-
πού καλό και εύχομαι να βγάλεις τρελλά γούστα με αυτό...
με ξενερώνουν όμως αφάνταστα αυτά τα πορτοκολί στα φώτα μπρος και πίσω...,
-
23000 ?
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Το αμαξι μου κοστισε μεχρι στιγμης 23000Ε κ δεν εχει εκτελωνιστει.. -
Eυχαριστω παιδια, για οτι νεοτερο μετα τισ 15αυγ. Εχω δικο μου ανθρωπο στο τελωνειο και εκτελωνιστη για ολη τη διαδικασια..δε νομιζω να μου παει πολυ ακριβα παντως..
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Τελικα υστερα απο πιεσεις συγγενικου μου προσωπου αγορασα τον θρυλο, μεσω Γερμανιας...Ειναι το EVO IXΠεθερά;Θεία;Μάνα;
-
Μπα, μάλλον το ξέρεις καλύτερα το συγγενικό του πρόσωπο
Πάντως τα 23000 (χωρίς εκτελωνισμό) μου φαίνονται λίγα. Μακάρι να είναι 'καθαρό' το αυτοκίνητο και να γίνεις ήρωας από άλλο πλανήτη
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Εχω δικο μου ανθρωπο στο τελωνειο και εκτελωνιστη για ολη τη διαδικασια..δε νομιζω να μου παει πολυ ακριβα παντως..Συγγνώμη, αλλά δεν το έχεις ψάξει από πριν; Δε γνωρίζεις δηλαδή πόσο θα σου κοστίσει ο εκτελωνισμός;
-
Αν δεν είμαι πολύ λάθος, κάπουυ 7-8Κ
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
........με ξενερώνουν όμως αφάνταστα αυτά τα πορτοκολί στα φώτα μπρος και πίσω...,
Μην σε ανησυχεί αυτό στα μικρο δευτερόλεπτα που θα κάνει να προσπεράσει δε θα προλάβεις ούτε να τα δεις ούτε να τα σχολιάσεις.
Ραντομίξ καλοτάξιδο ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
Πήρες το αυτοκίνητο που κανένας δεν θα σου πει ότι έπραξες λάθος! Καλοτάξιδο!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πήρες το αυτοκίνητο που κανένας δεν θα σου πει ότι έπραξες λάθος!... θα καίει τ' άντερά του
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πήρες το αυτοκίνητο που κανένας δεν θα σου πει ότι έπραξες λάθος!
... θα καίει τ' άντερά του
Και είναι και μαύρο (Απαπαπαπα...)!
Μεγειές! -
Είστε κακοί ρε!
-
Έκανες λάθος με αυτήν την αγορά. Έπρεπε να έπαιρνες ένα matiz ή κάτι άλλο ίδιας κατηγορίας, για να μην επιβαρύνεις τον πεντακάθαρο ελληνικό ουρανό με άχρηστους ρύπους.
-
Καλοριζικο και καλοταξιδο Αγγελε...
Στριψτο στριψτοΠοτε με το καλο θα το εχεις στα χερια σου ?
-
ευχαριστω..υπολογιαω γυρω στις 25αυγουστου να το εχω..για τα λοιπα θα κανονισει ο φιλος μου στο τελωνειοι και ο εκτελωνιστης..προσωπικα πιο πολυ ανησυχω για τη μεταφορα και λιγοτερο για τον εκτελωνισμο...
-
Καλοτάξιδο!!!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Καλοριζικο και καλοταξιδο Αγγελε...
Στριψτο στριψτοΣ'ευχαριστώ Βαγγέλη, θα κάνω ό,τι μπορώ...
Το εκλεισα...