει πάντα και από όλους καλή διάθεση.
-
ΠΩΠΩΠΩ
ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΟ ΘΕΜΑπρωτα απ'ολα να πω περιπου ΧΙΛΙΑ ΡΙΣΠΕΚΤ και αλλα τοσα ΥΟ και μπραβο σε οποιον το εβαλε και γενικα οποιον προωθει την ιδεα της ανεξαρτητης κρητης..
εγω ειμαι μεσα για ανεξαρτησια παντως σαν κρητικος... ΑΛΛΑ οχι ΦΛΩΡΙΚΑ με σημαιες και τετοια.. ημαρτον...
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ, δηλαδη με βομβιστικες επιθεσεις, καμικαζι, επιθεσεις αυτοκτονιας στο μετρο της αθηνας κ τετοια..
να μας βλεπουν οι βασκοι αυτονομιστες, ο ΙRA, οι κουρδοι και οι εθνικιστες σκωτσεζοι στην τηλεοραση και κυματα ηδονης να παλλουν εως και να διαπερνουν το σωμα τους..πραγματικα το μονο σοβαρο που μπορω να πω για κατι τετοιο ειναι κατι που ειχε καποτε καποιο μελος του φορουμ στην υπογραφη του:
'η μαλακια πεφτει σα χαλαζι
και κανεναν δεν τον νοιαζει'
Ανεξαρτησία της Κρήτης? [διάσπαση]