-
-
Κανονικα επρεπε να εχει βγαλει το 'καπελο' .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κανονικα επρεπε να εχει βγαλει το 'καπελο' .για να το ξεχρεώσει κάνει κούρσες και στην αθήνα
jimskord
εν κινήσει το μετακίνησε το 'καπέλο' από τα αριστερά στο κέντρο (ή ανάποδα); γιατί; -
Ο χρήστης jimskord έγραψε:
Σημερα στον Κηφισο ΡΑΔΙΟΤΑΧΙ απο τον Βολο... Mercedes S600 V12Biturbo... Mα καλα τοσα πολλα βγαζουν...θα ειναι και οικονομικο φανταζομαι...
Στην Ιστιαία ειχα δει ολα τα ταξι παρκαρισμένα να περιμένουν για πελάτες.
ολα ηταν μετριες(για τιμη αγορας αναφερεται το μετριες) μαρκες(Οπελ, Νισσαν, Τογιότα κλπ) και στην ακρη ηταν παρκαρισμένη μία πολύ στολισμενη E-class (με ασημι στα παραθυρα,προφυλακτηρες αεροτομή κλπ) και απειχε 7 μετρα από το ταξι που ηταν παρκαρισμενο μπροστα της και 7 μετρα από το ταξι που ειχε παρκαρει πίσω της(πολύ ψωνιο ο ταριφας....)
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
jimskord
εν κινήσει το μετακίνησε το 'καπέλο' από τα αριστερά στο κέντρο (ή ανάποδα); γιατί;Μαλλον σε ξεγελαει η φωτο απο το πλαι .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
jimskord
εν κινήσει το μετακίνησε το 'καπέλο' από τα αριστερά στο κέντρο (ή ανάποδα); γιατί;Μαλλον σε ξεγελαει η φωτο απο το πλαι .
σύν το γεγονός οτι το τοποθέτησε κάπως πίσω (μάλλον λόγω ηλιοροφής). Οντως
-
-
-
Σημερα το μεσημερι στην Κατεχακη...
Μην είστε υπερβολικοί! Σου λέει ο άνθρωπος 'Αν μου χαλάσει το αμάξι, να έχω κάτι πίσω να κάνω τη δουλειά μου. Που ν' αλλάζω ρεζέρβες τώρα... Άσε που άμα σου τύχει κάτι πιο χοντρό, η οδική δεν έρχεται ούτε σε δύο ώρες. Ενώ εγώ, βγάζω τη μηχανή από το πορτ-μπαγκάζ και φεύγω κύριος...'
ΥΓ Ibiza ήταν;
-
Ηταν το νεο υβριδικο μοντελο της seat. Αυτοκινητο και scooter μαζι. Ηταν η πρωτη παγκοσμια δοκιμη σε δημοσιο δρομο. Δυστυχως ομως δεν ειχα την τυχη να δω ιδιοις ομμασι την χρησιμοτητα της κατασκευης. Στο αλλο ρευμα την ιδια στιγμη ειχε γινει ατυχημα και ειχε μια τεραααααααστια ουρα. Εκει θα του ηταν πιο χρησιμο...
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Ηταν το νεο υβριδικο μοντελο της seat. Αυτοκινητο και scooter μαζι. Ηταν η πρωτη παγκοσμια δοκιμη σε δημοσιο δρομο. Δυστυχως ομως δεν ειχα την τυχη να δω ιδιοις ομμασι την χρησιμοτητα της κατασκευης. Στο αλλο ρευμα την ιδια στιγμη ειχε γινει ατυχημα και ειχε μια τεραααααααστια ουρα. Εκει θα του ηταν πιο χρησιμο... -
-
-
-
Πιο πολύ κατά των κουτσουλιών μοιάζει...
Σε χέζουν και την πετάς... σαν τις πάνες ένα πράγμα
-
Αυτό το κάνουν όταν βάφουν συνήθως κάποιο κτίριο... Ντύνουν με νάϋλον τα αυτοκίνητα που είναι από κάτω για να μη λερωθούν από πιτσιλιές χρώματος.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αυτό το κάνουν όταν βάφουν συνήθως κάποιο κτίριο... Ντύνουν με νάϋλον τα αυτοκίνητα που είναι από κάτω για να μη λερωθούν από πιτσιλιές χρώματος.Μάλλον κάτι τέτοιο θα είναι, δεν θα το πρόσεξα.
-
-
Συντήρηση? Έλεγχος? ΚΤΕΟ? Τι είναι αυτό?
-
Υπάρχει και η περιπτωση κανενα τσογλάνι να του πήρε τα μπουλόνια
Ενας δημοσιογραφος από το Evo ειχε παει την M5 στις Σερρες και οταν γυρισε Αθηνα και πήγε να αλλάξει λάστιχα συνηδητοποιησε οτι η πισω δεξια ροδα κρατιόταν στη θεση της από μόνο ενα μπουλόνι
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]