-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
No driver?Κοντός και φαλακρος......
-
Και να'ταν σε ελληνικό δρόμο.......
-
-
Ε, δεν έφτιαξε και ανψυκτήριο!
-
Rε συ Βασιλη, τραβα μια καταγγελια στην πολεοδομια. Μονο και μονο για την κουτοπονηρια του να νομιζει οτι μπορει να κανει τετοιες μλκιες. Αυτο ειναι που με τσαντιζει εμενα ρε πστ μου, το να νομιζει ο καθενας οτι μπορει να κανει τετοιες παπαριες και να την γλυτωσει.
-
Ξέρω έναν (μόλις βρεθώ εκεί θα βγάλω φωτό) που έχει βάλει μπάρες που σηκώνονται στο πεζοδρόμιο και παρκάρει πάνω σε αυτό εξώ ακριβώς από το σπίτι του.
-
Ηλεκτροσυγκολληση. Τα εχουμε ξαναπει...
-
Βρε παιδιά όταν βλέπετε τέτοια πράγματα δε νοιώθετε-ουμε λίγο μ@λ@κες;
Αλλά φταίμε και εμείς. Αν σε κάθε τέτοια περίπτωση καλούσαμε την αστυνομία, ή οποιονδήποτε άλλο φορέα είναι υπεύθυνος ανάλογα τη περίπτωση, σιγά σιγά τέτοιες συμπεριφορές αναγκαστικά θα σταματούσαν. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ηλεκτροσυγκολληση. Τα εχουμε ξαναπει...Ή λουκέτο στην όρθια θέση.
Έναν πάντως από τη γειτονιά τον έχω ήδη δώσει και αναγκάστηκε να την ξηλώσει. Ακολουθεί σε λίγο και 2ος!
-
Χθες ειμαι σε φαναρι καθετο στη Θησεως και περιμενω να περασω απεναντι(Τζιτζιφιες-Κωτσοβολος) στο ιδιο υψος,BMW στριβει προς Περονια δεξια κ παιρνει τη στροφη με παραπανω χλμ! Αποτελεσμα να χασει τον ελεγχο κ να πεσει σε 2 αυτοκινητα που ηταν παρκαρισμενα
Οι δρομοι ηταν ακομα βρεγμενοι....
Ο ανθρωπος σταματησε κ λογικα θα ανταλλαξαν τα στοιχεια τους. -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Χθες ειμαι σε φαναρι καθετο στη Θησεως και περιμενω να περασω απεναντι(Τζιτζιφιες-Κωτσοβολος) στο ιδιο υψος,BMW στριβει προς Περονια δεξια κ παιρνει τη στροφη με παραπανω χλμ! Αποτελεσμα να χασει τον ελεγχο κ να πεσει σε 2 αυτοκινητα που ηταν παρκαρισμενα
Οι δρομοι ηταν ακομα βρεγμενοι....
Ο ανθρωπος σταματησε κ λογικα θα ανταλλαξαν τα στοιχεια τους.Το απίθανο στην περίπτωση είναι το bold.
-
Τωρα που το λες,δεν εχεις αδικο εγκαθετε Τaurus......
-
-
-
Καλό!!
-
-
Οικολόγος?
-
Μπά... Μάλλον κάποια 'καλόπαιδα' έβαλαν το χέρι τους...
Το αυτοκίνητο είναι εκεί παρκαρισμένο αρκετές ημέρες (σκονισμένο κτλ).
-
-
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]