-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
...σήμερα πέτυχα το νο.2: διόδια στα δεξιά. Στιγμές απείρου γέλιου!Δεν το έπιασα
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
...σήμερα πέτυχα το νο.2: διόδια στα δεξιά. Στιγμές απείρου γέλιου!
Δεν το έπιασα
Αν εισαι δεξιοτιμονος ενταξει αλλα αν δεν........
-
Α καλά, οκ
Τώρα το έπιασα
-
Παιδιά, μα τω θεώ, τόσο γέλιο δεν έχω ξαναρίξει... Βγάζω το χέρι μου να πληρώσω, και πουθενά ο ταμίας. Και ξαφνικά ακούω από το υπερπέραν 'από την άλλη μεριά κύριε', και βλέπω μια χαμογελαστή κοπελίτσα να σκύβει έξω από το κουβούκλιο. Πάλι καλά που είχα συνοδηγό και πλήρωσε, αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμουν με τόσα γέλια.
elteo, το 307 μου έγινε καφέ από μπλέ... Άσε, τρελή λασποβροχή.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και μετά από την παγκόσμια πρωτοτυπία της εξόδου από εθνική στα αριστερά (εύζωνοι) σήμερα πέτυχα το νο.2: διόδια στα δεξιά. Στιγμές απείρου γέλιου!Κάτι παρόμοιο γίνεται και στην Αθήνα σε κάποιο σημείο της Κηφισού (νομίζω στην έξοδο προς Λ. Αθηνών?). Μπαίνουν, βγαίνουν από αριστερά! Την πρώτη φορά νόμιζα ότι μεγαλώνει ο δρόμος και ευτυχώς που θυμήθηκα ξαφνικά ότι παρακάτω οι 5 λωρίδες ήταν 3.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παιδιά, μα τω θεώ, τόσο γέλιο δεν έχω ξαναρίξει... Βγάζω το χέρι μου να πληρώσω, και πουθενά ο ταμίας. Και ξαφνικά ακούω από το υπερπέραν 'από την άλλη μεριά κύριε', και βλέπω μια χαμογελαστή κοπελίτσα να σκύβει έξω από το κουβούκλιο. Πάλι καλά που είχα συνοδηγό και πλήρωσε, αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμουν με τόσα γέλια.elteo, το 307 μου έγινε καφέ από μπλέ... Άσε, τρελή λασποβροχή.
Πού είναι αυτά τα διόδια ντιριντίνο?
-
Tων τεμπών.
-
Εγώ γιατί τα θυμάμαι αριστερά?
Έβαλαν καινούρια? -
Δεν είναι όλα έτσι ταύρε, απλά η συγκεκριμένη λωρίδα που πέρασα εγώ και μία ακόμα το είχαν από δεξιά. Δεν ξέρω αν είναι μόνιμο φυσικά...
-
Μάιστα.
ΟΚ... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και μετά από την παγκόσμια πρωτοτυπία της εξόδου από εθνική στα αριστερά (εύζωνοι) σήμερα πέτυχα το νο.2: διόδια στα δεξιά. Στιγμές απείρου γέλιου!Ναι!!!
Επιτέλους, κάποιος που επιβεβαιώνει μια ανάμνηση που έχω, για την οποία είχα αρχίσει να σχηματίζω αμφιβολίες!!!
Θυμάμαι πριν χρόνια να μου έχει συμβεί το ίδιο πράγμα! Αλλά επειδή ήμουν νέος τότε οδηγός, δε με είχε απασχολήσει ως εξαιρετικά μοναδικό φαινόμενο- άλλο που μου είχε προκαλέσει μια αδρά εντύπωση!
Κάποια στιγμή το είχα αναφέρει σε φίλους και δε με πίστευαν με τίποτα- τώρα όμως ξέρω πως δεν είμαι μόνος μου...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ 'ΔΕΞΙΑ' ΔΙΟΔΙΑ!!!
-
Έχω την εντύπωση ότι δεξιά διόδια είχαμε συναντήσει και πριν από 6-7 χρόνια με τους γονείς μου σε ταξίδι στην Ιταλία.
Είναι από αυτές τις αναμνήσεις όμως που έχουν φτάσει στο όριο του delete...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παιδιά, μα τω θεώ, τόσο γέλιο δεν έχω ξαναρίξει... Βγάζω το χέρι μου να πληρώσω, και πουθενά ο ταμίας. Και ξαφνικά ακούω από το υπερπέραν 'από την άλλη μεριά κύριε', και βλέπω μια χαμογελαστή κοπελίτσα να σκύβει έξω από το κουβούκλιο. Πάλι καλά που είχα συνοδηγό και πλήρωσε, αλλιώς ακόμα εκεί θα ήμουν με τόσα γέλια.και μόνο που το σκέφτομαι....
-
...αν οδηγας μονος σου τι γινεται? Κατεβαινεις απο το αμαξι?
Παντως πριν μια βδομαδα ηταν στη σωστη τους θεση.... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και μετά από την παγκόσμια πρωτοτυπία της εξόδου από εθνική στα αριστερά (εύζωνοι)Στις ΗΠΑ είχα πετύχει έξοδο από την αριστερή λωρίδα. Προχωρώντας έβλεπες αυτές τις οριζόντιες πινακίδες με την διεύθυνση για κάθε λωρίδα και στην αριστερή έγραφε για έξοδο σε ένα μίλι. Επειδή κιόλας το άλλο ρεύμα ήταν κολλητά -μόνο ένα διάζωμα τύπου NJ είχε- παραξενεύτηκα ('Τι στο καλό, πάνω τους θα στρίψεις;'). Πράγματι όμως μετά από λίγο, τα 2 ρεύματα άνοιγαν ανάμεσα τους και είχε έξοδο αριστερά που πήγαινε υπόγεια κάτω από το άλλο ρεύμα. Όλος ο κόμβος ήταν ένα χάος, είχε ταυτόχρονα και δεξιά έξοδο οπότε έβλεπες ότι λόγω έλλειψης χώρου αναγκαστικά έπρεπε να γίνει έτσι.
Στην έξοδο για Ευζώνους όμως έχει μόνο χωράφια τριγύρω...Βγάζω το χέρι μου να πληρώσω, και πουθενά ο ταμίας. Και ξαφνικά ακούω από το υπερπέραν 'από την άλλη μεριά κύριε',
Μάλλον στο Australia Uber Alles έπρεπε να το γράψεις...
-
Κατά τις 3 τα ξημερώματα, πάω να βγω από Κηφισιά για Ε.Ο. να πάω την κοπέλα μου σπίτι της. Περνάω από Πλ.Ελαιών κάτω από την Ε.Ο. και βγαίνω σε αυτή (στο ρεύμα καθόδου) από τον Λαϊνόπουλο. Με το που βγαίνω η Ε.Ο. άδεια, τόσο μπροστά όσο και πίσω. Δεν είχα κανένα άλλο αυτοκίνητο γύρω μου σε ορατή απόσταση. Επιταχύνω και παραμένω στη δεξιά λωρίδα, με περίπου 120km/h καθώς η ώρα είχε περάσει και πάντα όταν οδηγώ τέτοιες ώρες πάω φυλαγμένα.
Περνώντας την γέφυρα που είναι ο κόμβος του Ολυμπιακού Χωριού, μόλις τελειώνει και η είσοδος των αυτοκινήτων από τον κόμβο στην ΕΟ, βλέπω στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης στη μέση του πουθενά έναν άνθρωπο να έχει πάρει μάλλον επιθετική στάση και να είναι σαν έτοιμος να ορμήσει!
Πάω από δεξιά στη μεσαία-αριστερή (ευτυχώς ήμουν μόνος στο δρόμο) καθώς αυτός από την Λ.Ε.Α. βρέθηκε στη δεξιά λωρίδα καθώς περνούσα από δίπλα του και έκανε κίνηση σαν να προσπαθούσε να πετάξει κάτι εναντίον μου!
Πως κάνουν τα σκυλιά όταν περνάει ένα αυτοκίνητο και πάνε να του επιτεθούν; Ακριβώς μια τέτοια αντίδραση!
Η κοπέλα μου που τον έβλεπε είπε ότι έκανε σαν να πέταξε κάτι. Ευτυχώς δεν άκουσα κανένα γκουπ και αν όντως πέταξε κάτι δεν με ακούμπησε. Κοιτώντας από τον καθρέφτη μόλις απομακρυνόμουν τον έβλεπα που επανήλθε στην ΛΕΑ και έκανε χειρονομίες κοιτάζοντάς με να απομακρύνομαι.
Κάμποσα μέτρα παρακάτω και ενώ είχε μείνει πίσω και είχε χάσει επαφή με το αυτοκίνητο σταματάω δεξιά στην ΛΕΑ με αλαρμ και τηλεφωνώ στο '100' να στείλουν κάποιον να τον μαζέψει πριν κάνει κάτι επικίνδυνο. Ο αστυνομικός που απάντησε άκουγε έκπληκτος αυτά που του έλεγα. Έδειξε ενδιαφέρον, με ρώτησε σε ποιο ύψος ακριβώς συνέβη, μου ζήτησε να απομακρυνθώ από το σημείο και είπε ότι θα ενημέρωνε να σπεύσει περιπολικό. Μακάρι να τον πρόλαβαν και να τον απομάκρυναν και να μην έθεσε κάποιον σε κίνδυνο.
-
-
Ληγμένα....
-
Πάλι καλά που ψιλιάστηκες ότι κάτι δεν πάει καλά και κινήθηκες προς τ' αριστερά.
Το να σου πέταγε δε κάτι θα ήταν το λιγότερο... φαντάσου να ήθελε ν' αυτοκτονήσει και να πήδαγε μπροστά σου
Ρε τι κόσμος υπάρχει...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
@Vasgti... φαντάσου να ήθελε ν' αυτοκτονήσει και να πήδαγε μπροστά σου ...
Αυτό σκεφτόμουν και εγώ.
... όχι να αυτοκτονήσω ... Αυτός να είχε κάτι τέτοιο στο ... μυαλό του!
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]