-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Αλλο ομως το κορδονι και αλλο το μανιταρι.
Για το ίδιο σκοπό με διαφορετική απόδοση. Άλλο 5ε και άλλο 20ε.
Τώρα F1……..
Α.έτσι ακριβως είναι όπως τα λέει ο κοσ Αντώνης
-
γεια σας,σημερα παρατηρησα τον ιμαντα δυναμο ο οποιος ειναι contitech...
το περιεργο ειναι οτι πανω εγραφε made in romania...μηπως ειναι 'μαιμου?' -
Μπορει να υπαρχει εργοστασιο εκει.
-
Μάλλον έχει άμεση σχέση με την Continental http://www.contitech.com.au/
-
Εχω ενα προβλημα που παρουσιαζεται μονο οταν εχει υγρασια και κρυο.
Καταρχας το αμαξι ειναι skoda favorit '93 μονου ψεκασμου.
Οταν βαζω μπρος με πολυ υγρασια στο περιβαλλον παιρνει αμεσα και δουλευει πολυ στρωτα, αν κινηθω μαλιστα με εντελως κρυο τον κινητηρα εχει αμεση αποκριση.
Κατοπιν που αρχιζει να ζεσταινεται και να ριχνει στροφες το αμαξι σαν τα ρεταρει στο πατημα του γκαζιου.
Δηλαδη για να κινηθω στο δρομο πρεπει το γκαζι να το παταω λιγο..Στο βαθυτερο πατημα μπουκωνει και κομπιαζει.
Επανερχεται μετα απο καμποσα κμ οδηγησης εως να ζεσταθει αρκετα καλα!
Να αναφερω και το ιστορικο: μπουζοκαλωδια σιλικονης καινουρια, πολ/στης καινουριος, μπουζι καθαρα,
πεταλουδα/φιλτρα καθαρα..
Καμια ιδεα;;; -
ευχαριστω..
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Όσον αφορά το λάστιχο και το γλίτσιασμα. Αν ήταν αρκετό καιρό στην αποθήκη μάλλον η εξωτερική πλευρά έχει βουλκανιστεί και μέχρι να το δουλεψεις θα γλιστράει οπότε θέλει λίγο προσοχή. Όσο θα το δουλευεις και θα τρώγεται η εξωτερική στοιβάδα θα πιάνει καλύτερα.Εκανα την επομενη μερα μερικα αποτομα φρεναρισματα επιτηδες με καραγλιτσα στο δρομο και τραβαγε προς τη μερια του 'νεου' λαστιχου. Μερικες μερες μετα στο στεγνο, δε δειχνει τετοια συμπτωματα. Πρεπει να ελεγξω και τις πιεσεις να ειναι ιδιες και να ξαναδοκιμασω για να ξερω σιγουρα. Ευχαριστω.
-
Θέλω να βγάλω ένα κλειδί για το mazda, απλό. Όταν λέμε απλό, να ανοίγει μόνο την πόρτα. Δεν θέλω immobilizer, ίδια εμφάνιση με το εργοστασιακό κλπ κλπ. Πόσο λέτε να μου κοστίσει?
-
λογικα γυρω στο 5ευρω........
-
Και λιγότερο αν δεν είναι περίεργο το κλειδί.
Καλή ιδέα να το έχεις κολλημένο με μαγνήτη κρυφά κάτω από το αμάξι.
-
Το κλειδί είναι πάναπλο, καμία σχέση με περίεργα κλειδιά που βλέπετε. Απλά το θέλω για να μην μπορεί να βραχεί κ μπλοκάρει. Να ανοίγει μόνο πόρτες.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
..Καλή ιδέα να το έχεις κολλημένο με μαγνήτη κρυφά κάτω από το αμάξι.Ευτυχώς που όσοι διαβάζουμε το φόρουμ, είμαστε καλά παιδιά. Φτωχά μέν, πλην όμως τίμια!
-
http://preparedness.com/mahicaandspk.html
Επισης σφηνωμα πισω απο την πινακιδα...
-
δεν ειπε ο ανθρωπος οτι θα το κρυψει στο αυτοκινητο.........και αρχισατε τις πιθανες θεσεις
παντως κακη ιδεα σημερα κατι τετοιο -
να ειναι πλακε οσο γινεται και στο πορτοφολι σου....
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Το κλειδί είναι πάναπλο, καμία σχέση με περίεργα κλειδιά που βλέπετε. Απλά το θέλω για να μην μπορεί να βραχεί κ μπλοκάρει. Να ανοίγει μόνο πόρτες.Μηπως σου εχουν δωσει τριτο πλαστικο κλειδι με το αμαξι?
-
ΔΕΝ θα το αφηνω πανω στο αμαξι, οποτε τελος το σηριαλ!
Τελικα εβγαλα κλειδι απλο με 5€. Μενει να το δοκιμασω τωρα.Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Το κλειδί είναι πάναπλο, καμία σχέση με περίεργα κλειδιά που βλέπετε. Απλά το θέλω για να μην μπορεί να βραχεί κ μπλοκάρει. Να ανοίγει μόνο πόρτες.
Μηπως σου εχουν δωσει τριτο πλαστικο κλειδι με το αμαξι?
Μπα! Μονο 2 ιδια.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Εχω ενα προβλημα που παρουσιαζεται μονο οταν εχει υγρασια και κρυο.
Καταρχας το αμαξι ειναι skoda favorit '93 μονου ψεκασμου.
Οταν βαζω μπρος με πολυ υγρασια στο περιβαλλον παιρνει αμεσα και δουλευει πολυ στρωτα, αν κινηθω μαλιστα με εντελως κρυο τον κινητηρα εχει αμεση αποκριση.
Κατοπιν που αρχιζει να ζεσταινεται και να ριχνει στροφες το αμαξι σαν τα ρεταρει στο πατημα του γκαζιου.
Δηλαδη για να κινηθω στο δρομο πρεπει το γκαζι να το παταω λιγο..Στο βαθυτερο πατημα μπουκωνει και κομπιαζει.
Επανερχεται μετα απο καμποσα κμ οδηγησης εως να ζεσταθει αρκετα καλα!
Να αναφερω και το ιστορικο: μπουζοκαλωδια σιλικονης καινουρια, πολ/στης καινουριος, μπουζι καθαρα,
πεταλουδα/φιλτρα καθαρα..
Καμια ιδεα;;;
Καθάρισε το μπεκ 15ε .
Α. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Και λιγότερο αν δεν είναι περίεργο το κλειδί.Καλή ιδέα να το έχεις κολλημένο με μαγνήτη κρυφά κάτω από το αμάξι.
Κάνω φίλε πολλά τέτοια, δεν λέω το σημείο ούτε στον πελάτη. Τα έχω γραμμένα στον φορητό σκληρό, που κοιμάται δίπλα μου.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Και λιγότερο αν δεν είναι περίεργο το κλειδί.
Καλή ιδέα να το έχεις κολλημένο με μαγνήτη κρυφά κάτω από το αμάξι.
Κάνω φίλε πολλά τέτοια, δεν λέω το σημείο ούτε στον πελάτη. Τα έχω γραμμένα στον φορητό σκληρό, που κοιμάται δίπλα μου.
Α.Και όταν κλειδωθεί ο πελάτης απ'έξω, σε παίρνει τηλέφωνο να του πεις που είναι το κλειδί;
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........