-
red_army7
Red,εγώ δεν ξέρω εάν ο Γκέρσον είναι ανύπαρκτος. Ξέρω όμως ότι έχει πάρει 3 Ευρωλίγκες , πράγμα που οι ανύπαρκτοι δεν το καταφέρνουν.
Βέβαια άλλο να έχεις Βούισιτς , Γιασικεβίτσιους και Πάρκερ και άλλο Βασιλόπουλο, Πεν και Μπορούση.
Εμ!
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
red_army7Red,εγώ δεν ξέρω εάν ο Γκέρσον είναι ανύπαρκτος. Ξέρω όμως ότι έχει πάρει 3 Ευρωλίγκες , πράγμα που οι ανύπαρκτοι δεν το καταφέρνουν.
Βέβαια άλλο να έχεις Βούισιτς , Γιασικεβίτσιους και Πάρκερ και άλλο Βασιλόπουλο, Πεν και Μπορούση.
Εμ!
Εχει και πελατη τον Γκαστονε. Μπορει να εχει παραπανω τροπαια απο τον Πινι ,αλλα στα μεταξυ τους ειναι απο κατω. Αυτος που εχει πελατη τον Πινι ειναι ο Μεσινα
Επισης η Μακαμπι ειχε και παικταραδες ,αλλα εχει και την διαιτησια(εκτος απο τα παιχνιδια με Παο. Εκει εχει αντιοβιοτικους)
-
red_army7Red,εγώ δεν ξέρω εάν ο Γκέρσον είναι ανύπαρκτος. Ξέρω όμως ότι έχει πάρει 3 Ευρωλίγκες , πράγμα που οι ανύπαρκτοι δεν το καταφέρνουν.
Εμ!
Αυτός τις πήρε τις Ευρωλίγκες?
Ας μην είχε καλούς βοηθούς στη Μακάμπι και θα σου έλεγα τι θα έπαιρνε...
- τους παίχτες βεβαίως...
-
Εναν προπονητη ονοματι Μπλατ τον εχεις ακουστα;
-
Αααακριβώς!
-
Τελικά αν το μπάσκετ ήταν τόσο 'καθαρό' όσο και το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα θα ήταν και γαμώ τα αθλήματα.
Από τότε που την κοπάνησε(...)ο πρόεδρος-οπαδός του ΟΣΦΠ (που δεν θα εγκατέλειπε ποτέ την ομάδα, την οποία άλλωστε είχε πάνω από όλα )και εξυγιαντής των πάντων Σωκράτης Κόκκαλης τα πάντα στην καλαθοσφαίριση πήραν την κατηφόρα.
Κρίμα για το ελληνικό μπάσκετ.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Τελικά αν το μπάσκετ ήταν τόσο 'καθαρό' όσο και το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα θα ήταν και γαμώ τα αθλήματα.Από τότε που την κοπάνησε(...)ο πρόεδρος-οπαδός του ΟΣΦΠ (που δεν θα εγκατέλειπε ποτέ την ομάδα, την οποία άλλωστε είχε πάνω από όλα )και εξυγιαντής των πάντων Σωκράτης Κόκκαλης τα πάντα στην καλαθοσφαίριση πήραν την κατηφόρα.
Κρίμα για το ελληνικό μπάσκετ.
Aν δεν ηταν ο Αγγελοπουλος θα επαιζε ο Παο με 200 οπαδους καθε φορα. Δεν τρωμε κουτοχορτο φιλε εδω μεσα και δεν κατεβηκαμε απο τον Πλουτωνα. Εδω και μερικα χρονια τα γηπεδα στο μπασκετ ηταν αδεια ενω αντιθετως την εποχη που ο Σωκρατης εχωνε φραγκα ηταν ολα γεματα
Οποιος δεν το παραδεχεται αυτο ειναι χειροτερος καφρος και απο τον Τσουκαλα
Προφανως θα εισαι 15 ετων τωρα και δεν θυμασαι για ποιες εποχες μιλαω.Εκεινη την περιοδο που μιλαω εγω ο Ολυμπιακος δεν ειχε μπασκετικους φιλαθλους ,αλλα τους δημιουργησε. Τα γηπεδα γεμιζαν απο τους ποδοσφαιρικους οπαδους του Ολυμπιακου και του Παο κ.τ.λ.
Υπηρχαν βεβαια και οι ανεκαθεν μπασκετικοι (traveller) που θυμοντουσαν τους παικτες του Παο την δεκαετια του 50 στα τσιμεντενια γηπεδα.
Αν απο το μπασκετακι φυγει ο Αγγελοπουλος και ο Γιανακοπουλος θα υπαρχουν στο γηπεδο ο Traveller και ο Traveller. Το basket στην Ελλαδα δεν εχει την δυναμικη του ποδοσφαιρου και ποτε δεν την ειχε, παρολο τις μεγαλες επιτυχιες που ειχαν ,εχουν και θα εχουν οι μπασκετικες ομαδες μας
-
Προφανως δεν θυμασαι και περυσυ και προπερσυ και πριν 3 χρονια το γηπεδο του Παο. Με 100 οπαδους παιζατε εναντιον του Πανελληνιου και με τις περισσοτερες ομαδες και ξερεις γιατι? Γιατι δεν αγαπατε το μπασκετ,αλλα το ποδοσφαιρο. Το γηπεδο το γεμιζετε πλεον για να βρισετε τον Τζιγγερ και να παει ο Γιαννακοπουλος στο ποδοσφαιρο. Γιατι δεν γεμιζετε το γηπεδο στο βολευ οπου ειστε πρωτοι? Μηπως επειδη ο προεδρος σας πηρε το μερος του Τζιγγερ?
Ειναι ελαχιστοι οι μπασκετικοι οπαδοι του Παο. Στην πραγματικοτητα σας νοιαζει μονο το ποδοσφαιρο ,αλλα εκει εχει Θρυλο και μαλιστα φετος που θα παει και τελικο c.l προβλεπω μαζικες αυτοκτονιες
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
αλλα εκει εχει Θρυλο και μαλιστα φετος που θα παει και τελικο c.l προβλεπω μαζικες αυτοκτονιεςΤο κρατάμε αυτό.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
αλλα εκει εχει Θρυλο και μαλιστα φετος που θα παει και τελικο c.l προβλεπω μαζικες αυτοκτονιες
Το ξανακρατάμε αυτό.
-
Γιατι δεν απαντατε σε αυτα που εγραψα? Η τα θεωρειται μ@λ@κιες και δεν καταδεχεστε να απαντησετε ή σας ποναει η αληθεια
1)Αφου ο Παο εχει μπασκετικους φιλαθλους,γιατι εδω και πολλα χρονια το γηπεδο του δεν ειχε πανω απο 5.000 Μ.Ο εισητηριων(αν μαλιστα βγαλετε και τα ντερμπυ με τον Ολυμπιακο θα ειχε 1500 Μ.Ο)
2)Γιατι πατε στο γηπεδο μονο και μονο για να βρισετε τον Τζιγγερ που εχει την ομαδα ποδοσφαιρου? Αγωνα μπασκετ πατε να δειτε και οχι ποδοσφαιρου
- Γιατι δεν πατε στο γηπεδο βολευ που ειστε πρωτοι? Μηπως επειδη ο προεδρος του βολευ υποστηριζει τον Τζιγγερ?
4)Γιατι την προηγουμενη δεκαετια που ο Ολυμπιακος ηταν πανισχυρος γεμιζαν τα γηπεδα και δεν ειχαμε τις τοσες πολλες ακροτητες που εχουμε σημερα?
5)Γιατι πετατε μολοτοφ,κερματα,αναπτηρες,φωτοβολιδες στα γηπεδα μπασκετ? Το ποδοσφαιρο δεν εχει σχεση με το μπασκετ η το βολευ. Αν θεωρειτε οτι αδικειστε στο ποδοσφαιρο να πατε στην Λεωφορο να τα σπασετε και οχι να τραυματιζετε παιχτες της ομαδας μπασκετ του Ολυμπιακου.
Απαντηστε πρωτα σε αυτα και μετα εχω και αλλες ερωτησεις
-
Είναι βαρετό να βλέπεις συνέχεια το ίδιο έργο.
Έχεις πολύ καιρό να πας στο γήπεδο του ΠΑΟ προφανώς.
Ο Σταθοκωστόπουλος υποστηρίζει την ΠΕΚ.
Τα γήπεδα γεμίζουν όταν υπάρχει ανταγωνισμός.
Κάφροι πάντα υπάρχουν αν και θεωρώ τους φιλάθλους του Παναθηναικού που πάνε στο μπάσκετ από τους πιο κόσμιους -αν όχι τους πιο κόσμιους - στην Ελλάδα.
-
Tι είναι λέει?
Να σου πω εγώ που έχω δουλέψει κάμποσο καιρό στα εισητήρια και στις πόρτες γηπέδων μπάσκετ?
-
Χωρίς να έχω άμεση γνώση, δε νομίζω ότι γίνεται διάκριση 'κοσμιότητας' ανάμεσα στους οπαδούς κάθε ομάδας.
Γίνεται διάκριση ανάμεσα σε πολιτισμένους και 'κάφρους', ανεξαρτήτως ομάδας. Θέλω να πιστεύω ότι εγώ ανήκω στους πρώτους.....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Είναι βαρετό να βλέπεις συνέχεια το ίδιο έργο.Έχεις πολύ καιρό να πας στο γήπεδο του ΠΑΟ προφανώς.
Ο Σταθοκωστόπουλος υποστηρίζει την ΠΕΚ.
Τα γήπεδα γεμίζουν όταν υπάρχει ανταγωνισμός.
Κάφροι πάντα υπάρχουν αν και θεωρώ τους φιλάθλους του Παναθηναικού που πάνε στο μπάσκετ από τους πιο κόσμιους -αν όχι τους πιο κόσμιους - στην Ελλάδα.
Ναι καλα μας επεισες. Αν η ομαδα σου παιζει διαστημικο μπασκετ και ανηκει στο nba(ασχετα αν αυτο ειναι προπαγανδα και φανηκε οταν φαγατε 40αρες στην Αμερικη) γεμιζεις το γηπεδο καθε φορα.
Ο Σταθοκωστοπουλος δεν υποστηριζει την ΠΕΚ και αν το κανει γιατι δεν πατε στο γηπεδο βολευ και κλαιγεται?
Τα γηπεδα γεμιζουν οταν υπαρχει ανταγωνισμος,αλλα και οταν αγαπας το μπασκετ ως αθλημα κ αι την ομαδα σου
Καφροι παντα υπαρχουν ,αλλα οι φιλαθλοι του Παναθηναικου που πανε στο μπασκετ ξεπερνουν σε αγριοτητα τους νεοναζι. Φωτοβολιδες,αναπτηρες,αεροβολα,χυδαιοτητες. Αποτελεσμα? Ανθρωποι χανουν την ακοη τους,σπανε κεφαλια κ.τ.λ
Δεν μου κανει εντυπωση βεβαια το οτι θεωρεις κοσμιους τους οπαδους της ομαδας σου. Εδω ο Γιαννακοπουλος εμφανιζεται ως παναγια οταν κατεβαινει και βριζει και πλακωνει τους διαιτητες,τους δημοσιογραφους και οταν κανει υποτιμητικα βιντεακια για τις αλλες ομαδεςΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ,ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ''ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ΄'
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Γιατι δεν απαντατε σε αυτα που εγραψα? Η τα θεωρειται μ@λ@κιες και δεν καταδεχεστε να απαντησετε ή σας ποναει η αληθεια;Με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σου, το πρώτο
Εν πάσει περιπτώσει...
1)Αφου ο Παο εχει μπασκετικους φιλαθλους,γιατι εδω και πολλα χρονια το γηπεδο του δεν ειχε πανω απο 5.000 Μ.Ο εισητηριων(αν μαλιστα βγαλετε και τα ντερμπυ με τον Ολυμπιακο θα ειχε 1500 Μ.Ο)
Για τον ίδιο λόγο που ο γάβρος, ο οποίος έχει ποδοσφαιρικούς οπαδούς, μακράν την καλύτερη ομάδα και σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του, έχει σε κάθε αγώνα 35000 οπαδούς μέσα και άλλους τόσους έξω σε γιγαντοθόνες,σε μπαλκόνια και σε δένδρα μην χάσουν το μοναδικό θέαμα.Ή μήπως όχι;
2)Γιατι πατε στο γηπεδο μονο και μονο για να βρισετε τον Τζιγγερ που εχει την ομαδα ποδοσφαιρου? Αγωνα μπασκετ πατε να δειτε και οχι ποδοσφαιρου
Την επόμενη φορά θα βρίζουμε τον Τζίγγερ στο ποδόσφαιρο και τον Γιαννακόπουλο στο μπάσκετ για να μην μπερδεύεσαι και χαλιέσαι.
- Γιατι δεν πατε στο γηπεδο βολευ που ειστε πρωτοι? Μηπως επειδη ο προεδρος του βολευ υποστηριζει τον Τζιγγερ?
Επειδή υποστηρίζεις μία ομάδα δεν σημαίνει ότι θα πηγαίνεις και στα βαπτίσια της εγγονής του προέδρου. Ούτε χρόνος υπάρχει ούτε φράγκα υπάρχουν και στην τελική ενδέχεται το σπορ να μην ανταποκρίνεται στα αισθητικά γούστα ορισμένων. Παράλογο;
4)Γιατι την προηγουμενη δεκαετια που ο Ολυμπιακος ηταν πανισχυρος γεμιζαν τα γηπεδα και δεν ειχαμε τις τοσες πολλες ακροτητες που εχουμε σημερα?
Γιατί ο κόσμος ψοφάει για διακρίσεις και το μπάσκετ προσέφερε τέτοιες.
Κατά βάση ο Έλληνας δεν αγαπάει ούτε το ποδόσφαιρο ούτε το μπάσκετ ως αθλήματα. Χωρίς αθλητική παιδεία τί να αγαπήσεις;
Τις νίκες γουστάρουν και γι'αυτές λυσσομανάνε. Απλά το μπάσκετ μας τις προσέφερε απλόχερα και κορεστήκαμε, στο ποδόσφαιρο βρισκόμαστε ακόμα στο περίμενε.Εκτός αν στο ΣΕΦ συνωστίζονταν οπαδοί του Άρη, του ΠΑΟΚ, του Πανιωνίου για να θαυμάσουν το μπάσκετ του γάβρου και να αποθεώσουν τον Κόκκαλη που αναγέννησε το μπάσκετ
5)Γιατι πετατε μολοτοφ,κερματα,αναπτηρες,φωτοβολιδες στα γηπεδα μπασκετ? Το ποδοσφαιρο δεν εχει σχεση με το μπασκετ η το βολευ. Αν θεωρειτε οτι αδικειστε στο ποδοσφαιρο να πατε στην Λεωφορο να τα σπασετε και οχι να τραυματιζετε παιχτες της ομαδας μπασκετ του Ολυμπιακου.
Ακόμα δεν συνήλθε ο Σταύρος;
Απαντηστε πρωτα σε αυτα και μετα εχω και αλλες ερωτησεις
-
Ο Ολυμπιακος στο ποδοσφαιρο σε καθε αγωνιστικη γεμιζει το Καραισκακι,γιατι οντως οι πιο πολλοι Ολυμπιακοι ειναι ποδοσφαιρικοι. Στο μπασκετ παμε οταν παει καλα η ομαδα και αυτο ειναι πικρη αληθεια. Οταν δεν εχει επιτυχιες δεν θα πηγαινουμε και οταν θα εχει θα πηγαινουμε. Αντιθετως παντα το Καραισκακι θα ειναι γεματο.
Στην δευτερη ερωτηση δεν μου απαντησες
Στο τριτο και φραγκα εχετε(Κολωνακιοτες γαρ) και χρονο εχετε(αργοσχολοι νεοπλουτοι κηφηνες ) . Σε αυτο με επιβεβαιωσες. Το ποδοσφαιρο σας ποναει. ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΕΙ ΘΡΥΛΟ
Στην τεταρτη ερωτηση και πριν 2 χρονια ψοφαγε ο κοσμος του Παο για διακρισεις αλλα ηταν 100 ατομα με τον Πανελληνιο. Τωρα πατε μονο για να βρισετε το Τζιγγερ. Δεν υπαρχει κορεσμος απο τις νικες. Η αληθεια ειναι οτι οταν ο Ολυμπιακος μεσουρανουσε και γεμιζε το γηπεδο τα πραγματα ηταν πιο αγνα και καθαρα (ασχετα αν βριζετε τον Ιωαννιδη και τον Κοκκαλη)
Συνηλθε ,αλλα ειδε τον χαρο με τα ματια του.Δεν μου ειπες ομως πως γινεται οι ''κοσμιοι'' οπαδοι του Παο να πετανε πετρες και να πυροβολου?
Α ναι μωρε τους εκανε χειρονομια ο καργι@λοπ@@στας Ελληνιαδης και ειπατε να σκοτωσετε οτι φοραει κοκκινο -
Κρίμα που χάσαμε από την Εφές, καλύτερα όμως τώρα η κοιλιά σε όχι τόσο σημαντικά ματς, παρά τον Μάη..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κρίμα που χάσαμε από την Εφές, καλύτερα όμως τώρα η κοιλιά σε όχι τόσο σημαντικά ματς, παρά τον Μάη..όλες οι ομάδες κάνουν κοιλιά.......
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Κρίμα που χάσαμε από την Εφές, καλύτερα όμως τώρα η κοιλιά σε όχι τόσο σημαντικά ματς, παρά τον Μάη..
όλες οι ομάδες κάνουν κοιλιά.......
Τι κριμα και πειναει ο δρακος. Αληθεια οι δρακοι τρωνε λαγουδακια?
Υ.Γ Aν νικησει ο γκαστονε προβλεπω τιτλους την Δευτερα ''dragon slayer''
''δρακος χωρις φωτια'' κ.τ.λ
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)