-
Εγω μηδενιζω σε καθε γεμισμα στο πουντο που εχει trip comp.Στα αλλα αμαξια μηδενιζω τον μερικο χιλιομετρητη για να ξερω χοντρικα τι χλμ εχω κανει.
-
φιλε μου εμενα καιη 8.1 στα 100. εχω 4700χιλ. εγω διαμαρτηριθηκα και στην αντιπρωσοπεια και τους ζητησα να μου το βαλουν στον εγκεγαλο.τελικα δεν δειχνη τιποτα το γαμ... γιατι ολα ρυθμιζονται ηλεκτρονικα,και αν δεν αναψη το τσεκ δεν υπαρχη περιπτωση να βρης τιποτα.ετσι μου ειπαν.για το καυσιμο μου ειπαν να φουλαρο μεχρι λαιμο να κανο καποια χιλ και μετα να φουλαρο παλι μεχρι τον λαιμο.ειδα οτι καιη 8.1 με μια ταχυτητα 100-120 και μιλαω παντα για εθνικη επειδη ειμαι σενεχεια στην εθνικη.για μικτο δεν γνωριζω.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω μηδενιζω σε καθε γεμισμα στο πουντο που εχει trip comp.Στα αλλα αμαξια μηδενιζω τον μερικο χιλιομετρητη για να ξερω χοντρικα τι χλμ εχω κανει.Εγω μηδενιζω σε καθε γεμισμα στο πουντο που εχει trip comp.Στα αλλα αμαξια μηδενιζω τον μερικο χιλιομετρητη για να ξερω χοντρικα τι χλμ εχω κανει.
-
echo?
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Ρε παιδια να ρωτησω κατι?
Καθε φορα που βαζετε βενζινη μηδενιζετε τους μετρητες ή δεν το εχετε πειραξει απο την αρχη που το πηρατε?εγω μηδενιζω οποτε θυμηθω η αμα θελησω να καταγραψω συγκεκριμενο ταξιδι....
Σε γενικες γραμμες οταν γυρναω κα το βλεπω εχει γραψει 500-1000χλμ και βλεπω την μεση καταναλωση που εγιναν αυτα τα χιλιομετρα. Γενικως δεν νομιζω οτι εχει καποια ιδιαιτερη σημασια να μηδενιζεις σε καθε γεμισμα μιας και δεν σχετιζεται... αλλα και απο εκει και περα μετα απο καποιο αριθμο χλμ απλα καταληγεις σε ενα συμπερασμα στο ποσο καιει το αμαξι σου με το στυλ οδηγησης σου.
Πχ στην Merc μου πλεον ξερω οτι μεση της ειναι στα 9 λιτρα και στο Punto στα 8 λιτρα... οτιδηποτε αλλο μετρησω θα αφορα μικρα διαστηματα....
-
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.
Περιμενω κ εγω να ανοιξει κι αλλο ο κινητηρας.
Αν και τις καταναλωσεις που υποσχονται δεν τις περιμενω με τιποτα!
Το καλοκαιρι το δουλευω συνεχεια εθνικη το αμαξι οποτε τοτε θα δω πως καιει κ εκει.
Παντως μεσα στην πολη ειναι σκετη απογοητευση. -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Καλησπερα σε ολους,
Εχω εδω και 2 εβδομαδες το νεο μου cruze 1.6LS PLUS S/R + XENON.
Συμπεριφορα ειναι αυτη που ηθελα απο εξοπλισμο μια χαρα αν και νομιζω οτι λειπουν μερικα πραγματα αλλα ρε παιδια η καταναλωση θα πεσει ποτε?
Ειμαι συνεχεια στο 10,5 με 11,5 μεσα στην πολυ.
Ελπιζω να φταιω εγω που δεν εχω συνηθησει το ηλεκτρογκαζο ή να φταιει οτι δεν ρολαρει καλα που ειναι αστρωτο.
Παντως απο καταναλωση και μερικες αλλες λεπτομεριες εχω απογοητευτει.
Θα μου πεις (πολλα ζητας ρε μπαγλαμα) με 17500€ ολοκληρο αμαξι κατι θα ελειπε.
Τελος παντων.
Χαιρομαι που δεν πηρα ενα γυμνο golf με turbo κινητηρα γιατι η μεταχειρησμενο 116i.
Ακουω αλλους με CRUZE και καταναλωση!!!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
αν κ παει καροσ απο τότε που έγραψεσ θέλω να σου πω οτι πρεπει να αισθάνεσαι τυχερος με αυτη την κατανάλωση που έχεις, εγώ μετα απο 10000 χλμ εχω κατανάλωση πόλης 12,3!!!!
κ εχω ξενερώσει απιστευτα..εκτόσ του ότι οταν πάω στην αντιπροσωπεία δεν ξέρουν τι τουσ γίνεται, συνέχεια μου λένε οτι δεν έχει στρώσει ο κινητηρασ....
τι να πω...
κατα ταλλα ειναι πολύ καλο...
ελιζω να αληθευει κ μετα τα 15000 να πέσει καπωσ....όποιος εχει παρλομοια εμπειρία ασ γράψει γιατι μερικεσ φορεσ με τρελένει να το βλέπω κολλημενο στα 12,3..
σε σημείο που σκέφτομαι οτι φταίει το αμαξι κ μου έρχεται να το πουλησω.. -
Ο χρήστης glko έγραψε:
Μετράς πόσα χιλιόμετρα κάνεις με κάθε γέμισμα.
Δεν μιλαω για αυτο.
Αυτο το εκανα παλια που δεν ειχα trip computer.
Ασε που δεν ειναι και το καλυτερο να ρουφαει ολα τα κατακαθια το αμαξι!
Επαθα ζημια απ' αυτο!
Τωρα και για οσους εχουν trip computer ρωταω καθε ποτε πατανε το ρημαδι το reset.
Γιατι εχω ακουσει απο ατομο (εμενα καιει 20€ το μηνα) αλλα ξεχασε να μου πει οτι στην δουλεια του τον παει ο πατερας του και το χρησιμοποιει καθε ΣΚ απο Πειραια - Μικρολιμανο!
Παιδες εσεις που εχετε cruze, οταν γεμισετε το ντεποζιτο μηδενιστε σας παρακαλω τους μετρητες σας και πειτε μου τι μεση καταναλωση σας εβγαλε γιατι εχω φρικαρει με αυτα που μου λενε!
Εχω ακουσει για civic type s οτι και μεσα στο κεντρο της Αθηνας με κινηση 7,00 - 7,50.
Cool ρε παιδια! Ας σοβαρευτουμε λιγο!ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ
λοιπον εγω το έχω τσεκάρει αρκετεσ φορεσ
είχα κάνει γέμισμα μηδένισα το trip κ το αφησα μεχρι το λαμπακι, επειδή ειχα υποψιεσ οτι καιει ηθελα να το επιβεβαιωσω κ με τον παλιο καλο τροπο, μιασ κ δεν εμπιστευομαι απολυτα τον υπολογιστη ταξιδιου(αποψη κ της ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΑΥΤΗ)
με τα πολλά παω κ το γεμίζω παλι εβαλα 47 λιτρα κ ειχα κάνει 400 χλμ..!!!!!!!!
τα συμπερασματα δικα σασ....
12,3 καταναλωση, όλα εντοσ πόλησ(Πάτρα), άλλα με κίνηση κ άλλα χωρισ.
ο υπολογιστησ ταξιδίου μου έβγαλε 12,3 αρα νια χαρα τά λεει
έχω φρικάρει, παω στην αντιπροσωπεια κ μου λένε να κάνω υπομονη να ανοιξει ο κινητηρασ κ οτι ειναι φυσιολογιο να καιει τόσα γιατι είναι βαρυ.
εγω φοβάμαι οτι μπορει να φταίει το δικο μου αλλα δεν μπορω να βρω ακρη
όποιοσ το διαβάσει ασ γραψει τισ δικεσ του καταναλωσεισ. θα με βοηθησει οταν θα παω παλι στην αντιπροσωπεια, θα εχω κατι να τουσ πω...κ μια ερωτηση, εμαθα οτι εχει ερθει μια αναβαθμιση για το ηλεκτρικο γκαζι κ τον χρονο αποκρισησσ , ξερει κανεισ αν χρεωνεται κ πόσο???
ευχαριστώ εκ των προτέρων ολουσ οσους απαντησουν
-
Ο χρήστης KOSTASPATRA έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ
είχα κάνει γέμισμα μηδένισα το trip κ το αφησα μεχρι το λαμπακι, επειδή ειχα υποψιεσ οτι καιει ηθελα να το επιβεβαιωσω κ με τον παλιο καλο τροπο, μιασ κ δεν εμπιστευομαι απολυτα τον υπολογιστη ταξιδιου(αποψη κ της ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΑΥΤΗ)
έχω φρικάρει, παω στην αντιπροσωπεια κ μου λένε να κάνω υπομονη να ανοιξει ο κινητηρασ κ οτι ειναι φυσιολογιο να καιει τόσα γιατι είναι βαρυ.
όποιοσ το διαβάσει ασ γραψει τισ δικεσ του καταναλωσεισ. θα με βοηθησει οταν θα παω παλι στην αντιπροσωπεια, θα εχω κατι να τουσ πω...κ μια ερωτηση, εμαθα οτι εχει ερθει μια αναβαθμιση για το ηλεκτρικο γκαζι κ τον χρονο αποκρισησσ , ξερει κανεισ αν χρεωνεται κ πόσο???
Την βενζινη την βαζεις παντα απο το ιδιο βενζιναδικο η διαφορετικα?
-
Ρε boomboom τι τον ρωτας τον ανθρωπο.
Μην το κανουμε και δεκαρακια! -
καιει φιλε μου μονο που σε μενα η αντιπρωσοπεια δεν μου εχει πει τετοια .δεν υπαρχη περιπτωση στρωσημο κινιτηρος μου ειπαν.
-
Λοιπον,
μεσα στην πολη:240 km
24,5ltαν δεν κανω λαθος ειναι 10,25l/100km
Ο πινακας ελεγε 9,3l/100kmΜαλλον εχεις δικιο!
Φαντασου τις προηγουμενες φορες οτι ο πινακας ελεγε 10,5 - 11,5 lt/100km
Μας πιασανε κοροιδα οι σχιστοματιδες!
-
Ο χρήστης boomboom έγραψε:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ
Την βενζινη την βαζεις παντα απο το ιδιο βενζιναδικο η διαφορετικα?
Bάζω πάντα shell κ τις περισσότερεσ φορες απο το ίδιο
-
Δεν τίθεται θέμα στρωσίματος ή ανοίγματος του κινητήρα. Στο 2010 ζούμε όχι στο 1980. Η τεχνολογία τα έχει ξεπεράσει αυτά. Το πολύ πολύ μετά από 20.000 χιλιόμετρα να δείτε 0,2 λίτρο λιγότερο και πολύ σας λέω. Όσοι σας μιλούν για στρωσίματα κλπ είναι παντελώς άσχετοι ή απλά θέλουν να σας αποφύγουν με άλλοθι. Το αμάξι χωρίς να το έχω οδηγήσει, προφανέστατα καίει πολύ γιατί ο κινητήρας του είναι ανεπαρκής για το βάρος του αυτοκινήτου. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ο 1.8 θα είναι αρκετά οικονομικότερος από τον 1.6. Συμβιβαστείτε λοιπόν με την κατανάλωση αυτή και μη χολοσκάτε. Θα πληρώνετε 1/4 καφέ φραπέ παραπάνω σε κάθε 100 χιλιόμετρα. Σιγά το πράγμα, πείτε ότι τον κερνάτε στην υγεία του αμαξιού σας.
ΥΓ. Νομίζετε ότι τα άλλα δεν καίνε; Μην ακούτε από δω και από εκεί τι λέει ο καθένας για να μη του πέσει η μύτη. (βλέπε TSI)...
To YETI 1.2 TSI που υποτίθεται ότι είναι οικονομικό, χτυπάει μέσα στην πόλη 14 λίτρα με μαλακό πόδι. Όσο γιαυτούς που λένε ότι δεν ξέρω να οδηγώ αυτοκίνητα με τούρμπο τους στέλνω τα χαιρετίσματα μου και τους κάνω δώρο το ΥΕΤΙ αν μου αποδείξουν ότι θα κάψουν λιγότερο μέσα στην πόλη (καλά στην εθνική αν πας πάνω από 140 χτυπάει 18λιτρα) μιας και ξερουν να οδηγούν τους TSI τους οικονομικότατους και φοβερούς αυτούς κινητήρες...
-
Μου το χαρίζεις αν χτυπήσω κάτω από 14 μέσα στην πόλη και κάτω από 18 πηγαίνοντας με πάνω από 140 σε εθνική;
-
Τι χρώμα είναι;
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Δεν τίθεται θέμα στρωσίματος ή ανοίγματος του κινητήρα. Στο 2010 ζούμε όχι στο 1980. Η τεχνολογία τα έχει ξεπεράσει αυτά. Το πολύ πολύ μετά από 20.000 χιλιόμετρα να δείτε 0,2 λίτρο λιγότερο και πολύ σας λέω. Όσοι σας μιλούν για στρωσίματα κλπ είναι παντελώς άσχετοι ή απλά θέλουν να σας αποφύγουν με άλλοθι. Το αμάξι χωρίς να το έχω οδηγήσει, προφανέστατα καίει πολύ γιατί ο κινητήρας του είναι ανεπαρκής για το βάρος του αυτοκινήτου. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ο 1.8 θα είναι αρκετά οικονομικότερος από τον 1.6. Συμβιβαστείτε λοιπόν με την κατανάλωση αυτή και μη χολοσκάτε. Θα πληρώνετε 1/4 καφέ φραπέ παραπάνω σε κάθε 100 χιλιόμετρα. Σιγά το πράγμα, πείτε ότι τον κερνάτε στην υγεία του αμαξιού σας.ΥΓ. Νομίζετε ότι τα άλλα δεν καίνε; Μην ακούτε από δω και από εκεί τι λέει ο καθένας για να μη του πέσει η μύτη. (βλέπε TSI)...
To YETI 1.2 TSI που υποτίθεται ότι είναι οικονομικό, χτυπάει μέσα στην πόλη 14 λίτρα με μαλακό πόδι. Όσο γιαυτούς που λένε ότι δεν ξέρω να οδηγώ αυτοκίνητα με τούρμπο τους στέλνω τα χαιρετίσματα μου και τους κάνω δώρο το ΥΕΤΙ αν μου αποδείξουν ότι θα κάψουν λιγότερο μέσα στην πόλη (καλά στην εθνική αν πας πάνω από 140 χτυπάει 18λιτρα) μιας και ξερουν να οδηγούν τους TSI τους οικονομικότατους και φοβερούς αυτούς κινητήρες...
Και εγω αυτο ειδα με το Tsi του πατερα μου γι' αυτο το λογο προτιμησα ατμοσφαιρικο κινιτηρα.
Τελικα ολα τα περι καταναλωσεων ειναι απατη.
Εισαι ο μονος που συμφωνω μεσα στο forum! -
Τώρα συγγνώμη, έβαλες μαγνητάκια στο αμάξι σου και μιλάς για απάτη στις καταναλώσεις;
Ναι, ένα τουρμπάτο θέλει διαφορετική αντιμετώπιση από ένα ατμοσφαιρικό.
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Και εγω αυτο ειδα με το Tsi του πατερα μου γι' αυτο το λογο προτιμησα ατμοσφαιρικο κινιτηρα.
Τελικα ολα τα περι καταναλωσεων ειναι απατη.
Εισαι ο μονος που συμφωνω μεσα στο forum!χωρις να παρεξηγηθω... αλλα για μια στιγμη... πηρες ατμοσφαιρικο, γραφεις αυτες τις καταναλωσεις που γραφεις και πιστευεις οτι εισαι καλυτερα απο ενα turboσφαιρικο?
Η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε!
-
Εγώ πιστευω ότι η εξήγηση είναι πολύ απλή... βαρύ πόδι!
Chevrolet Cruze