-
Α καλά για την περιγραφή του αγώνα άστο καλύτερα,μαργαριτάρια ακούμε.
Ο Χέρμπερτ πάντως έχει φάτσα του στιλ το σπασικλάκι του σχολείου,μπορεί για αυτό να έφαγε τεχνική ποινή,δεν είδα άλλο λόγο.
Πάντως αυτός ο Νταράιους ρε παιδί μου παίρνει τη μπάλλα και πάει για ντου στην αντίπαλη ρακέτα ή τη μπουμπουνάει από όποιο σημείο του έρθει.Η οργάνωση παιχνιδιού μάλλον του είναι άγνωστη.Α και έιμαι Ολυμπιακός.
-
Το ωραιο ειναι οτι το αφησα στο ημιχρονο με το σκορ να ειναι πολλα με λιγα και το γυρισα στα τελευταια 2 λεπτα. Ουτε φανταστηκα τι μεσολαβησε
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Α καλά για την περιγραφή του αγώνα άστο καλύτερα,μαργαριτάρια ακούμε.Ο Χέρμπερτ πάντως έχει φάτσα του στιλ το σπασικλάκι του σχολείου,μπορεί για αυτό να έφαγε τεχνική ποινή,δεν είδα άλλο λόγο.
Πάντως αυτός ο Νταράιους ρε παιδί μου παίρνει τη μπάλλα και πάει για ντου στην αντίπαλη ρακέτα ή τη μπουμπουνάει από όποιο σημείο του έρθει.Η οργάνωση παιχνιδιού μάλλον του είναι άγνωστη.Α και έιμαι Ολυμπιακός.
Παρεμπιπτόντως.......Gordon Herbert = .......Billy Bob Thornton ιδίως στο Armageddon !!!!!! Ίδιος λέμε
http://www.hotflick.net/movies/1998_Armageddon/billy_bob_thornton.html
-
Εγω θα την πω την αποψη μου για το παιχνιδι. Στο πρωτο ημιχρονο ο Αρης εβαζε καλαθι μονο με βολες . Και μην μου πει κανεις για σκληρη αμυνα. Η αμυνα το Ολυμπιακου ηταν 10 φορες πιο soft απο την αμυνα που παιζει ο δολοφονος γκαστονε.
Απλα οι διαιτητες κανουν αυτο που κανουν ολοι οι αβανταδοροι. Αντι να προηγειται ο Ολυμπιακος με 35 ποντους στο ημιχρονο την κρατησαν την διαφορα στους 19 με τον Αρη να εχει εκτελεσει 20 βολες παραπανω στο πρωτο ημιχρονο. Φυσικα μετα ο Ολυμπιακος ειχε ενα κακο τριτο δεκαλεπτο και ο Αρης πλησιασε και φυσικα τοτε πηρε τα σφυριγματακια του ο Ολυμπιακος αν και οι τεχνικες ποινες δοθηκαν οταν το σκορ ηταν στους 9 ποντους υπερ του Ολυμπιακου
ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ. Ξερω τι παιζει ομως. Ολα αυτα ειναι οργανωμενα απο τους κοντους. Δημιουργουν την αισθηση οτι ευννοειται ο Ολυμπιακος για να ερθουν την Κυριακη τα κορακια και να παιξουν και παλι 100-0 υπερ του παο
ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ
-
Εσυ και η Θεοπουλα τετοια εμμονη με κοντους.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Εσυ και η Θεοπουλα τετοια εμμονη με κοντους.Πάντως επιβεβαιώνεται αυτό που είχα γράψει μετά το πρώτο παιχνίδι με τον Αρη... Τώρα πια ο ΟΣΦΠ θα παίρνει τα σφυριγματάκια του λίγο πιο εύκολα...
Όπως και να το κάνουμε Γιαννάκης είναι αυτός....Για να δούμε και Euroleague τι θα γίνει μέσα στην βδομάδα..
-
Το καλό με εμάς είναι ότι ο Πρκάτσιν θα είναι στη δωδεκάδα για την Εφές και ίσως παίξει λιγάκι, ενώ σχεδόν σίγουρα θα είναι έτοιμος και για την Κυριακή.
Το καλό είναι ότι ο Ζοτς βρίσκει λύσεις μια διάφορα 'τρικ'(παίρνει χρόνο ο Περπέρογλου στο '4', και ενίοτε και ο Ουϊνστον) και έτσι δε φορτώνονται καθόλου οι υπάρχοντες ψηλοί(κανείς δεν έχει πάνω από 22 λεπτά μ.ο). Έτσι, κουτσά-στραβά περνάμε τη δύσκολη φάση μας χωρίς να κάψουμε κανέναν για την πολύ δύσκολη συνέχεια.
Ακόμα και στο Σ.Ε.Φ δεν είναι 'νυν υπέρ πάντων', οπότε ο Ζοτς έχει την πολυτέλεια να μη θυσιάσει τίποτα για το συγκεκριμένο αγώνα.
Τέλος, ξέρουμε ότι ο Τσαρτσαρής λογικά σε κανένα δίμηνο θα είναι έτοιμος. Γνωρίζουμε τίποτα για τον Τομάσεβιτς;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Το καλό με εμάς είναι ότι ο Πρκάτσιν θα είναι στη δωδεκάδα για την Εφές και ίσως παίξει λιγάκι, ενώ σχεδόν σίγουρα θα είναι έτοιμος και για την Κυριακή.Το καλό είναι ότι ο Ζοτς βρίσκει λύσεις μια διάφορα 'τρικ'(παίρνει χρόνο ο Περπέρογλου στο '4', και ενίοτε και** ο Ουϊνστον**) και έτσι δε φορτώνονται καθόλου οι υπάρχοντες ψηλοί(κανείς δεν έχει πάνω από 22 λεπτά μ.ο). Έτσι, κουτσά-στραβά περνάμε τη δύσκολη φάση μας χωρίς να κάψουμε κανέναν για την πολύ δύσκολη συνέχεια.
Ακόμα και στο Σ.Ε.Φ δεν είναι 'νυν υπέρ πάντων', οπότε ο Ζοτς έχει την πολυτέλεια να μη θυσιάσει τίποτα για το συγκεκριμένο αγώνα.
Τέλος, ξέρουμε ότι ο Τσαρτσαρής λογικά σε κανένα δίμηνο θα είναι έτοιμος. Γνωρίζουμε τίποτα για τον Τομάσεβιτς;
Ψιλοεξαφανισμένος είναι αυτός τώρα τελευταία. Είχε κανένα τραυματισμό;;
-
Έκανε βαρβάτη εγχείρηση ρε συ!
Δε θυμάμαι τι ακριβώς, αλλά ήταν αρκετά μεγάλη.
Πάντως ανεξαρτήτως αν δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα φέτος, του χρωστάμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για την περσινή Ευρωλίγκα. Απίστευτος, πραγματικά απίστευτος ψηλός με μυαλό όσο λίγοι PG. Κρίμα που το κορμί δε βοηθά.
-
Ωραίο το αρθράκι στην πρώτη παράγραφο, απο το στόμα μου τα πήρε ο άτιμος
-
Διαψεύδει για Ολυμπιακό ο Πιτσίλκας
12/2/2008 22:14
Ανακοίνωση μέσω της οποίας διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια που τον ήθελαν να αναλαμβάνει χρέη μάνατζερ στον Ολυμπιακό εξέδωσε ο Νίκος Πιτσίλκας. Το περιεχόμενό της έχει ως εξής…
«Αγαπητοί κύριοι,
Με μεγάλη έκπληξη ανακάλυψα τις τελευταίες μέρες σε διάφορα ΜΜΕ το μέλλον της επαγγελματικής σταδιοδρομίας μου! Απλά, η έκπληξη μου υπήρξε δυσάρεστη, διότι κάποιοι αποφάσισαν να με διορίσουν –εν αγνοία μου- μάνατζερ στον Ολυμπιακό. Παρ’ όλο που μια πρόταση από οποιασδήποτε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα είναι τιμητική, εντούτοις η συγκεκριμένη δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα.
Δεδομένου ότι η διασπορά μιας τέτοιας αναληθούς είδησης δημιουργεί ευνόητα προβλήματα στην επαγγελματική σταδιοδρομία μου και στο χώρο γενικότερα, , παρακαλώ όπως τύχω της απαραίτητης επανόρθωσης. Αυτή τη στιγμή ενδιαφέρομαι αποκλειστικά και μόνο να προσφέρω τις υπηρεσίες μου από τη θέση του διαιτητή και όταν κρεμάσω τη σφυρίχτρα μου, θα είμαι εγώ εκείνος που θα ανακοινώσω εάν και από ποιο πόστο θα παραμείνω στο χώρο του μπάσκετ.
Παράλληλα ασχολούμαι με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες μου που είναι άσχετες με τον αθλητισμό και ως εκ τούτου δεν έχω καμιά πρόθεση να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι (κόκκινος, πράσινος, κίτρινος και γενικώς εμπριμέ) ελέφαντας!
Ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία
Μετά τιμής
Νίκος Πιτσίλκας
Διεθνής διαιτητής»
To kακόμοιρο το κροκοδειλάκι...
-
ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Αν και δεν ημουν υποστηρικτης του οφειλω να παραδεχτω οτι μολις με 1 βδομαδα προπονησεων ο Ολυμπιακος εκανε οργανωμενες επιθεσεις μεσα απο συστηματα και επαιξε κατα διαστηματα φοβερη αμυνα. Δεν μπορει να κανει θαυματα,αλλα δουλευει και τα αποτελεσματα ηδη φαινονται
GO DRAGON
-
Και εγώ να πήγαινα στον πάγκο θα φαινόντουσαν αποτελέσματα. Αφού έφυγε ο ταβερνιάρης...
Δεν έχω κανένα σκοπο να μειώσω τη δουλειά του Γιαννάκη, αλλά και τον... Κιουμουρτζόγλου να παίρναμε, όαση θα μου φαινόταν απέναντι στον Γκέρσον.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΑν και δεν ημουν υποστηρικτης του οφειλω να παραδεχτω οτι μολις με 1 βδομαδα προπονησεων ο Ολυμπιακος εκανε οργανωμενες επιθεσεις μεσα απο συστηματα και επαιξε κατα διαστηματα φοβερη αμυνα. Δεν μπορει να κανει θαυματα,αλλα δουλευει και τα αποτελεσματα ηδη φαινονται
GO DRAGON
Καλά, δεν το συζητάω , ούτε ο γέρων Παΐσιος, τέτοια θαύματα
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Αν και δεν ημουν υποστηρικτης του οφειλω να παραδεχτω οτι μολις με 1 βδομαδα προπονησεων ο Ολυμπιακος εκανε οργανωμενες επιθεσεις μεσα απο συστηματα και επαιξε κατα διαστηματα φοβερη αμυνα. Δεν μπορει να κανει θαυματα,αλλα δουλευει και τα αποτελεσματα ηδη φαινονται
GO DRAGON
Καλά, δεν το συζητάω , ούτε ο γέρων Παΐσιος, τέτοια θαύματα
Καλα εσυ ειρωνευεσαι ,αλλα ο γκαστονε ειναι 100 χρονια στον Παο και ο Γκερσον ο ανυπαρτκος θα του επαιρνε το πρωταθλημα περυσυ. Ας οψεται το non-call το Πηλοιδη
Ειπαμε το παραμυθι(ΠΑΟ) αυτο εχει δρακο
-
ΟΣΦΠ-ΠΑΟ την επόμενη αγωνιστική. Εκεί θα φανεί αν ο Γιαννάκης έχει μαγικό ραβδί. Πάντως 2Χ2 με τον φετινό Άρη είναι εξαιρετική αρχή.
-
Ο ΠΑΟ θα είναι χαλαρός στο συγκεκριμένο παιχνίδι...Στα Play Off θα φανεί..
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Καλα εσυ ειρωνευεσαι ,αλλα ο γκαστονε ειναι 100 χρονια στον Παο και ο Γκερσον ο ανυπαρτκος θα του επαιρνε το πρωταθλημα περυσυ.
ρε συ αυτό που λες δεν το σκέφτηκα... Δηλ ο Αρης που παραλίγο να αποκλείσει τον Ολυμπιακό στους ημιτελικούς είναι κι αυτός παρα-παραλίγο πρωταθλητής;
-
Ο χρήστης C0$w0rth έγραψε:
Ο ΠΑΟ θα είναι χαλαρός στο συγκεκριμένο παιχνίδι...Στα Play Off θα φανεί..Σε στυλ 'αφου δεν μπορεις να το αποφυγεις τουλαχιστον χαλαρωσε να το απολαυσεις';
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ο ΠΑΟ θα είναι χαλαρός στο συγκεκριμένο παιχνίδι...Στα Play Off θα φανεί..
Σε στυλ 'αφου δεν μπορεις να το αποφυγεις τουλαχιστον χαλαρωσε να το απολαυσεις';
Ακριβώς έτσι...Το timing του παιχνιδιού ευνοεί τον Ολυμπιακό και πιστεύω οτι ο ΠΑΟ δεν θα σκιστεί να το κερδίσει..Χαλαρά και ότι κάτσει....
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)