Nov 24, 2010, 6:19 PM

Aν έχεις την ανακύκλωση του αέρα κλειστή μπαίνει, αλλά πάρα πολύ λίγο (σε σχέση με ότι είχα συνηθίσει σε άλλα αυτοκίνητα).
Πρέπει να πηγαίνεις πάνω από 60χλμ/ω για να καταλάβεις κάποια ροή αέρα.
Τώρα αυτό που λες ότι το Air Condition δουλεύει και με το κουμπί του κλιματισμού κλειστό, το έχω παρατηρήσει και εγώ μερικές φορές, αλλά δεν διαρκεί για πολύ, και δεν συμβαίνει πάντα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το που έχεις ρυθμίσει την θερμοκρασία (δεν νομίζω) ή ίσως ισχύει αυτό που κάπου είχα διαβάσει (ή στο βιβλίο του ή σε κάποιο site) ότι δηλαδή έχει λειτουργία για αυτόματο ξεθάμπωμα του παρμπρίζ.
Το σίγουρο είναι πάντως ότι το Air Condition παίρνει μπρος και με το κουμπί του κλιματισμού κλειστό!

δυστηχος πανω απο 60χιλ.βγαζη αερα αλλα δεν φτανη τα τζαμια ειναι θαμπα.ΤΟ ΤΡΕΛΟ ειναι οταν ανοιγω το παραθυρο παρα πολυ λιγο ο αερας απο τους αεραγωγους σε ροη ειναι δυπλασιος.γινεται αυτο?