-
Asimov + taurus
Aytές τις φήμες ή 'φήμες' όλοι τις έχουμε ακούσει.
Το Τρεβίζο πήγε άπατο με τον Μπλάτ ή σχεδόν άπατο. Αρα μετράει και παραμετράει το ρόστερ. Το ένα είναι αυτό.
Το άλλο: Το μπάσκετ που έπαιξαν τα Ρωσάκια με τον Μπλατ, σας μοιάζει πολύ με εκείνο της Μακάμπι;;
Γιατί εμένα ο γαύρος επί Γκέρσον μου φαινόταν copy + paste η Μακάμπι. Επίθεση με τρεχαλητό του σκασμού και ότι κάτσει.Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Απο 8 ετων πηγαινα μπασκετ καιΔεν πας να βγάλεις ένα δελτίο; Από τον Καυκή και τον Γκρηρ καλύτερος θα είσαι
Υ.Γ χάσαμε από την Εφές;;
-
Ο Μπλατ εχει την ικανοτητα να προσαρμοζει το παιχνιδι στο ροστερ του και γι' αυτο ειναι πολυ καλος προπονητης. Τωρα, η Μπενετον με το μπατζετ που ειχε και πολλα πετυχε.... Το παιχνιδι του Ολυμπιακου δεν ειχε καμια σχεση με της Μακαμπι. Υπαρχει οργανωμενο τρεξιμο, υπαρχει και γιουρουσι. Εχει σημασια και ποιους παικτες επιλεγεις ωστε να μετατρεψουν το δευτερο στο πρωτο...
Παντως, για τον Γκερσον δε χρειαζεται να πουμε πολλα. Τα ειπε ο ιδιος 1,5 χρονο στον Ολυμπιακο. Δε μπορω να καταλαβω τι παραπανω θες...
Τωρα, αν πω οτι εγω τα φωναζα απο την (πολυ) αρχη, οπως και τη λυση του Γιαννακη, θα ειμαι 'καπως';ΥΓ. Δε θελω να γινω μαντης κακων, αλλα η σημερινη ηττα μπορει και να σας κοστισει...
-
Φίλε Asimov, έχουμε ξεκινήσει και με 0/3 2 χρόνια πριν.
-
Ναι και θυμασαι την καταληξη...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ναι και θυμασαι την καταληξη...Προκριθηκαμε σαν 1οι...λες να την πατησουμε και φετος;;
-
Και αποκλειστηκατε αμεσως μετα. Φετος δεν ξερω, αλλα δεν ειναι μονο η ηττα, ειναι και οι 10 ποντοι της διαφορας.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Asimov + taurusAytές τις φήμες ή 'φήμες' όλοι τις έχουμε ακούσει.
Το Τρεβίζο πήγε άπατο με τον Μπλάτ ή σχεδόν άπατο. Αρα μετράει και παραμετράει το ρόστερ. Το ένα είναι αυτό.
Το άλλο: Το μπάσκετ που έπαιξαν τα Ρωσάκια με τον Μπλατ, σας μοιάζει πολύ με εκείνο της Μακάμπι;;
Γιατί εμένα ο γαύρος επί Γκέρσον μου φαινόταν copy + paste η Μακάμπι. Επίθεση με τρεχαλητό του σκασμού και ότι κάτσει.Απο 8 ετων πηγαινα μπασκετ και
Δεν πας να βγάλεις ένα δελτίο; Από τον Καυκή και τον Γκρηρ καλύτερος θα είσαι
Υ.Γ χάσαμε από την Εφές;;
Aπο τον Καυκη σιγουρα καλυτερος ειμαι ,αλλα οχι απο τον Γκρηρ. Για μενα ο Γκρηρ ειναι τεραστιος παικτης και θα το δειτε συντομα. Μην διαβαζετε τις βλακειες μερικων εφημεριδων. Ηδη τον εχει βαλει σε καλουπι ο Γιαννακης και μολις παρει μπρος θα βαζει 30αρες και θα παιζει και αμυνα
Ακομα να μου βγει απο το μυαλο η απιστευτη εμφανιση του κοντρα στην ΤΣΣΚΑ. Επισης δεν μπορω να καταλαβω ,πως λενε μερικοι οτι ο Μπλακνευ θα παιζει βασικος. Καλος ο Μπλακνευ ,αλλα ο Γκρηρ ειναι καλυτερος παντου. Απλα ειχε π@π@ρα προπονητη ενω τωρα οχι.
Υ.Γ Με κατω τα χερια χασατε απο την Εφες.
-
Μίστερ μάντη, και πέρσυ έλεγες ότι δεν θα το σηκώσουμε το κατσαρολικό αλλά...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Και αποκλειστηκατε αμεσως μετα. Φετος δεν ξερω, αλλα δεν ειναι μονο η ηττα, ειναι και οι 10 ποντοι της διαφορας.Ασχετο αυτο με εκεινη την ηττα..εκτος και αν εννοεις οτι οπως και τοτε ενω πηγαιναμε τρενο, σε αυτη τη φαση αρχισαμε να ρεταρουμε...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ο Μπλατ εχει την ικανοτητα να προσαρμοζει το παιχνιδι στο ροστερ του και γι' αυτο ειναι πολυ καλος προπονητης. Τωρα, η Μπενετον με το μπατζετ που ειχε και πολλα πετυχε.... Το παιχνιδι του Ολυμπιακου δεν ειχε καμια σχεση με της Μακαμπι. Υπαρχει οργανωμενο τρεξιμο, υπαρχει και γιουρουσι. Εχει σημασια και ποιους παικτες επιλεγεις ωστε να μετατρεψουν το δευτερο στο πρωτο...
Παντως, για τον Γκερσον δε χρειαζεται να πουμε πολλα. Τα ειπε ο ιδιος 1,5 χρονο στον Ολυμπιακο. Δε μπορω να καταλαβω τι παραπανω θες...
Τωρα, αν πω οτι εγω τα φωναζα απο την (πολυ) αρχη, οπως και τη λυση του Γιαννακη, θα ειμαι 'καπως';ΥΓ. Δε θελω να γινω μαντης κακων, αλλα η σημερινη ηττα μπορει και να σας κοστισει...
Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος βεβαίως αλλά για ένα σουτ και μάλιστα εκτός έδρας (υπό καλές προΥποθέσεις κιόλας) ο Ολυμπιακός θα ήταν FF στην 1η χρονιά του Γκέρσον και για ένα σφύριγμα μπορεί και να είχε πάρει το πρωτάθλημα (εάν βεβαίως πάρουμε σαν νορμάλ το 2ο παιχνίδι)
Άρα;; Συμπέρασμα δε βγαίνει , τουλάχιστο εύκολα.
Κάτσε να τον δούμε τον Πάνο και μετά τα λέμε. Είναι νωρίς ακόμα.
Την 1η χρονιά στην Εθνική πήγε άκλαφτος και τη 2η είχε όλο το βάζελο μέσα και το Σοφοκλή στις καλές του.
Τώρα παλεύει με άλλα μέσα.Η πορεία του στο Μαρούσι ήταν από καλή έως εξαιρετική αλλά από ένα πρωτάθλημα των 2,5 ομάδων ασφαλή συμπεράσματα δε μπορούμε να βγάλουμε.
Υ.Γ Μαλακία έγραψα σε ότι έχει να κάνει με το FF . Με τον Καζλάουσκας ήταν. Αλλά και αυτόν τον βρίζατε, οπότε η μια η άλλη
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Φίλε Asimov, έχουμε ξεκινήσει και με 0/3 2 χρόνια πριν....και αποχαιρετίσαμε νωρίς νωρίς το Μολδάβα. Φάει τη γλώσσα σου, επιχείρημα είναι αυτό;;;
-
Ε καλά, δεν είναι κάθε χρόνο του Αη Γιαννιού..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ε καλά, δεν είναι κάθε χρόνο του Αη Γιαννιού..Θα κερδίσει εκεί μέσα η Σιένα , να'σαι σίγουρος και θα ξαναβγάλουμε τα κομπιουτεράκια. Ενας παίχτης μας πήρε ρε πούστη μου. Δεν είναι στα καλά της η Εφές φέτος, δεν κάνει και τίποτα.
Καλά έχω σπαστεί αφάνταστα. Θα άρχισε ο Σπανούλης με το Λιθουανό τα μαγικά τους και πάλι θα έλαμψε ο ...Σάνι
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Και αποκλειστηκατε αμεσως μετα. Φετος δεν ξερω, αλλα δεν ειναι μονο η ηττα, ειναι και οι 10 ποντοι της διαφορας.
Ασχετο αυτο με εκεινη την ηττα..εκτος και αν εννοεις οτι οπως και τοτε ενω πηγαιναμε τρενο, σε αυτη τη φαση αρχισαμε να ρεταρουμε...
Αυτο εννοω, σε αντιθεση με περυσι.
TRAV
Ποιoν βαζελο ειχε μεσα; Καποιους παικτες (3-4) εννοεις... Γιατι ουτε ο Παπαλουκας, ουτε ο Ζησης, ουτε ο Κακιουζης, ουτε ο Βασιλοπουλος, ουτε ο Μπουρουσης, ουτε ο Ντικουδης (τοτε), ουτε φυσικα ο Σοφο, παιζανε στον βαζελο... Θες να μου πεις οτι και το Ευρωπαϊκο το σηκωσε ο... Ομπραντοβιτς; -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Καλά έχω σπαστεί αφάνταστα. Θα άρχισε ο Σπανούλης με το Λιθουανό τα μαγικά τους και πάλι θα έλαμψε ο ...Σάνι
Είσαι λιγάκι προκατειλημμένος ή μου φαίνεται;
Το σημερινό ήταν νομίζω γενικό μπλακ-άουτ, του Ζοτς συμπεριλαμβανομένου.
-
Ναι, τίποτα δεν έβγαινε από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά..
-
Asimov
Ο Βασιλόπουλος και ο Μπουρούσης είχαν καμια συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό που πήραμε χρυσό και στο ασημένιο του Παγκοσμίου;Αυτούς 3-4 εννοώ καθώς άλλη ομάδα της...ημεδαπής δεν είχε διεθνή
Ο Ομπράντοβιτς από αυτά που έχει σηκώσει έχει πάθει μετατόπιση σπονδύλου, πόσα άλλα να σηκώσει ο άνθρωπος;;
Ως και τ' αμερικανα στην Ινδιανάπολη κέρδισε τι άλλο να κάνει;;
Να αλλάξει πλανήτη για να βρει αντίπαλο;; -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Είσαι λιγάκι προκατειλημμένος ή μου φαίνεται;
Το σημερινό ήταν νομίζω γενικό μπλακ-άουτ, του Ζοτς συμπεριλαμβανομένου.
Εάν το είχα δει δε θα έγραφα αυτό με τα bold. Δεν έχω Nova
Aπό το site της Ευρωλίγκα που βλέπω τα στατιστικά και τους χρόνους συμμετοχής δε βλέπω να είχε και πολλά να κάνει ο Ομπράντοβιτς.
Κωστακης, Πρκατσιν έξω και Ουινστον επίσης. -
Μα γι' αυτό σε λέω προκατειλημμένο, επειδή χωρίς να το έχεις δει τα έριξες εκεί Φιλικά πάντα, έτσι;
Νομίζω πρώτα και κύρια χάσαμε από την τρισάθλια επίθεση. Δεν ήταν ότι ήταν κακά οργανωμένες οι επιθέσεις, βγήκαν άλλωστε πολλά εντελώς αμαρκάριστα σουτ, απλά ήμασταν πολύ άστοχοι.
Εν τω μεταξύ με δεδομένη την μεγάλη ψυχολογική άνοδο του Ολυμπιακού νομίζω ότι την Κυριακή φαβορί είναι μάλλον ο Ολυμπιακός, και ο Ζοτς ελπίζω να μη δώσει πολύ βάρος στο ματς αυτό.
Πρέπει οπωσδήποτε να πάμε δυνατά στα ματς του ΤΟπ-16 για να μην έχουμε περιπέτειες μετά.
Edit: Τον Ουϊνστον τον πέταξε έξω στην πρώτη λάθος ενέργεια και τον πάρκαρε στον πάγκο.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Μα γι' αυτό σε λέω προκατειλημμένο, επειδή χωρίς να το έχεις δει τα έριξες εκεί Φιλικά πάντα, έτσι;Νομίζω πρώτα και κύρια χάσαμε από την τρισάθλια επίθεση. Δεν ήταν ότι ήταν κακά οργανωμένες οι επιθέσεις, βγήκαν άλλωστε πολλά εντελώς αμαρκάριστα σουτ, απλά ήμασταν πολύ άστοχοι.
Εν τω μεταξύ με δεδομένη την μεγάλη ψυχολογική άνοδο του Ολυμπιακού νομίζω ότι την Κυριακή φαβορί είναι μάλλον ο Ολυμπιακός, και ο Ζοτς ελπίζω να μη δώσει πολύ βάρος στο ματς αυτό.
Πρέπει οπωσδήποτε να πάμε δυνατά στα ματς του ΤΟπ-16 για να μην έχουμε περιπέτειες μετά.
Edit: Τον Ουϊνστον τον πέταξε έξω στην πρώτη λάθος ενέργεια και τον πάρκαρε στον πάγκο.
Το μπλακ άουτ του Ομπράντοβιτς ;; αφού ήταν καλές οι επιθέσεις και απλώς δε μπήκαν τα σουτ;;
Αυτό με το πολύ βάρος μην το ξαναπείς γιατί χάσαμε από τη Ρεάλ, χάσαμε από την Εφές και δεν παίξαμε και τίποτα σπουδαία πράγματα με τον Πανελλήνιο.
Είμαι λίγο προληπτικός ε!
Υ.Γ Τα ρίχνω σε αυτούς τους δύο διότι πάντα αυτοί κάνουν πουτάνα το παιχνίδι, όχι ο Μήτσος (παράδειγμα) ή ο Μπατίστ (παράδειγμα αλλά όχι πετυχημένο επειδή εξαρτάται από άλλους)
Το 'φιλικά' δε χρειαζόταν
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)