-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μ' αυτούς παίζεις 'chicken'. Να δεις για πότε μαζεύονταιΚαι αν δεν μαζευτούν θα έχεις όοοοολη την αιωνιότητα να αναλογιστείς το ποιος έφταιγε.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μ' αυτούς παίζεις 'chicken'. Να δεις για πότε μαζεύονται
Και αν δεν μαζευτούν θα έχεις όοοοολη την αιωνιότητα να αναλογιστείς το ποιος έφταιγε.
... ή όοοοοολη την αιωνιότητα να παίζω τσίκεν μαζί του χωρίς συνέπειες (πια)
-
Αυτός πρεπει να ειναι τρελός, χεράς ή και τα 2!!!!!
Το πρωι στην εθνικη προς Ρεθυμνο, είχα κατευθυνση το Φόδελε. Κατηφόρα ο δρόμος αλλά ξαφνικα σε μία στροφη πετάγεται ένα Ναβάρα απο την αντίθετο κατευθυνση, το μισό στο αντιθετο ρευμα και πηγαινε με 'πεταμένο' το πίσω μερος. Χαλαρα θα πήγαινε με 160.
Πέρασε απο μπροστα μου σα σφαίρα αλλά δεν φάνηκε να έχει χάσει τον έλεγχο σε καμμια στιγμη!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
...
Πέρασε απο μπροστα μου σα σφαίρα αλλά δεν φάνηκε να έχει χάσει τον έλεγχο σε καμμια στιγμη!!!Φαντασου ποσο καλο 'χορτο' ειχε καπνισει!!
-
70άρης άνδρας, με γενειάδα (σαν ναυαγός), φορώντας μόνο τζιν παντελόνι (ζέστη...) και κουτσαίνοντας με τη βοήθεια πατερίτσας...
...κατευθύνεται προς ένα παλιό παπί, ανεβαίνει και φεύγει κρατώντας στο ένα χέρι την πατερίτσα.
-
Έγινε κι αυτο.
Ολοκαινουργιο Γιαρις, οδηγαει ο κακόμοιρος τουριστας κάπου στην ενδοχωρα του Νομου Ηρακλειου. Ξαφνικα αποκολληθηκε πετρα απο ένα βραχο και έπεσε πάνω στο παρπριζ. Ο οδηγος απο το σοκ εχασε τον ελεγχο βγηκε εξω απο το δρόμο και ξαναμπηκε 2-3 φορες μεχρι να καταφερει να σταματησει το αμαξι. Αποτελεσμα; Απο κάτω όλα διαλυμενα, ειδικα η μπροστα αναρτηση, παρμπριζ σπασμενο και 2 ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ!!!! -
Να πάρει Λαϊκό Λαχείο πες του Τουρίστα....
Ποιος αποζημιωνει το όχημα ;
-
-
Περίμενα στο φαναρι σταματημενος και ξαφνικα ηρθαν και έκατσαν στο 'παρμπριζ' 2 μυγες 'κολλημένες'
Τελικα η Renault ξυπναει άγρια ενστικτα σε όλους!!!!!
-
-
Το είδα εχτές και ήταν κωμικό θα έλεγα. Εξηγούμε!!! Σε παπάκι έχει τοποθετήσει ο οδηγός ένα κοντάρι στο πίσω μέρος και έχει βάλει δυο σημαίες, η μία πίσω από την πλάτη του και η άλλη ποιο ψηλά από τους ώμους του και πάνω. Το παράδοξο τώρα η επάνω σημαία κυμάτιζε κανονικά αλλά η κάτω με φορά ανάποδη από την λογική δηλαδή κυμάτιζε προς την φορά κίνησης του μηχανακιού!!! Μάλλον λόγω στροβιλισμών του αέρα στην πλάτη του οδηγού!!!!
-
Βγαίνω από το κολυμβητήριο στο ΟΑΚΑ και βαδίζω προς το αυτοκίνητό μου, όταν αντιλαμβάνομαι με την άκρη του ματιού μου ένα Daewoo Lanos να ξεκινά σιγά-σιγά κίνηση προς τα πίσω, χωρίς να ακούγεται κινητήρας και τελικά χωρίς να βλέπω οδηγό, με γενική κατεύθυνση προς το 307! Τρελαίνομαι, κοιτάζω γύρω μου, κανείς! Κανείς δεν τρέχει να το προλάβει κι εγώ παρακολουθώ σαστισμένος με ανοιχτό στόμα και τα χέρια τεντωμένα προς το Lanos αλλά κανένα μαγικό χέρι δεν το σταματά κι αυτό συνεχίζει! Ξαφνικά αρχίζει να στρίβει προς αντίθετη κατεύθυνση και σκέφτομαι πως το Peugeot γλύτωσε αλλά η κατηφορίτσα θα το πάει μακριά το Lanos, και κουνάω τα χέρια σε ένα Picanto που πλησιάζει για να φύγει από μπροστά... Το Lanos αφού περνάει 3-4 μέτρα από το δικό μου, ξαναστρίβει και κατευθύνεται προς μια Lancia Delta, παρκαρισμένη μερικά μέτρα πιο μπροστά από μένα... Περιμένω το μπαμ, όταν το ακυβέρνητο στρίβει λίγο ακόμα, ανεβαίνει πεζοδρόμιο και σταματάει...
Κοίταξα μέσα μήπως υπήρχε κάποιος που ίσως είχε πάθει κάτι, αλλά ήταν άδειο και προφανώς κάποιος ξέχασε να τραβήξει χειρόφρενο. Τυχερός κι αυτός-η και όλοι όσοι γλύτωσαν στο πάρκινγκ...
Δίπλα από το Colt ξεκίνησε... και κατέληξε στο πεζοδρόμιο περίπου 150 μέτρα μακρύτερα...
-
Τελος καλο ...... αλλα πως αλλαζε κατευθηνση??? το τιμονι δεν θα κλειδωνε σε καποια θεση???
-
Ειλικρινά δεν γνωρίζω... Πήγα και είδα ότι πράγματι δεν ήταν κανείς μέσα, έψαξα για πετραδάκια στην πορεία του που ίσως μπορούσαν να επηρεάσουν το τιμόνι, δε είδα κάτι με σημαντικό μέγεθος. Ίσως κάποιες κλίσεις στο οδόστρωμα, τι να πω...
-
Σήμερα το απόγευμα σταματημένος πρώτος σε φανάρι μονόδρομου. Από απέναντι έρχεται ένα μπορντό Civic παλαιώτερης γενιάς με τρείς γυναίκες και μπαίνει αριστερά μου για να ανέβει τον μονόδρομο ανάποδα. Της λέω ότι είναι μονόδρομος ( με τεράστια απαγορευτικά πάνω από το φανάρι) και η απάντηση που πήρα είναι να κάνω στην άκρη για να μην μήνει εκεί!!! Άναψε πράσινο, έφυγα και είδα απο τον καθρέπτη ότι μπήκε ανάποδα και συνέχισε για τουλάχιστον 100 μέτρα και όχι σιγά!!!!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ειλικρινά δεν γνωρίζω... Πήγα και είδα ότι πράγματι δεν ήταν κανείς μέσα, έψαξα για πετραδάκια στην πορεία του που ίσως μπορούσαν να επηρεάσουν το τιμόνι, δε είδα κάτι με σημαντικό μέγεθος. Ίσως κάποιες κλίσεις στο οδόστρωμα, τι να πω...Εκτος αν τα κλειδια ηταν επανω στη μηχανη!!!!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Βγαίνω από το κολυμβητήριο στο ΟΑΚΑ και βαδίζω προς το αυτοκίνητό μου, όταν αντιλαμβάνομαι με την άκρη του ματιού μου ένα Daewoo Lanos να ξεκινά σιγά-σιγά κίνηση προς τα πίσω, χωρίς να ακούγεται κινητήρας και τελικά χωρίς να βλέπω οδηγό, με γενική κατεύθυνση προς το 307! Τρελαίνομαι, κοιτάζω γύρω μου, κανείς! Κανείς δεν τρέχει να το προλάβει κι εγώ παρακολουθώ σαστισμένος με ανοιχτό στόμα και τα χέρια τεντωμένα προς το Lanos αλλά κανένα μαγικό χέρι δεν το σταματά κι αυτό συνεχίζει! Ξαφνικά αρχίζει να στρίβει προς αντίθετη κατεύθυνση και σκέφτομαι πως το Peugeot γλύτωσε αλλά η κατηφορίτσα θα το πάει μακριά το Lanos, και κουνάω τα χέρια σε ένα Picanto που πλησιάζει για να φύγει από μπροστά... Το Lanos αφού περνάει 3-4 μέτρα από το δικό μου, ξαναστρίβει και κατευθύνεται προς μια Lancia Delta, παρκαρισμένη μερικά μέτρα πιο μπροστά από μένα... Περιμένω το μπαμ, όταν το ακυβέρνητο στρίβει λίγο ακόμα, ανεβαίνει πεζοδρόμιο και σταματάει...Κοίταξα μέσα μήπως υπήρχε κάποιος που ίσως είχε πάθει κάτι, αλλά ήταν άδειο και προφανώς κάποιος ξέχασε να τραβήξει χειρόφρενο. Τυχερός κι αυτός-η και όλοι όσοι γλύτωσαν στο πάρκινγκ...
Δίπλα από το Colt ξεκίνησε... και κατέληξε στο πεζοδρόμιο περίπου 150 μέτρα μακρύτερα...
Απίστευτο!
Πέρσι το καλοκαίρι καθώς έτρωγα σε ενα σαντουιτσάδικο στην Γλυφάδα παρκάρει ενα ζευγάρι με ενα Kia Cerato στο δρόμο μπροστά στο μαγαζί και φεύγουν. Μετά απο λίγα λεπτά και καθώς τέλειωνα το σάντουιτς είδα το Cerato να αρχίζει να τσουλάει προς τα πίσω οπου στην καλύτερη θα χτύπαγε κάδο απορριμάτων ή στην χειρότερη άλλα παρκαρισμένα πιο πίσω (είχε παρκάρει υπο γωνία ο τύπος). Έτρεξα και το πρόλαβα μαζί με εναν φίλο και τελικά του βάλαμε ενα κομμάτι απο σπασμένο πεζοδρόμιο πίσω απο μια ρόδα
-
Επανέρχομαι στο θέμα του παραπάνω ακυβέρνητου Lanos. Χθες έκανα δεύτερη εμπεριστατωμένη αυτοψία.
-
Έψαξα να βρω που έχει παρκάρει για να ξέρω που θα παρκάρω κι εγώ ( ) και το βρήκα να κοντράρει πεζοδρόμιο με ταχύτητα και χειρόφρενο.
-
Μελέτησα την τρελή πορεία και κατανόησα ότι άλλαζε πορεία όταν πατούσε σε σχάρες υπονόμου. Ησύχασα!
-
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Απίστευτο!
Πέρσι το καλοκαίρι καθώς έτρωγα σε ενα σαντουιτσάδικο στην Γλυφάδα παρκάρει ενα ζευγάρι με ενα Kia Cerato στο δρόμο μπροστά στο μαγαζί και φεύγουν. Μετά απο λίγα λεπτά και καθώς τέλειωνα το σάντουιτς είδα το Cerato να αρχίζει να τσουλάει προς τα πίσω οπου στην καλύτερη θα χτύπαγε κάδο απορριμάτων ή στην χειρότερη άλλα παρκαρισμένα πιο πίσω (είχε παρκάρει υπο γωνία ο τύπος). Έτρεξα και το πρόλαβα μαζί με εναν φίλο και τελικά του βάλαμε ενα κομμάτι απο σπασμένο πεζοδρόμιο πίσω απο μια ρόδα
ξυνό σου βγήκε το σαντουιτς
-
Κλασσικό νεοελληνικό μπέρδεμα στα φανάρια στη διασταύρωση Κύμης-Σπύρου Λούη κοντά στο ολυμπιακό στάδιο, και μένει κάποιος 'ξεκρέμαστος' στη μέση του δρόμου για λίγο ενώ ξεκινούν με πράσινο οι απέναντι. Ο πρώτος ξεκινώντας φωνάζει στον 'κρεμασμένο':
-Που πάτε ώ φίλτατε συμπολίτα; ( Που πας ρε μαλάκααααα, έκραξε...)- Δε θες να ξέρεις ρε φίλε, η απάντηση.
-(Ξανά) Που πας ρε μαλάκααααα..... - Έχω ραντεβού με τη μάνα σου κι έχω αργήσει...
Μωβ ο φωνακλάς...
- Δε θες να ξέρεις ρε φίλε, η απάντηση.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]