-
Χμ, δεν του ρίχνω ευθύνη για τις κακές επιθέσεις, αλλά για το κακό rotation.
Ενδεχομένως ο Ουϊνστον να μπορούσε να δώσει κάποιες καλές λύσεις στο μαρκάρισμα του Νίκολας στη δεύτερη περίοδο.
Άργησε νομίζω να βγάλει το Διαμαντίδη στον 'πρώτο γύρο' αποσύρσεων στον πάγκο, και το σχήμα με 4 κοντούς που δοκίμασε για λίγο απέτυχε. Σε αυτό το τελευταίο βέβαια δε φταίει μόνο αυτός. Ήταν και λιγάκι κωμικό το θέαμα να βλέπεις να γίνεται ΜΑΧΗ για ένα ριμπάουντ, ο Μήτσος να το παλεύει με τους αντίπαλους ψηλούς(παίζοντας σαν....τεσσάρι) και να μην ακολουθεί κάποιος άλλος.
-
Αυτό με τους 4 κοντούς, στη μετά Ντέγιαν εποχή, ούτε εμένα μου κάθεται καλά
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Αυτό με τους 4 κοντούς, στη μετά Ντέγιαν εποχή, ούτε εμένα μου κάθεται καλάhttp://www.euroleague.net/main/statisti ... dlTopics=2
Ρίξτε μια ματιά στα επιθετικά rebound...
-
Asimov
Ο Βασιλόπουλος και ο Μπουρούσης είχαν καμια συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό που πήραμε χρυσό και στο ασημένιο του Παγκοσμίου;Αυτούς 3-4 εννοώ καθώς άλλη ομάδα της...ημεδαπής δεν είχε διεθνή
Ο Ομπράντοβιτς από αυτά που έχει σηκώσει έχει πάθει μετατόπιση σπονδύλου, πόσα άλλα να σηκώσει ο άνθρωπος;;
Ως και τ' αμερικανα στην Ινδιανάπολη κέρδισε τι άλλο να κάνει;;
Να αλλάξει πλανήτη για να βρει αντίπαλο;;Ο Βασιλοπουλος ειχε σημαντικη συμμετοχη στο Παγκοσμιο, μην πω για τον Σοφο και ξυσω πληγες Αλλα οταν λες οτι (για τον Διαμαντιδη και τον Σπανουλη, ουσιαστικα, αμα θες να πιασουμε αυτους που κυριως συμμετειχαν) ο Γιαννακης πετυχε ο,τι πετυχε με την ομαδα του βαζελου, ε, πως να το κανουμε, εισαι υπερβολικος Ειδικα οταν το μπασκετ που επαιζε, διεφερε πολυ απο αυτο του Ομπραντοβιτς....
-
Αυτό με τους 4 κοντούς, στη μετά Ντέγιαν εποχή, ούτε εμένα μου κάθεται καλάΣε συγκεκριμένους αγώνες δούλεψε, όταν η άμυνα μπορούσε να προσαρμοστεί αναλόγως, πιέζοντας κατάλληλα στην περιφέρεια. Δηλαδή δεν άφηνε καν τη μπάλα να πάει στο αντίπαλο τεσσάρι και να ποστάρει το Διαμαντίδη.
Ενίοτε σίγουρα μπορεί να δουλέψει(μόνο όμως αν είναι μέσα ο Διαμαντίδης), απλώς σήμερα μας βάλανε στο καλάθι όπως κι αν παίζαμε.
Τέλοσπαντων, ο δρόμος είναι ακόμα πολύ μακρύς. Θα επιμείνω όμως, το τοπ-16 είναι κρισιμότερο κι από το ντέρμπι της Κυριακής, και είμαι σίγουρος ότι ο Ζοτς το ξέρει καλά αυτό.
-
Έχασε ο ΠΑΟ, γύρισε από την κόλαση η ΤΣΣΚΑ και μάλιστα μέσα στο σπίτι της με τη Ρόμα!
Περίεργα πράγματα
Μεγάλη νίκη της Ταού στην Λιθουανία και ήδη έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για την πρώτη θέση.
-
Πώς γίνεται κάθε χρόνο να έχουμε πρόβλημα ψηλών ρε γμτ δεν μπορώ να το καταλάβω....
Πάρτι έκανε στα επιθετικά η Εφές.. Άντε να γυρίσει ο Πρκατσιν μπας και βοηθήσει...Πάντως αμυντικά έκανε μπαμ ότι δεν μπορούσε να βρει λύση στο 4 ο Ζοτς..
-
Ο αποκλεισμός του Νίκου Πιτσίλκα, τον οποίο δημοσιεύματα έφεραν να αναλαμβάνει το καλοκαίρι μάνατζερ του Ολυμπιακού, από τη χθεσινή κλήρωση των διαιτητών της 16ης ημέρας της Α1, η οποία περιλαμβάνει και το ντέρμπι των «αιωνίων» την Κυριακή (17/2, 21:30) στο ΣΕΦ, προκάλεσε την αποχώρηση των «ερυθρολεύκων» από τη διαδικασία.
Ο Λαρισαίος διαιτητής, ο οποίος εξέδωσε και ανακοίνωση διάψευσης των δημοσιευμάτων, δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα (για τον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός κληρώθηκαν οι Κουκουλεκίδης, Ζαβλανός, Χριστοδούλου) και οι εκπρόσωποι των «ερυθρολεύκων», Χρήστος Σταυρόπουλος και Κώστας Μπογατσιώτης (επέστρεψε στον Ολυμπιακό, αλλά αυτήν τη φορά θα έχει οργανωτικό ρόλο στο τμήμα μπάσκετ), αποχώρησαν, τονίζοντας ότι δεν έχουν θέση σε μία κλήρωση που όλα είναι προαποφασισμένα.
Αιτία του αποκλεισμού του Πιτσίλκα από την κλήρωση ήταν, σύμφωνα με τον «ισχυρό άνδρα» της ΚΕΔ, Στέλιο Συμωνίδη, η προστασία του διαιτητή από τη διαδικασία, μετά τα τελευταία δημοσιεύματα. Πάντως, ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Τάσος Στεφάνου, τόνισε ότι οι «πράσινοι» δεν ήταν αρνητικοί στο να συμπεριληφθεί ο διαιτητής στη διαδικασία, ενώ ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Μάρκος Λαγός, υποστήριξε ότι δεν γίνεται βάσει κάποιων δημοσιευμάτων να αποκλείονται διαιτητές από την κλήρωση.
Ωχ εχασαν οι κοντοι στην Τουρκια και εβαλαν 3 οπαδους του Παο στο ντερμπυ. Ε ρε γλεντια. Ομως δεν φοβαμαι. Ειπαμε το παραμυθι εχει ΔΡΑΚΟ
-
Καλά ρε ρεντάρμυ γιατί τη λες μόνο στους οπαδούς του Πάο για το μπάσκετ; Προσοχή όχι ότι δε κάνεις καλά. Πολλοί από αυτούς που έρχονται είναι κάφροι. Αλλά οι περισσότεροι που έρχονται είναι οικογένειες, σχολεία κτλ. Έλα και μια φορά να δεις. Πασαρέλα το γήπεδο. Δηλαδή πέρσι στο τελευταίο τελικό δε μας σπάσατε το γήπεδο; Πρόπερσι στο κύπελλο στο ΣΕΦ δε τα κάνατε και σεις ρημαδιό. Μεθαύριο δε θα πάνε επιστήμονες στο γήπεδο; Τοοοοόσο καλόπαιδα είστε πια; Αν είναι να κράζεις κραξτους όλους.
Ξεκόλλα και λίγο. Εκτός και αν τα λες για πλάκα.
Για το χθεσινό δεν έχω να πω τίποτα. Απεργούσα και διάβαζα για να δώσω μάθημα. Δεν είδα τίποτα δεν άκουσα τίποτα. Να δούμε και το επόμενο και ... -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ωχ εχασαν οι κοντοι στην Τουρκια και εβαλαν 3 οπαδους του Παο στο ντερμπυ. Ε ρε γλεντια. Ομως δεν φοβαμαι. Ειπαμε το παραμυθι εχει ΔΡΑΚΟ
Ρώτα και το Σβίκα να στο επιβεβαιώσει
-
Αι σιχτιρ ρε Βασιλοπουλε αμπαλε. Πηγαινε στο βαζελο να τελειωνουμε. Τα εσπασαν ολοι σημερα εκτος απο τον παικταρα τον Γκριρ που θελει 10000000 Σαρας και 10000000 Διαμαντιδηδες. Ρε Γουντς 0/12 σουτ? Ελεος ρε. Ρε Βασιλοπουλε δεν φτανει που τα σπας,κανε και μια σωστη πασα γαμω
-
Του Αsimov πέστα
-
:ysterical:Του Αsimov πέστα
Εγω τα λεω. Σουπερ αμυντικα ειναι ο Βασιλο ,αλλα δεν εχει ουτε πασα,ουτε στατικο σουτ πλεον,ουτε τριπλα και σημερα μαλιστα ηταν και κακος στην αμυνα. Δεν δουλευει μαλλον καθολου. Σαν αγγουρι παιζει. Οι πασες του ηταν απεριγραπτες
Ευτυχως που υπαρχει και ο Γκριρ που μερικοι αμπαλοι Ολυμπιακοι ηθελαν να φυγει. Με 30 ποντους θα χαναμε σημερα αν δεν επαιζε ο Γκριρ που εβαλε καλαθια,πηρε φαουλ.μοιρασε ασιστ και επαιξε και αμυνα. Δρομο Βαζελοπουλος,Παπαμακαριος και να συνελθουν γρηγορα Μπουρουσης,Μαυροκεφαλιδης
-
Toy Μπουρούση θα του το κόψει έτσι και συνεχίσει τις μαλακιούλες με τα τρίποντα και καλά θα κάνει αυτό έχει δείξει στα 3 παιχνίδια.
Τον Μαυροκεφαλίδη τον πάει με σφαίρες, θέλει να φανεί ότι θα τον αναδείξει αυτός. Κι εδώ καλά κάνει.
-
Στα δικά μας τώρα TRAV, σε είδα πολύ απαισιόδοξο χτες και δε μου άρεσε
Εμείς έχουμε την Παρτιζάν εντός την Τετάρτη, και μετά πάμε στη Σιένα. Αν καταφέρουμε να κλείσουμε την πρώτη φάση με 2-1 ρεκόρ, νομίζω πως τον καθαρίσαμε τον όμιλο.
Σιγά-σιγά θα γυρίσει και ο Κωστάκης, και θα έχει ζεστάνει και το ΟΑΚΑ. Μπορεί να ακούγεται 'φτηνό', αλλά σε τέτοιο επίπεδο(και με δεδομένη την ψύχωση του Ζοτς για σοβαρή δουλειά στην προπόνηση) όλα παίζουν σημασία.
Υ.Γ 1: Αμπαλίδης ο Βασιλόπουλος; Ρε πως αλλάζουν οι καιροί.....
Υ.Γ 2: Ο Γκριρ επιθετικά έκανε τρομερό παιχνίδι, παίζοντας όμως σχεδόν πάντα σαν δυάρι. Τι θα γίνει όταν γυρίσει ο Μάτσε;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Στα δικά μας τώρα TRAV, σε είδα πολύ απαισιόδοξο χτες και δε μου άρεσεΕμείς έχουμε την Παρτιζάν εντός την Τετάρτη, και μετά πάμε στη Σιένα. Αν καταφέρουμε να κλείσουμε την πρώτη φάση με 2-1 ρεκόρ, νομίζω πως τον καθαρίσαμε τον όμιλο.
Σιγά-σιγά θα γυρίσει και ο Κωστάκης, και θα έχει ζεστάνει και το ΟΑΚΑ. Μπορεί να ακούγεται 'φτηνό', αλλά σε τέτοιο επίπεδο(και με δεδομένη την ψύχωση του Ζοτς για σοβαρή δουλειά στην προπόνηση) όλα παίζουν σημασία.
Υ.Γ 1: Αμπαλίδης ο Βασιλόπουλος; Ρε πως αλλάζουν οι καιροί.....
Υ.Γ 2: Ο Γκριρ επιθετικά έκανε τρομερό παιχνίδι, παίζοντας όμως σχεδόν πάντα σαν δυάρι. Τι θα γίνει όταν γυρίσει ο Μάτσε;
Σκάω ρε γμτ, μου φαίνεται ότι πέρσι παίζαμε καλύτερα. Δε μπορώ να καταλάβω με πιο σκεπτικό έδιωξαν το Βούγιανιτς (κάνει τίποτα στους Ρώσους;; ) και κράτησαν το Μπετσίροβιτς;;
Είπε ένα καλό τώρα ο Μπατής: Η Εφές έπαιζε πολλή ώρα ζώνη και μεις είχαμε σοβαρό πρόβλημα και αναρωτήθηκε, δικαίως για μένα, με τόσους καλούς περιφερειακούς που έχουμε (μην πεις καμια πίπα red και με τσαντίσεις) πώς γίνεται να έχουμε μόνιμο σχεδόν πρόβλημα στη ζώνη.
Βέβαια είμαστε γυμνοί και από ψηλούς και μάλλον θα παίζαμε μονοσήμαντα αλλά για πες κι εσύ που είδες το ματς.Εντάξει, χαιρω πολύ, εάν κερδίσουμε στη Σιένα έχουμε το πάνω χέρι αλλά με την εμφάνιση μας χθες βάλαμε και τους Τούρκοι στο παιχνίδι.
Το κάνουμε εμείς αυτό κάπου κάπου, ανασταίνουμε πεθαμένους. Χάλια είναι φέτος η Εφές.Τε σπα, θα δούμε.
Υ.Γ Στη Σιένα πώς κερδίζουν;;
-
Καλά πήγαμε και οι τρεις.
[αισιόδοξος]Εμείς και ο ΟΣΦΠ λογικά αποκλειστήκαμε ήδη.[/αισιόδοξος]
-
Σιγά την ομάδα, εγώ πιστεύω ότι μπορεί να την πάρει ο Αρης εκεί μέσα.
Δεν κάνω πλάκα, αρκεί να παίξει όπως στο 3ο δεκάλεπτο με γαύρο, στον αγώνα πρωταθλήματος.
-
Σκάω ρε γμτ, μου φαίνεται ότι πέρσι παίζαμε καλύτερα. Δε μπορώ να καταλάβω με πιο σκεπτικό έδιωξαν το Βούγιανιτς (κάνει τίποτα στους Ρώσους;; ) και κράτησαν το Μπετσίροβιτς;;
Συναισθηματικά, κι εγώ πήγαινα το Μπετσίροβιτς περισσότερο. Νομίζω το έχουμε ξαναπεί όμως, ο Σάνι κάνει ορισμένα πράγματα καλύτερα, ενώ αυτά που κάνει ο Βούγιανιτς, τα κάνουν άλλοι πιο καλά.
Συμφωνώ ότι πέρσι παίζαμε καλύτερα(μέχρι στιγμής βέβαια). Φέτος είμαστε πιο απρόβλεπτοι, με Σπανούλη/Σάρας) αλλά και λιγότερο 'ορθολογικοί'(Αυτές οι κ@ριες οι γυναίκες που δε μιλάνε Αγγλικά μας φάγανε, α ρε Σίσκα....)
Πάντως, θα επιμείνω ότι και το ψοφόκρυο παίζει το ρόλο του. Σε ανύποπτο χρόνο το έχει πει ο Ομπράντοβιτς, ενώ και ο Μπατιστ τόνισε ότι δεν την πολυπαλεύει με το κρύο(αυτά ΠΡΙΝ το ματς με την Εφές).
-
Σιγά την ομάδα, εγώ πιστεύω ότι μπορεί να την πάρει ο Αρης εκεί μέσα.Δεν κάνω πλάκα, αρκεί να παίξει όπως στο 3ο δεκάλεπτο με γαύρο, στον αγώνα πρωταθλήματος.
Δεν διαφωνούμε ρε συ, αλλά και να την κερδίσω εκεί τι να το κάνεις;
Αν θέλαμε να έχουμε ελπίδες αυτούς έπρεπε να τους κερδίσουμε μέσα-έξω.
Που να αναπληρώσω την ήττα; Στην Βιτόρια;
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)