-
Ο χρήστης mertz1966 έγραψε:
οταν λες ρυθμιση τι ενοης?οταν κινουμαι δεν μπαινη αερας σχεδον καθολου.μονο οταν βαλω το καλοριφερ μπαινη αερας.Οταν ειναι ολα κλειστα δεν μπαινει αερας(κακως φυσικα)γυρισε τον διακοπτη στο 1 αλλα προσεξε να μην εχεις ενεργο το κλιμα. Ολα τα φωτακια να ειναι κλειστα και να ξερεις καθε φορα που πατας το στοπ αποθηκευονται ολες οι εντολες οποτε οταν βαλεις μπρος ανοιγουν οι τελευταιες ρυθμισεις.Οταν θελεις να ειναι ολα κλειστα απενεργοποιησετα πατοντας το εκαστοτε κουμπι ωστε να σβηνει το αντιστιχο λαμπακι
-
οταν λες ρυθμιση τι ενοης?οταν κινουμαι δεν μπαινη αερας σχεδον καθολου.μονο οταν βαλω το καλοριφερ μπαινη αερας.Aν έχεις την ανακύκλωση του αέρα κλειστή μπαίνει, αλλά πάρα πολύ λίγο (σε σχέση με ότι είχα συνηθίσει σε άλλα αυτοκίνητα).
Πρέπει να πηγαίνεις πάνω από 60χλμ/ω για να καταλάβεις κάποια ροή αέρα.
Τώρα αυτό που λες ότι το Air Condition δουλεύει και με το κουμπί του κλιματισμού κλειστό, το έχω παρατηρήσει και εγώ μερικές φορές, αλλά δεν διαρκεί για πολύ, και δεν συμβαίνει πάντα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το που έχεις ρυθμίσει την θερμοκρασία (δεν νομίζω) ή ίσως ισχύει αυτό που κάπου είχα διαβάσει (ή στο βιβλίο του ή σε κάποιο site) ότι δηλαδή έχει λειτουργία για αυτόματο ξεθάμπωμα του παρμπρίζ.
Το σίγουρο είναι πάντως ότι το Air Condition παίρνει μπρος και με το κουμπί του κλιματισμού κλειστό! -
Το Clima έχει λειτουργία αυτόματης αφύγρανσης της καμπίνας επιβατών. Αυτήν -ασχέτως ρυθμίσεως A/C- ανοίγει τον συμπιεστή για λίγο και μόλις η υγρασία πέσει τον ξανακλείνει. Κάπου στο μενού της κεντρικής κονσόλας πρέπει να έχει και την επιλογή αυτής της λειτουργίας, αν ενοχλεί βάλτε την στο off...
-
Aν έχεις την ανακύκλωση του αέρα κλειστή μπαίνει, αλλά πάρα πολύ λίγο (σε σχέση με ότι είχα συνηθίσει σε άλλα αυτοκίνητα).
Τώρα αυτό που λες ότι το Air Condition δουλεύει και με το κουμπί του κλιματισμού κλειστό, το έχω παρατηρήσει και εγώ μερικές φορές, αλλά δεν διαρκεί για πολύ, και δεν συμβαίνει πάντα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το που έχεις ρυθμίσει την θερμοκρασία (δεν νομίζω) ή ίσως ισχύει αυτό που κάπου είχα διαβάσει (ή στο βιβλίο του ή σε κάποιο site) ότι δηλαδή έχει λειτουργία για αυτόματο ξεθάμπωμα του παρμπρίζ.
Το σίγουρο είναι πάντως ότι το Air Condition παίρνει μπρος και με το κουμπί του κλιματισμού κλειστό!δυστηχος πανω απο 60χιλ.βγαζη αερα αλλα δεν φτανη τα τζαμια ειναι θαμπα.ΤΟ ΤΡΕΛΟ ειναι οταν ανοιγω το παραθυρο παρα πολυ λιγο ο αερας απο τους αεραγωγους σε ροη ειναι δυπλασιος.γινεται αυτο?
-
Aν έχεις την ανακύκλωση του αέρα κλειστή μπαίνει, αλλά πάρα πολύ λίγο (σε σχέση με ότι είχα συνηθίσει σε άλλα αυτοκίνητα).
Το σίγουρο είναι πάντως ότι το Air Condition παίρνει μπρος και με το κουμπί του κλιματισμού κλειστό!δυστηχος πανω απο 60χιλ.βγαζη αερα αλλα δεν φτανη τα τζαμια ειναι θαμπα.ΤΟ ΤΡΕΛΟ ειναι οταν ανοιγω το παραθυρο παρα πολυ λιγο ο αερας απο τους αεραγωγους σε ροη ειναι δυπλασιος.γινεται αυτο?
Ναι γινεται,
στα περισσοτερα αυτοκινητα.
Εγω οταν εχω την ηλιοροφη σε ανακληση καταλαβαινω διαφορα στην ροη του αερα και δεν ισχυει μονο στο cruze και στο jetta το ιδιο εχω παρατηρησει. -
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Το Clima έχει λειτουργία αυτόματης αφύγρανσης της καμπίνας επιβατών. Αυτήν -ασχέτως ρυθμίσεως A/C- ανοίγει τον συμπιεστή για λίγο και μόλις η υγρασία πέσει τον ξανακλείνει. Κάπου στο μενού της κεντρικής κονσόλας πρέπει να έχει και την επιλογή αυτής της λειτουργίας, αν ενοχλεί βάλτε την στο off...Όντως, στις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου υπάρχει η συγκεκριμένη επιλογή 'Auto demist και Auto rear demist για το πίσω τζάμι' και όπως αναφέρεται δεν είναι για την αφύγρανση, αλλά για το ξεθάμπωμα των τζαμιών.
ΤΟ ΤΡΕΛΟ ειναι οταν ανοιγω το παραθυρο παρα πολυ λιγο ο αερας απο τους αεραγωγους σε ροη ειναι δυπλασιος.γινεται αυτο?
Υποθέτω ότι για να μπει αέρας μέσα πρέπει και από κάπου να βγει ο υπάρχον. Ίσως είναι αρκετά καλά μονωμένη η καμπίνα και δημιουργεί αυτό το πρόβλημα.
-
Το Auto demist είναι για την καμπίνα, το άλλο για το πίσω τζάμι...
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Το Auto demist είναι για την καμπίνα, το άλλο για το πίσω τζάμι...Σε όλα τα αυτοκίνητα που ξέρω το Auto Demist αφορά το θάμπωμα στο μπροστινό τζάμι και λειτουργεί όταν έχεις το κλίμα στο auto.
Και το Auto Demist σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει ξεομίχλιασμα.
Αν αυτή η ρύθμιση αφορά την αφύγρανση γιατί δεν το γράφουν Dehumidity που είναι και η σωστή ορολογία για την συγκεκριμένη λειτουργία??
Άρα νομίζω ότι κάνεις λάθος, τουλάχιστον για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αν σε κανένα άλλο αυτοκίνητο δουλεύει αλλιώς, πάσο. -
άσχετο αλλά βάλτε κάνα tiida ρε παιδιά να δούμε και τον ανταγωνισμό του cruze να ευχαριστηθούμε σπορ γραμμή και οδηγική εμπειρία
-
Δηλαδή τι θες να βάλουμε?
-
εννοώ κανένα βίντεο η φώτο του ανταγωνισμού να δούμε πως είναι τα πραγματικά σπορ hatchback
-
Και από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι το Cruze είναι hatchback? Από μόνος σου το κατάλαβες ή στο είπε κάποιος άλλος?
Όποιος θέλει να δει πως είναι το tiida ξέρει το που θα το δει.
Αν εσύ πάλι γουστάρεις το tiida άνοιξε καινούριο thread και γράψε εκεί ότι θες να γράψεις.
Εάν τώρα με το tiida ευχαριστιέσαι σπορ γραμμή και οδηγική εμπειρία..... -
χούμορ κάνει.. χούμορ.. (ελπίζω)
(αλλά του την είπες πιστεύω)
όχι!! τελικά είμαι σίγουρος.. του την είπες!!
-
Χαλαρώστε λίγο βρε!
-
Ο χρήστης nikstar έγραψε:
Και από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι το Cruze είναι hatchback? Από μόνος σου το κατάλαβες ή στο είπε κάποιος άλλος?
Αν εσύ πάλι γουστάρεις το tiida άνοιξε καινούριο thread και γράψε εκεί ότι θες να γράψεις.
Εάν τώρα με το tiida ευχαριστιέσαι σπορ γραμμή και οδηγική εμπειρία.....πλάκα κάνω ρε συ Λες να ανοίξω θέμα 'Tiida μια αξέχαστη οδηγική εμπειρία'
Δεν 'ν κακό δεν ΄ν κακό -
Και ποιος είπε ότι εγώ μιλάω σοβαρά;;
Και εγώ πλάκα κάνω, δεν το καταλάβατε;; -
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
Εάν τώρα με το tiida ευχαριστιέσαι σπορ γραμμή και οδηγική εμπειρία.....πλάκα κάνω ρε συ Λες να ανοίξω θέμα 'Tiida μια αξέχαστη οδηγική εμπειρία'
Δεν 'ν κακό δεν ΄ν κακόΈχει γραφτεί τέτοιο πράγμα από εμένα.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Να 'σαι καλά με έβγαλες από τον κόπο Δώσε κι ένα λίνκ Μόλις έγινες το αγαπημένο μου μέλος απο το 4τ
-
Ο χρήστης kourtembeu έγραψε:
Να 'σαι καλά με έβγαλες από τον κόπο Δώσε κι ένα λίνκ Μόλις έγινες το αγαπημένο μου μέλος απο το 4τ
viewtopic.php?f=15&t=31644&start=3090 και για να μην με πεις περίεργο δεν λέω ότι μου άρεσε οδηγικά.Στον ήχο του ατμό 1.8 επιμένω
-
ρε οδηγα κανα τουρμπιδι
Chevrolet Cruze