-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Χρόνος δε περισσεύει σε κανένα αλλά άμα ψάξουμε θα βρούμε λίγο.
Ξερεις, οδηγαω και αυτοκινητο εκτος απο μοτοσυκλετα, και δυστυχως αναγκαζομαι να το οδηγαω σε συνθηκες κινησης
Τεσπα, θα σου απαντησω μονο με αυτο
Ηλιθιοι οδηγοι υπαρχουν παντου, και οι πιο πολλοι ειναι τετοιοι
Ενα 10-15% σωζεται, αλλα οπως καταλαβαινεις ειναι πολυ λιγοι για να δημιουργησουν ασφαλες συνθηκες κυκλοφοριας
Παντα σε ενα ατυχημα ΕΝΑΣ θα φταιειΔεν υπερασπιζομαι τις μοτοσυκλετες
Οι περισσοτεροι που οδηγανε μες την πολη, ειναι κυριως ΑΣΧΕΤΟΙ, και ειναι ντροπη για μενα να με βαζει καποιος στην ιδια κατηγορια με αυτους(δεν λεω για σενα, γενικα μιλαω)
Με πολλους τσακονομαι καθημερινα, αν εχεις παρακολουθησει αυτα που γραφω, θα δεις γιατι -
Μιλάμε πολύ πλάκα αυτό με την 'Διήθηση'!! Έτσι λέγεται το να χώνεσαι όπου βρεις τρύπα σαν την...
Και τι θα νομιμοποιηθεί ακριβώς; Το παράνομο προσπέρασμα από δεξιά, η συμπεριφορά ποδηλάτου στα φαναρια/στοπ, και να τρέχεις σαν μανιακός ανάμεσα στα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα; -
Ο χρήστης sotiris28 έγραψε:
Μιλάμε πολύ πλάκα αυτό με την 'Διήθηση'!! Έτσι λέγεται το να χώνεσαι όπου βρεις τρύπα σαν την...
Και τι θα νομιμοποιηθεί ακριβώς; Το παράνομο προσπέρασμα από δεξιά, η συμπεριφορά ποδηλάτου στα φαναρια/στοπ, και να τρέχεις σαν μανιακός ανάμεσα στα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα;Το να περνας αναμεσα απο τα αυτοκινητα, οταν θα ειναι ακινητοποιημενα, οπως π.χ. πριν απο ενα φαναρι
Αν και βεβαια πλεον κινηση υπαρχει παντου, και οχι πριν απο φαναριαΕνα πραγμα θα προσθεσω
Καλυτερα η οδηγηση να ειναι θεμα ''λογικης'' και οχι ακολουθια κανονισμων και προστιμων
Πριν 2 μερες συναντηθηκα με εναν φιλο που μενει μονιμα Sydney
Ε λοιπον μου ειπε, οτι εκει πλεον δεν υπαρχει καμια οδηγικη ευχαριστηση
Ετσι και σε πιασουν στην εθνικη με παραπανω απο 110χλμ/ω σου κοβουν τον ()(), και ετσι και περασεις το οριο κατα 40χλμ/ω, σου κοβουν με ψαλιδι το διπλωμα(καρτα) μπροστα σου εκεινη την στιγμη
Για αυτο σας λεω, μια χαρα ειμαστε εδω, καλυτερα να μην θελησουμε βουρδουλα
Απλως παιδεια χρειαζεται ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ -
Ζώο o εξυπνάκιας με το Z3 χτες το βράδυ που αφού προσπέρασε όσους περίμεναν για να στρίψουν αριστερά στην κάθοδο της Ηρακλειτου στο προηγούμενο φανάρι από αυτό που μπαίνεις Α.Ο., πέρασε με κόκκινο (κάθε βράδυ που περνάω από εκεί κάποιος σφάζει κόκκινο στην συγκεκριμένη διασταύρωση)
Εγώ περίμενα να μπω στην Ηρακλείτου και έλεγα μια φορά δε θα γράψουν έναν;;; και ξάφνου Ενα περιπολικό που ακολουθούσε από απόσταση ανάβει φάρο και τον προλαβαίνει μπροστά στο Έθνος
πειράζει που το ευχαριστήθηκα; -
-
Ο χρήστης billlllll έγραψε:
Ζώο o εξυπνάκιας με το Z3 χτες το βράδυ που αφού προσπέρασε όσους περίμεναν για να στρίψουν αριστερά στην κάθοδο της Ηρακλειτου στο προηγούμενο φανάρι από αυτό που μπαίνεις Α.Ο., πέρασε με κόκκινο (κάθε βράδυ που περνάω από εκεί κάποιος σφάζει κόκκινο στην συγκεκριμένη διασταύρωση)
Εγώ περίμενα να μπω στην Ηρακλείτου και έλεγα μια φορά δε θα γράψουν έναν;;; και ξάφνου Ενα περιπολικό που ακολουθούσε από απόσταση ανάβει φάρο και τον προλαβαίνει μπροστά στο Έθνος
πειράζει που το ευχαριστήθηκα;Αυτό το ύπουλο πέσιμο από το πουθενά όταν ο άλλος παρανομεί είναι όλα τα λεφτά!!!
-
ζωο πενηνταρης σε σπορτατζ,ας τους πει καποιος οτι τα λαστιχα ειναι αναλωσιμα,στα συγκεκριμενα ειχαν ξεκολλησει ολα τα γραμματα,ελεος
τι στο καλο εκανα λαθος και δεν την βγαζει?
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Έβαζες το link όχι τη φωτογραφία.
-
Eγω τις προαλες ειδα σε ενα φαναρι καποιο αμαξι που το οδηγουσε κοπελα , και απο τα παρκαρισματα, τα δεξια τασια, ειχαν ξεβαψει τελειως(μα τελειως!!!!) απο το τριψιμο στα πεζοδρομια
Λες και τα ειχε τριψει με ντουκοχαρτο 1000αριΔεν μπορουσα να κρατηθω απο τα γελια, ειχε κανει και καλυτερη δουλεια απο βαφεα
-
Πήγα κ γύρισα Σέρρες από Θεσσαλονίκη....με φιλόβροχοκ ο πηγαιμός κ η επιστροφή... (είχε βραδιάσει κ όλας)
ζώα αυτοί που κάνανε προσπεράσεις σουβλάκια 8 αυτοκίνητα + φορτηγό μαζί χωρίς ορατότητα κ απλά αναγκάζανε τους τρομαγμένους από τηνάλλη λωρίδα να πατάνε σχεδόν χώμα.....
γίνονται έργα όποτε σε μεγάλο κομμάτι έχει μια λωρίδα κ προς τις δυο κατευθύνσεις με απαγόρευση φυσικά προσπεράσεων.... κ εδώ αρχίζει το πάρτυ
πάντα θα βρεθεί φορτηγό απελπιστικά αργός κ δημιουργείται μποτιλιάρισμα.....βάλτε ότι στην επιστροφή είχε κ την όποια επιστροφή από εκδρομή φοιτητές κλπ γινόταν χαμός...κκ ξαφνικά εμφανίζονται 2 ζώα προσπέραση σουβλάκι χωρίς ορατότητα κ χωρίς να υπάρχει χώρος όσο με παίρνει δεν τους αφήνω να μπουν μπροστά μου μπας κ μαζευτούν.. αλλά δε χαμπαριάζουν....
ονειρό μου να βρεθεί απέναντί τους η φάλλαγγα τεθωρακισμένων...
κ από τη δική μας πλευρά ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΧΩΘΟΥΝ.
αυτοί να αναγκαστούν να σταματήσουν να τραβήξουν μια όπισθεν κάτι χιλιόμετρα κ στο τέλος να περάσει η φάλλαγγα από το αυτοκίνητό τους από πάνω...αυτοό ας κατεβούν από το αυτοκίνητο το μάθημα θα το μάθουν
τα πα κ ηρέμησα.... -
Ο χρήστης tsouffff έγραψε:
Σήμερα τον πέτυχα την ώρα που πάρκαρε το καράβι του και του έκανα υπόδειξη πως έτσι που παρκάρει δε μπορεί να περάσει πεζός κλπ κλπ.
Η Απάντηση που πήρα ήταν πως επειδή είμαι νεότερος σε ηλικία σίγουρα κάνω παραπάνω βλακείες στο δρόμο και πως αφού δεν είμαι ο 'νόμος' δεν έχω δικαίωμα να μιλάω.....
Aν του'λεγες, βγαζοντας το κινητο.'Κατσε λιγακι μιας και περνω τωρα τη τροχαια να τους πεις και σ'αυτους τα ιδια'.
Μαλλον θα σαλπαριζε για αλλο πεζοδρομιο. -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
πειράζει που το ευχαριστήθηκα;Αυτό το ύπουλο πέσιμο από το πουθενά όταν ο άλλος παρανομεί είναι όλα τα λεφτά!!!
Ολα τα λεφτα ειναι οταν κανεις κατι παρανομο αλλα οχι τοσο σοβαρο οσο το κοκκινο κλπ, ας πουμε καποιο φιλικο ανοιγματακι με κανα κολητο, και ξαφνικα αναβουν φαροι και ξεκιναει σταματημενο περιπολικο.....και αυτοματα χωρις καμια συνενοηση γινετε γκετ αγουει ιν αθενς, φυσικα χωριζοντας πορεια τα 2 αμαξια!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Σήμερα τον πέτυχα την ώρα που πάρκαρε το καράβι του και του έκανα υπόδειξη πως έτσι που παρκάρει δε μπορεί να περάσει πεζός κλπ κλπ.
Η Απάντηση που πήρα ήταν πως επειδή είμαι νεότερος σε ηλικία σίγουρα κάνω παραπάνω βλακείες στο δρόμο και πως αφού δεν είμαι ο 'νόμος' δεν έχω δικαίωμα να μιλάω.....
Aν του'λεγες, βγαζοντας το κινητο.'Κατσε λιγακι μιας και περνω τωρα τη τροχαια να τους πεις και σ'αυτους τα ιδια'.
Μαλλον θα σαλπαριζε για αλλο πεζοδρομιο.Το σκέφτηκα αργότερα...
-
Για αυτούς που το παίζουν εξυπνάκηδες λέμε Στέλιο.
Στην άλλη περίπτωση αν τσεκάρεις καθρέφτες τους παίρνεις χαμπάρι. Τόσες φορές μου έχουν κολλήσει εσκεμμένα από πίσω να τσιμπήσω, αλλά τους πήγαινα ένα ωραιότατο τρενάκι με τη νόμιμη ταχύτητα...
-
Ρε φιλε μιλαμε για σταματημενους αν ηταν απο πισω, αναβεις δεξι φλας και του λες ριξε μου αλλη μια κληση γιατι ειμαι και γκαβος!
-
Ζωα όσοι παρκάρουν μπροστά σε γκαράζ , δεν τους διαολοστέλνεις και ξαναπαρκάρουν και τη 2η φορά δεν έρχονται να μαζέψουν το σαράβαλο, παρά τα κορναρίσματα......
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@ AfterΟπως εχουμε ξαναπει, δεν ειπε κανεις να μην περνατε αναμεσα απο αυτοκινητα. Απλως να καταλαβαιτε οτι δεν ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ σας, αλλα ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ μας προς τα εσας.
αρα με την ιδια λογικη ουτε σενα ειναι δικαιωμα σου αν ειμαι αριστερη πηγαινοντας ακριβως με το οριο και εσυ θες να πας πιο γρηγορα (= απαγορευεται!) και αναβοσβηνεις φωτα κλπ. ΔΕΝ ειναι δικαιωμα σου, ΑΜΑ γουσταρω σ'αφηνω.
δεν ειπε κανεις να μην πας πιο γρηγορα, αλλα ειναι παραχωρηση μου (αμα γουσταρω φυσικα)...α) δεν το απαιτειτε, αν δεν χωρατε απο καπου ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. Δεν θα παθετε τιποτα αμα χασετε και 30 δευτερολεπτα επειδη καποιος ξεμεινε αναμεσα στις δυο λωριδες επειδη σταματησε η κινηση οταν πηγε να αλλαξει λωριδα.
δεν υπαρχει απαιτω. αν χωραω θα περασω απ'οπου χωραω. αν δεν χωραω θα περιμενω. μονο οι ηλιθιοι απαιτουν απο καποιον που πηγε να αλλαξει λωριδα μεσα στην κινηση να κανει στην ακρη.
β) Δεν περνατε με το ετσι θελω απο καπου που ισα-ισα χωρατε (ή ακομα χειροτερα ΔΕΝ χωρατε.
απ'οπου χωραω (εστω κ ισα ισα) θα περασω. το ετσι θελω δεν το καταλαβα: ειναι απλο: χωραω; θα περασω. δεν χωραω; δεν θα περασω
και απο κει κ περα αναλαμβανω τις ευθυνες μου (αν φταιω) οπως πρεπει να κανει ο καθενας που μπορει να κανει κατι παρανομογ) ΔΕΝ φωναζετε αμα σας κλεισει καποιος κατα λαθος.
δεν το'χω κανει ποτε και ουτε θα το κανω
δ) Φωναζετε 'να σας προσεχουν τα αυτοκινητα'. Προσπαθειστε να καταλαβαιτε οτι πολλες φορες ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΟΡΑΤΟΙ απο μονοι σας με τον τροπο που οδηγατε
σωστος
ε) Οταν πατε να καντε κατι απιθανο και ινδιανικο με την λογικη 'θα κανει ακρη με το ζορι για να μην με πατησει', να ειστε ετοιμοι να σας πατησουν...
και ξανα σωστος.. οδηγω μηχανη (ειδικα ινδιανικα) = παιρνω τα ρισκα μου.
... απαγορευεται (γενικως κ αοριστως)...
εχω παρατηρησει οτι ερμηνευεις το νομο κατα βουληση κ οποτε σε συμφερει μονο αναφερεσαι σ'αυτον. οταν δεν σε συμφερει πρεπει να επικρατει για σενα η 'λογικη' (σου ισως ; ) κ ο νομος δεν μπορει να ειναι απολυτος κλπ κλπ. ειμαι λαθος;
**ΟΤΑΝ και ΑΝ επιτραπεί η 'διήθηση' τότε τα ξαναλέμε. **
Μέχρι τότε στη σειρά (Και ας γίνει η κίνηση πιο χάλια απ΄ότι είναι τώρα.
γιατι μεχρι τοτε στη σειρα;
επειδη ειναι παρανομο κ οταν γινει νομιμο δεν θα σε πειραζει;
ειναι νομικης φυσεως το προβλημα σου;
εσυ δηλαδη εισαι καθολα νομιμος; τηρεις ολα τα ορια ανεξαιρετως, κλπ κλπ;συγνωμη αλλα αυτο που λες μου κανει λιγο υποκρισια, ισως δεν καταλαβα καλα βεβαια
απαιτεις απολυτη εφαρμογη του νομου (απο τους 2κυκλιστες), απο την αλλη ομως ειναι βεβαιο οτι εσυ προσωπικα δεν εφαρμοζεις πιστα τον ΚΟΚ.βασικα για να μην το κουραζουμε:
ειναι πιο απλα τα πραγματα, δεν χρειαζεται να ψαχνετε φτηνες δικαιολογιες.
τα 2τροχα σας τη σπανε. κ μενα θα μου την εσπαγαν στη θεση σας. κ τωρα μου τη σπανε πολλα πραγματα, τα φορτηγα, μπλα μπλα.
επειδη ομως δεν κοροϊδευω τον εαυτο μου, οταν μπροστα μου ειναι ενα suv (τα οποια δεν συμπαθω για χ,ψ λογους που δεν ειναι της παρουσης, δεν λεω 'κοιτα το μαλακα τον καραπαρανομο, παταει διαχωριστικη γραμμη'. δεν χρειαζομαι δικαιολογιες. λεω απλα 'ενα σιχαμενο suv και ενας σιχαμενος οδηγος του ειναι μπροστα μου'καντε το κ σεις. δειξτε ειλικρινεια. θα νιωσετε καλυτερα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
@ After
Οπως εχουμε ξαναπει, δεν ειπε κανεις να μην περνατε αναμεσα απο αυτοκινητα. Απλως να καταλαβαιτε οτι δεν ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ σας, αλλα ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ μας προς τα εσας.
αρα με την ιδια λογικη ουτε σενα ειναι δικαιωμα σου αν ειμαι αριστερη πηγαινοντας ακριβως με το οριο και εσυ θες να πας πιο γρηγορα (= απαγορευεται!) και αναβοσβηνεις φωτα κλπ. ΔΕΝ ειναι δικαιωμα σου, ΑΜΑ γουσταρω σ'αφηνω.
δεν ειπε κανεις να μην πας πιο γρηγορα, αλλα ειναι παραχωρηση μου (αμα γουσταρω φυσικα)...Λαθος. Ειναι υποχρεωση σου να διακοψεις το προσπερασμα αμα δυσχεραινεις πιο γρηγορο οδηγο που ερχεται απο πισω. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν λεει οτι αναιρειται αυτη η υποχρεωση αμα εσυ πηγαινεις ηδη γρηγορα ή με το οριο.
Αμα θες το καταλαβαινεις, αμα δεν θες να κανεις ακρη, θα σε περασω με το ζορι. Το μονο που σιγουρα ΔΕΝ θα γινει ειναι να με αναγκασεις να πηγαινω με την ταχυτητα που εσυ νομιζεις σωστη, θα σε αναγκασω εγω να κανεις ακρη.
Και επειδη η δικια μου υποχρεωση ειναι εναντι του νομου ενω η δικια σου εναντι εμου, θα κανεις ακρη. Οταν θα γινεις μπατσος και θα σου δωσουν μπλοκακι και στολη, τοτε ελα να μου επιβαλεις οτιδηποτε.
Δεν ειναι δουλεια σου να επιβαλεις το οριο με το να κλεινεις μια λωριδα η οποια εκτος των παραπανω, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ αλλα για να προσπερνας και μετα να κανεις ακρη για τους πιο γρηγορους.
-
Προηγείται στο προσπέρασμα αυτός που έχει ξεκινήσει να το κάνει πρώτος. Δηλαδή αν εγώ βγάλω φλας και αρχίσω να βγαίνω αριστερά, ο άλλος που έρχεται πιο γρήγορα από πίσω υποχρεούται να μη βγει μετά από εμένα αλλά να κόψει και να περιμένει να ολοκληρώσω εγώ το προσπέρασμά μου ή να κάνει προσπέρασμα ταυτόχρονα μ' εμένα αλλά πίσω μου ρυθμίζοντας αναλόγως την ταχύτητά του.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Λαθος. Ειναι υποχρεωση σου να διακοψεις το προσπερασμα αμα δυσχεραινεις πιο γρηγορο οδηγο που ερχεται απο πισω. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν λεει οτι αναιρειται αυτη η υποχρεωση αμα εσυ πηγαινεις ηδη γρηγορα ή με το οριο.
Σα να λέμε δηλαδή, έχω βγει εγω να προσπεράσω το 18μετρο 3αξονικό με 150, και έρχεσαι εσυ απο πισω με 180, και νομιζεις οτι εγω θα φρεναρω, να μπω παλι πισω απο το φορτηγο για να περασεις???? (οχι εγω-εσυ, για τον οποιονδήποτε μιλαω φυσικα...)
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]