-
Εχω δει σε φωτο, αυτοκολλητο
''Προσοχη ξανθια οδηγος''
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Πώς κινούνταν; Το πήρε η κατηφόρα;
Ξέρω γω...
Πήγαινε κανονικότατα στην Κορίνθου (κεντρικός δρόμος στην Πάτρα) και είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό να το κοιτάω. Ήμουν πεζός και δεν πρόλαβα να βγάλω φωτο, αλλιώς αν ήμουν με το αυτοκίνητο θα το ακολουθούσα μέχρι να βρεθώ σε θέση να το βγάλω φωτογραφία.
Πραγματικά δεν έχω ιδέα! Θα είχε βάλει κανα μοτέρ στο πορτ μπαγκάζ με κίνηση στους πίσω τροχούς
Μηπως ειχε τρυπα κατω απο το καθισμα, και το ειχε κανει στρατα-στρατουλα?
Φλιντστουνς
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Εχω δει σε φωτο, αυτοκολλητο''Προσοχη ξανθια οδηγος''
τώρα θυμήθηκα κάτι που έγινε χθες (καμία σχέση με αυτοκίνηση όμως)
πάω στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς και ήταν μια που ζήτησε από μια ξανθιά υπάλληλο ένα είδος ντοσιέ τα οποία υπάρχουν σ'ένα συγκεκριμένο μέρος στο ισόγειο του μαγαζιού (έχει και όροφο) αλλά δε το έβρισκε, πάει λοιπόν η καλή μας υπάλληλος στο αφεντικό και τον ρωτάει πού τα έχει αυτά, πάνω δεξιά της λέει και αυτή πήγε στον πάνω όροφο -
Αυτοκίνητο GOLF, παλαιάς κοπής, παρκαρισμένο ΚΑΝΟΝΙΚΑ στην Καλλιθέα πριν από 2 μέρες.
Στο ταμπλό είχε μια Α4 που είχε κιτρινίσει από τον ήλιο με τηλέφωνο 6944xxxxxx και από κάτω έγραφε με μεγάλα γράμματα:
«Συγνώμη για την ενόχληση»
H παλαιότητα της Α4 με έκανε να καταλάβω ότι μάλλον τυχαία είχε παρκάρει εκεί κανονικά και νόμιμα.
Όλες τις άλλες φορές κάποιος ή κάποιοι θα τον έβριζαν οπότε είχε αφήσει μόνιμα τηλέφωνο επικοινωνίας... -
-
-
-
Του Κρουζ έχει ζάντες amg!
(καλά το πάω φανταστικε mod; )
-
-
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
απίστευτο αυτό που είδα στην παραπάνω φώτο
ο Krus έχει διπλοπαρκάρει! έξω απο αντιπροσωπεία Peugeot!!!!!!To δικό μου ΔΕΝ έχει κόκκινες, μπλε και κίτρινες ρίγες!
Επίσης το δικό σου δεν έχει καλοριφέρ
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
ο Krus έχει διπλοπαρκάρει! έξω απο αντιπροσωπεία Peugeot!!!!!!To δικό μου ΔΕΝ έχει κόκκινες, μπλε και κίτρινες ρίγες!
Επίσης το δικό σου δεν έχει καλοριφέρ
Δεν θα το φτιάξεις;
-
http://img409.imageshack.us/img409/2545/dsc00006om1.jpg
http://img208.imageshack.us/img208/6632/dsc00007yy5.jpg
Καλησπερα.Πιστευα οτι δεν θα γραψω ποτε στο συγκεκριμενο θεμα λογω του οτι δεν μου εκανε κατι ιδιαιτερη εντυπωση.Χθες ομως βλεπω μπροστα μου το εν λογω αγροτικο οπου εχουν σπασει τα πισω φαναρια, υπαρχουν λαμπες ομως, οι οποιες ειναι βαμμενες με κοκκινο σπρει οπως και το εσωτερικο του φαναριου......Α ρε αθανατε Ελληνα
-
Πάλι καλά.
Άλλοι δεν αλλάζουν καν τις σπασμένες λάμπες. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ο Krus έχει διπλοπαρκάρει! έξω απο αντιπροσωπεία Peugeot!!!!!!
To δικό μου ΔΕΝ έχει κόκκινες, μπλε και κίτρινες ρίγες!
Ναι αλλά το δικό σου έχει μέσα κόκκινους, μπλε και πράσινους κόκκους!
Αφού είναι πλυντήριο!
Με τόσες σβούρες που το κάνεις!
(να με συχωράς… για πλάκα το είπα ε; ! )
-
-
Ενας συνοριοφύλακας, 31 ετών, που υπηρετεί στη Δίωξη Λαθρομεταναστών Αθηνών και ο αδελφός του 33 ετών, ιδιοκτήτης καφετέριας στο Χολαργό, είναι σύμφωνα με την Aστυνομία οι δράστες της ανθρωποκτονίας με θύμα τον 29χρονο Αχιλλέα Λιόλη και του τραυματισμού του 20χρονου φίλου του Ελευθερίου Λιάπη σμηνίτη, που είχαν διαπραχθεί στις 8 Ιουλίου στην πλατεία Αγίου Ιωάννου της Αγίας Παρασκευής Αττικής.
Οπως ανακοινώθηκε σήμερα από την Ασφάλεια Αττικής, κίνητρο της δολοφονίας ήταν το γεγονός ότι ο Λιόλης τα Χριστούγεννα του 2006 είχε χαστουκίσει έναν από τους μικρότερους δίδυμους αδελφούς των δραστών στη λεωφόρο Βασ. Σοφίας, γιατί είχαν μαλώσει για την προτεραιότητα των αυτοκινήτων τους στο δρόμο.
Τα δύο αδέλφια, που κατάγονται από τα Σφακιά της Κρήτης, αναζητούσαν από τότε τον Λιόλη, τα στοιχεία του οποίου είχαν μάθει, και μάλιστα είχαν γρονθοκοπήσει έναν φίλο του στις αρχές του χρόνου και είχαν ενοχλήσει αναίτια αρκετούς άλλους στην προσπάθειά τους να τον βρουν.Τον περασμένο Ιούλιο τον εντόπισαν τελικά στην πλατεία Αγίου Ιωάννου, στην Αγία Παρασκευή, όπου ο 29χρονος βρισκόταν με φίλους του, και του επιτέθηκαν με αποτέλεσμα να γίνει συμπλοκή.
Ο Λιόλης και ο 20χρονος σμηνίτης που ήταν μαζί του, προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά τα δύο αδέλφια τούς ακολούθησαν και ο μεν συνοριοφύλακας πυροβόλησε με το ιδιωτικό του πιστόλι και τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι τον Λιόλη, ενώ ο αδελφός του τραυμάτισε με μαχαίρι τον Λιάπη.
Οι δράστες ομολόγησαν την πράξη τους και σήμερα, η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα.
-
Κανονικά αυτό πάει στα Ζώα (τα σφακιανά!)
-
ε τους καραγκιόζηδες που την έχουν δει και εξουσία...τη μαγκιά να τη δείξουν αλλού σε πραγματικές καταστάσεις, έχουμε γεμίσει κατσικογαμίκουλες που νομίζουν ότι είναι άντρες επειδή εκδικήθηκαν έτσι. Α συχτήρ τα πήρα τώρα
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]