-
Ο χρήστης After έγραψε:
....
Και αυτη η κατασταση ολοενα και θα χειροτερευει
Οι κοινωνιολογοι λενε οτι το 2010 η κατασταση θα εχει φτασει στο μαξιμουμ, και οτι ουσιαστικα τα αυτοκινητα θα ειναι ακινητα...πιο συγκεκριμενα ειχα διαβασει οτι το 2010 9 κεντρικες λεωφοροι(βλ.μεσογειων, κηφησιας, βουλιαγμενης, κ.α.)θα ειναι ακινητοποιημενες... ε, τοτε αναγκαστικα θα παρουμε τα ποδαρακια μας!
προφανως,δεν γνωριζεις τα εργα αναπτυξης και υποδομης που θα υλοποιησει αμεσα η νεα κυβερνηση,που θα λυσουν αυτοματα το προβλημα!
ΘΑ! ΘΑ! ΘΑ!
ΝΑΙ
Θα παει η βενζινη 5
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Επίσης αμα ξαναδώ άτομο να πατάει φρένο χωρίς λόγο και με κανέναν μπροστά του,ειδικά σε εγνατίες-περιφερειακούς θα ακούσει πολλά καινούργια τραγουδάκια που έμαθα
Αυτό πρέπει να είναι νέα μόδα. Όλο και περισσότεροι το κάνουν.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν περνάς από πουθενά.......Λαθος
Περνας....απο πανω
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Kαι καλά στον επαρχιακό, το καταλαβαίνω. Έλλειψη μπαριέρας, πιθανότατα υψηλή ταχύτητα του απέναντι (τουλάχιστον όπως μπορεί να την αντιληφθεί την υψηλή ταχύτητα κάποιος), ας πούμε οτι τους δικαιολογώ...ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ 3 ΛΩΡΙΔΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ 100 ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ Ή ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ;;;;
γιατι αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν καμια αισθηση χωρου και χρονου, keep away!!!
-
[quote='After']
ΝΑΙΘα παει η βενζινη 5
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Kαι καλά στον επαρχιακό, το καταλαβαίνω. Έλλειψη μπαριέρας, πιθανότατα υψηλή ταχύτητα του απέναντι (τουλάχιστον όπως μπορεί να την αντιληφθεί την υψηλή ταχύτητα κάποιος), ας πούμε οτι τους δικαιολογώ...
ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ 3 ΛΩΡΙΔΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ 100 ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ Ή ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ;;;;
Έχει γραφτεί ξανά, επειδή η αργή λωρίδα είναι πολύ χαλασμένη από τα φορτηγά. Αν προσέξτε σε δρόμους με καλή 3η (αργή) λωρίδα, εκεί κινούνται τα αυτοκίνητα.
Ας φτιάξουν σταθμούς ζύγισης κάθε 20 χλμ (όπως υπάρχουν στην Ευρώπη, φτιάχθηκαν ΚΑΙ στην ανατολική ευρώπη) να μη χαλάνε οι δρόμοι από τα υπερφορτωμένα φορτηγά και οι αργοί οδηγοί θα βρίσκονται εκεί.
-
Άλλο λέει ο ταύρος, το γιατί φρενάρουν στις συνθήκες που περιγράφει.
-
Πάντως υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε το λόγω για τον οποίο οι άλλοι επιβραδύνουν αλλά όντως να υπάρχει κάποια σοβαρή αιτία. Αυτό που είναι πραγματικά επικίνδυνο είναι τα χαλασμένα φώτα STOP που έχουν πολλά οχήματα.
-
θυμάμαι μικρός μια φορά που πήγαινα Λευκάδα με το ΚΤΕΛ, καθόμουνα εμπρός σχετικα, και είχαμε πετύχει σε κάτι ευθείες που έχει ο κ@λόδρομος εκεί ενα Uno που μόνο του εμπρός μας, πάταγε συνέχεια το φρένο, το άφηνε, το πάταγε... Ο ΚΤΕΛατζής τον είχε πάρει πρέφα και τον σχολίαζε μαζί με 3-4 επιβάτες και γελάγανε...
Αν και δεν είχα ιδέα απο οδήγηση, ακόμα και τότε το έβρισκα ακατανόητο σαν συμπεριφορά. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Kαι καλά στον επαρχιακό, το καταλαβαίνω. Έλλειψη μπαριέρας, πιθανότατα υψηλή ταχύτητα του απέναντι (τουλάχιστον όπως μπορεί να την αντιληφθεί την υψηλή ταχύτητα κάποιος), ας πούμε οτι τους δικαιολογώ...
ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ 3 ΛΩΡΙΔΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ 100 ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ Ή ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ;;;;
Έχει γραφτεί ξανά, επειδή η αργή λωρίδα είναι πολύ χαλασμένη από τα φορτηγά. Αν προσέξτε σε δρόμους με καλή 3η (αργή) λωρίδα, εκεί κινούνται τα αυτοκίνητα.
Ας φτιάξουν σταθμούς ζύγισης κάθε 20 χλμ (όπως υπάρχουν στην Ευρώπη, φτιάχθηκαν ΚΑΙ στην ανατολική ευρώπη) να μη χαλάνε οι δρόμοι από τα υπερφορτωμένα φορτηγά και οι αργοί οδηγοί θα βρίσκονται εκεί.
μεγαλο προβλημα η δεξια λωριδα...ο μονος λογος που κατανοω αργους οδηγους στη μεσαια η στην αριστερη
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άλλο λέει ο ταύρος, το γιατί φρενάρουν στις συνθήκες που περιγράφει.Σωστός, ότι να 'ναι γράφω
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Δεν περνάς από πουθενά.......
Λαθος
Περνας....απο πανω
Εσύ κι εγώ ναι, με μεγάλη ευχαρίστηση κιόλας
Η γιαγιά; Η μαμά με το καροτσάκι;
-
Προσοχή, γιατί αυτό είναι φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ήτοι πλημμέλημα. Θα σας δέσουν και σ' αυτόν θα ρίξουν τα προβλεπόμενα για παράνομη στάθμευση. Θα του βάψετε και το καπώ από την τσέπη σας.
Ό,τι είναι να κάνετε, κάντε το στα μουλωχτά!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μεγαλο προβλημα η δεξια λωριδα...ο μονος λογος που κατανοω αργους οδηγους στη μεσαια η στην αριστερηΌποιος χρησιμοποιεί συχνά την Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας θα έχει σίγουρα παρατηρήσει ότι στο ρεύμα προς Αθήνα, μετά τον κόμβο Μαλακάσας(με το καινούργιο οδόστρωμα) και αμέσως μετά την έξοδο για Μαρκόπουλο-Ωρωπό το οδόστρωμα στην δεξιά λωρίδα είναι απλά επικίνδυνο..!
Ένα βράδυ πριν περίπου 2 μήνες γυρνώντας Αθήνα και έχοντας αρκετή κίνηση βρισκόμουν στην αριστερή λωρίδα(με περίπου 120-130km/h) του σημείου που περιέγραψα πριν(το οποίο είναι δεξιά καμπή συγκεκριμένα). Καθώς προσπερνούσα λοιπόν κάποιο άλλο αυτοκίνητο, ένα Grand Vitara με τρειλερ κινούνταν στην δεξιά λωρίδα με περίπου 80-90km/h. Η αναπηδήσεις του τρέιλερ ήταν τόσο έντονες που αυτό αναποδογύρισε, αποκολλήθηκε απο τον κοτσαδόρο και άρχισε να φέρνει τούμπες με κατεύθυνση τις αριστερές λωρίδες... Η κίνηση ήταν αυξημένη όπως είπα πιο πάνω και παραλίγο να γίνει μακελειό.. τελικά περάσαμε αλώβητοι..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Προσοχή, γιατί αυτό είναι φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ήτοι πλημμέλημα. Θα σας δέσουν και σ' αυτόν θα ρίξουν τα προβλεπόμενα για παράνομη στάθμευση. Θα του βάψετε και το καπώ από την τσέπη σας.Ό,τι είναι να κάνετε, κάντε το στα μουλωχτά!
Αν τους πιάσουν, θα παρακαλάνε να του βάψουν το καπό. Δυστυχώς.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Kαι καλά στον επαρχιακό, το καταλαβαίνω. Έλλειψη μπαριέρας, πιθανότατα υψηλή ταχύτητα του απέναντι (τουλάχιστον όπως μπορεί να την αντιληφθεί την υψηλή ταχύτητα κάποιος), ας πούμε οτι τους δικαιολογώ...ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ 3 ΛΩΡΙΔΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ 100 ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ Ή ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ;;;;
Γιατί είναι ΑΣΧΕΤΟΙ και δεν ξέρουν να οδηγούν.
Εγώ πάντως , ετσι τους ξεχωρίζω...
-
Σημερα το απογευμα τρακαρα το πουντακι μου
Ξεκινησα με πρασινο και ξαφνικα φευγει με κοκκινο οπως ερχοταν αλλοδαπος πιτσαδορος με παπι(μαλλον πακιστανος ή κατι τετοιο)(ελπιζω μην ακουστει ρατσιστικα αυτο)
Φρεναρω οσο μπορουσα, και τελικα τον χτυπαω ελαφρα(ειχα κοψει αρκετα) και τον ριχνω κατω
Βγαινω εξω και ξεκιναει η συζητηση:-Εισαι καλα?
-ναι καλα ειμαι
-σιγουρα?Αν ειναι να σε παω στο νοσοκομειο
-Οχι καλα ειμαι. Μα περνας με κοκκινο?
-ΕΕΕΕΠΠΠ!!! Εσυ περασες με κοκκινο
Περναει απο διπλα αλλος πιτσαδορος
-Φιλε, ασε τα ψοφια, εσυ περασες με κοκκινο, του λεει
-Καλα οκ μαλλον δεν το ειδα, πω πω τι θα κανω τωρα, εσπασε η ποδια απο το παπι
-Ε τι να σου πω, ας μην περναγες με κοκκινο, οπως βλεπω ομως εχω ζημια στο αμαξι
-Οχι υπηρχε αυτη η ζημια
-ρε γαμωτο σου, τι νομιζεις οτι ειμαι κανενας γερος που δεν ξερει τι μου γινεται?Ξερω καθε εκατοστο του αμαξιου
-Εγω ετσι νομιζω
-Καλα ασε καταλαβα, θα φωναξω αστυνομια αφου δεν καταλαβαινεις, να σε πανε μεσα σε κανενα κελι με 5-6 αλβανους, να σε μ@μησουν
-Ε ρε φιλε, κατσε, ποσο εχει η ζημια?
-Ρε εχεις χαρτια?
-Ποσο εχει η ζημια να τα βρουμε
-Ρε μπαγασα, αφου δεν εχεις χαρτια, τι λες μαλακιες?Αν ειμαι κανεις που θελει να σε χωσει μεσα?Τεσπα κατσε να δω
-Δες αν ειναι να τα βρουμε ετσιΤο αμαξι εχει στο αριστερο μερος του προφυλακτηρα γρατζουνιες και σε καποια αλλα μερη εχει φυγει η μπογια, ολα φυσικα απο το ατυχημα, αλλα πουθενα σπασιμο
-τι να σου πω, δωσε μου 300
-
έπρεπε να καλέσεις αστυνομία
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
έπρεπε να καλέσεις αστυνομίαεννοειται, αλλα τον λυπηθηκα
Σκεφτηκα διαφορα, οτι στην χωρα του ειναι συνηθισμενο να φαιρονται ετσι, ποιος ξερει τι εχει τραβηξει κτλ
Φυσικα δεν εγκρινω, αλλα τον λυπηθηκα, και επρεπε και να φυγω γρηγορα για το νοσοκομειο
Η πλακα ειναι οτι εχω ξανατρακαρει ΑΚΡΙΒΩΣ με τον ιδιο τροπο στο ιδιο σημειο, και παλι τον ειχα αφησει να φυγει τον πιτσαδορο, μιας και ημουν με ενα αρχαιο alfa romeo 33 και δεν με ενοιαζε
-
Αμα την επομενη φορα παρει κανα πεζο μαζι του? Η αμα κανει μεγαλυτερη ζημια και δεν εχει ασφαλεια?
Ασε που αμα δεν εχει χαρτια (ειτε για το ατομο του ειτε για να οδηγει παπι), κυνηγας ΚΑΙ τον εργοδοτη του
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]