-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Πόσταρα και στo carspotting, αλλά πήγε ψιλοάκλαυτο:Και που δεν το ποσταρες το συγκεκριμενο!!
-
Εκεί που έχει παρκάρει μπορείς να το ποστάρεις και σε ακόμα ένα τόπικ
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Πόσταρα και στo carspotting, αλλά πήγε ψιλοάκλαυτο:
Και που δεν το ποσταρες το συγκεκριμενο!!
Συνονόματε έγραψες!!!
Αλλά βλέπεις έπαθα τέτοια πλάκα όταν το είδα από κοντά...
-
Αν κρινω απο το τιμονι (το οποιο νομιζω δεν ειναι το δικο της ) πρεπει να ηταν πολυ καιρο στο car.gr σε καποια εκθεση..
-
Εχω παει βολτα στο Σουνιο με αυτο το 90' Τι Ηχος, 185 αλογα απο το μοτερ της SM, ηταν κοκκινο και ειχε πινακιδες απο Πατρα τετραγωνες !!!! πισω. Το ειχε παει ο τοτε ιδιοκτητης στην Ιταλια για φτιαξιμο των μηχανικων τμηματων και ειχε γινει τελειο. Ο επομενος ιδιοκτητης το επανεφερε σε αυτο το χρωμα και αλλαξε τις πινακιδες σε αυτες που εχει τωρα, μου ειχε μεινει στην καρδια εκεινη η βολτα ... πρεπει να εχω και φωτο... οταν ερθω Ελλαδα θα ψαξω να τις βρω αν και θα πρεπει να τις σκαναρω...
-
Maserati's More Hardcore GranTurismo MC Stradale
Το aggressive body kit ειναι καπως υπερβολικο για τον GT χαρακτηρα της, αν και με τις μηχανικες αλλαγες θα σκοτωνει.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
:yahoo:http://www.youtube.com/watch?v=FcARwkk3 ... r_embedded
Ε όχι νεκροφόρα Maserati.Όχι
-
Υπάρχει περίπτωση να βιάζεται ο 'τυχερός'....
-
Εκείνο που αναρωτιέμαι είναι ... είναι απαραίτητες οι πίσω θέσεις και οι πίσω πόρτες?
-
Που κάνουμε κράτηση για dead ride?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Που κάνουμε κράτηση για dead ride?Είμουν έτοιμας να το ρωτήσω αυτό.
Δεν θέλω ρε τα ερρείπια τις Mercedes που έχουν εδώ.Θέλω Maserati.Και μάλιστα γρήγορη βόλτα μέχρι το νεκροταφείο. -
Tετοια συνοδευσε τον Πολωνο προεδρο πριν λιγο καιρο: http://www.thetruthaboutcars.com/tag/maserati-hearse/
H MC Stradale μαμει! Οπως ακριβως τη ζητησα:
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Mια εκδοση δρομου αυτων: http://www.supercars.net/gallery/119513/2437/1.html 8α εκανε πιο σαφη το διαχωρισμο απο τις μικροτερες αδερφες της. Χωρις καμια αλλαγη στο bodykit. -
Eπειδή στα blogs άρχισαν να κυκλοφορούν 'ειδήσεις' που θυμίζουν χαλασμένο τηλέφωνο,η πραγματικότητα είναι η εξής:
Στο E segmnet εκτός από την Lancia και τη Maserati, σε πάτωμα του ανανεωμένου 300c δεν προβλέπεται πια μοντέλο και από την AR.Στη Φραγκφούρτη του 2011 θα παρουσιαστεί η ήδη έτοιμη Quattroporte 'grossa',που δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια εξέλιξη της σημερινής,με μηχανικά μέρη προερχόμενα (όχι ίδια)από την Ferrari California.
3 τα κινητήρια σύνολα: V6 3l mair DI biturbo benzina και V6 3l diesel, V8 4l biturbo benzina.Το 300C SRT8 tout-court με αμάξωμα Maserati (E segment), το οποίο θα έχει πολύ πιθανόν το όνομα Biturbo (συγχαρητήρια στους φωστήρες που το διάλεξαν για τις μνήμες που θα ξυπνήσουν στην αμερικανική αγορά),δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν το 2013/14. Θα διατίθεται και σε τετρακίνητη έκδοση,με την τετρακίνηση να είναι ίδια με αυτήν του Chrysler 300C AWD.
2 τα κινητήρια σύνολα:V6 3l mair DI biturbo benzina,V6 3l diesel.
Μικρή πιθανότητα υπάρχει να χρησιμοποιηθεί η AWD και στην quattroporte,αλλά αυτό δεν είναι ακόμα σίγουρο.Όλα τα υπόλοιπα είναι και επιβεβαιωμένα και τελικά.
-
Δεν νομίζω οτι το 300σ αρμόζει ως βάση για μια μαζεράτι χωρίς να είμαι ειδικός. Είναι στιβαρό σασί ? Αντέχει σε στρεβλώσεις ? Με τι κινητήρες θα βγει δλδ με τους β8 της τζι εμ? Νορθσταρ κτλ? Γιατί να πληρώσει παραπάνω ο αμερικάνος για ένα αμερικάνικο αυτοκίνητο με άλλο σουλούπι? Αφου τα ντόπια τα παίρνει πολύ φτηνότερα από τα Ευρωπαϊκά? Και το λέει άνθρωπος που του αρέσουν και κάποιες αμερικανίες αλλά δεν ξέρω μου φαίνεται κάπως.
-
Παιδιά να ρωτήσω κάτι? Βλέποντας τις αγγελίες βλέπω οτι μπορεί κανείς να αγοράσει με το σχετικό παζάρι Μαζεράτι 4200τζιτι με 30.000 Επειδή είναι ελάχιστα τα λεφτά για να έχεις στην κατοχή σου ένα μοτέρ Φερράρι θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: πόσο πάνε τα σέρβις (μικρό μεγάλο) και τι συχνότητα έχουν. Κάθε πότε αλλάζει καδένα/λουρί (δεν ξέρω τι φοράει), δίσκο-πλατό, τα ηλεκτρονικά του cambiocorsa είναι αξιόπιστα? Επειδή έχω ακούσει διάφορα άσχημα για την Τριντέντ θα μπορούσα να το κάνω σέρβις στην Τζένεσις? Τιμολογιακά θα ήταν ακριβότερα αυτή η επιλογή (φαντάζομαι τα ίδια ανταλακτικά με την τρίαινα θα κοστίζουν φτηνότερα από ότι με το αλογάκι αν κρίνω τι συμβαίνει σε νορμάλ μάρκες μεταξύ της φθηνής και της ακριβής λχ σκόντα - αουντι , σιτροεν πεζώ , σεβρολέ όπελ φιατ άλφα). Πριν κάποιος κάτοχος φεράρι μου αρχίσει αυτά που μου λέγαν και στη τζένεσις όταν είχα πάει να ρωτήσω για τα κόστη συντήρησης μιας μόντιαλ που έβρισκα απο Γερμανία με 15.000 (αν ρωτάς πόσο κάνει δεν κάνει για σένα κτλ). Υπάρχει πολύς κόσμος που θα έκανε μια θυσία για τέτοιους μύθους και φυσικά σαν ειδικό αμάξι όχι καθημερινό. Αν το πάρω θα το έχω σε γκαράζ και θα κάνω περί τα 5-8 χιλιάδες χλμ το χρόνο σε ταξιδάκια εκδρομές και καμιά πίστα αν μπορέσω (αφού κάνω κάνα σχολείο να μάθω να οδηγώ). Για τα καθημερινά μια χαρά είναι το σμαρτ και το σεβρολέ κρουζ μου. Παρακαλώ απαντήστε σοβαρά. Έχω 25000 (τρέχουσες τιμές) στο χρηματιστήριο και με ένα δανειάκι των 5000 είναι δικιά μου. Γνωστός αγόρασε 3200 με 18.000 αλλά δεν έχει κάνει σέρβις ακόμη. Επίσης αν πάω με τον μαντρά μαζί (φαντάζομαι δεν θα με αφήσει μόνο μου) στην Τριντέντ για έλεγχο θα μου πουν αλήθεια για την κατάσταση του αυτοκινήτου και τη συντήρηση του? Θα μπορούσα αυτό να το μάθω μόνο με το VIN? Θα ξέρουν αν είναι εισαγόμενο το αμάξι αν είχε τρακάρει? (και φτιάχτηκε σε επίσημο σέρβις?).
Επειδή ο κινητήρας είναι φερράρι δεν θεωρώ πως είναι οφ τόπικ.
Αφου υπαρχει το αναλογο φορουμ καλυτερα να υπαρχει εδω το ερωτημα σου [mod] -
Αν περάσεις μια βόλτα από το alfisti θα βρεις υπερπλήρη στοιχεία ακόμα και από ιδιοκτήτες. Πάντως αν δεν κάνω λάθος μιλάμε για κάποια χιλιάρικα για κάθε σέρβις το οποίο σέρβις γίνεται πολύ συχνότερα απ' ότι στα περισσότερα αυτοκίνητα.
Μάλλον για Boxster σε κόβω όπως μου ακούγεσαι...
Join the line... -
Μπα αν δεν αντέχω να πάρω το σωστό δεν θα πάρω τίποτα. Οι μπόξτερ είναι για κοζερί.
-
Επίσης για το μοντ που έκανε τη μεταφορά το ξέρω οτι υπάρχει τόπικ μαζεράτι το έχω διαβάσει αρκετά, αλλά εγώ ήθελα τη γνώμη κατόχων φερράρι για το κινήτηρα και τα σέρβις του το γράφω και για αυτό το πόσταρα στο φερράρι φόρουμ... ζητώ να ξαναμεταφερθεί.
-
Διαβαζουν και εδω οι ιδιοκτητες Ferrari οποτε οποιος θελει θα απαντησει.
-
Νομίζω ότι ο κινητήρας δεν είναι ίδιος μ' αυτόν που μπαίνει στις Φεράρι. Έχει άλλη σειρά ανάφλεξης, ενώ στην Φεράρι ο στροφαλοφόρος είναι flat-crank στη Μαζεράτι είναι cross-plane-crank (δηλαδή θα ακούγεται όπως ένας αμερικάνικος V8 αντί για τον παρόμοιο με τετρακύλινδρο ήχο της Φεράρι).
---> MASERATI FORUM