-
Όντως
-
Όχι, δεν γίνονται αυτά
-
Tωρα βεβαιωθηκαμε: Ειναι οντως παραθυρο!
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Tωρα βεβαιωθηκαμε: Ειναι οντως παραθυρο!Όχι ρε! Πλάκα μας κάνει! Πόρτα είναι!
-
Μπα.... ένα από τα Windows Mobile στα ελληνικά.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Κορυφαίο ....Ξανθιά;
-
...φοροφυγάς ('06')
-
σημασία έχει το αυτοκόλλητο. και γω μια χρονιά το χα βάλει ανάποδα
παλιότερο corsa (b νομίζω) σήμερα στην Αγ. Βαρβάρα καγκουρεμένο και σαύρα (πανάσχημο) αλλά η πλάκα είναι ότι κι έχει βγάλει τα σηματάκια πίσω και φαίνονται τα γράμματα απ'την κόλλα που χει μείνει
-
-
Μπα, ξέχασε τους τροχούς!
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
...φοροφυγάς ('06')Όχι απαραίτητα... μπορεί απλώς ξεχασμένο (και τα επόμενα σε άλλα σημεία).
Φέτος κόλλησα εγώ το σηματάκι στου πατέρα μου, και παρεμπιπτόντως έβγαλα τα σηματάκια του 06 και του 07 που είχαν μείνει. Αμφιβάλλω αν θα έμπαινε στην ίδια διαδικασία ο πατέρας μου -
Είδα πριν λίγο αφίσσα, αν θυμάμαι καλά έξω από Everest, για ένα διαγωνισμό που γίνεται και έχει για πρώτο δώρο ένα Noble, το κινέζικο σμαρτοειδές...
Αν μου το χάριζαν αυτό παίζει και να το πέταγα στη θάλασσα...
Αποκλείεται να έβρισκα να το πουλήσω και με την καμία δε θα είχα όρεξη να πληρώνω τέλη και ασφάλειες για δαύτο. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Είδα πριν λίγο αφίσσα, αν θυμάμαι καλά έξω από Everest, για ένα διαγωνισμό που γίνεται και έχει για πρώτο δώρο ένα Noble, το κινέζικο σμαρτοειδές...Αν μου το χάριζαν αυτό παίζει και να το πέταγα στη θάλασσα...
Αποκλείεται να έβρισκα να το πουλήσω και με την καμία δε θα είχα όρεξη να πληρώνω τέλη και ασφάλειες για δαύτο.+oo
μπλιάχ...
Τόσο πολύ τους λείπει η φαντασία?Τόσα σχήματα για αμάξια υπάρχουν...έπρεπε να αντιγράψουν? -
Πρώτη φορά το κάνουν;;;
Και το CEO αντιγραφή του X5 είναι...
'COPYING in China goes far beyond fake DVDs, watches and handbags. “We can copy everything except your mother,” goes a saying in Shanghai.'
http://gouroblog.blogspot.com/2007/03/c ... erest.html
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Είδα πριν λίγο αφίσσα, αν θυμάμαι καλά έξω από Everest, για ένα διαγωνισμό που γίνεται και έχει για πρώτο δώρο ένα Noble,** το κινέζικο σμαρτοειδές...**Καλά που το διευκρίνησες γιατί Noble είναι κι αυτό!
Χτες είδα στο δρόμο το πιο περίεργο αντικείμενο που έχω δει/ακούσει ποτέ φορτωμένο σε παπί: στεφάνι κηδείας!
Το παπάκι φυσικά χρέπι, πίσω το κλασσικό τελάρο από τη λαχαναγορά. Το στεφάνι δεμένο ξάπλα στο τελάρο και τα 2 κοντάρια/βάσεις δεξιά και αριστερά από τον (ξεκράνωτο βέβαια) αναβάτη να προεξέχουν μπροστά από το παπί κάπως έτσι..
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Είδα πριν λίγο αφίσσα, αν θυμάμαι καλά έξω από Everest, για ένα διαγωνισμό που γίνεται και έχει για πρώτο δώρο ένα Noble,** το κινέζικο σμαρτοειδές...**
Καλά που το διευκρίνησες γιατί Noble είναι κι αυτό!
Χτες είδα στο δρόμο το πιο περίεργο αντικείμενο που έχω δει/ακούσει ποτέ φορτωμένο σε παπί: στεφάνι κηδείας!
Το παπάκι φυσικά χρέπι, πίσω το κλασσικό τελάρο από τη λαχαναγορά. Το στεφάνι δεμένο ξάπλα στο τελάρο και τα 2 κοντάρια/βάσεις δεξιά και αριστερά από τον (ξεκράνωτο βέβαια) αναβάτη να προεξέχουν μπροστά από το παπί κάπως έτσι..
Το ξέρω οτι υπάρχει και αυτό, αλλά πού τέτοια τύχη...
Όσο για την παρομοίωση...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Το παπάκι φυσικά χρέπι, πίσω το κλασσικό τελάρο από τη λαχαναγορά. Το στεφάνι δεμένο ξάπλα στο τελάρο και τα 2 κοντάρια/βάσεις δεξιά και αριστερά από τον (**ξεκράνωτο **βέβαια) αναβάτη να προεξέχουν μπροστά από το παπί κάπως έτσι..
Προβλεπτικός ο παπάκιας. Απευθείας από την άσφαλτο για το χώμα, όπως είναι και χωρίς πολλά-πολλά...
-
Εχω πετύχει τις τελευταίες μέρες, 2-3 τρέντηδες τύπους με μικρά και μεγάλα σκούτερ, να σταματάνε σε φανάρι και αντί να κατεβάζουν τα πόδια τους κατεβάζουν το στάντ και τα πόδια τους τα έχουν πάνω στη μηχανή.
Νέα μόδα είναι αυτή;
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Εχω πετύχει τις τελευταίες μέρες, 2-3 τρέντηδες τύπους με μικρά και μεγάλα σκούτερ, να σταματάνε σε φανάρι και αντί να κατεβάζουν τα πόδια τους κατεβάζουν το στάντ και τα πόδια τους τα έχουν πάνω στη μηχανή.Νέα μόδα είναι αυτή;
αυτό το 'κανε κάποτε ένα φιλαράκι μου, που ήτανε τάπας και οδηγούσε εντούρο.. τα πόδια του δεν έφταναν κάτω!!
Αν τον έβλεπες στο χώμα όμως... δε πιανότανε.... -
Παντα ηθελα ενα φτηνο smart, ποσο κανει το Noble;
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]