-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...η αυτοδικία δεν πρέπει να είναι λύση...
Δεν πρεπει, αλλα ειναι η μονη που πιανει σε αυτη την χωρα.
Δεν διαφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλά ούτε έτσι θα έπρεπε να συμβαίνει ούτε με κάποιον τρόπο δίνεται μακροπρόθεσμα οποιουδήποτε είδους λύση. Αυτοί που προκαλούν προβλήματα, θα συνεχίσουν να το κάνουν επειδή δεν γνωρίζουν και δεν θα τους πει κανένας και ποτέ, ποιό είναι το σωστό. Ανακυκλώνουμε ένα πρόβλημα, που κάποιοι άλλοι πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να λύσουν!! Προσωπικά, το στομάχι μου δεν αντέχει άλλο, ούτε έχω όρεξη να παίξω ξύλο με κάποιον άμυαλο, τη στιγμή που μπορεί στο αυτοκίνητο να έχω το παιδί και τη γυναίκα μου. Κουράστηκα και μεγάλωσα πια...
-
Σωστή αστυνόμευση και τέλος. Γιατί να αυτοδικήσεις;
Στο εξωτερικό δεν κινείται κανένας στη ΛΕΑ γιατί γράφουν.
-
Παρεπιπτοντως η ΛΕΑ ειναι ο αποκλειστικος λογος που φρακαρει το ποταμι. Αν αστυνομευοταν αυστηρα ωστε να ειναι ελευθερη ΔΕΝ θα υπηρχε συμφορηση στην Φιλαδελφεια. Τοσο απλο. Το οφελος τεράστιο, αλλα στα τετοια τους.
Ακομα, αν και ανηκει σε αλλο thread ζωο στρουμφακι με octavia εσπρωχνε τους προπορευομενους στο ποταμι με γεματη την αριστερη το Σαββατο 8/9 . Οταν μαλιστα φρεναρα αποτομα στην γνωστη αριστερη μετα την 1η γέφυρα μετά τα ΚΤΕΛ, και καλα μιλησε στον ασυρματο ( Για να κανει τι? μας απαγορευεται να μην σκοτωθουμε για να ικανοποιησουν την ψυχασθενεια τους? Κουβαλανε και οπλο τρομαρα τους) . Ειχα γραψει καπου το νουμερο αλλα μια και πηγαινα αεροδρομιο για ταξιδι στην επιστροφη δεν το βρισκα. Οταν δε εκανα δεξια για Αττικη αρχισε τις σφηνες. Κ Α Ρ Α Γ Κ Ι Ο Ζ Η Σ
-
ΜΕΓΙΣΤΟ ΖΩο ο δηγός λευκού φορτηγού Mercedes 814 οδικής βοήθειας, λευκό φορτηγό χωρίς γράμματα όποτε πρέπει να είναι δικό του, με αριθμό κυκλοφορίας ΚΡΕ 7728!!!
Ενώ ήμουν μεσαία λωρίδα στο ύψος του Αγίου Κοσμα στην παραλιακή και είχα βγάλει δεξί φλας για να μπω δεξιά λωρίδα, ήταν καμιά 10αρια μέτρα πίσω μου!
Επειδή ο μπροστινός μου πήγαινε αργά, σιγά σιγά έμπαινα στην δεξιά λωρίδα! Τότε ήρθε πίσω μου και την τελευταία στιγμή χώθηκε μπροστά μου και ήμουν σίγουρος πως θα μου ξήλωνε όλη την δεξιά πλευρά μου!!Το έκανε καθαρά επίτηδες και με τσαμπουκά!! Του κάνω το διεθνές νόημα και μου ανταποδίδει με
Αφού τον προσπερνάω, του ανταποδίδω τον 'χαιρετισμό του' και συνεχίζω ήσυχα προς τη δουλειά μου!!
Αυτός άρχισε να κάνει σφήνες και να οδηγεί σαν να είχε ΙΧ!!
Στο φανάρι που πάει δεξιά για το γκολφ, σαν γνήσιος Ελληνάρας περάνει
πάλι ξυστά δίπλα μου, ήμουν σταματημένος και περίμενα στην ουρά,
και μπαίνει μπροστά στην ουρά!! Αυτά! -
Σημερα το απογευμα δολοφονος με φορτηγο τυπου ''για μπαζα'', ανεβαινε την καποδιστριου με μεγαλη ταχυτητα και εκανε και σφηνες
Μιλαμε για αυτα τα φορτηγα με την καροτσα, που συνηθως ειναι μες την λασπη, και ειναι κτηνη
Αν το βλεπατε, ητανε οτι πρεπει να ταινια δρασης
2-3 παραλιγο να γινουν χαλκομανια που βρεθηκαν μπροστα του, μιας και σταματαγε την τελευταια στιγμη απο την φορα που ειχε παρει
Ολα αυτα ομως μεχρι να γινει συνεργασια με καποιον διπλα μου, που φαινεται οτι ενοχληθηκε οσο εγω
Τον κλεισαμε αυτος απο μπροστα, εγω απο δεξια του, και ετσι πηρε(συγνωμη) τα @@ μου, μεχρι να στριψει σε καποιο σημειο, ωστε να συνεχισει το δολοφονικο εργο του
Πισω ειχε το τηλεφωνο της εταιριας, κακως δεν πηρα τηλ. -
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Δειτε τι γινεται στο Νιου Γιορκ,ολοι οι ντελιβεραδες(φαγητο δεματα αλληλογραφια κλπ κλπ)εχουν ποδηλατα επειδη η ασφαλεια για μηχανακι ειναι τεραστια,οταν προχωραει ο δρομος και δεν ειναι σταματημενα τα αμαξια πιανονται απο τους πισω θολους απο κινουμενα αμαξια,ειναι αγραφος νομος και βοηθανε και οι οδηγοι,οριστε μια τυπικη μερα τουςhttp://www.youtube.com/watch?v=nR2ygFn- ... ed&search=
Μου το επιβεβαίωσε φίλος μου από Ν.Υ. - οι τύποι είναι τρελοί.
-
Αυτό με τους φορτηγατζήδες πάντως έχει παραγίνει..
και το κάνουν και οι σκουπιδιάρηδες, που πιάνουν κάτι 100άρες το βράδυ στη Πανεπιστημίου, στη Λιοσίων και σε άλλους κεντρικούς δρόμους..
Όποτε βλέπω φορτηγατζή τέρμα αριστερά, που είναι πολύ συχνά, του ρίχνω ένα ψιλοκράξιμο αλλά σιγά μη συγκινηθούν..
Αυτοί είναι πραγματικά επικίνδυνοι και παρεμποδίζουν την κυκλοφορία..Όσο για τη ΛΕΑ στα μποτιλιαρίσματα, δεν το βρίσκω το ίδιο εύκολο να κατηγορήσω και να αρχίσω αφορισμούς ρε παιδιά..
Έχει τύχει και γω να τη χρησιμοποιήσω σε περίπτωση που βιαζόμουν πολύ..
Η πλειοψηφία τη βλέπει ως μια ακόμη λωρίδα κυκλοφορίας όταν έχει πήξιμο..
Το ίδιο συμβαίνει και σε πολλά σημεία της εθνικής που είναι 1 ρεύμα και η ΛΕΑ και έρχονται πίσω σου απαιτώντας να κάνεις στην άκρη για να περάσουν..
Το να αρχίσουμε τα κλεισίματα και λοιπές αυτοδικίες είναι τουλάχιστον επικίνδυνο.. άσε που εξισώνεσαι με αυτούς.. δεν είμαστε στη παιδική χαρά να παιζουμε κλεισιματάκια με τα ποδήλατα..Οι πραγματικοί υπεύθυνοι είναι αυτοί που μας ληστεύουν κάθε μέρα (νομίζω τους αποκαλούν 'κράτος') και δε κάνουν πραγματικά έργα υποδομής, με αποτέλεσμα να έχουμε απαρχαιωμένο και κάκιστο οδικό δίκτυο και μόνο ημίμετρα, εισπρακτικά μέτρα και αστυνόμευση..
Όσο κι αν όντως επιβαρύνει την κατάσταση, δε φταίει μόνο ο εκάστοτε ανεγκέφαλος - για να μην πω καθόλου..
Ας δούμε λίγο παραπέρα.. -
Ζώο σήμερα ο τυπάκος με την πρασινωπή 147 που πήγαινε όπως να 'ναι στην Πατρών-Κορίνθου... Κολλητήρια σε όλους (ακόμα και σε εμένα που ήμουν με τη μηχανή ), φώτα ακόμα και όταν οι άλλοι ήταν αδύνατον να περάσουν τους μπροστινούς, τέρμα αντίθετο ρεύμα προσπεράσεις...
Για να πάρετε μια ιδέα, με τη μηχανή δυσκολευόμουν να τον ακολουθήσω και όταν κάποια στιγμή πέρναγα και χανόμουν γιατί αυτός κόλλαγε σε κομβόι, μετά από λίγο τον έβλεπα πάλι στον καθρέπτη μου κολλητά...
Και δεν πήγαινα ακριβώς αργά...Ζώο και η κυράτσα στα διόδια της Κορίνθου με το άσπρο Κλιό.
Είμαι με τη μηχανή, έχω σταματήσει ΚΑΝΟΝΙΚΑ στη σειρά μου (αυτή πίσω μου) και βρίσκω την ευκαιρία να βγάλω τα γυαλιά του ηλίου, καθώς σκοτείνιαζε και αφού είχα το χρόνο μέχρι να έρθει η σειρά μου. Μέχρι να τα βάλω στο tankbag έχει προχωρήσει η σειρά 2-3 αυτοκίνητα, αλλά έχουν μείνει άλλα 3, οπότε κανένα πρόβλημα, δεν καθυστέρησα κανέναν. Και τι κάνει? ΜΕ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΕΙ στεγνά και κάθεται επιδεικτικά μπροστά μου κλείνοντάς μου το πέρασμα για το ταμείο. Την πλευρίζω, την κοιτάω και με ρωτάει 'θες να περάσεις μπροστά?'
Δεν ξέρω γιατί την άφησα να περάσει και δεν ξέρω γιατί δεν έδωσα την έτοιμη απάντηση 'μπες εσύ αφού βιάζεσαι να περάσεις πριν σε πάρει ο χάρος'
Άλλη φορά θα περνάω μπροστά με τη μηχανή και στ' @@ μου τι λέτε! Αφού σεβασμός μηδέν για τα δίτροχα (αυτό πάει και στο μαλάκα που κόλλαγε με 140 μισό μέτρο από το πίσω φτερό μου), σεβασμό μηδέν και εγώ! -
Πολλές φορές ένα κόλλημα δεν έχει πολύπλοκα αίτια... Απλά τη 'ζήτηση'. Μια λωρίδα ελευθέρας ροής μπορεί να διοχετεύσει μέχρι 1800 οχήματα ανά ώρα. Αν αυτή η ζήτηση γίνει μεγαλύτερη, η κυκλοφορία θα καταρρεύσει ό,τι και να κάνουμε. Εκτός αν τα αυτοκίνητα κινούνται με μεγαλύτερες μέσες ταχύτητες, που δε γίνεται, γιατί για κάθε επίπεδο φόρτου/κατάληψης υπάρχει αντίστοιχη μέση ταχύτητα, που ορίζεται από την ισορροπία του συστήματος και παρουσιάζει αμελητέες διαφορές ανά τις χώρες του κόσμου.
Στη Φιλαδέλφεια, πάντως, μεγάλο ρόλο παίζουν οι είσοδοι στο σημείο εκείνο, όπως π.χ. από την Αττική Οδό κι απέναντι από τη ΡΕΛΕΞ.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
...Όσο για τη ΛΕΑ στα μποτιλιαρίσματα, δεν το βρίσκω το ίδιο εύκολο να κατηγορήσω και να αρχίσω αφορισμούς ρε παιδιά..Αυτό εξηγείται πολύ εύκολα:
Τι ακριβώς ακούμε εδώ λοιπόν; Ότι κάποιος θεωρεί μια παράβαση αποδεκτή γιατί την κάνει και ο ίδιος;
Make no mistake. Η ΛΕΑ έχει φτιαχτεί για πολύ συγκεκριμένες χρήσεις.
-
Να παρέχει ασφαλές σημείο για να σταματήσει ένα αυτοκίνητο που έχει ακινητοποιηθεί.
-
να παρέχει γρήγορη πρόσβαση στα οχήματα έκτακτης ανάγκης.
Κάθε φορά που οι βιαστικοί/ανυπόμονοι την χρησιμοποιούν ως λωρίδα κίνησης και την μετατρέπουν σε μέρος του ατέλειωτου μποτιλιαρίσματος, θέτουν ανθρώπινες ζωές σε κίνδυνο. Κάθε δευτερόλεπτο που αργεί ένα ασθενοφόρο επειδή εμείς έχουμε κλείσει την λωρίδα του, μετράει αντίστροφα για μια ανθρώπινη ζωή. Σκέψου το λίγο.
-
-
Το ίδιο συμβαίνει και σε πολλά σημεία της εθνικής που είναι 1 ρεύμα και η ΛΕΑ και έρχονται πίσω σου απαιτώντας να κάνεις στην άκρη για να περάσουν..
Το να αρχίσουμε τα κλεισίματα και λοιπές αυτοδικίες είναι τουλάχιστον επικίνδυνο.. άσε που εξισώνεσαι με αυτούς.. δεν είμαστε στη παιδική χαρά να παιζουμε κλεισιματάκια με τα ποδήλατα..Δεν χρειάζεται να κλείνεις κανένα. Αν πατάει λίγο η μια ρόδα στη ΛΕΑ, μπορούν όλοι να ΠΕΡΑΣΟΥΝ με ασφάλεια. Δεν μπορούν να τρέχουν με +80 χλμ όμως.
Αυτοί είναι οι δρόμοι. Αν έχει 1 λωρίδα + ΛΕΑ δεν έχει 2 λωρίδες κυκλοφορίας.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...Όσο για τη ΛΕΑ στα μποτιλιαρίσματα, δεν το βρίσκω το ίδιο εύκολο να κατηγορήσω και να αρχίσω αφορισμούς ρε παιδιά..
Αυτό εξηγείται πολύ εύκολα:
Τι ακριβώς ακούμε εδώ λοιπόν; Ότι κάποιος θεωρεί μια παράβαση αποδεκτή γιατί την κάνει και ο ίδιος;
Make no mistake. Η ΛΕΑ έχει φτιαχτεί για πολύ συγκεκριμένες χρήσεις.
-
Να παρέχει ασφαλές σημείο για να σταματήσει ένα αυτοκίνητο που έχει ακινητοποιηθεί.
-
να παρέχει γρήγορη πρόσβαση στα οχήματα έκτακτης ανάγκης.
Κάθε φορά που οι βιαστικοί/ανυπόμονοι την χρησιμοποιούν ως λωρίδα κίνησης και την μετατρέπουν σε μέρος του ατέλειωτου μποτιλιαρίσματος, θέτουν ανθρώπινες ζωές σε κίνδυνο. Κάθε δευτερόλεπτο που αργεί ένα ασθενοφόρο επειδή εμείς έχουμε κλείσει την λωρίδα του, μετράει αντίστροφα για μια ανθρώπινη ζωή. Σκέψου το λίγο.
Αυτά όμως κανείς δεν έχει καθίσει να τα εξηγήσει στους πολλούς (μη μου πείτε για το βιβλίο με τα σήματα -μαθαίνοντας κάτι παπαγαλία δεν μπορεί να καταλάβει ο άλλος πολλά)...
Πολλοί δεν ξέρουν καν ότι αυτό το πράγμα με τη γραμμή ονομάζεται ΛΕΑ και τη χρησιμότητά της...
-
-
Αν αρχίσουν να γράφουν θα το μάθουν ΟΛΟΙ ΑΜΕΣΩΣ. Μέχρι τότε δεν θα το ...ξέρουν.
-
Αυτό με τους φορτηγατζήδες πάντως έχει παραγίνει..
και το κάνουν και οι σκουπιδιάρηδες, που πιάνουν κάτι 100άρες το βράδυ στη Πανεπιστημίου, στη Λιοσίων και σε άλλους κεντρικούς δρόμους..
Όποτε βλέπω φορτηγατζή τέρμα αριστερά, που είναι πολύ συχνά, του ρίχνω ένα ψιλοκράξιμο αλλά σιγά μη συγκινηθούν..
Αυτοί είναι πραγματικά επικίνδυνοι και παρεμποδίζουν την κυκλοφορία..Όσο για τη ΛΕΑ στα μποτιλιαρίσματα, δεν το βρίσκω το ίδιο εύκολο να κατηγορήσω και να αρχίσω αφορισμούς ρε παιδιά..
Η πλειοψηφία τη βλέπει ως μια ακόμη λωρίδα κυκλοφορίας όταν έχει πήξιμο..
Το να αρχίσουμε τα κλεισίματα και λοιπές αυτοδικίες είναι τουλάχιστον επικίνδυνο.. άσε που εξισώνεσαι με αυτούς.. δεν είμαστε στη παιδική χαρά να παιζουμε κλεισιματάκια με τα ποδήλατα..Οι πραγματικοί υπεύθυνοι είναι αυτοί που μας ληστεύουν κάθε μέρα (νομίζω τους αποκαλούν 'κράτος') και δε κάνουν πραγματικά έργα υποδομής, με αποτέλεσμα να έχουμε απαρχαιωμένο και κάκιστο οδικό δίκτυο και μόνο ημίμετρα, εισπρακτικά μέτρα και αστυνόμευση..
Όσο κι αν όντως επιβαρύνει την κατάσταση, δε φταίει μόνο ο εκάστοτε ανεγκέφαλος - για να μην πω καθόλου..
Ας δούμε λίγο παραπέρα..Έχεις άδικο σε κάθε περίπτωση σε ότι αφορά στην ΛΕΑ και δίκαιο στα υπόλοιπα. Δεν είναι αναγκαίο να κάνεις μ@λ@κία επειδή το κράτος δεν έχει φροντίσει να κάνει δρόμους. Η ΛΕΑ δεν είναι προς χρήση.
-
-
-
Είμαστε ΜΑΛΑΚΑΣ λαός τελικά!
Εχθές το απόγευμα στη Βεΐκου γινόταν Η κόλαση από θέμα κίνησης. Και τι σκέφτεται ο κλασσικός ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο Έλληνας που ήθελε από Γαλατσίου να μπει Βεϊκου; Ας ταλαιπωρήσω και το υπόλοιπο σύμπαν κλείνοντας τη διασταύρωση!
Κατέβαινα από Ψυχικό για να μπω Γαλατσίου και έκανα χαλαρά μισή ώρα. Κάθε αυτοκίνητο έκλεινε τη διασταύρωση για τουλάχιστον τρία φανάρια!
Φυσικά η κίνηση έφτανε μέχρι την πλατεία Πίνδου!
Μ Α Λ Α Κ Ε Σ
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Είμαστε ΜΑΛΑΚΑΣ λαός τελικά!Εχθές το απόγευμα στη Βεΐκου γινόταν Η κόλαση από θέμα κίνησης. Και τι σκέφτεται ο κλασσικός ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο Έλληνας που ήθελε από Γαλατσίου να μπει Βεϊκου; Ας ταλαιπωρήσω και το υπόλοιπο σύμπαν κλείνοντας τη διασταύρωση!
Κατέβαινα από Ψυχικό για να μπω Γαλατσίου και έκανα χαλαρά μισή ώρα. Κάθε αυτοκίνητο έκλεινε τη διασταύρωση για τουλάχιστον τρία φανάρια!
Φυσικά η κίνηση έφτανε μέχρι την πλατεία Πίνδου!
Μ Α Λ Α Κ Ε Σ
Και γιατί κλείνει η Βείκου?...Γιατί ο κάθε ΜΑΛΑΚΑΣ διπλοπαρκάρει και τριπλοπαρκάρει.Ειδικά έξω από τις καφετέριες
-
Πριν μερικα χρονια στην κομοτηνη οικογενεια σε toledo ολοι μπροστα μπαμπας περηφανος για το βλασταρι του οδηγει και το εχει στα ποδια του και η μαμα διπλα με το αλλο στην αγκαλια της.Λιγο πιο κατω σε ενα zafira μαμα και μπαμπας μπροστα με ζωνες και τα παιδια και τα δυο πισω δεμενα στα καθισματακια.Σε λιγα λεπτα ειδα το χειροτερο και το καλυτερο.
Αυτο το περιστατικο μου ηρθε στο μυαλο μολις ειδα ειδα το διποδο που οδηγουσε xara εχοντας αγκαλια το αγορακι του περνοντας μπροστα απο το α/τ της χρυσουπολης.
Υστερα αναρωτιομαστε απο που ξεφυτρωνουν τα διαφορα ζωα,οταν οι γωνεις φεροντε ετσι και κανεις δεν κανει κατι τα ιδια θα πραξουν και τα τεκνα. -
Πάω να περάσω από δρόμο που προηγούμαι και μια Alfa 156 παραβιάζει το ΣΤΟΠ ερχόμενη με 80+ . Ο οδηγός της μου κορνάρει, κόβω απότομα και περνάει από μπροστά μου. Ο συνδυασμός του σφαξίματος του φαναριού μαζί με την κόρνα με εκνεύρισε αρκετά, οπότε στο φανάρι του τα έψαλα αρκετά θα έλεγα. Ο τύπος δεν αντέδρασε, οπότε δεν ασχολήθηκα περισσότερο.
Κάναμε μια διαδρομή ενός δεκαλέπτου και ο τύπος είχε βρεθεί πίσω μου. Παρκάρω, αυτός σταματάει δίπλα μου και ακολουθεί ο εξής διάλογος:
Αυτός: Γιατί φώναζες πριν;
Εγώ: Γιατί θα μας σκότωνες αν δε σταμάταγα. Το ΣΤΟΠ δεν το βλέπεις;
Αυτός: Όχι ρε φίλε, δεν το είδα, ήταν πίσω από δέντρο (ψεματάρα, δεν έχει δέντρα εκεί που το έσφαξε). Εσύ όμως γιατί φώναζες;
Εγώ: Φώναζα γιατί εκνευρίστηκα και αν μη τι άλλο περίμενα μια συγγνώμη, μια χειρονομία αναγνώρισης του λάθους σου τέλος πάντων.
Αυτός: Εγώ συγγνώμες δε ζητάωΕ καλά, εκεί πάλι καλά που ήρθε κάποιος από πίσω του και κόρναρε να φύγει γιατί θα με τρέλαινε
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]