-
-
ΘΕΟΣ!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ΠΩΠΩΠΩ
ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΟ ΘΕΜΑπρωτα απ'ολα να πω περιπου ΧΙΛΙΑ ΡΙΣΠΕΚΤ και αλλα τοσα ΥΟ και μπραβο σε οποιον το εβαλε και γενικα οποιον προωθει την ιδεα της ανεξαρτητης κρητης..
εγω ειμαι μεσα για ανεξαρτησια παντως σαν κρητικος... ΑΛΛΑ οχι ΦΛΩΡΙΚΑ με σημαιες και τετοια.. ημαρτον...
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ, δηλαδη με βομβιστικες επιθεσεις, καμικαζι, επιθεσεις αυτοκτονιας στο μετρο της αθηνας κ τετοια..
να μας βλεπουν οι βασκοι αυτονομιστες, ο ΙRA, οι κουρδοι και οι εθνικιστες σκωτσεζοι στην τηλεοραση και κυματα ηδονης να παλλουν εως και να διαπερνουν το σωμα τους..πραγματικα το μονο σοβαρο που μπορω να πω για κατι τετοιο ειναι κατι που ειχε καποτε καποιο μελος του φορουμ στην υπογραφη του:
'η μαλακια πεφτει σα χαλαζι
και κανεναν δεν τον νοιαζει'**
Εκανες το κοπο να διαβασεις το τοπικ;;;;
Επιδει το θεμα το ξεκινησα εγω με τον Μανο -ManosK- και επιδει ξεκινησε καθαρα απο παρεξιγηση, κανε το κοπο να διαβασεις τι λεμε.
Μια και δεν υποστηριζουμε την ανεξαρτησεια της Κρητης, αλλα τον ελεγχο και την καταστολη τις προπαγανδας για την ανεξαρτησεια.** -
Νομίζω ότι ο skye σατιρίζει γενικώς το -ανύπαρκτο- θέμα περί ανεξαρτησίας, και δε στρέφεται προσωπικά εναντίον κάποιου.
Φαντάζομαι πάντως πετσαράδες Μυλοποταμίτες με 4 Χ 4 να κάνουν επίθεση αυτοκτονίας
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Νομίζω ότι ο skye σατιρίζει γενικώς το -ανύπαρκτο- θέμα περί ανεξαρτησίας, και δε στρέφεται προσωπικά εναντίον κάποιου.Φαντάζομαι πάντως πετσαράδες Μυλοποταμίτες με 4 Χ 4 να κάνουν επίθεση αυτοκτονίας
Να στο διευκρινησω τοτε......
*ΠΩΠΩΠΩ
ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΟ ΘΕΜΑπρωτα απ'ολα να πω περιπου ΧΙΛΙΑ ΡΙΣΠΕΚΤ και αλλα τοσα ΥΟ και μπραβο σε οποιον το εβαλε* και γενικα οποιον προωθει την ιδεα της ανεξαρτητης κρητης..
εγω ειμαι μεσα για ανεξαρτησια παντως σαν κρητικος... ΑΛΛΑ οχι ΦΛΩΡΙΚΑ με σημαιες και τετοια.. ημαρτον...
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ, δηλαδη με βομβιστικες επιθεσεις, καμικαζι, επιθεσεις αυτοκτονιας στο μετρο της αθηνας κ τετοια..
να μας βλεπουν οι βασκοι αυτονομιστες, ο ΙRA, οι κουρδοι και οι εθνικιστες σκωτσεζοι στην τηλεοραση και κυματα ηδονης να παλλουν εως και να διαπερνουν το σωμα τους..πραγματικα το μονο σοβαρο που μπορω να πω για κατι τετοιο ειναι κατι που ειχε καποτε καποιο μελος του φορουμ στην υπογραφη του:
'η μαλακια πεφτει σα χαλαζι
και κανεναν δεν τον νοιαζει'Το θεμα δεν ειναι τι νωμιζουμε, αλλα το τι γραφει.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
**
Εκανες το κοπο να διαβασεις το τοπικ;;;;
Επιδει το θεμα το ξεκινησα εγω με τον Μανο -ManosK- και επιδει ξεκινησε καθαρα απο παρεξιγηση, κανε το κοπο να διαβασεις τι λεμε.
Μια και δεν υποστηριζουμε την ανεξαρτησεια της Κρητης, αλλα τον ελεγχο και την καταστολη τις προπαγανδας για την ανεξαρτησεια.**το ξερω αλεξ, be cool
χαβαλε ηθελα να κανω, δεν ηθελα να θιξω καποιον (δεν περιμενα καν οτι θα θιχτει καποιος να ειμαι ειλικρινης )
το 1000 ρισπεκτ παει επειδη γελασα οταν ειδα τις ιστοσελιδες με στατιστικα κ που αναφερει σα γλωσσα και τα τουρκικα κλπτο θεμα δεν ειναι ανυπαρκτο, γιατι η λεξη ανυπαρκτο ειναι σα να μπορουσε να υπαρξει οντως περιπτωση να τεθει ζητημα ανεξαρτησιας. το θεμα ειναι ανεκδοτο και μονο με χιουμορ μπορει να το δει καποιος ο οποιος εχει παει εστω και μιση φορα στη ζωη του στη μεγαλονησο.
αυτος τωρα που εχει την ιστοσελιδα, ισως να πηγε καλοκαιρι, να ειδε οντως οτι υπαρχει ενα 16%+ ξενων, αλλα απορω πως μπερδεψε τους κατασπρους αγγλαρες και γερμαναραδες με την ηλιοκαμμενη επιδερμιδα με τουρκους -
Πασο
Απλα δεν πιστευω οτι μπορουμε να κανουμε πλακα με εθνικα θεματα.
Εγω οταν ειδα για 15% τουρκους στην Κρητη και επισιμη γλωσσα τα τουρκικα...στην Κρητη.... τρελαθηκα! -
Πασο
Απλα δεν πιστευω οτι μπορουμε να κανουμε πλακα με εθνικα θεματα.
Εγω οταν ειδα για 15% τουρκους στην Κρητη και επισιμη γλωσσα τα τουρκικα...στην Κρητη.... τρελαθηκα!Αυτο να το βλεπουν καποιοι προοδευτικοι μαλακες.......
-
ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ!!
Πως να το κάνουμε δηλαδή; Γι' αυτο το παίρνουμε στην πλάκα!
-
:offtopicviii: Ήταν η σημαία της Κρητικής Πολιτείας. Μ' αυτή πορεύτηκε η Κρήτη έως την ένωσή της με την Ελλάδα και αυτό ήταν το κέρδος των κρητικών επαναστάσεων.
Φιλε μου, εγω αλλιως τα ξερω.
Οτι ναι μεν ηταν σημαια της Κρητης πριν την ενωση της με την Ελλαδα....
Αλλα αυτη τη στιγμη το εκμεταλευονται αλλιως το εμβλημαΙσχύει αυτό που λέει ο Wagner.
Αν δεις σ αυτο και αυτο το κωλοχανειο κατι λεει για 15% Τουρκους στο πληθησμο της Κρητης, οπως και δευτερη γλωσσα τα Τουρκικα κ αλλα τετοιοα
Population: 322,000,000 (3 January 2006 estimate, 10% rule)
Ethnic groups: Greeks (84%), Turkish (15%), Other (1%)
Religious groups: Eastern Orthodox Christian (82%) Official, Muslim (17%) Official, Other (1%)
Languages: Greek Official, Turkish Official, English, and other
Capitol: IraklionΚ εδω καποιες δηλωσεις
Μα.... Ολοι στην πλακα το ρηξανε;;;;
-
Ρε συ Άλεξ, μιλάμε για πηγές που στερούνται σοβαρότητας. Έχει σημασία ποιός λέει κάτι.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ρε συ Άλεξ, μιλάμε για πηγές που στερούνται σοβαρότητας. Έχει σημασία ποιός λέει κάτι.Θες να πεις οτι οι συγκεκρημενες εφημεριδες ειναι σαν την Esspreso;;;
Ναι μεν...
Αλλα....
Η προπαγανδα υπαρχει και βρεθηκαν μερικοι μαλακες που την ακολουθουν.... Να ποσταρουν μαλακιες σε διαφορα φορουμ και ιστοσελιδες. Μηπως υπαρχει κινδυνος να ξεφυγει το θεμα και να παρει διαστασεις;;;
Εμενα προσωπικα με τρομαζει το που αποσκοπουν ολες αυτες οι ενεργειες και δεν θα θελα να δω με τιποτα Τουρκικα τζαμια στο Ηρακλειο, Ρεθυμνο και Χανια. Θα μαι ο πρωτος που θα κατευει να τα κατεβασει με RPG...Καθε φορα που παω Κυπρο και βλεπω Τουρκικα πανω στα τσιγαρα.... Κατεβαζω πολλα καντηλια... Παλι καλα που δεν ξερω ντοπιους εκει με τιποτα 'κειμηλεια παπουδων'
-
Πιο πολύ μπέρδεμα παρά οτιδήποτε άλλο δημιουργούν τελικά τέτοιοι μαλάκες σαν αυτούς που δημιουργούν τέτοια sites!!!
-
Αυτο θα το δεις παντού!Οποιος δεν εχει τίποτα σημαντικο να πει,και θελει να τραβηξει την προσοχη του κόσμου,εφευρίσκει μια τετοια παρόμοια μαλακια και την τσαμπουναει.
Ακομα και να τον κραξουνε όλοι,για αυτον ειναι κερδος.ΕΝΤΙΤ: να προσθεσω:
Τετοιου ειδους μαλακίες τελικα πάντα βρισκουν οπαδούς αναμεσά μας.Κοιταξτε τι μαλακίες πουλάει ο Λιακοπολος,και πόσα φραγκα βγαζει
-
Γι' αυτο μαλλιάζει η γλώσσα μου για το μη-θέμα!
Άσε που θα μου την έσπαγε να δείχνω διαβατήρια κάθε φορά που κατεβαίνω
-
Τι έγινε τελικά; Έχουμε επίσημη ανεξαρτησία;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τι έγινε τελικά; Έχουμε επίσημη ανεξαρτησία;εξαρταται τι θα παιξει με αγροτικες επιδοτησεις, αναπηρικες συνταξεις και την ενταξη της Κρητης στην Ε.Ε
Ανεξαρτησία της Κρήτης? [διάσπαση]