Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Πάντως να ξαναγράψω : μη βιαστείς να πάρεις full HD...Αν το θέλεις τόσο πολύ περίμενε έστω λίγο ακόμα να λύσει τις 'παιδικές' της ασθένειες...Σε κάθε περίπτωση δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο σήμερα, θα πρότεινα να πάρεις κάτι φτηνότερο και σε πιο λίγα χρόνια να αλλάξεις TV...Επίσης σε τόσο μικρή διαγώνιο 42 ίσως είναι δυσδιάκριτη η διαφορά μεταξύ HD-Full HD. (720p -1080p) ιδιαίτερα αν έχεις και μεγάλη απόσταση θέασης..Κινδυνεύοντας να θεωρηθώ ότι έχω μετοχές της Panasonic θα επέμενα λιγάκι ακόμα προς Panasonic 42PX70...Με 1300 ευρουδάκια παίρνεις 'πολύ τηλεόραση' για καιρό ακόμα και για όλες τις χρήσεις (μόνο τις αντανακλάσεις έχω να τους προσάψω )...
Αν θες σώνει και καλά να σκάσεις 2000 κοίταξε τουλάχιστον να πας σε μεγαλύτερη διαγώνιο, καμιά 46ρα ίσως : το μέγεθος δεν είναι ποτέ αρκετό να ξέρεις ...Size does matter (Sony KDL-46D3000AEP http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PRO ... xt=skroutz, λέω τώρα να περνάει η ώρα )
Κι εγώ προς την Panasonic που πρότεινες κλίνω, για διάφορους λόγους:
α) κόστος (cost does matter )
β) ούτε εγώ είμαι πεπεισμένος ότι θα καταλάβω διαφορά ανάμεσα στο full hd και στο hd ready, ειδικά από τη στιγμή που το hd υλικό είναι ελάχιστο
γ) σε όσες lcd έχω δει τηλεοπτικό σήμα, ήταν κλάφτα χαράλαμπε
Από την άλλη, με αποθαρύννουν αφενός η γωνία θέασης, που νομίζω ότι είναι μικρότερη στις plasma, και η μεγαλύτερη 'ευαισθησία' τους στο φως του περιβάλλοντος, που δημιουργεί έντονες αντανακλάσεις