-
Όχι δεν έχει.
Δεν νομίζω να έχω δει διαβάσεις στη ζωή μου σε τέτοιους δρόμους (μόνο σε σχολικά συγκροτήματα)
Στο βιβλίο των θεωρητικών ακριβώς αυτό δείχνει. Ότι ο πεζός έχει προτερεότητα ακόμα και όταν δεν περνά από διαβάσεις σε δρόμους που είναι φτιαγμένοι για πρόσβαση (μικροί δρόμοι) και όχι σύνδεση (Κηφισίας).
Η φιλοσοφία είναι απλή:
Ο πεζός μπορεί και να μην είναι και οδηγός οπότε να μην έχει τις γνώσεις. Επιπλέον είναι ο «αδύναμος κρίκος» καθώς σε ενδεχόμενη σύγκρουσή αυτός θα τραυματιστεί.
Ο οδηγός που είναι ένα «σκαλί» ψιλότερα πρέπει να προστατεύει τον «υφιστάμενό» του.
Έχω βρεθεί αρκετές φορές στην Ευρώπη. Σταματούσαν με την υποψία ότι θέλω να περάσω. Στην Ιταλία (Τορίνο) σταμάτησαν σε φανάρι για να περάσω παρόλο που είχαν πράσινο. -
Ο χρήστης ioannism έγραψε:
Όχι δεν έχει.
Δεν νομίζω να έχω δει διαβάσεις στη ζωή μου σε τέτοιους δρόμους (μόνο σε σχολικά συγκροτήματα)
Στο βιβλίο των θεωρητικών ακριβώς αυτό δείχνει. Ότι ο πεζός έχει προτερεότητα ακόμα και όταν δεν περνά από διαβάσεις σε δρόμους που είναι φτιαγμένοι για πρόσβαση (μικροί δρόμοι) και όχι σύνδεση (Κηφισίας).
Η φιλοσοφία είναι απλή:
Ο πεζός μπορεί και να μην είναι και οδηγός οπότε να μην έχει τις γνώσεις. Επιπλέον είναι ο «αδύναμος κρίκος» καθώς σε ενδεχόμενη σύγκρουσή αυτός θα τραυματιστεί.
Ο οδηγός που είναι ένα «σκαλί» ψιλότερα πρέπει να προστατεύει τον «υφιστάμενό» του.
Έχω βρεθεί αρκετές φορές στην Ευρώπη. Σταματούσαν με την υποψία ότι θέλω να περάσω. Στην Ιταλία (Τορίνο) σταμάτησαν σε φανάρι για να περάσω παρόλο που είχαν πράσινο.Φιλε γιαννη εχει μεγαλη διαφορα αν εκει που περπατας ο αλλος παει να σε καβαλησει με το να περασεις επιτηδες(δεν νομιζω να το εκανες),εγω παντως στη συγκεκριμενη περιπτωση σου δινω δικιο ΑΛΛΑ υπαρχουν και αλλες.Πριν 1-2 βδομαδες,κατεβαινοντας την 3 Σεπτεμβριου(αναμεσα λεσχη-πανεπ)κανω δεξια για εγνατια,και το κωλοφαναρο ειναι λαθος ρυθμισμενο εδω και χρονια και δινει πρασινο και σε μενα και στους πεζους που περνουν την διαβαση πανω στην εγνατια λιγα μετρα μετα την στροφη,υποψιασμενος παντα οπως και αυτη τη φορα,τσουλαω και σχεδον σταματαω 1-2 μετρα πριν την διαβαση οπου και ο κοσμος εχει κανει ενα κενο 5-6 μετρα για να περασω χωρις να το εκβιασω εννοειτε,ολα χαλαρα και δεν βιαζονταν κανεις,οποτε ξεκιναω και ταυτοχρονα ξεκινα και ενας πεζος απο αριστερα μου κοιταζοντας με,λεω δεν ειναι δυνατον να ειναι τοσο μαλακας και φτανουμε να τον ακουμπησω σχεδον,φρενο και μπινελικι,ο συγκεκριμενος μαλακας το εκανε επιτηδες και μετα ειχε το θρασος και μου ελεγε οτι ειχε προτερεοτητα και αλλες πιπες οτι πηρε το διπλωμα στο Βελγιο και εκει ξερουν να οδηγανε και τα αρ*ιδια μου κουνιουνται...φυσικα και θα εφταιγα αν τον πατουσα αλλα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας αφου σχεδον το παραδεχτηκε οτι το εκανε επιτηδες,παντως αν τον πατουσα θα τον εδερνα και απο πανω αν εκανε κανα βαθουλομα στο αμαξι ακριβως οπως το βιντεο στους αμαν ,με ανεβασε το αιμα στο κεφαλί.Ειναι απο τις τρυπες του κοκ,οπως το να πας μπροστα σε εναν και να τσαρουχωσεις επιτηδες τα φρενα και να πεσει πανω σου...
-
Δυστυχώς υπάρχουν πολλά τέτοια φανάρια. Σίγουρα για έναν πεζό είναι ευκολότερο να σταματήσει σε σχέση με ένα αυτοκίνητο που ακολουθείται από ένα κομβόι. Και εγώ στρίβω συχνά σε τέτοιο φανάρι από οδό που οι ταχύτητες που αναπτύσσονται, παρανόμως, είναι μεγάλες. Περνάω πριν τους πεζούς μόνο αν έχουν σταματήσει. Σε αντίθετη περίπτωση θα σταματάω με τον κίνδυνο κάποιος να μου αναμορφώσει το πίσω μέρος.
Αυτός το έκανε για να σου δώσει ένα μάθημα . Έχω ακούσει για περιπτώσεις που το κάνουν επίτηδες έτσι ώστε να πάρουν χρήματα και να καλύψουν τρύπες του προϋπολογισμού τους… -
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
...δινει πρασινο και σε μενα και στους πεζους που περνουν την διαβαση...
Σε 'σενα δινει πρασινο ή παλλομενα βελη;
-
Μέσα σε 2 βδομάδες με έχουν χτυπήσει και έχουν φύγει.
Εκτός από τον προφυλακτήρα έχω τώρα και βαθούλωμα και γρατζουνιά στην πόρτα.
Βρε που να τους τον φορέσει αράπης.
-
Αν είναι παλλόμενα ο πεζός σίγουρα προηγείται. Υπάρχουν και πεζοφάναρα που έχουν «παλλόμενο Γρηγόρη». Σε αυτά ο πεζός περνά με δική του ευθύνη.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μέσα σε 2 βδομάδες με έχουν χτυπήσει και έχουν φύγει.Εκτός από τον προφυλακτήρα έχω τώρα και βαθούλωμα και γρατζουνιά στην πόρτα.
Βρε που να τους τον φορέσει αράπης.
Να το συνηθίσεις αυτό γιατί συμβαίνει τακτικά μέσα στη πόλη. Όσο παλιώνει το αμάξι σου, δεν θα θέλεις να το αλλάξεις γιατί θα λυπάσαι το καινούριο που θα γεμίσει μικροχτυπήματα.
Μόνο αν φύγεις από τη πόλη θα γλυτώσεις από τις γρατζουνιές.
-
Aπλά και βούλιαγμα γμτ; Τέσπα, το αμάξι έτσι και αλλιώς θα μπει μέσα την Τρίτη για βάψιμο σε ένα σημείο στην εγγύηση, οπότε θα πάρω και καμιά τιμή για αυτά και βλέπουμε...
-
Ντινο δεν αξιζει τον κοπο. Μικρογραντζουνιες και μικρα βαθουλωματα θα ξαναγινουν και θα τσαντιστεις χειροτερα. Καποιοι ανθρωποι ειναι τρομερα ζωα, στο παρκαρισμα σταματανε μονο οταν ακουσουν γκουπ, στριβουν παιρνοντας μαζι πορτες και φτερα. Α, και οι περισσοτεροι εχουν μια 'καλη κουσρα' για να πηγαινουν στο χωριο και ενα χρεπι να το χτυπανε μεσα στην πολη και να μην τους νοιαζει
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aπλά και βούλιαγμα γμτ; Τέσπα, το αμάξι έτσι και αλλιώς θα μπει μέσα την Τρίτη για βάψιμο σε ένα σημείο στην εγγύηση, οπότε θα πάρω και καμιά τιμή για αυτά και βλέπουμε...Έχω βάψει όλο το αμάξι από τα παράθυρα και κάτω για γρατζουνιές (τέλειο αποτέλεσμα) και μετά από μερικά χρόνια ξανάβαψα το μισό (για τον ίδιο λόγο) αλλά δεν έβαλε το σωστό χρώμα ο βλάκας - μπερδεύτηκαν και έβαλαν λάθος χρώμα - τώρα είναι δίχρωμο
Πάλι έχει γεμίσει γρατζουνιές και ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει σπάσει από τα παρκαρίσματα 'με το αυτί'. Θα το βάψω μόνο αν μετακομίσω.
-
Την επόμενη φορά που θα δεις ζημιά στο αυτοκίνητό σου από κάποιον που ξέρεις ότι παρκάρει με την ακοή, κάντου τ'αμάξι τιγρέ με το κλειδί και σπάστου και κάνα φανάρι.
-
τα εχουμε πει αυτα, αμαξι στην πολη χωρις γκαραζ απλα το αφηνεις με γρατζουνιες κ χτυπηματα. ποιος ο λογος να μπεις στη διαδικασια να το φτιαξεις, οταν θα γινει ξανα ετσι σε χρονο dt;
εδω μου εχει τυχει σκηνικο να ειμαι μεσα σε αμαξι φιλου μου, ο οποιος μολις εχει παρκαρει, και παρκαρει απ'την αλλη μερια γυναικα η οποια μας ακουμπησε κανονικα και μας εβγαζε κ τρελους μετα
-
Έπρεπε να την απειλήσεις πως αν δεν συμμορφωνόταν θα έδινες στην κόρη της κάτι αρκετά μεγάλο κι ανθεκτικό για να κρεμάει πολλές πετσέτες και να κάνει και μονόζυγο και θα άφηνες έγκυο το γιο της.
-
Σωπα ρε σκληρέ
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Σωπα ρε σκληρέείναι γνωστό οτι το μισό και παραπάνω 4TF δεν κατουράει πια
μόνο χυνει
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έχω βάψει όλο το αμάξι από τα παράθυρα και κάτω για γρατζουνιές (τέλειο αποτέλεσμα)
Ποσο βγηκε το βαψιμο αν επιτρεπεται? Και ποιος το ανελαβε?
-
εγω κατουραω και λιγο
-
Εβαλες καθετηρα ,ε??
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Έχω βάψει όλο το αμάξι από τα παράθυρα και κάτω για γρατζουνιές (τέλειο αποτέλεσμα)
Ποσο βγηκε το βαψιμο αν επιτρεπεται? Και ποιος το ανελαβε?
Δεν θυμάμαι (έχει αρκετά χρόνια) αλλά είναι σχετικά φτηνό γιατί βγαίνουν μόνο φώτα, προφυλακτήρες, προστατευτικά, χερούλια, καθρέφτες κλπ. Δεν βγαίνουν τζάμια (ακριβό) και το αμάξι ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ βαμμένο.
Είναι βάψιμο για γρατζουνιές και μικροχτυπήματα (δεν βάφεις καπό και πορτμπαγκάζ).
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Σωπα ρε σκληρέΣε ορισμένα άτομα χρειάζεται και λίγος Λόρδος Flashheart.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]