-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Εχω πετύχει τις τελευταίες μέρες, 2-3 τρέντηδες τύπους με μικρά και μεγάλα σκούτερ, να σταματάνε σε φανάρι και αντί να κατεβάζουν τα πόδια τους κατεβάζουν το στάντ και τα πόδια τους τα έχουν πάνω στη μηχανή.Νέα μόδα είναι αυτή;
Ηλεκτρικό διπλό σταντ ή μονό στο πλάι;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εχω πετύχει τις τελευταίες μέρες, 2-3 τρέντηδες τύπους με μικρά και μεγάλα σκούτερ, να σταματάνε σε φανάρι και αντί να κατεβάζουν τα πόδια τους κατεβάζουν το στάντ και τα πόδια τους τα έχουν πάνω στη μηχανή.
Νέα μόδα είναι αυτή;
Ηλεκτρικό διπλό σταντ ή μονό στο πλάι;
Προφανώς το μονό (στο πλάι), αλλιώς θα πρέπει να σταματήσουν, να βάλουν τα πόδια να στηριχθούν και να τραβήξουν το σκούτερ προς τα πίσω...
Επίσης το ηλεκτρικό διπλό στάντ έχει και κάποιο χρόνο για να ανοίξει (ηλεκτρικά) ΄
Πάντως καλύτερο από το να ακουμπάνε στο φτερό σου στο αμάξι σου, όπως συνέβη με τυπά σήμερα καθώς πήγα να πάρω τον αδερφό μου από τα ΚΤΕΛ στην Πάτρα...Το τι χέσιμο του έριξα δεν περιγράφεται.Απλά άνοιξα το παράθυρο και του τα έχωσα 'καλά'. Ειδικά όταν άρχισε το και καλά αδιάφορο ύφος 'σιγά ρε φίλε...απλά ακουμπούσα!πώς κάνεις έτσι?', δεν κρατήθηκα...
Μαλάκες... -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Πάντως καλύτερο από το να ακουμπάνε στο φτερό σου στο αμάξι σου, όπως συνέβη με τυπά σήμερα καθώς πήγα να πάρω τον αδερφό μου από τα ΚΤΕΛ στην Πάτρα...Το τι χέσιμο του έριξα δεν περιγράφεται.Απλά άνοιξα το παράθυρο και του τα έχωσα 'καλά'. Ειδικά όταν άρχισε το και καλά αδιάφορο ύφος 'σιγά ρε φίλε...απλά ακουμπούσα!πώς κάνεις έτσι?', δεν κρατήθηκα...
Μαλάκες...Οι διαφημίσεις διδάσκουν:
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Νέα μόδα είναι αυτή;
Πρώτη φορά το ακούω!
Μαλάκες... -
Σε πρόλαβα
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Είδα πριν λίγο αφίσσα, αν θυμάμαι καλά έξω από Everest, για ένα διαγωνισμό που γίνεται και έχει για πρώτο δώρο ένα Noble, το κινέζικο σμαρτοειδές...http://www.autoweek.nl/images/480/e/d14 ... d20a2e.jpg
Αν μου το χάριζαν αυτό παίζει και να το πέταγα στη θάλασσα...
Νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός. Γιατί δηλαδή να μην το κρατήσεις και να του βάλεις μια προπέλα από κάτω, να κουρεύει το γκαζόν?
Χωρίς πλάκα τώρα, απ' ό,τι είχα διαβάσει, ο διευθύνων σύμβουλος της China Automobile [ο οποίος είναι Γερμανός, by the way] είχε δηλώσει έκπληκτος όταν του είπαν ότι το Noble είναι αντιγραφή του μικρού Smart, καθώς 'μεταξύ άλλων το κινέζικο έχει τον κινητήρα του εμπρός'.
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Μαλάκες...Οι διαφημίσεις διδάσκουν:
Δε το είχα δει ξανά δει αυτό το κλιπ.
Φοβερό. -
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Οι διαφημίσεις διδάσκουν:Την έχω ξαναδεί, αλλά 'δυστυχώς' δε μου ήρθε να το κάνω...
Επίσης (ευτυχώς ή δυστυχώς) το έκανε μόνο 1 φορά... (μιας και το επόμενο φανάρι το έσφαξε με κατακόκκινο του κερατά -τουλάχιστον 3-4sec ήταν ήδη κόκκινο όταν το έσφαξε χωρίς καν να κόψει και να δει αν έρχεται κανείς )΄
Πάντως αν ερχόνται τύπος και τον ακουμπούσε έστω και στο ελάχιστο, θα σταματούσα και θα έδινα στοιχεία στον άμοιρο που θα περνούσε με πράσινο και θα τον υποστήριζα 100%. -
-
7 ταχύτητες + όπισθεν?
-
μάλλον εννοεί 6+όπισθεν.
-
Μπα.... αφού λέει ότι είναι φουλ ΕΞΤΡΑ...
-
Tι περιλαμβανει ο μπροστινος εξοπλισμος CTI ?
-
Μάλλον εννοεί καμιά μάσκα από gti...
-
Ρε παιδια, σε τετοιες ευκαιριες μη σβηνετε το τηλεφωνο, μπορει καποιος να ενδιαφερεται
-
Αλλος που ζηταει 15,5 χιλιαρικα για Golf5 FSi 1.6...Γρηγορα θα το πουλησει...
-
kacey
Ρε συ το ζηταει 15,5 για να κλεισει η δουλεια στα 8.000ευρωΘελει και 15,5...αυτος νομιζει οτι θα σου πει σου χαριζω τα 500 παρτο 15 και θα πεις αχ τι ευκαιρεια ειναι αυτη...
-
Μην το γελάτε έχει μπροστινό εξοπλισμό από CTI.
Το look ανεβάζει την αξία.
-
και ειδικαι απο CTI...
-
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]