-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
F430 εκανε χαροτικες σφηνες σε ολη την ευ8εια της Κηφισιας στο υψος του ΚΑΤ. Αναγκαζονταν ολοι να φερναρουν επειδη δεν υπηρχε χωρος να μπει μπροστα τους. Αλλα δεν μπορουσε να κρατη8ει το αλογακι.. ΖΩΟ!Ημουν κι εγώ εκεί... Και όχι μόνο αυτό, αλλά με έκλεισε και ένας ταρίφας ενώ ήμουν στη λωρίδα μου, στο σημείο που στενεύει λίγο στα σινεμά στο Μαρούσι... Φαινόταν από αρκετά πιο κάτω ο F430, αφηνε κενό με τον μπροστινό, το γκάζωνε και το τσαρούχωνε, κι άντε πάλι από την αρχή! Ε, μετά έπιασε τις σφήνες...
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
F430 εκανε χαροτικες σφηνες σε ολη την ευ8εια της Κηφισιας στο υψος του ΚΑΤ. Αναγκαζονταν ολοι να φερναρουν επειδη δεν υπηρχε χωρος να μπει μπροστα τους. Αλλα δεν μπορουσε να κρατη8ει το αλογακι.. ΖΩΟ!Ημουν κι εγώ εκεί... Και όχι μόνο αυτό, αλλά με έκλεισε και ένας ταρίφας ενώ ήμουν στη λωρίδα μου, στο σημείο που στενεύει λίγο στα σινεμά στο Μαρούσι... Φαινόταν από αρκετά πιο κάτω ο F430, αφηνε κενό με τον μπροστινό, το γκάζωνε και το τσαρούχωνε, κι άντε πάλι από την αρχή! Ε, μετά έπιασε τις σφήνες...
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
-
Πολλά τα άλογα Άρη...
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
F430 εκανε χαροτικες σφηνες σε ολη την ευ8εια της Κηφισιας στο υψος του ΚΑΤ. Αναγκαζονταν ολοι να φερναρουν επειδη δεν υπηρχε χωρος να μπει μπροστα τους. Αλλα δεν μπορουσε να κρατη8ει το αλογακι.. ΖΩΟ!
Ημουν κι εγώ εκεί... Και όχι μόνο αυτό, αλλά με έκλεισε και ένας ταρίφας ενώ ήμουν στη λωρίδα μου, στο σημείο που στενεύει λίγο στα σινεμά στο Μαρούσι... Φαινόταν από αρκετά πιο κάτω ο F430, αφηνε κενό με τον μπροστινό, το γκάζωνε και το τσαρούχωνε, κι άντε πάλι από την αρχή! Ε, μετά έπιασε τις σφήνες...
Eγω ημουν με το πρασινο Vitara απο πισω του.
-
Ήμουν και εγώ με ένα λαδί Γιούγκο και τον πήγαινα προφυλακτήρες.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ήμουν και εγώ με ένα λαδί Γιούγκο και τον πήγαινα προφυλακτήρες.Από εσένα προσπαθούσε να ξεφύγει και δεν μπορούσε.
-
Ήμουν και εγώ με ένα λαδί Γιούγκο και τον πήγαινα προφυλακτήρες.Εγώ με το κουρσάκι είμουν και δεν τον άφησα να μπεί στη λωρίδα μου όσο με προσπερναγε και παραλιγο να χτυπησει καποιον απο το αντιθετο.
-
Έτσι, να μαζευόμαστε πολλοί!
-
-
Ήμουν και εγώ με ένα λαδί Γιούγκο και τον πήγαινα προφυλακτήρες.Eιχε κινηση εγκα8ετε!
-
Γιαυτό τον πήγαινα προφυλακτήρες.
Αλλιώς θα τον είχα περάσει.
-
Ειμαι στην δυσαρεστη θεση να σας ανακοινωσω(σιγα μην περιμενατε εμενα), οτι ολα τα ζωα γυρισανε στο.....μαντρι τους
Το game ''Drive and try to not die-Athens edition'' ξαναρχισε να δεχεται παικτες
Αυτην την φορα με νεους ''κακους'', νεες λακουβες, και με λιγοτερα ''κανονακια''
-
Μπα, μάλλον χειρότερα ήταν πριν με τους κάγκουρες και τους κοντράκηδες ξεχυμένους ελεύθερους από κίνηση. Τώρα τουλάχιστον δεν έχουν χώρο να σπάσουν τη δευτέρα τους.
-
Σπάνε την 1η τους, ακόμα και στο παρκάρισμα.
-
Κατά τις 6 και 20 τ' απόγευμα που γυρνούσα από τη δουλειά, βλέπω στη γωνία Θησέως και Δημητρακοπούλου (στην Καλλιθέα, λίγα μέτρα από τον πάντοτε τριπλοπαρκαρισμένο απ' έξω 'χόντο') πολλούς τροχαίους και κόσμο και στη μέση της δεξιάς λωρίδας της Θησέως, μια κοπέλλα σωριασμένη και ακίνητη. Ούτε ξέρω τι είχε γίνει ούτε πώς... Τι κρίμα ρε γαμώτο και δεν είναι η πρώτη φορά που αντικρύζω κάτι τέτοιο σ' αυτόν τον κωλόδρομο ...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Κατά τις 6 και 20 τ' απόγευμα που γυρνούσα από τη δουλειά, βλέπω στη γωνία Θησέως και Δημητρακοπούλου (στην Καλλιθέα, λίγα μέτρα από τον πάντοτε τριπλοπαρκαρισμένο απ' έξω 'χόντο') πολλούς τροχαίους και κόσμο και στη μέση της δεξιάς λωρίδας της Θησέως, μια κοπέλλα σωριασμένη και ακίνητη. Ούτε ξέρω τι είχε γίνει ούτε πώς... Τι κρίμα ρε γαμώτο και δεν είναι η πρώτη φορά που αντικρύζω κάτι τέτοιο σ' αυτόν τον κωλόδρομο ...Τραγικος αυτος ο δρομος, και ειναι κριμα γιατι ειναι ομορφος
Καθε φορα που περναω, κοιταω δεξια, και λιγοτερο ευθεια, γιατι ολο και καποιος θα σταματησει/ξεκινησει παρανομα -
Ο χρήστης After έγραψε:
Ειμαι στην δυσαρεστη θεση να σας ανακοινωσω(σιγα μην περιμενατε εμενα), οτι ολα τα ζωα γυρισανε στο.....μαντρι τουςΤο game ''Drive and try to not die-Athens edition'' ξαναρχισε να δεχεται παικτες
Αυτην την φορα με νεους ''κακους'', νεες λακουβες, και με λιγοτερα ''κανονακια''
γμσε τα
-
Στο μεταξύ, κάθε χρόνο είναι και περισσότεροι... Κάθε πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη νιώθεις πως έχουν αυξηθεί τα αυτοκίνητα χωρίς να χρειαστεί να ακούσεις τις εκτιμήσεις των συγκοινωνιολόγων...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Πολλά τα άλογα Άρη...Δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος (γέμισε βλέπεις Ferrari η Αθήνα!), αλλά πέτυχα έναν ένα βράδυ με το μηχανάκι και... μάλλον κλαίει ακόμη τα άπειρα χιλιάρικα που έχωσε για να νοιώθει την μέθη της επιτάχυνσης!
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]