-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Hellenic tifosi
βάλε καμια φωνή!! τώρα πήρα πρέφα τους ομίλοι, δεν το ήξερα!Χεχε!
ΑΝαλυτικά: http://www.euroleague.net/news/i/24033/180/item
Νομίζω είναι καλη η κλήρωση μας, αλλά σκατά το πρόγραμμα, γιατί παίζουμε 2 φορές εκτός στον πρώτο γύρο, πάνω στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Άρη.
Μετά σταυρώνουμε με Λιέτουβος ή Ταού.
Μπα , εμένα δε μου αρέσει. Είναι αυτή η πουτάνα η Παρτιζάν που μας βγάζει το λάδι και ερωτηματικό η Σιένα . Προτιμούσα το γκρουπ του Αρη.
Σε ένα από τα γκρουπ , στο link που έδωσες, περιγράφοντάς το λέει στην αρχή:
'With three domestic champions, Group F will be one of the toughest of the Top 16...'
..ο 4ος , ο κουλός ποιος είναι;;ο ε ο ??
-
Κοίτα ποιοι μιλάνε για μπάσκετ ρε..
Καλύτερο του 'αλβανός τουρίστας' !! (χωρίς παρεξήγηση απο τους φίλους γέιτονες....)
-
Κοίταξε, δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, αλλά καλύτερα που αποφύγαμε τους Ισπανούς τώρα. Επίσης, η κλήρωση αυτή μας δίνει και καλό 'σταύρωμα'.
Ναι, η Παρτιζάν θα μας ζορίσει, αλλά αν την κερδίσουμε μέσα-έξω, είναι σε θέση να κάνει 'κηδείες' σε Σιένα ή Εφές και να καθαρίσουμε εύκολα την πρώτη θέση.
Θα είναι πολύ βολικό αν πάμε τρένο στην αρχή, καθαρίσουμε την πρωτιά και μετά πάμε αδιάφορα στο τέλος.
-
Ρε μην λετε κουλά....
6-0 ή 5-1 είναι ο όμιλος για την παναθα και ΧΑΛΑΡΑ!
-
Μετά σταυρώνουμε με Λιέτουβος ή Ταού.Για προπόνηση τους έχω αυτούς τους δύο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η μαλούρα τόσες κούπες έχει σηκώσει, εσείς?Το σχολικό κύπελλο Πυλαίας (με μερικά ιδιωτικά μέσα) πιάνεται;
-
Κοίταξε, δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, αλλά καλύτερα που αποφύγαμε τους Ισπανούς τώρα. Επίσης, η κλήρωση αυτή μας δίνει και καλό 'σταύρωμα'.Με τον...Αρη;;
-
Χε χε!
Ταου και Λιέτουβος σκεφτόμουν, αλλά μακάρι να περάσει ο Άρης. Πάντα θα είναι στην καρδιά μου.....
-
Ο κανονικος προπονητης εφερε κανονικη νικη. Θα γυρισουν οι αποντες, θα φυγουν οσοι δε μπορουν, θα 'ρθουν αλλοι πιο ικανοι. Καλα ξεκινησαμε.
ΥΓ. Δε νομιζω να υπαρχει αμφιβολια οτι τα δυο καλυτερα (με διαφορα) SG στην Ελλαδα ειναι ο Βασιλειαδης με τον Τσαλδαρη. Καιρος να τους δουμε διδυμο στην εθνικη. Ο δευτερος εχει φοβερη αυτοπεποιθηση και μαγκια του, γιατι δεν του εχει χαριστει τιποτα.
-
Λίγο πιο μυαλωμένα να έπαιζε ο Ουάσινγκτον και τώρα θα ήσασταν εκτός κυπέλου.
-
Ενω ο Γκριρ επαιξε μυαλωμενα, ε;
Μ' αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι -
Γκριρ? Όπως λέμε '2.2 εκ το χρόνο'?
Η ουσία είναι ότι με λίγο πιο σοβαρές ομάδες, δεν έχετε τύχη με τέτοιες εμφανίσεις..
-
Η ουσια ειναι οτι λειπουν 4 παικτες και η ομαδα εχει κανει μονο 2 προπονησεις με κανονικο προπονητη, μετα απο 1,5 χρονο. Τωρα, αν θεωρεις ασοβαρη ομαδα τον Αρη, γινεται ακομα πιο ενδιαφερων ο τροπος που σκεφτεσαι
No worries, μεταξυ μας παιζουμε στον τελικο και θα 'χεις καθε ευκαιρια να με υποτιμας (μεχρι) τοτε -
Όπως μας υποτίμησε και πέρσι και ακόμα να καθαρίσει τελείως το σωβρακάκι του...
-
Δεν τον θεωρώ ασόβαρη ομάδα, απλά με μια περισσότερη σοβαρή ομάδα, με αντίστοιχη εμφάνιση δεν πάτε πουθενά. (Μάθε ελληνικά. )
Δεν υποτιμώ τον γαύρο, λογικά θα βελτιωθεί με τον Γιαννάκη, ακόμα όμως και αν πάρετε το κύπελο, δεν θα λέει τίποτα, ένα παιχνίδι θα είναι που θα σας έχουν βγει όλα.. Μην κάνεις όμως άδικα όνειρα για φέτος.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όπως μας υποτίμησε και πέρσι και ακόμα να καθαρίσει τελείως το σωβρακάκι του...Όταν θα καταλάβεις ότι ο περσυνός Παναθηναικός ήταν στημένος για την Ευρωλίγκα, τότε να συζητήσουμε, μέχρι τότε..
Αν θεωρείς επίσης, ότι πέρσυ εσύ κόντεψες να νικήσεις, και όχι εγώ να χάσω, τότε.. ξανά.
Τέλος, και πέρσυ σφαλιάρα έφαγες που έβγαλες γλώσσα.
-
Την ΤΣΣΚΑ, τη Ρεαλ ή τους Μποστον Σελτικς εννοεις;
Γιατι ο Αρης ειναι στις 16 πιο σοβαρες της Ευρωπης και με τη βουλα
Τωρα, τι θα γινει στον τελικο (τελικους ) δεν ξερω, αυτο που ξερω ομως ειναι οτι θα σφιξουν οι κωλοι
(κι απ' οτι μπορω να συμπερανω σφιξανε ηδη ) -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Την ΤΣΣΚΑ, τη Ρεαλ ή τους Μποστον Σελτικς εννοεις;Ξεκίνα από την Προκόμ.
-
Φροντισε 22 Μαρτιου να εισαι online να μας χλευαζεις και τοτε
-
29 δεν είναι?
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)