Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Νερό στο χώρο αποσκευών, πολύ νερό. 5 πόντοι μέσα στην γούβα της ρεζέρβας (ψάρια δεν είχε). Χωρίς να φαίνεται βρεγμένη η επένδυση-μοκέτα που πιάνει θόλους κλπ (την κανονική μοκέτα δεν την είδα, αλλά ήταν ολόκληρη βρεγμένη, μου είπαν). Μάλλον τα μαζεύει αρκετό καιρό. Από διάολο μπορεί να μπάζει; Περνάνε οι πίσω υδροροές από κει κάτω;
δεν είναι στον ιταλικά κουβά μου, μην ετοιμάζεστε για καζούρα
Πες και σε τι αμαξι ντε!!
Εγω θα ελενχα μηπως περναει νερο απο τα λαστιχα των φαναριων ,το λαστιχο της ταπας βενζινης,ακομα και απο τις βιδες της πινακιδας αν ειναι στην πισω πορτα .
Auris. Σιγουριά τουότα.
Απ τα λάστιχα των φαναριών δεν μου φάνηκε κάτι. Με τόσο νερό τα φανάρια θα έπρεπε να έχουν ψάρια μέσα. Μεταξύ της πινακίδας και του χώρου αποσκευών υπάρχει πλαστική επένδυση και δεν μου φάνηκε να στάζει εκεί κάτι.
Επίσης κάτι τάπες που βρίσκονται κάτω απ την ρεζέρβα μια χαρά σφραγισμένες μου φάνηκαν.
Μου άρεσε η προσοχή της τουότας στις λεπτομέρειες. Έχει κομμάτια αναγομωμένου ελαστικου με εμφανή στοιχεία κολλημένα σε κάποια σημεία στον χώρο της ρεζέρβας. (συμμετρικά, δεν φαντάζομαι να ναι κάνα τρακαρισμένο ) Ουτε το φίατ δεν είναι έτσι πίσω, ρε τσίπηδες.