-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Ρε boomboom τι τον ρωτας τον ανθρωπο.
Μην το κανουμε και δεκαρακια!Το αποκλειεις να του κανουν καμια λαδια στο βενζιναδικο με πειραγμενη αντλια η με πειραγμενη βενζινη?
Παντως το πιθανοτερο ειναι να εχει βαρυ ποδι... πχ η γυναικα μου και εγω εχουμε τελειως διαφορετικη καταναλωση στο Σαμπ. Η γυναικα μου δεν μπορει να αντισταθει στον πειρασμο να γκαζωσει καθε φορα που ξεκιναει το αμαξι.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Και εγω αυτο ειδα με το Tsi του πατερα μου γι' αυτο το λογο προτιμησα ατμοσφαιρικο κινιτηρα.
Τελικα ολα τα περι καταναλωσεων ειναι απατη.
Εισαι ο μονος που συμφωνω μεσα στο forum!χωρις να παρεξηγηθω... αλλα για μια στιγμη... πηρες ατμοσφαιρικο, γραφεις αυτες τις καταναλωσεις που γραφεις και πιστευεις οτι εισαι καλυτερα απο ενα turboσφαιρικο?
Η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε!
Εδω και 2 χρονια οδηγω το Jetta Tsi 140ps.
Αστο! -
OWNed
-
Ο χρήστης glko έγραψε:
Και εγω αυτο ειδα με το Tsi του πατερα μου γι' αυτο το λογο προτιμησα ατμοσφαιρικο κινιτηρα.
Τελικα ολα τα περι καταναλωσεων ειναι απατη.
Εισαι ο μονος που συμφωνω μεσα στο forum!χωρις να παρεξηγηθω... αλλα για μια στιγμη... πηρες ατμοσφαιρικο, γραφεις αυτες τις καταναλωσεις που γραφεις και πιστευεις οτι εισαι καλυτερα απο ενα turboσφαιρικο?
Η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε!
Εδω και 2 χρονια οδηγω το Jetta Tsi 140ps.
Αστο!7 χρόνια οδηγω Merc Sportcoupe.... ΑΣΤΟ!
-
Ερωτηση σε ολους:
Το cruze εχει και esp και tc?
Τι ακριβως κανει το ενα και τι το αλλο?Γραφει και στο βιβλιο οτι μπορεις να απενεργοποιησεις μονο το TC πατοντας το κουμπι μια φορα αλλα αν το κρατησεις πατημενο 13sec τα απενεργοποιεις και τα 2.
Αν πατησεις μια φορα εμφανιζεται η ενδειξη απενεργοποιησης (T/C) ενω αν το κρατησεις πατημενο εμφανιζεται η παραπανω και αριστερα το http://www.jeep.com/shared/2010/wrangler/safety/accident_avoidance/secondary/10_j_w2d_sas_acc_esp_sec.jpg
Αν δεν κανω λαθος αυτα λειτουργουν σαν ενα!
Τουλαχιστον στο JETTA 2007 και στο A3 2006 ενα κουμπι εχουν που γραφει ESP.
Ειναι παλιας γενιας αυτα που χρησιμοποιει το CRUZE η νεοτερης απο των αλλων 2?
Τα φωτα σας κυριοι!!!! -
Γεια σας παιδιά!
Ως ευτυχής κάτοχος ενός από τα πρώτα Cruze (LT 1600 από τον Ιούλιο του 2009) θεώρησα σκόπιμο να μοιραστώ λίγες από τις εμπειρίες μου μαζί σας.
Κατ' αρχήν το αυτοκίνητο είναι εντυπωσιακά όμορφο, και από την πρώτη στιγμή που το είδα μου έκανε 'κλικ'. Αφού διάβασα ότι είχε γραφτεί σε περιοδικά και φόρουμ εκείνη την περίοδο (btw να ευχαριστήσω και όσους γράφαν κριτικές και πληροφορίες εκείνη την περίοδο) τελικά το πείρα σε μεταλλικό γαλάζιο, αν και το λευκό νομίζω ότι είναι λίγο ομορφότερο. Δεν το μετάνιωσα όμως και επιπλέον έχω 'πιάσει' αρκετές φορές κόσμο να σταματούν για να ρίξουν μια ματιά στο αυτοκίνητό μου, ειδικά τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας που πιθανώς δεν το γνώριζαν, και με έχουν ρωτήσει αρκετές φορές διάφοροι πόσο το πήρα και να είμαι ευχαριστημένος. Το αυτοκίνητό μου αρέσει δηλαδή, σε πολλούς άλλους αλλά προπαντός σε μένα. Ειδικά με την ηλιοροφή, το αυτοκίνητο δίνει μια αίσθηση πολυτελείας.
Άλλα θετικά στοιχεία, είναι η άνεση στην οδήγηση, ειδικά στα ταξίδια και οι αισθητήρες που έχει στα φώτα και στους υαλοκαθαριστήρες αλλά και στο πάρκιν.
Από την άλλη για να αναφερθώ και σε κάποια μειονεκτήματα, το αυτοκίνητο είναι σχετικά μεγάλο και βαρύ και δυσκολεύτηκα να το συνηθίσω, μια φορά μάλιστα σε μια ανηφορική κλειστή στροφή έξυσα το πίσω φτερό σε ένα κάγκελο και άλλη μια το ίδιο φτερό στη πόρτα του πάρκιν (ευτυχώς δεν είχα προλάβει να το φτιάξω). Τώρα όμως του έχω πάρει για τα καλά τον αέρα. Το μόνο που με αγχώνει είναι η κίνηση μέσα σε στενά δρομάκια στην πόλη.
Ένα άλλο πρόβλημα που είχα ήταν ότι στην αρχή μου φαινόταν κάπως ασθενικό. Όμως, μετά τα 5000 χλμ, ο κινητήρας άρχισε να 'ανοίγει' κάπως και από το φθινόπωρο, που σταμάτησα να χρησιμοποιώ και το κλιματισμό, η διαφορά είναι εντυπωσιακή.Η μέση κατανάλωση είναι γύρω στα 10,5 λιτρα/100 km σύμφωνα με τον μετρητή της κατανάλωσης του οχήματος.
Το πρώτο σερβις μου κόστισε 100 ευρώ (στη Πάτρα)
Πριν λίγες μέρες με πήραν τηλ. από το εξουσιοδοτημένο σερβις της Πάτρας να κλείσω ραντεβού (δεν το έχω κάνει ακόμα) γιατί η Cevrolet κάνει ανάκληση στα Cruze γιατί, όπως μου είπε η υπάλληλος, 'κάνουν αναβάθμιση στον κινητήρα'. Μου διευκρίνισε όμως ότι 'δεν ξέρει και η ίδια καλά' αλλά να μην ανησυχώ γιατί δεν είναι κάτι επικίνδυνο. Προσωπικά, δεν θέλω να ελπίζω ότι πρόκειται για αναβάθμιση κινητήρα, μάλλον πρόκειται για λεκτικό τρικ για να μην τρομάζει ο κόσμος όταν ακούει ανάκληση. Μόλις έχω νεώτερα θα σας πω.
Αυτά. Ελπίζω να μην σας έπρηξα με την φλυαρία μου. Χάρηκα για την . . . γνωριμία.
-
Ο χρήστης gfil έγραψε:
Γεια σας παιδιά!Ως ευτυχής κάτοχος ενός από τα πρώτα Cruze (LT 1600 από τον Ιούλιο του 2009) θεώρησα σκόπιμο να μοιραστώ λίγες από τις εμπειρίες μου μαζί σας.
Κατ' αρχήν το αυτοκίνητο είναι εντυπωσιακά όμορφο, και από την πρώτη στιγμή που το είδα μου έκανε 'κλικ'. Αφού διάβασα ότι είχε γραφτεί σε περιοδικά και φόρουμ εκείνη την περίοδο (btw να ευχαριστήσω και όσους γράφαν κριτικές και πληροφορίες εκείνη την περίοδο) τελικά το πείρα σε μεταλλικό γαλάζιο, αν και το λευκό νομίζω ότι είναι λίγο ομορφότερο. Δεν το μετάνιωσα όμως και επιπλέον έχω 'πιάσει' αρκετές φορές κόσμο να σταματούν για να ρίξουν μια ματιά στο αυτοκίνητό μου, ειδικά τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας που πιθανώς δεν το γνώριζαν, και με έχουν ρωτήσει αρκετές φορές διάφοροι πόσο το πήρα και να είμαι ευχαριστημένος. Το αυτοκίνητό μου αρέσει δηλαδή, σε πολλούς άλλους αλλά προπαντός σε μένα. Ειδικά με την ηλιοροφή, το αυτοκίνητο δίνει μια αίσθηση πολυτελείας.
Άλλα θετικά στοιχεία, είναι η άνεση στην οδήγηση, ειδικά στα ταξίδια και οι αισθητήρες που έχει στα φώτα και στους υαλοκαθαριστήρες αλλά και στο πάρκιν.
Από την άλλη για να αναφερθώ και σε κάποια μειονεκτήματα, το αυτοκίνητο είναι σχετικά μεγάλο και βαρύ και δυσκολεύτηκα να το συνηθίσω, μια φορά μάλιστα σε μια ανηφορική κλειστή στροφή έξυσα το πίσω φτερό σε ένα κάγκελο και άλλη μια το ίδιο φτερό στη πόρτα του πάρκιν (ευτυχώς δεν είχα προλάβει να το φτιάξω). Τώρα όμως του έχω πάρει για τα καλά τον αέρα. Το μόνο που με αγχώνει είναι η κίνηση μέσα σε στενά δρομάκια στην πόλη.
Ένα άλλο πρόβλημα που είχα ήταν ότι στην αρχή μου φαινόταν κάπως ασθενικό. Όμως, μετά τα 5000 χλμ, ο κινητήρας άρχισε να 'ανοίγει' κάπως και από το φθινόπωρο, που σταμάτησα να χρησιμοποιώ και το κλιματισμό, η διαφορά είναι εντυπωσιακή.Η μέση κατανάλωση είναι γύρω στα 10,5 λιτρα/100 km σύμφωνα με τον μετρητή της κατανάλωσης του οχήματος.
Το πρώτο σερβις μου κόστισε 100 ευρώ (στη Πάτρα)
Πριν λίγες μέρες με πήραν τηλ. από το εξουσιοδοτημένο σερβις της Πάτρας να κλείσω ραντεβού (δεν το έχω κάνει ακόμα) γιατί η Cevrolet κάνει ανάκληση στα Cruze γιατί, όπως μου είπε η υπάλληλος, 'κάνουν αναβάθμιση στον κινητήρα'. Μου διευκρίνισε όμως ότι 'δεν ξέρει και η ίδια καλά' αλλά να μην ανησυχώ γιατί δεν είναι κάτι επικίνδυνο. Προσωπικά, δεν θέλω να ελπίζω ότι πρόκειται για αναβάθμιση κινητήρα, μάλλον πρόκειται για λεκτικό τρικ για να μην τρομάζει ο κόσμος όταν ακούει ανάκληση. Μόλις έχω νεώτερα θα σας πω.
Αυτά. Ελπίζω να μην σας έπρηξα με την φλυαρία μου. Χάρηκα για την . . . γνωριμία.
Βγαινει το LT σε 1600 η ηταν ειδικη παραγγελια?
Εννοεις το LS PLUS S/R? -
Ούπς, LS ήθελα να γράψω. Ναι αυτό εννοώ. Σόρι.
-
Ο χρήστης gfil έγραψε:
Ούπς, LS ήθελα να γράψω. Ναι αυτό εννοώ. Σόρι.Ανακληση?
Καμια ειδοποιηση ακομη σε εμενα και εχω αρχησει να αγχωνομαι!
Οτι νεοτερο εχετε ενημερωστε παιδια! -
Καλησπερα παιδια,
χθες μιλησα εγω με την αντιπροσωπεια και μου εκλεισαν ραντεβου για την ανακληση.
Μου εξηγησε οτι υπαρχει καποιο προβλημα που προκυπτει αν κρατησεις γυρισμενο το κλειδι στην μιζα.
Κολαει λεει η κεντρικος πινακας και το cd player γι' αυτο χρειαζεται καινουριο προγραμμα!
Εσας σας εχουν πει κατι τετοιο? Η με δουλευουν παλι?
Τους εχουν στειλει lap top για να το κανουν on-line απο τα κεντρικα και δεν το κανουν με το δικο τους μηχανημα γι' αυτο το προγραμμα διαρκει 2-3 ωρες ! -
paidia k egw apo patra eimai..
oute emena me exoun fvnaksei gia anavathmish...
mono prin kana 2 mhnes me eixan fwnaksei gia anavathmish tou systhmatos eustatheias...
kati sxetika me thn katanalvwsh
eimai pleon sta 11000 klm
ekana taksidi proxthes patra athina k mou evgale mesh katanalwsh 7.6 nomizw kala htan.
genika exw dei kapoia mikrh meiwsh k entos polhs, apo to 12.3 pou eixa twra einai peripou sto 11.8
osws telika na paizei rolo auto pou lene gia ton kinhthra, oti anoigei meta ta 15000 klmΤα greekilish απαγορευονται,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες[mod]
-
Κι αν δεν το έχεις κάνει ήδη, ήρθε η ώρα να αρχίζεις να το κοφτιάζεις λίγο-λίγο, για να ξεπεταχτεί μιά και καλή. Και ναι, οριστικό άνοιγμα μετά τις 20-25 χιλιάδες χιλιόμετρα...
-
Και εμενα δεν με φωναξαν, τους πηρα μονος μου γιατι αρχισα να ανησυχω!
-
Ο χρήστης KOSTASPATRA έγραψε:
paidia k egw apo patra eimai..
oute emena me exoun fvnaksei gia anavathmish...
mono prin kana 2 mhnes me eixan fwnaksei gia anavathmish tou systhmatos eustatheias...
kati sxetika me thn katanalvwsh
eimai pleon sta 11000 klm
ekana taksidi proxthes patra athina k mou evgale mesh katanalwsh 7.6 nomizw kala htan.
genika exw dei kapoia mikrh meiwsh k entos polhs, apo to 12.3 pou eixa twra einai peripou sto 11.8
osws telika na paizei rolo auto pou lene gia ton kinhthra, oti anoigei meta ta 15000 klmΤα greekilish απαγορευονται,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες[mod]
Συστημα ευσταθειας?
Για καντο δεκαρακια!
Τι σου ειπαν? -
Δεν είναι υποχρεωτικό ότι ένα πρόβλημα αφορά όλα τα πλαίσια. Όταν βγει κάποια βελτίωση, την περνάνε και στην γραμμή παραγωγής, οπότε τα φρέσκα πλαίσια δεν χρειάζονται έλεγχο. Επίσης, τις βελτιώσεις που δεν αφορούν θέματα ασφαλείας, μπορούν να στις περάσουν και στο τακτικό service. Το αμάξι κουμπώνει μέσω διαγνωστικού με online σύστημα με το εργοστάσιο πλέον, οπότε κάνει update περίπου όπως και το PC, ότι υπάρχει το κατεβάζει...
-
Eαν η τυποποιημενη καταναλωση που δινει η εταιρεια ειναι 9 λιτρα στον κυκλο πολης μην περιμενεται να καψει 9 και 10 λιτρα υπολογιστε δυο με τρια λιτρα παραπανω σε πραγματικες συνθηκες στην πολη στην εθνικη η σε επαρχιακο δυκτιο οι καταναλωσεις ειναι καπως πιο κοντα στις εργοστασιακες τιμες λογω οτι ο δρομος ειναι πιο ανοιχτος και τα χιλιομετρα γραφονται πιο γρηγορα εννοειται οτι πατε και εκει με εναν κανονικο ρυθμο οχι με βαρυ ποδι .Παντως δεν νομιζω οτι το μοτερ του cruze καιει πολυ και αλλα 1600αρια εχουν τις ιδιες τιμες τυποιημενης καταναλωσης στην πολη γυρω στα 9 λιτρα οποτε λογικα κι αυτα σε πραγματικες συνθηκες καπου εκει θα καινε. Και κατι αλλο τα 12.3 λιτρα που καει το cruze καποιων μες στην πολη δεν λεει τιποτα απο μονο του θα κριναμε το νουμερο αυτο εαν ειναι καλο η οχι εαν μαζι me to cruze βαζαμε κι αλλα 1600αρια να κινηθουν στην ιδια περιοχη με τις ιδιες συνθηκες κυκλοφοριας με την ιδιο πανω κατω στυλ οδηγησης και μετα στο βενζιναδικο να βλεπαμε συγκριτικα τι εκαψε το καθενα
-
Διάβασα το θέμα σας από περιέργεια και θέλω να σχολιάσω μερικά πράγματα απ' όσα γράφτηκαν!
Πρώτα απ' όλα ως οδηγός χόντα σιβικ 1.8 θα σας πληροφορήσω για τον μύθο της υπερβολικά χαμηλής κατανάλωσης του αυτοκινήτου μου στην πόλη! Αυτό το 7-7,5 είναι τιμή που θα πετύχεις μόνο σε αυτοκινητόδρομο με ταχύτητα 130-140 χιλιόμετρα με cc και φυσικά 6η! Στην πόλη έχεις 9 έως 10,5 ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης και το βάρος ...του δεξιού ποδιού σου!
Ακόμα και το 1400 (1332 κυβικά) θα δυσκολευτεί να πετύχει αυτά τα νούμερα που αναφέρθηκαν τόσο στην πόλη όσο και στον αυτοκινητόδρομο!
Για την κατανάλωση των tsi που επίσης αναφέρθηκε ισχύει ότι ξέρουμε για κάθε τούρμπο...αν το στροφάρεις καίει πολύ οπότε δεν το κάνεις...βέβαια κανείς γνωστός μου δεν έχει επιβεβαιώσει στην πράξη τις πολύ χαμηλές καταναλώσεις που γράφουν τα περιοδικά όμως καταλαβαίνω ότι με συνετή χρήση και χαμηλές στροφές στο μοτέρ μπορείς να πετύχεις σχετικά ξεκούραστα τις καταναλώσεις του σιβικ 1.8 μέσα στην πόλη μ' ένα 1400 tsi122 ειδικά με τα dsg! Τα μεγαλύτερα καίνε προφανώς παραπάνω αλλά πάνε και καλύτερα από το 122!
Προσωπικά δεν τα εγκρίνω όπως και κάθε τι με τα σήματα της vag λόγω χαμηλής αξιοπιστίας και γκεμπελικής συνολικά προώθησης στην αγορά, όμως αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό και προφανώς απόλυτο ακόμα και αν έχω δίκιο στην πράξη!
Τώρα για το αυτοκίνητο που επιλέξατε! Στα δικά μου μάτια είναι πανέμορφο, καλά εξοπλισμένο και ευκαιρία στα χρήματα του. Η συγγένεια βέβαια του μοτερ και του σασμαν(κυρίως) με την όπελ με φοβίζει στον τομέα της χρηστικότητας αλλά αυτό δεν το κάνει αυτόματα αντιοικονομικό ή κακό!
Το πρόβλημα στο αμάξι σας είναι αλλού όπως σε πολλά σύγχρονα αυτοκίνητα...το βάρος!
Τα 1300 κιλά είναι πολλά για ένα αυτοκίνητο 1600 κυβικών με αυτή την ιπποδύναμη οπότε δεν καταλαβαίνω το παράπονο σας για την κατανάλωση που μου φαίνεται φυσιολογική! Λογικά θα το στροφάρετε λίγο παραπάνω για να κινηθείτε αξιοπρεπώς ή να προσπεράσετε με ασφάλεια οπότε απορώ που σχολιάζετε την κατανάλωση του αυτοκινήτου!
Σίγουρα το 1800 θα είναι οικονομικότερο ακριβώς διότι θα ανταπεξέρχεται ευκολότερα στις υποχρεώσεις του. Δεν ξέρω επίσης αν το 1800 έχει 6αρι σασμαν που σίγουρα βοηθά στα ταξίδια και στην συνολικά χαμηλότερη κατανάλωση!
Να χαίρεστε το αυτοκίνητο σας λοιπόν και να μην ασχολείστε με τέτοιες λεπτομέρειες!
Μια χαρά είναι η επιλογή σας!
Εύχομαι καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα σε όλους σας! -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Διάβασα το θέμα σας από περιέργεια και θέλω να σχολιάσω μερικά πράγματα απ' όσα γράφτηκαν!
Πρώτα απ' όλα ως οδηγός χόντα σιβικ 1.8 θα σας πληροφορήσω για τον μύθο της υπερβολικά χαμηλής κατανάλωσης του αυτοκινήτου μου στην πόλη! Αυτό το 7-7,5 είναι τιμή που θα πετύχεις μόνο σε αυτοκινητόδρομο με ταχύτητα 130-140 χιλιόμετρα με cc και φυσικά 6η! Στην πόλη έχεις 9 έως 10,5 ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης και το βάρος ...του δεξιού ποδιού σου!
Ακόμα και το 1400 (1332 κυβικά) θα δυσκολευτεί να πετύχει αυτά τα νούμερα που αναφέρθηκαν τόσο στην πόλη όσο και στον αυτοκινητόδρομο!
Για την κατανάλωση των tsi που επίσης αναφέρθηκε ισχύει ότι ξέρουμε για κάθε τούρμπο...αν το στροφάρεις καίει πολύ οπότε δεν το κάνεις...βέβαια κανείς γνωστός μου δεν έχει επιβεβαιώσει στην πράξη τις πολύ χαμηλές καταναλώσεις που γράφουν τα περιοδικά όμως καταλαβαίνω ότι με συνετή χρήση και χαμηλές στροφές στο μοτέρ μπορείς να πετύχεις σχετικά ξεκούραστα τις καταναλώσεις του σιβικ 1.8 μέσα στην πόλη μ' ένα 1400 tsi122 ειδικά με τα dsg! Τα μεγαλύτερα καίνε προφανώς παραπάνω αλλά πάνε και καλύτερα από το 122!
Προσωπικά δεν τα εγκρίνω όπως και κάθε τι με τα σήματα της vag λόγω χαμηλής αξιοπιστίας και γκεμπελικής συνολικά προώθησης στην αγορά, όμως αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό και προφανώς απόλυτο ακόμα και αν έχω δίκιο στην πράξη!
Τώρα για το αυτοκίνητο που επιλέξατε! Στα δικά μου μάτια είναι πανέμορφο, καλά εξοπλισμένο και ευκαιρία στα χρήματα του. Η συγγένεια βέβαια του μοτερ και του σασμαν(κυρίως) με την όπελ με φοβίζει στον τομέα της χρηστικότητας αλλά αυτό δεν το κάνει αυτόματα αντιοικονομικό ή κακό!
Το πρόβλημα στο αμάξι σας είναι αλλού όπως σε πολλά σύγχρονα αυτοκίνητα...το βάρος!
Τα 1300 κιλά είναι πολλά για ένα αυτοκίνητο 1600 κυβικών με αυτή την ιπποδύναμη οπότε δεν καταλαβαίνω το παράπονο σας για την κατανάλωση που μου φαίνεται φυσιολογική! Λογικά θα το στροφάρετε λίγο παραπάνω για να κινηθείτε αξιοπρεπώς ή να προσπεράσετε με ασφάλεια οπότε απορώ που σχολιάζετε την κατανάλωση του αυτοκινήτου!
Σίγουρα το 1800 θα είναι οικονομικότερο ακριβώς διότι θα ανταπεξέρχεται ευκολότερα στις υποχρεώσεις του. Δεν ξέρω επίσης αν το 1800 έχει 6αρι σασμαν που σίγουρα βοηθά στα ταξίδια και στην συνολικά χαμηλότερη κατανάλωση!
Να χαίρεστε το αυτοκίνητο σας λοιπόν και να μην ασχολείστε με τέτοιες λεπτομέρειες!
Μια χαρά είναι η επιλογή σας!
Εύχομαι καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα σε όλους σας!Εχεις δικιο σε οτι γραφεις και συμφωνω μαζι σου απολυτα!
Το θεμα ειναι οτι απλα ψαχνουμε τροπους που θα μας κανουν να παρηγορηθουμε!!!
Να σου πω και την αποψη μου για το αμαξι σου!!!
Στα κυβικα που το διαλεξες ειναι η super επιλογη απλα ειναι πολυ ακριβο!
Αυτος ειναι και ο λογος που δεν το κοιταξα καθολου!
Παντως οταν πρωτομπηκα μεσα στο type s επαθα την πλακα μου!
Α και να η διαφορες στα χρηματα σε σχεση με την οικονομικη πολιτικη της DAEWOO!
Το CRUZE ειτε 1.8 ειτε 1.6 δεν εχει 6αρι σασμαν ακομη!
Μονο το αυτοματο ειναι 6ταχυτο!
Παντως τα 113ps μου φαινονταν αρκετα για να το κινισουν οταν ενα vectra του 1991 που ειχα ειχε 75ps και πηγαινε μια χαρα!
Τελικα δεν ειναι ετσι!
Το cruze με το ζορι βγαζει 190 τελικη! -
Ο χρήστης glko έγραψε:
...
Το cruze με το ζορι βγαζει 190 τελικη!Λίγο είναι τα 190km/h για 1600άρι ατμοσφαιρικό και με βαρύ αμάξωμα;
Εγώ νομίζω ότι το αυτοκίνητο είναι ιδιαίτερα γρήγορο.
Από την άλλη ταχύτητες άνω των 160 δύσκολο μπορεί να διατηρήσει κάποιος για πολύ ώρα στην Ελλάδα. Άσε που ο ΚΟΚ παραμονεύει...
υ.γ. προχθές ήμουν στην Motordrome και είχε έρθει ένα παληκάρι με ένα μαύρο CRUZE (1.6) και του έβαλαν αεροτομή πίσω, φιλετάκι, μικρούλα. Την έβαλαν σε δύο λεπτά... Όμορφη και διακριτική...
-
Το σημαντικό είναι ότι τα 180 τα πιάνει για την πλάκα του. Και όταν στρώσει καλά θα δει και 200+, τα έχω δει εγώ σε δημοσιογραφικό ψιλοτεντωμένο.
Πάρτε και μια shopιά το coupe, που πιθανόν θα δουν οι αμερικάνοι από του χρόνου...
Chevrolet Cruze