-
Πάλι καλά να λες που δεν περνούσε κάποιος από κάτω εκείνη την ώρα,θα τον άφηνε στον τόπο.
-
Σίδερο; Αυτό δεν είναι τίποτα... Ξέρω περίπτωση γηραιάς κυρίας που πέταξε τηλεόραση (όχι TFT, από τις παλιές) από όροφο, γιατί έδειχνε ανήθικα πράγματα το βράδυ και τσαντίστηκε...
Ευτυχώς δεν είχε θύματα, αλλά μόνο υλικές ζημιές που ανέλαβαν οι συγγενείς...
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Σίδερο; Αυτό δεν είναι τίποτα... Ξέρω περίπτωση γηραιάς κυρίας που πέταξε τηλεόραση (όχι TFT, από τις παλιές) από όροφο, γιατί έδειχνε ανήθικα πράγματα το βράδυ και τσαντίστηκε...Ευτυχώς δεν είχε θύματα, αλλά μόνο υλικές ζημιές που ανέλαβαν οι συγγενείς...
Εμείς είχαμε μια καθηγήτρια σχολείο, η οποία έχει δύο κόρες... Όταν λοιπόν τις έβλεπε να κάθονται στην τηλεόραση, βούταγε την τηλεόραση και την πέταγε κάτω από το παράθυρο... Πρέπει να το είχε κάνει κανα 4αρι φορές.
Ήθελε λέει οι κόρες της να διαβάζουν συνεχώς... -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Eγώ ένα βράδυ το 97,ενώ καθόμουν και έβλεπα τηλεόραση άκουσα ξαφνικά ένα θόρυβο έξω στο δρόμο σαν να έσπαγαν τζάμια.Βγήκαμε με τον αδερφό μου στο μπαλκόνι να δούμε τι είχε γίνει.
Από κάτω ήταν παρκαρισμένο ένα Αudi 80 πάνω στο οποίο είχε πέσει ένα σίδερο(για ρούχα) και του είχε κάνει κάνει το παρμπρίζ κομάτια.Το σίδερο το είχε πετάξει ένα κοριτσάκι που έπαιζε στο μπαλκόνι του τρίτου ορόφου.
Εννοείται ότι ο πατέρας της πλήρωσε για να μπει καινούργιο παρμπρίζ.(το Αudi ήταν ενός γείτονα απέναντι).
Γύρω στο '97, είχαμε ανέβει Αθήνα να κάνει κάτι εξετάσεις η μητέρα μου...
Είχαμε αφήσει λοιπόν το Carinaki σταυθμευμένο κανονικά στο δρόμο κάτω από την πολυκατοικία του θείου μου... Κάποια στιγμή κατά τις5μισι τα ξημερώματα, πέρνει μπροστά ο συναγερμός. Πεταγόμαστε τρομοκρατημένοι και σε κλάσματα δευτερολέπτου εγώ και ο πατέρας μου στ μπαλκόνι, και βλέπουμε να απομακρύνεται ο μαλάκας, που είχε πέσει πάνω στο πίσω προφυλαχτήρα μας... Αν είναι δυνατόν! -
Γύρω στο '97, είχαμε ανέβει Αθήνα να κάνει κάτι εξετάσεις η μητέρα μου...
Είχαμε αφήσει λοιπόν το Carinaki σταυθμευμένο κανονικά στο δρόμο κάτω από την πολυκατοικία του θείου μου... Κάποια στιγμή κατά τις5μισι τα ξημερώματα, πέρνει μπροστά ο συναγερμός. Πεταγόμαστε τρομοκρατημένοι και σε κλάσματα δευτερολέπτου εγώ και ο πατέρας μου στ μπαλκόνι, και βλέπουμε να απομακρύνεται ο μαλάκας, που είχε πέσει πάνω στο πίσω προφυλαχτήρα μας... Αν είναι δυνατόν!συγνωμη το** απιθανο **που ειναι
τα κακα λογακια βλεπω ειναι ενοχλητικα μονο οταν τα χρησιμοποιουν οι αλλοι
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
[μήπως σε κατηγόρησα εγώ ποτέ για άσχημες λέξεις φράσεις που είπες;
σάμπως μου φαίνεται παιρνάς κλημακτήριο και τα έχεις βάλει με όλους εδώ μέσα... -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
[
Δεν θυμασε τι εγραψες αλλου η μηπως εχεις επιλεκτικη μνημη.
-
-
-
-
-
-
-
Δεν προλαβα να βγαλω φωτογραφια....ειδα χτες το μεσημερακι, στο mall, οπως κατεβαινεις για να μπεις στο παρκινκ του, στην δεξια λωριδα, ενα rx-8 μολυβι με καρμπον καπο και καταλογακι στην πορτα....παρατημενο....και η μπροστα δεξια ροδα.....ειχε γυρω στις 8 μοιρες καμπερ το περιεργο ειναι πως δεν φαινοταν να εχει χτυπησει τπτ αλλο...τι στο καλο μονο τη ζαντα χτυπησε?
-
Κινούμε σήμερα το πρωί επί της Ερμού (Θεσσαλονίκη) με κατεύθυνση προς Αριστοτέλους, έχοντας περάσει την Α.Σοφίας. Φτάνω στη διασταύρωση με Κ.Ντηλ (στον ΟΤΕ) όπου έχω και πράσινο. Ξαφνικά βλέπω από την πάνω πλευρά (αντίθετα στο μονόδρομο δηλαδή) να κατεβαίνει μηχανάκι το οποίο χωρίς να μειώσει ταχύτητα, κόβει κάθετα τον δρόμο. Τον κορνάρω (ένας 55αρης ήτανε), και γεμάτος απάθεια μου δείχνει το μεσαίο δάχτυλο και συνεχίζει μέσα στην νιρβάνα του να κατηφορίζει αντίθετα την Καρόλου Ντηλ!!!
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Διπλή ασφάλεια!Mr. Bean's Car
-
-
-
Σήμερα πραγματικά ένοιωσα ότι οδηγούσα σε κάποια πολιτισμένη ευρωπαϊκή χώρα και όχι στην Ελλάδα.
Ερχόμενος από την Πάτρα οδικώς στην Πατρών-Κορίνθου όλοι οδηγούσαν δεξιά και σε βοηθούσαν να τους προσπεράσεις, ενώ ΚΑΝΕΙΣ δε μου κόλλησε. Παράλληλα, ζήτημα να είδα δύο αυτοκίνητα να προσπερνάνε πάνω σε στροφή.
Αντίστοιχα, στην Κορίνθου-Αθηνών οι πάντες έκαναν δεξιά όταν τους πλησίαζα και μάλιστα από απόσταση, κάτι που σημαίνει ότι έλεγχαν τον καθρέφτη τουςΠραγματικά συγκλονίστηκα... θα έλεγα ότι το πιο μεγάλο ζώο είμαι εγώ που κάποια στιγμή συνάντησα ένα βιαστικό Focus Sedan προηγούμενης γενιάς (λογικά 1.4 ) και πηγαίναμε για αρκετή ώρα μαζί με 150-170 (μια στιγμή και με 190).
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]