-
H καλύτερη λύση είναι αυγό από το μπαλκόνι σου και καλό σημάδι..
Το 'χω κάνει σε κάγκουρα που περνούσε κάθε μεσημέρι με το στερεοφωνικό τέρμα με σκυλάδικα..
Με είδε, σταμάτησε και δεν είπε τπτ.. και έκοψε και το συνήθειο.. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ξέρεις τι είναι σε έναν δρόμο να χτυπάνε 100 συναγερμοί?
Ξέρω γιατί το έχω ζήσει πολλές φορές, μιας και εγώ στην Αθήνα σε στενό μένο και όντως είναι πολύ εκνευριστικό αλλά αν πετύχω κάποιον να το κάνει έξω και έχω όρεξη να ασχοληθώ απλά θα του εξηγήσω το πρόβλημα, ούτε θα πέσω πάνω του ούτε τίποτα, κυρίως γιατί δεν έχω καμία διάθεση να ασχολούμαι με τον κάθε μαλάκα.
Ταύρε το να τρέχει είναι παράνομο (αν πηγαίνει πάνω από 50), αλλά πώς ορίζεις την ηχορύπανση?
και με 40 να πηγαινει, ειναι παρανομος. Οδηγηση χωρις συνεση και προσοχη! Αν κανει και καμια πορτα σε κανα στενο τον γραφουν και για επιδηξει οδηγικων ικανοτητων. Η ηχοτυπανση ειναι κατι σχετικό....αλλα όταν βαρανε ολοι οι συναγερμοι προφανως και ο τυπος δημιουργει προβλημα περαν του κανονικου.
-
Σήμερα το βράδυ στην παραλιακή στη Βούλα ακριβώς μετα τη Revoil με κατεύθυνση προς Γλυφάδα , ΜΕΓΑ ΖΩΟ παραβίασε κόκκινο σε κάθετο δρόμο ακριβώς στα διπλά φανάρια και μπήκε κατευθείαν στη μεσαία...
Ευτυχώς που πήγαινα ''μόνο'' με 60 και τον πρόλαβα αλλιώς θα τον είχα εμβολήσει και θα μας μαζεύανε απο το Φάληρο!!! -
Δύο φοιτήτριες στο ΑΠΘ έχουν κλείσει με το Megane τους δύο αυτοκίνητα αλλά έχουν αφήσει κινητό. Ο οδηγός του ενός θέλει να ξεπαρκάρει και τις καλεί, έλα όμως που το έχουν χαμηλωμένο το κινητό . Ύστερα από μιάμιση ώρα, οι 'κυρίες' ξεπροβάλλουν. Απορώ γιατί δεν πήρε την τροχαία ο άλλος τόση ώρα. Το χειρότερο είναι ότι την ώρα που οι 'κυρίες' πήγαιναν προς το αυτοκίνητο γνωστή μου ήταν πλάι τους και τις άκουγε να γελάνε και να ειρωνεύονται σε στυλ, 'λες να μας το πήρε η τροχαία', ή 'λες αυτός εκεί που περιμένει να τον έχουμε κλείσει', σε συνδυασμό με γελάκια... ΖΩΑ, ΖΩΑ, ΖΩΑ!!!
-
Κότες συγκεκριμένα
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ιδιαίτερα αν μιλάμε για ώρες κοινής ησυχίας, οτιδήποτε ενοχλεί είναι ηχορρύπανση.Μάλιστα...έχεις δει κανένα όργανο της τάξης να 'μαγκώνει' εκείνους που ακούν σκυλάδικα στην διαπασών - με κάτι υπογούφερ που ανασταίνουν και πεθαμένο - μεταμεσονύχτια σε γειτονιές;;;
Πριν μερικά χρόνια πέρασε δίπλα από περιπολικό πιτσιρικάς κάγκουρας με χιλιάδες watt και μόλις ανέφερα στον αστυνομικό ότι αυτός ενοχλεί μου απαντά...άστο να γλεντήσει το παιδί ρε φίλε...Σάββατο βράδυ είναι
Δεν σχολιάζω για τους πιτσιρικάδες με τα παπιά διότι αυτό αποτελεί διαχρονική μάστιγα... -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Ιδιαίτερα αν μιλάμε για ώρες κοινής ησυχίας, οτιδήποτε ενοχλεί είναι ηχορρύπανση.
Μάλιστα...έχεις δει κανένα όργανο της τάξης να 'μαγκώνει' εκείνους που ακούν σκυλάδικα στην διαπασών - με κάτι υπογούφερ που ανασταίνουν και πεθαμένο - μεταμεσονύχτια σε γειτονιές;;;
Πριν μερικά χρόνια πέρασε δίπλα από περιπολικό πιτσιρικάς κάγκουρας με χιλιάδες watt και μόλις ανέφερα στον αστυνομικό ότι αυτός ενοχλεί μου απαντά...άστο να γλεντήσει το παιδί ρε φίλε...Σάββατο βράδυ είναι
Δεν σχολιάζω για τους πιτσιρικάδες με τα παπιά διότι αυτό αποτελεί διαχρονική μάστιγα...Τα παπιά, οι μηχανές και τα αυτοκίνητα με τις εξατμίσεις που κάνουν πολύ θόρυβο πρέπει να αρπάζουν μια γερή κλήση.
Η ηχορύπανση από τα στερεοφωνικά είναι διαφορετική, δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος κανόνας που μπορείς να εφαρμόσεις, ακόμα και μια κουφή γριά που βάζει τη τηλεόραση διαπασών ενοχλεί τους γείτονες, όπως και αυτοί που μιλάνε δυνατά στο μπαλκόνι τους ή τα παιδιά που βγαίνουν και παίζουν στην αυλή του σχολείου.
-
Σημερα(μερα των εκλογων) ΖΩΑ παντου
Κολλησα τουλαχιστον 10 λεπτα εξω απο 2 σχολεια στο Χαλανδρι, γιατι ο κλασικος ο λακαμας ο Ελληνας πρεπει να παρκαρει ακριβως ΔΙΠΛΑ στην πορτα του σχολειου δημιουργοντας το απολυτο χαος που μονο αυτος μπορει
Ο καθε πικραμενος οδηγος της κυριακης, σημερα εχει την τιμητικη τουΠροσοχη στους δρομους, και κυριως ψυχραιμια που μακαρι να την ειχα και εγω
-
Ε βεβαια....σε τετοιο πανηγυρι πρεπει ολοι να δειξουν τα αυτ/τα τους
-
ΖΩΑ ο οδηγός και συνοδηγός ενός Cherokke χθες
το βράδυ κατά τις 02:00 στην Ζησιμοπούλου στο
Π. Φάληρο! Όλο τον δρόμο τον γέμισαν με φυλλάδια
ζώου υποψηφίου!!
Τουλάχιστον ελπίζω πως θα τα μαζέψουν οι οδοκαθαριστές!! -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Ιδιαίτερα αν μιλάμε για ώρες κοινής ησυχίας, οτιδήποτε ενοχλεί είναι ηχορρύπανση.
Μάλιστα...έχεις δει κανένα όργανο της τάξης να 'μαγκώνει' εκείνους που ακούν σκυλάδικα στην διαπασών - με κάτι υπογούφερ που ανασταίνουν και πεθαμένο - μεταμεσονύχτια σε γειτονιές;;;
Δεν σχολιάζω για τους πιτσιρικάδες με τα παπιά διότι αυτό αποτελεί διαχρονική μάστιγα...Μάλλον αναφέρεσε αρκετά χρόνια πριν, γιατί τώρα σταματάνε ΚΑΙ αυτούς...
-
Καλα τον καναν τον βλαμμενο,και μια χαρα του ειπε να βρει κανα γκομενακι να ξελαμπικαρει λιγο ο εγκεφαλος του,με εχουνε πριξει και μενα οι ρωσσοποντιοι με τις αρχαιες Μπεμβεδες τους στο στενο μου
-
Τα 'συγχαρητήριά' μου στις τρεις 'ενήλικες' ηλίθιες που είχαν τέσσερα μικρά παιδιά στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου που επέβαιναν. Σύνολο επιβαινόντων εφτά άτομα εκ των οποίων τα πέντε στο πίσω κάθισμα.
-
Αυτή η αθάνατη μπατσοβλαχιά πάντως είναι όλα τα λεφτά!!
Και μη σι ξαναπιτύχου!!
-
Το μεσημέρι που βγήκα (για να ψηφίσω) είδα ένα τύπο με (σχετικά μικρό) ποδήλατο να πιάνεται με το χέρι από τη κολώνα αυτοκινήτου για να τον ρυμουλκεί. Αφού τον τράβηξε σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας μετά συνέχισαν και σε στενά.
Άνετα χωρούσε το ποδήλατο στο πορτ μπαγκάζ.
-
Δειτε τι γινεται στο Νιου Γιορκ,ολοι οι ντελιβεραδες(φαγητο δεματα αλληλογραφια κλπ κλπ)εχουν ποδηλατα επειδη η ασφαλεια για μηχανακι ειναι τεραστια,οταν προχωραει ο δρομος και δεν ειναι σταματημενα τα αμαξια πιανονται απο τους πισω θολους απο κινουμενα αμαξια,ειναι αγραφος νομος και βοηθανε και οι οδηγοι,οριστε μια τυπικη μερα τους
http://www.youtube.com/watch?v=nR2ygFn- ... ed&search=
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μάλλον αναφέρεσε αρκετά χρόνια πριν, γιατί τώρα σταματάνε ΚΑΙ αυτούς...
Βλαχοι-βλαχοι , αλλα αψογη αντιμετωπιση οι μπατσοι στον καγκουρα. Και δεν μιλαω απο αποψη ευγενιας και τροπων , αλλα απο την αποψη οτι προσπαθησαν οχι να του κανουν μαγκιες και εξυπναδες αλλα να του βαλουν μυαλο και να καταλαβει οτι πρωτα απ'ολα στον εαυτο του κανει κακο.
Αν και απ'οτι φαινεται αδικος κοπος , ο καγκουρας ειναι καγκουρας... Ας δουλευει(?) για ηχεια...
-
Ενσταση εδω:
το υφακι του στυλ : 'σε αυτο το τηλεφωνο απαντας μονο εσυ ή και ο πατερας σου', ή ακομα χειροτερα 'τα προστιμαΤΑ τα πληρωνεις εσυ ή ο πατερας σου?', να λειπουν.
ΥΓ για να μην παρεξηγηθουμε, εγω σε αυτους που περνανε με δυνατη μουσικη αργα το βραδυ, πεταω διαφορα πραγματα απο τον 4ο.
-
Ζώο, ζώο, υπέρζωο!
Σήμερα στις 10:20 το πρωί διασταύρωση Όλγας με Σοφούλη. Το φανάρι είναι κόκκινο οπότε σταματάω στη μεσαία λωρίδα, 2ος πίσω από ένα Cherokee. Καθώς πλησιάζα στο φανάρι, ένα ασημί Ascona περιμένε να βγει από το στενάκι δεξιά (Σκιάθου, IIRC).
Περιμένω λοιπόν σταματημένος να ανάψει το φανάρι και ξαφνικά ...ΖΤΟΥΠ! Το υπέρζωον (50+άρης) με το Ascona βγήκε από το στενάκι, πήγε στη μεσαία λωρίδα και σταμάτησε πάνω στον προφυλακτήρα μου! Ευτυχώς που αφήνω πάντα αποστάσεις από τον μπροστά και είχα πατημένο το φρένο γιατί αλλιώς θα με έριχνε πάνω στο Cherokee για μια ωραιότατη παρτούζα.
Αλάρμ, χειρόφρενο και κατεβαίνω για να εκτιμήσω την κατάσταση. BTW, το αυτοκίνητο δεν είναι δικό μου αλλά της εταιρίας (κι είχα φορτωμένα μερικά χιλιάρικα
-
Καλα ποιος περασε μεσημεροαπογευμα απο κατεχακη στο υψπς του καρεα?Να δει τα ΖΩΑ να εχουν παρκαρει ΠΑΝΩ στην κατεχακη για να ψηφισουν....ρε ΠΑΝΩ....ειχαν κλησει σχεδον ολοκληρη την δεξια λωριδα....
Ζωο πριν καμια βδομαδα ενας παπαρας........αντε να το πω μερες ηθελα να το γραψω αλλα βαριομουνα την περιγραφη.
Απο τα βλαχικα στη βαρη στριβω δεξια στην Καλυμνου (για οποιον δεν ξερει δρομος ταχειας κυκλοφοριας με 2 λωριδες ανα κατευθυνση και διαζωμα) προς το τελος της καλυμνου κανω δεξια σε ενα στενο για να μπω σπιτι μου, παντα λοιπον ανοιγω μεγαλη αποσταση απο τον πισω μου, γιατι πρεπει να φρεναρω πολυ ειναι 90 μοιρες στενο και πολυ μικρο το φαρδος του(διπλης κατευθυνσης), αυτο λοιπον εκανα και εκεινη την μερα, την ωρα που παω να μπω στο στενο βλεπω αμαξι...κοιταζω καθρευτη και ο παπαρας ο πισω μου νομιζε οτι του κανω παιχνιδακια και γκαζωνει, εγω μενω στα φρενα και λεω στα @@ μου και φλας εχω αναψει και ειναι και απο πισω μου, την ωρα που παω να στριψω το τιμονι βλεπω οτι ο θεος μεσα στο στενο με ενα Volvo S60 αν ειδα καλα, δεν καθεται στην πλευρα του, στο δεξιο ακρο του δρομου αλλα στην δικη μου....προφανος λογο μηκους του ηταν πιο ευκολο να πιασει μια λωριδα μπαινοντας στην καλυμνου αν ηταν στο δικο μου μερος φυσικα σε εκεινο το σημειο απλα επρεπε να στριψω, ο αλλος ερχοταν απο πισω φρεναροντας μεν, αλλα δεν ξερω αν θα προλαβαινε να σταματησει αν αποφασιζα να συνεχισω ευθεια, και αποφασισα να μπο στο στενο στο ρευμα του τυπου....ευτυχως χωρεσα (περιμενα να ακουσω τη ζαντα να βρισκει στο πεζοδρομιο) με το που μπαινω τον κοιταω......με κοιταει με μπλαζε υφακι (μαλλον τον ανοχλησα κιολας) και εφυγα μην την παθει κανας χριστιανος σαν και εμενα και δεν εχει την εναλακτικη που ειχα εγω γιατι ειμουν σταματημενος.
Ρε τι ζωα κυκλοφορουν!
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]