-
Σε αυτοκίνητα που είναι μόνιμα φορτωμένα με εξοπλισμό π.χ. κινητά συνεργεία η αυτοκινουμενα τροχόσπιτα έχεις ακούσει να παθαίνουν βλάβη ???
Δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα....
-
Μιλαμε για βαρος κοντα στα 800-900 κιλα?
Οταν λεω να κατσει η αναρτηση μιλαμε για 0,5 εκατοστο -
Βαλε γρυλο, σηκωσε το λίγο, βαλε ενα κουτσορο κ ασε να κατσει μέρος του βαρους, το ίδιο και απο την αλλη μερια. Αυτό κανω στο τρέιλερ
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Βαλε γρυλο, σηκωσε το λίγο, βαλε ενα κουτσορο κ ασε να κατσει μέρος του βαρους, το ίδιο και απο την αλλη μερια. Αυτό κανω στο τρέιλερΑκριβως αυτο,η αφου το σηκωσεις βαλτου και δυο τριποδα(αν εχεις) αριστερα δεξια....
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Βαλε γρυλο, σηκωσε το λίγο, βαλε ενα κουτσορο κ ασε να κατσει μέρος του βαρους, το ίδιο και απο την αλλη μερια. Αυτό κανω στο τρέιλεροτι πρέπει για να στραβώσει το σασί .Αστο όπως είναι δεν θα πάθει τίποτα.
Σούστες έχει πίσω ή ελατήρια; -
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Βαλε γρυλο, σηκωσε το λίγο, βαλε ενα κουτσορο κ ασε να κατσει μέρος του βαρους, το ίδιο και απο την αλλη μερια. Αυτό κανω στο τρέιλερ
οτι πρέπει για να στραβώσει το σασί .Αστο όπως είναι δεν θα πάθει τίποτα.
Σούστες έχει πίσω ή ελατήρια;Το γραφω 'μέρος του βαρους'. Αν το σηκωσει στον αερα λογικο να στραβωσει.
-
https://youtu.be/fdRPluS5YO0 έχω ακριβως το ίδιο πρόβλημα που δείχνει στο βιντεο σε golf 4, δηλαδή τα αλαρμ δουλεύουν κανονικά, οπότε καμια λάμπα καμμενη, δεξί φλας κανονικα, το αριστερό φλας δουλεύει 1 στις 4 φορές και τις υπόλοιπες κάνει το γρήγορο ηχητικό του φλας χωρίς να ανάβει ούτε ένδειξη του φλας στο καντράν ούτε κάποια από τις τρεις λάμπες του αριστερού φλας. Ελπίζω να μην είναι ρελέ φλας μιας κ με λίγο ψάξιμο είδα ότι έχει 50+ ευρώ
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολλές φορές το πρόβλημα με τις περίεργες βλάβες των ηλεκτρικών είναι οι χαλαρές ή βρώμικες γειώσεις που υπάρχουν σε διάφορα μέρη στον κινητήρα και στα φανάρια, συνήθως στα πίσω κλπ, πρωτα βεβαιωνόμαστε ότι όλες οι γειώσεις είναι ΟΚ και μετά αρχίζουμε να μοιράζουμε τα ακριβά μας € γύρω - γύρω σε ανταλλακτικά και συνεργεία.
-
Κάποιος οδηγός για το πως γίνεται, μήπως υπάρχει;
Έστω κάποια φωτό για το πως είναι οι γειώσεις.
Ρωτάω γιατί διαβάζω κατά καιρούς, για πολλές γειώσεις που πρέπει να σιγουρευτούμε πως είναι καθαρές.
Να τις βρούμε,να τις καθαρίσουμε. -
Γεια σας στην πρωτη γενια mazda 6 ο κινητηρας των 1800cc εχει αυτοριθμυζομενες βαλβιδες;
-
Ο χρήστης E36Lover έγραψε:
Γεια σας στην πρωτη γενια mazda 6 ο κινητηρας των 1800cc εχει αυτοριθμυζομενες βαλβιδες;Ναι.
-
GGAB ευχαριστω
-
https://wikivisually.com/wiki/Stroke_ratio
Ειχαμε μια συζητηση για το στροκ ρεσιο.
Εχω διαβασει oμως για τα τετραγωνα 450 cc σε αμεσου ψεκασμου.
Θα βρω καποια στιγμη την πηγη.
-
Αυτό που είχες γράψει ότι βελτιώνεται, σαν θετικό, όταν πηγαίνεις από oversquare σε square, βελτιώνεται ακόμα περισσότερο όταν πηγαίνεις και από square σε undersquare.
-
Κατι παιζει με την ανάμιξη του μιγματος. Εχει να κανει δηλαδη με την μεγαλυτερη επιφανεια του κυλινδρου οπου εξυπηρετει την καλυτερη αναμιξη καθως και τη καλυτερη διελευση του αερα μεσω του ανοιγμα των βαλβιδων.
Εκει πιστευω βρισκεται η λεγομενη καλυτερη επιλογη του 1:1, ενω παταλληλα δεν αφηνει την ψυξη του λαδιου στα χιτωνια να ρηξη την θερμοκρασιαΕχω βιβλιογραφίας αλλα και πηγες με αναλυση της μιξης του μιγματος.
Να μεν τα αντερσκουερ εχουν μπενεφιτς αλλα αυτο που λεει για την καλυτερη θερμικη διαχειρηση μεσα στον θαλαμο δεν μου καθετε καλα.
Εχεις δηλαδη μια συμπιεση που περνα μια διαδρομη οπου ολα τα τοιχωματα εχουν λαδι γυρω τους. Και αυτη η διαδρομη ειναι μεγαλη.
Κατι παιζει δηλαδη με τα Νοχ. Δηλαδη επιλεγουν μικροτερη θερμοκρασια λογω ρυπων, αρα απο αλλου γινεται η λεγομενη καλυτερη θερμικη διαχειρηση.
Αρα την καλυτερη θερμικη αποδοση που ανακοινωνουν την πετυχαινουν με πιο 'κρυα' αναφλεξη.
Κατι δεν μου βγαινειΘα το βρω, ειναι στα τζαπαν οποτε καυαλαβαινεις.
Πραγματικα θελω να μελετησω σε βαθος τον σκαιακτιβ χ,πρεπει να εχειν ωραιες λεπτομερειες.
Σκεψη: Με τα ηλεκτρικα θα ειναι πολυ βαρετα.
Σουπερτ αφου τα ξερεις και λογικα εχεις πηγες για ριξε να γινει παιχνιδι.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Κατι παιζει με την ανάμιξη του μιγματος. Εχει να κανει δηλαδη με την μεγαλυτερη επιφανεια του κυλινδρου οπου εξυπηρετει την καλυτερη αναμιξη καθως και τη καλυτερη διελευση του αερα μεσω του ανοιγμα των βαλβιδων.
Εκει πιστευω βρισκεται η λεγομενη καλυτερη επιλογη του 1:1, ενω παταλληλα δεν αφηνει την ψυξη του λαδιου στα χιτωνια να ρηξη την θερμοκρασιαΕχω βιβλιογραφίας αλλα και πηγες με αναλυση της μιξης του μιγματος.
Να μεν τα αντερσκουερ εχουν μπενεφιτς αλλα αυτο που λεει για την καλυτερη θερμικη διαχειρηση μεσα στον θαλαμο δεν μου καθετε καλα.
Εχεις δηλαδη μια συμπιεση που περνα μια διαδρομη οπου ολα τα τοιχωματα εχουν λαδι γυρω τους. Και αυτη η διαδρομη ειναι μεγαλη.
Κατι παιζει δηλαδη με τα Νοχ. Δηλαδη επιλεγουν μικροτερη θερμοκρασια λογω ρυπων, αρα απο αλλου γινεται η λεγομενη καλυτερη θερμικη διαχειρηση.
Αρα την καλυτερη θερμικη αποδοση που ανακοινωνουν την πετυχαινουν με πιο 'κρυα' αναφλεξη.
Κατι δεν μου βγαινειΘα το βρω, ειναι στα τζαπαν οποτε καυαλαβαινεις.
Πραγματικα θελω να μελετησω σε βαθος τον σκαιακτιβ χ,πρεπει να εχειν ωραιες λεπτομερειες.
Σκεψη: Με τα ηλεκτρικα θα ειναι πολυ βαρετα.
Σουπερτ αφου τα ξερεις και λογικα εχεις πηγες για ριξε να γινει παιχνιδι.
Βρήκες τίποτα από τους Ιάπωνες;
-
Καπου ειχα βρει pdf αλλα δεν εχω προγραμμα να τα μετατρεψει σε word και να κανω μεταφραση.
Ηταν και κλειδωμενη η αντιγραφη επικολληση.
Ψαχνω σε κειμενα στο ιντερνετ.
Καπου τα ειχα βρει θα ψαξω και αλλο.Κατσε να διαβασω το αρθρο που εβαλες.
-
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... 1047591779
Δες εδω ασχετο απο το στροκ ρεσιο, πολυ ενδιαφερον ομως με αρκετες λεπτομερειες για την θερμικη αποδοση και τον στοχο που θετουν για τα επομενα ετη.
Ειναι τεχνικο αρθρο χρησιμοποιοντας την μεθοδο της οπτικοποιησης.
Χρησιμοποιουν λ=1,9
Φοβερα αποτελεσματα Nox με το Port adapter δηλαδη με εναν μηχανισμο που κατα ενα τροπο διορθωνει την αδυναμια δεσιματος ενος μικρου bore.Δηλαδη αν παρατηρησεις πως επιβαλεται ενα υψηλο ινγκνισιον ενερτζυ για να επιτευχθει ο στοχος με τετοιο λ , με βαζει σε σκεψεις πως με μια αρκετα υψηλοτερη συμπιεση μαζι και την βοηθεια ενος μπουζι πετυχαινουν χαμηλοτατα Νοχ και υψηλη θερμικη αποδοση.
Για να αποφευχθουν οι προαναφλεξεις καθυστερουν, το μπεκ το οποιο και ψεκαζει σταδιακα ενω το Port adapter ανεβαζει τρελα τη μεταβλητη r καθως σταδιακα ανεβαινει η συμπιεση με σκοπο την αναμιξη του μιγματος υπο τεραστια πιεση και ισως (;) αποφυγης προαναφλεξης.
Ετσι συντελειται πιο ομοιογενης αναφλεξη σε ολη την επιφανεια του πιστονιου.Βουαλα ο σκαϊακτιβ χ
Δωστε στον λαο 3λιτρα μοτερ με λ=2Υ.γ Δν τελειωσα ακομα το αρθρο που ποσταρες
-
Ο χρήστης allonsanfan έγραψε:
https://youtu.be/fdRPluS5YO0 έχω ακριβως το ίδιο πρόβλημα που δείχνει στο βιντεο σε golf 4, δηλαδή τα αλαρμ δουλεύουν κανονικά, οπότε καμια λάμπα καμμενη, δεξί φλας κανονικα, το αριστερό φλας δουλεύει 1 στις 4 φορές και τις υπόλοιπες κάνει το γρήγορο ηχητικό του φλας χωρίς να ανάβει ούτε ένδειξη του φλας στο καντράν ούτε κάποια από τις τρεις λάμπες του αριστερού φλας. Ελπίζω να μην είναι ρελέ φλας μιας κ με λίγο ψάξιμο είδα ότι έχει 50+ ευρώΣτάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να κάνω ένα update, το θέμα φαίνεται προς το παρόν να λύθηκε μόνο του, δηλαδή το κάνει πολύ σπανια πλέον για μερικά δευτερόλεπτα και αμέσως λειτουργεί ξανά, μοναδική ενέργεια που έκανα εγώ ήταν να βάλω wd40 το κλασσικό στον βραχίονα των φλας, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό βοηθησε
-
Ο χρήστης allonsanfan έγραψε:
https://youtu.be/fdRPluS5YO0 έχω ακριβως το ίδιο πρόβλημα που δείχνει στο βιντεο σε golf 4, δηλαδή τα αλαρμ δουλεύουν κανονικά, οπότε καμια λάμπα καμμενη, δεξί φλας κανονικα, το αριστερό φλας δουλεύει 1 στις 4 φορές και τις υπόλοιπες κάνει το γρήγορο ηχητικό του φλας χωρίς να ανάβει ούτε ένδειξη του φλας στο καντράν ούτε κάποια από τις τρεις λάμπες του αριστερού φλας. Ελπίζω να μην είναι ρελέ φλας μιας κ με λίγο ψάξιμο είδα ότι έχει 50+ ευρώ
Να κάνω ένα update, το θέμα φαίνεται προς το παρόν να λύθηκε μόνο του, δηλαδή το κάνει πολύ σπανια πλέον για μερικά δευτερόλεπτα και αμέσως λειτουργεί ξανά, μοναδική ενέργεια που έκανα εγώ ήταν να βάλω wd40 το κλασσικό στον βραχίονα των φλας, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό βοηθησε
Αν το πρόβλημα είναι ηλεκτρικό στις επαφές, τότε πρέπει να βάλεις electroclean και όχι λιπαντικό.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........