-
Και μετά ξέρεις τι θα έλεγε...
Αμάν αυτή η νεολαία... Πως τρέχει έτσι...
-
SUPER ΖΩΟ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ
Παρασκευη απογευμα, στον περιφερειακο της Πατρας στο ρευμα προς Πυργο και ενω κινουμαι στην μεσαια λωριδα....ξαφνικα βλεπω στην αριστερη να ερχεται Rover με αντιθετη κατευθυνση
-
Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλο το επιτελείο της Τροχαίας Αρκαδίας που διαχειρίστηκε την μονοδρόμηση στο τούνελ στο Αρτεμίσιο.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!!!!!!
Οι 'τύποι' δεν είχαν μηχανή να ακολουθεί το τελευταίο αυτοκίνητο σε κάθε μονοδρόμηση με αποτέλεσμα να ξεχάσουν ένα μέσα μέ κατεύθυνση Τρίπολη και μόλις έδωσαν για Αθήνα έγινε μετωπική - καραμπόλα!!!!!
Εγώ είχα 1 1/2 ώρα καθυστέρηση στο σημείο!!!!ΥΓ Οσο για του τύπους που κλέβουν από την ΛΕΑ ότι και να πώ είναι λίγο!!!!!! Η παράβαση αυτή θέλει αφαίρεση διπλώματος για 1 χρόνο
-
Ζώο - καραζώο
Ο καραγκιόζης - χεράς - εκτελεστής - υποψήφιος χάρος , με το Ασημί RAV με πινακίδα Ζ** 777* που κατέβαινε την Λαμίας-Αθήνα με όσα πιάνει η μαλακία του , προσπέρναγε από αριστερά σε διπλές διαχωριστικές είχε δεν είχε χώρο να μπει και όταν δεν μπορούσε έκοβε τέρμα δεξιά έμπαινε Λεα και μετά τέρμα αριστερά . Έπίσης σε έναν που του μπήκε κάπως απότομα μπροστά του τον ξαναπέρασε από δεξιά , χώθηκε σφήνα μπροστά του και πάτησε φρενάκι.......
-
Ο χρήστης Fast@Safe έγραψε:
Ζώο - καραζώοΟ καραγκιόζης - χεράς - εκτελεστής - υποψήφιος χάρος , με το Ασημί RAV με πινακίδα Ζ** 777* που κατέβαινε την Λαμίας-Αθήνα με όσα πιάνει η μαλακία του , προσπέρναγε από αριστερά σε διπλές διαχωριστικές είχε δεν είχε χώρο να μπει και όταν δεν μπορούσε έκοβε τέρμα δεξιά έμπαινε Λεα και μετά τέρμα αριστερά . Έπίσης σε έναν που του μπήκε κάπως απότομα μπροστά του τον ξαναπέρασε από δεξιά , χώθηκε σφήνα μπροστά του και πάτησε φρενάκι.......
Aν έκανες fwd αυτό το post στην Τροχαία με όλη την πινακίδα ... θα γινόταν τίποτα?
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Ιδιαίτερα αν μιλάμε για ώρες κοινής ησυχίας, οτιδήποτε ενοχλεί είναι ηχορρύπανση.
Μάλιστα...έχεις δει κανένα όργανο της τάξης να 'μαγκώνει' εκείνους που ακούν σκυλάδικα στην διαπασών - με κάτι υπογούφερ που ανασταίνουν και πεθαμένο - μεταμεσονύχτια σε γειτονιές;;;
Πριν μερικά χρόνια πέρασε δίπλα από περιπολικό πιτσιρικάς κάγκουρας με χιλιάδες watt και μόλις ανέφερα στον αστυνομικό ότι αυτός ενοχλεί μου απαντά...άστο να γλεντήσει το παιδί ρε φίλε...Σάββατο βράδυ είναι
Δεν σχολιάζω για τους πιτσιρικάδες με τα παπιά διότι αυτό αποτελεί διαχρονική μάστιγα...Στην Πλ. Ελευθερίας , στον Κορυδαλλό , τροχαίος ακούει από περίπου 150 μέτρα τον κάγκουρα και μονολογεί ( ήμουν δίπλα του και τον άκουσα ) : Ακούς δυνατά ε ; Έλα τώρα εδώ να την ακούσεις. Τον σταμάτησε και τον έγραψε.
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Δειτε τι γινεται στο Νιου Γιορκ,ολοι οι ντελιβεραδες(φαγητο δεματα αλληλογραφια κλπ κλπ)εχουν ποδηλατα επειδη η ασφαλεια για μηχανακι ειναι τεραστια,οταν προχωραει ο δρομος και δεν ειναι σταματημενα τα αμαξια πιανονται απο τους πισω θολους απο κινουμενα αμαξια,ειναι αγραφος νομος και βοηθανε και οι οδηγοι,οριστε μια τυπικη μερα τουςhttp://www.youtube.com/watch?v=nR2ygFn- ... ed&search=
Πάντως αυτοί έτσι πως έσφαζαν τα κόκκινα δεν τους βλέπω να δουλεύουν για πολύ καιρό. Και προσωπικά δεν θα ήθελα να έχω κάποιον να κρέμεται από το αμάξι μου για πολλούς λόγους ( μεταξύ των οποίων είναι και ένα πιθανό απότομο φρανάρισμα ).
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
ΥΓ Οσο για του τύπους που κλέβουν από την ΛΕΑ ότι και να πώ είναι λίγο!!!!!! Η παράβαση αυτή θέλει αφαίρεση διπλώματος για 1 χρόνο
Κανείς απο μάς δεν κάνει κάτι για αυτό όμως... καθόμαστε και μεις σαν τα Ζωα και τους ανεχόμαστε.
Το Πάσχα φετος γυρνούσα Αθήνα και 2-3 στροφες πριν το τουνελ του Αρτεμισίου είχε το κλασσικό υπερμποτιλιαρισμα. Οταν οι πρωτοι έξυπνοι Ελληναρες αρχισαν να περνουν απο ΛΕΑ, ενα ΠΑΛΗΚΑΡΙ με ενα Toyota Land Cruiser τοποθετηθηκε ετσι στη δεξια λωριδα ωστε να κλεινει τοσο την ΛΕΑ που να μη μπορουν να περασουν.
Φυσικα αυτος ηταν σε θεση να μπει κατευθειαν παλι στη λωριδα του εφοσον ηταν αναγκη να περασει καποιο οχημα ασφαλειας.Το σκηνικο ηταν εξωπραγματικό. Ειχε μαζευτεί ουρα πισω απο τον τυπο, κορναραν εβριζαν, αυτος εκλεισε το παραθυρο του και δεν εδωσε καμια σημασια. Τους πηγε καρότσι ως τη σηραγγα.
Εγω και πολλοι αλλοι που πηγαιναμε κανονικα, του κορναραμε ελαφρα για χαιρετισμο και του δωσαμε -
ισως καποια στιγμη δεις ενα type r, celica ts, puma να κανουν ακριβως το ιδιο...
-
Το έχω κάνει στο κλασικό μποτιλιάρισμα της ΕΟ στο ύψος της ΑΟ ως τη Φιλαδέλφεια με κατεύθυνση το ποτάμι, ευρισκόμενος στη δεξιά λωρίδα από την έξοδο της Μεταμόρφωσης. Άρχισαν κάποιοι να περνάνε από τη ΛΕΑ και άρχισα να την κλείνω. Κοριτσάκι με Tigra καινούριο έμεινε πίσω, άρχισε να βρίζει (την έβλεπα από τον καθρέπτη). Μου ήρθε να βγω και να την πιάσω από το λαιμό! Αργότερα κατάφερε και με πέρασε βρίζοντας και από πίσω της ήρθε ΚΤΕΛ. Ε, αυτόν όσο κι αν φοβόμουνα το αυτοκίνητό μου δεν τον άφησα (είχαμε φτάσει ακριβώς στη έξοδο της ΑΟ που συναντιέται με την ΕΟ). Ήταν τόσο ζώο ο οδηγός του ΚΤΕΛ που προφανώς δε σκέφτηκε ότι αν έρχεται κάποιος τσακηδόν από την έξοδο θα μπει μπροστά του και αυτός όντας στη ΛΕΑ θα αναγκαστεί να κάνει απότομα αριστερά τρακάροντας εμένα ή κάποιον άλλον που κινούμαστε κανονικά.
-
Η ΛΕΑ πρέπει να είνα ανοικτή, χωρίς πρωτοβουλίες πολιτών γιατί ελοχεύει ξύλο!!!
Χθες το ασθενοφόρο πέρασε από την μέση γιατί η ΛΕΑ ήταν φρακαρισμένη!!! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Η ΛΕΑ πρέπει να είνα ανοικτή, χωρίς πρωτοβουλίες πολιτών γιατί ελοχεύει ξύλο!!!
Χθες το ασθενοφόρο πέρασε από την μέση γιατί η ΛΕΑ ήταν φρακαρισμένη!!!Αυτό ακριβώς λεω... οτι αν ΕΝΑΣ το κανει μπορει να φαει ξυλο, αν το κανουμε ΟΛΟΙ ομως (το να εμποδιζουμε τους εξυπνακιδες) καποτε ισως τους γίνει βιωμα....
-
Ειμαστε ενα κρατος καφρων
ΤΕΛΟΣ -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
ισως καποια στιγμη δεις ενα type r, celica ts, puma να κανουν ακριβως το ιδιο...Το κάνουν και άλλοι αυτό
παράπονο το έχω πάντως να δω μια φορά την τροχαία να πηδάει κόσμο για οδήγηση στην ΛΕΑ.
-
Είναι πολύ άδικο να σου τρώνε την θέση,
να σου διπλασιάζουν τον χρονο παραμονής στην συμφόρηση
και εσύ απλά να βλέπεις και να περιμένεις!!!!ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!
Στο δρόμο έχουν όλοι τα ίδια δικαιώματα !!!!!!
Θα μπορούσαμε να στείλουμε μια επιστολή στην Τροχαία με κοινοποίηση στο περιοδικό!!!!!
Να μας πουν τι κάνουν? Πως αστυνομεύουμν? και τι σκοπεύουν να κάνουv γι αυτό το πρόβλημα!!!Η απάντηση τους θα ήθελα να δημοσιευθεί απο το περιοδικό
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Αυτό ακριβώς λεω... οτι αν ΕΝΑΣ το κανει μπορει να φαει ξυλο, αν το κανουμε ΟΛΟΙ ομως (το να εμποδιζουμε τους εξυπνακιδες) καποτε ισως τους γίνει βιωμα....Το εκανα κι εγω μια φορα. Μαλιστα 'εδωσα' στον Κηφισο οδηγο νταλικας που μεταφερει τσιμεντο, στο 100. Μετα απο την 'τρομοκρατια' του νταλικιερη στη ΛΕΑ, ειδα ενα περιπολικο πηγαινε γρηγορα προς το μερος του. Δεν ξερω τι εγινε. Αλλα μερικες ημερες μετα, οταν συναντησα νταλικα της ιδιας εταιριας, ειχε απο πισω ταμπελα: 'Οδηγω επικινδυνα; Τηλεφωνηστε στο ταδε νουμερο'.
Επισης, αν καμμια φορα εχω ορεξη, κανω το ιδιο στους εξυπνακηδες που προσπερνανε απο το πλακοστρωτο του τραμ στην Καλλιροης! Εχει πολυ πλακα που ακομα και αν τους κλεινεις το δρομο, εκνευριζονται και σου κορναρουν για να χωθουν, λες και τους το χρωστας!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Θα μπορούσαμε να στείλουμε μια επιστολή στην Τροχαία με κοινοποίηση στο περιοδικό!!!!! Να μας πουν τι κάνουν? Πως αστυνομεύουν? και τι σκοπεύουν να κάνουv γι αυτό το πρόβλημα!!!
Η απάντηση τους θα ήθελα να δημοσιευθεί απο το περιοδικόΗ λύση δεν είναι η αστυνόμευση σ' αυτή τη ζούγκλα, αλλά η ΡΙΖΙΚΗ επανεξέταση των χορηγήσεων διπλωμάτων στον κάθε πικραμένο, άσχετο και διαταραγμένο. Η οδηγική παιδεία δεν αποκτάται στο δρόμο εμπειρικά, αλλά πολύυυυ νωρίτερα από την ηλικία των 18. Οι μπάτσοι από την άλλη, τί να πρωτοκάνουν; Τα ...κορόιδα επειδή 'έχουμε εκλογές', να γράψουν για 'κράνος' τους καθυστερημένους ή να κρυφτούν πίσω από καμμιά πικροδάφνη στην 'ευθεία των 130 με όριο 60'. Το ψάρι βρωμάει απ' το κεφάλι και η αυτοδικία δεν πρέπει να είναι λύση...
-
ισως καποια στιγμη δεις ενα type r, celica ts, puma να κανουν ακριβως το ιδιο...Mondeo, Swift, το lada παλια να τους κλεινει στεγνα...
Παντως το 'μετρο' ειναι προβληματικο στην εφαρμογη του. Μπαινεις στην Λεα, και κρατας την ιδια ταχυτητα με τον διπλανο στην δεξια? Και για ποσο? Σε μποτιλιαρισμα γινεται, σε ελαφρα κινηση ομως
-
ισως καποια στιγμη δεις ενα type r, celica ts, puma να κανουν ακριβως το ιδιο...Και ένα Astra.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Θα μπορούσαμε να στείλουμε μια επιστολή στην Τροχαία με κοινοποίηση στο περιοδικό!!!!! Να μας πουν τι κάνουν? Πως αστυνομεύουν? και τι σκοπεύουν να κάνουv γι αυτό το πρόβλημα!!!
Η απάντηση τους θα ήθελα να δημοσιευθεί απο το περιοδικόΗ λύση δεν είναι η αστυνόμευση σ' αυτή τη ζούγκλα, αλλά η ΡΙΖΙΚΗ επανεξέταση των χορηγήσεων διπλωμάτων στον κάθε πικραμένο, άσχετο και διαταραγμένο. Η οδηγική παιδεία δεν αποκτάται στο δρόμο εμπειρικά, αλλά πολύυυυ νωρίτερα από την ηλικία των 18. Οι μπάτσοι από την άλλη, τί να πρωτοκάνουν; Τα ...κορόιδα επειδή 'έχουμε εκλογές', να γράψουν για 'κράνος' τους καθυστερημένους ή να κρυφτούν πίσω από καμμιά πικροδάφνη στην 'ευθεία των 130 με όριο 60'. Το ψάρι βρωμάει απ' το κεφάλι και η αυτοδικία δεν πρέπει να είναι λύση...
Δεν πρεπει, αλλα ειναι η μονη που πιανει σε αυτη την χωρα.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]