-
Θα αλλαξει για να μη συμπεσει με 'επετειους'
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Θα αλλαξει για να μη συμπεσει με 'επετειους'Oh, i see.. Αν δεν είμαι online, περιμένω τηλέφωνο, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα.
-
O Ολυμπιακός νίκησε τον Αρη, στα 3 δευτερόλεπτα, με ένα καλάθι διαφορά στο ΣΕΦ και γέμισαν 2+ σελίδες;;
Μάλλον είχε φτάσει στο 'μη παρέκει' η κατάσταση ε;
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όταν θα καταλάβεις ότι ο περσυνός Παναθηναικός ήταν στημένος για την Ευρωλίγκα,...την οποία και κέρδισε παίζοντας το καλύτερο μπάσκετ από καταβολής του θεσμού.
Και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
O Ολυμπιακός νίκησε τον Αρη, στα 3 δευτερόλεπτα, ...και κάτι
Πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο.
Πολύ κακή στο τρίτο δεκάλεπτο, οπου έπρεπε να καθαρίσουμε το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να πάμε σε ντέρμπι στο τέταρτο και φυσιολογικά να χάσουμε.
Λάθος του Χέρμπερτ το ότι δεν άλλαξε τον Ουάσιγκτον με τον Καλαϊτζή όταν έπρεπε.Μέχρι τώρα δεν είχαμε ποιοτικό πλέι μέικερ. Τώρα έχουμε, αλλά δεν έχει μυαλό. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
Μοιραία πλέον πολλά από τα αποτελέσματά μας θα εξαρτόνται από τις εμφανίσεις του κυρίου Ντάριους.Πολύ καλή η ομάδα, αλλά δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να παλεύουμε με αντιπάλους μεγαλύτερης κατηγορίας.
-
Το μπάσκετ είναι άθλημα κατεξοχήν ψυχολογίας. Αν αλλάξει η ψυχολογία του Ολυμπιακού, θα φανεί η αξία του υλικού που διαθέτει η ομάδα.
Θα χρειαζόταν ένας προπονητής τύπου Ιωαννίδη για να πάρουν μπρος οι παίκτες (με μπινελίκια ) ή τύπου Γιαννάκη (ΑΡΓΚΡΡΡΡΡΡΡ ). Ευτυχώς ο πρώτος πολιτεύθηκε και ο δεύτερος έγινε διαθέσιμος. -
Το ίδιο παιχνίδι με Pini ο Ολυμπιακός θα το είχε χάσει με 10+....
Πέρα από την ψυχολογία των Ελλήνων (αλήθεια υπήρχε ο Βασιλειάδης ως τώρα?) παίρνει και τα σφυριγματάκια του τώρα πια....και για να μην πέσετε να με φάτε οι του Ολυμπιακού, με την καλή έννοια το εννοώ...Όπως και να το κάνουμε άλλο να διαμαρτύρεται στους διαιτητές ο Πινι και άλλο ο Παναγιώτης.....
Άντε καλημέρα...
-
΄
Φαντάζομαι τον ταβερνιάρη, με τα ποιοτικότατα αγγλικά του, να προσπαθεί να διαμαρτυρηθεί...
You faoul?
-
100 χρονια γιορτασαμε με κατοσταρα
Ετοιμαστειτε αλλοθρησκοι και απιστοι θωμαδες -
Μπράβο στον ΠΑΟ που είναι σοβαρή ομάδα και εμμένει στον στόχο της... Οι σπορτς-κάστερ δε είναι για τα πανηγύρια (κυριολεκτικά).
Φυσικά οι 30 πόντοι που έχασε ο ΠΑΟΚ είναι αποτέλεσμα φαλτσοσφυριγμάτων
-
Πολυ κοντα στην ανοδο τα Τρικαλα για πρωτη φορα στην ιστορια!!!
Δεν μας σταματαει τιποτα!!!! -
Χαμός στο Αιγάλεω - Πανιώνιος
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Χαμός στο Αιγάλεω - Πανιώνιοςπατησε γραμμη νομιζω παντως
κριμα για τον πανιωνιο που δεν καταφερε να κρατησει το προβαδισμα -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Χαμός στο Αιγάλεω - Πανιώνιος
πατησε γραμμη νομιζω παντως
κριμα για τον πανιωνιο που δεν καταφερε να κρατησει το προβαδισμαε, όταν πάει εκεί τι περιμένεις...
-
Φανταστικό, φανταστικό παιχνίδι.
Αυτός ο Τζάαμπερ είναι μεγάλος δαίμονας, και το μέλλον είναι σίγουρα μπροστά του αν συνεχίσει να δουλεύει.
Όσο για τον ΑΓΟΡ, δυστυχώς για μια ακόμα φορά κερδίζουμε τις εντυπώσεις αλλά χάνουμε στο αποτέλεσμα. Εν τω μεταξύ έσκασε και λαός από το Κρητικό στοιχείο της Αθήνας στον Άγιο Θωμά, και είδα και δύο τύπους με λύρα και λαούτο
Έλεγα να πάω αλλά τελικά σκέφτηκα 'μπα, μόνος μου θα είμαι'. Γαμώτο, έχασα γέλιο....
-
Πώς γίνεται ένας μεγάλος άνθρωπος, όταν μπλέκει με τα σκ@!#@!...
Σε 2 παιχνίδια μόλις...
Ελπίζω να καταλάβει το λάθος του και ή να παραιτηθεί, ή να τον απολύσουν, διότι είναι κρίμα να λερώνει το ονομά του έτσι και στο τέλος να χρεωθεί και τις λούτσες που θα πέσουν...
-
Τι έγινε?
-
.....να πω την γνώμη μου για το Ολυμπιακός - Άρης part II ή μήπως θα φάω και εγώ καμιά τεχνική ποινή ???.....άξιος ο δράκος.
-
Και μόνο η πρόθεση μετράει
στην 1 η άλλη 1 δώρο....
-
Ο χρήστης teo_3 έγραψε:
.....να πω την γνώμη μου για το Ολυμπιακός - Άρης part II ή μήπως θα φάω και εγώ καμιά τεχνική ποινή ???.....άξιος ο δράκος.Aν σε λένε Χέρμπερτ ή **Ουάσιγκτον **να μην την πεις......
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
.....να πω την γνώμη μου για το Ολυμπιακός - Άρης part II ή μήπως θα φάω και εγώ καμιά τεχνική ποινή ???.....άξιος ο δράκος.
Aν σε λένε Χέρμπερτ ή **Ουάσιγκτον **να μην την πεις......
Ρε συ, αφού κατάφεραν οι διαιτητές και ρίξαν και στον όρθιο ροφό (Χέρμπερτ) τεχνική, τι άλλο να πω. Το παλήκάρι το έβλεπα και γελούσα, 'what for, what was that'. Ούτε κατάλαβε απο που του είρθε
Όσο για τον Δαυίδ (μπορούση) που έριξε μιά μπούφλα στο γολιάθ (washington) και ξεκίνησε το technical foul show τι να λέμε......φοβερή περιγραφή και απο σκάι 'ναι δεν έγινε φάουλ απο ουάσινγκτον αλλά δεν είναι και τρόπος να διαμαρτυρηθείς αυτός' α χα χού χααααααα.
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)