-
Ε ναι γιατι πολλες φορες εχω γραψει οτι ορισμενοι δινουν την εντυπωση οτι οταν τους αδικουν, σκυβουν κιολας, αλλα δεν περιμενω ποτε να το παραδεχτει και κανεις
-
2 mazda CX7 σήμερα!!
το αμαξάκι είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!
-
-
-
Κατερευσε ολο το ακρο με την αναρτηση, πως εγινε δεν ξερω....φιανετια οτι εχει φυγει ολο το ακρο, ψαλιδι μουαγιε μπουκαλα αναρτησεις, και το καπακωσε το αμαξωμα. ΕΛΕΟΣ
Αν το χτυπημα στο φτερο δεν ειναι παλιο, ενδεχομενος να ειχε λιγο στριμενη τη ροδα να περασε κατι και αν τον ξηλωσε!
Απο την αλλη παιζει να λεω και @@ριες!
Με τα λαστιχα που φοραει παντως θαυμα ειναι που δεν ειχε ατυχημα τοσο καιρο.
-
Γαλλικά αυτοκίνητα, τι περιμένεις; τσ τσ τσ!
-
Θα χτύπησε καμιά γάτα.
-
Στην Αλεξανδρούπολη...γαλλικό αυτοκίνητο
http://www.dpgr.gr/usergalleries/displa ... pos=0&uid=http://www.dpgr.gr/usergalleries/displa ... at=0&pos=1
-
ratanplan, δεν νομίζω ότι το καπάκωσε το λάστιχο, αλλά βάλανε την ρόδα μετά από κάτω για να μην κάθεται με το αμάξωμα στην άσφαλτο.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Κατερευσε ολο το ακρο με την αναρτηση, πως εγινε δεν ξερω....φιανετια οτι εχει φυγει ολο το ακρο, ψαλιδι μουαγιε μπουκαλα αναρτησεις, και το καπακωσε το αμαξωμα. ΕΛΕΟΣΑν το χτυπημα στο φτερο δεν ειναι παλιο, ενδεχομενος να ειχε λιγο στριμενη τη ροδα να περασε κατι και αν τον ξηλωσε!
Οταν εχεις φτασει στο σημειο να αναγνωριζεις λαστιχα απο το πελμα τους, τοτε το εχεις καψει εντελως...(Yokohama A539).
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κατερευσε ολο το ακρο με την αναρτηση, πως εγινε δεν ξερω....φιανετια οτι εχει φυγει ολο το ακρο, ψαλιδι μουαγιε μπουκαλα αναρτησεις, και το καπακωσε το αμαξωμα. ΕΛΕΟΣ
Αν το χτυπημα στο φτερο δεν ειναι παλιο, ενδεχομενος να ειχε λιγο στριμενη τη ροδα να περασε κατι και αν τον ξηλωσε!
Οταν εχεις φτασει στο σημειο να αναγνωριζεις λαστιχα απο το πελμα τους, τοτε το εχεις καψει εντελως...(Yokohama A539).
Τα συγκεκριμενα εχουν πολυ χαρακτηριστικο πελμα,ευκολα τα αναγνωριζεις.
Εγω παντως ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος με αυτα στην 33.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Οι αστυνομικοι δεν δεχονται καν να ασχοληθουν μαζι τους
Η σωστή λέξη είναι 'φοβούνται', όπως και όλος ο υπόλοιπος κόσμος.
Eαν φοβουνται με την αδεια του νομου, και με οπλο στο χερι, τοτε καλα παμε....
Αν τα βάλεις με έναν από αυτούς τα βάζεις με ολόκληρη τη φυλή τους. Και αν στην πέσουν μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες εξαγριωμένοι γύφτοι κραδαίνοντας σιδηρολοστούς και καδρόνια (το έχω δει να συμβαίνει αυτό) κανένα όπλο και κανένας νόμος δε θα σε γλιτώσει.
Η απαντηση μου δεν ηταν προς εσενα, ηταν γενικη
Αν θελουν να φερονται ετσι, τοτε ας τους βομβαρδισουν απο ψηλα, να τελειωνουμε
Ειπα, αν δεν θελουν να γινουν ανθρωποι(τι?), ας πανε να ζησουν στον Νοτιο πολο, ή και σε αλλον πλανητη καλυτεραΕχω ενα καταστημα, και στον δρομο που βρισκεται, τωρα το καλοκαιρι ερχονται ΤΡΙΑ(3) datsun και την αραζουν στο πεζοδρομιο να πουλανε καρπουζια
Φυσικα η τροχαια δεν τους ενοχλει, και γιατι αλλωστε, αφου ΕΜΕΙΣ οι ιδιοι τους συντηρουμε
Με την παρουσια τους και μονο, ο δρομος υποβαθμιζεται αυτοματωςΑφου λοιπον θελουν να ζουν σε μια ζουγκλα, ας χρησιμοποιησουμε τους κανονες της
Ή αυτοι ή εγω?
Δεν γουσταρω να τους βλεπω μπροστα μου
Οποιος πει το αντιθετο, κοροιδευει τον εαυτο του
Εγω ψευτοαντιρατσιστης δεν θα γινωΠολύ σωστός !!! Συμφωνω απόλυτα, δεν υπαρχει πιο αντιπαθητικη, πιο μιζερη, πιο εγκληματική και πιο βρομιαρα ράτσα ανθρωπων (τουλαχιστον απο αυτες που εχουμε στην Ελλάδα που συνιδιτά στο περασμα των δεκαετιων δεν εχουν κανει το παραμικρο βημα προοδου και ζουνε πάντα σε βαρος της κοινωνιας. Ακομα και τα παιδακια τους μεχρι 10 12ετων ειναι απίστευτα αλητακια αφου ετσι τα μαθαινουν για να ειναι αυτα οι πονηροι και οι μαγκες και να κοροιδευουν τον κοσμο
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Πολύ σωστός !!! Συμφωνω απόλυτα, δεν υπαρχει πιο αντιπαθητικη, πιο μιζερη, πιο εγκληματική και πιο βρομιαρα ράτσα ανθρωπων (τουλαχιστον απο αυτες που εχουμε στην Ελλάδα που συνιδιτά στο περασμα των δεκαετιων δεν εχουν κανει το παραμικρο βημα προοδου και ζουνε πάντα σε βαρος της κοινωνιας.Ξέχασες τους ...Έλληνες!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Πολύ σωστός !!! Συμφωνω απόλυτα, δεν υπαρχει πιο αντιπαθητικη, πιο μιζερη, πιο εγκληματική και πιο βρομιαρα ράτσα ανθρωπων (τουλαχιστον απο αυτες που εχουμε στην Ελλάδα που συνιδιτά στο περασμα των δεκαετιων δεν εχουν κανει το παραμικρο βημα προοδου και ζουνε πάντα σε βαρος της κοινωνιας.
Ξέχασες τους ...Έλληνες!
Eννοεις τους.......Ελληναρες...
-
Απιστευτη φαση χθες. Ανεβαινω την οδο Μαυσωλου - ο δρομος της ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλειου. Σε μια δεξια στροφη βλεπω ξαφνικα εναν ανθρωπο ξαπλωμενο φαρδυ πλατυ στην μεση μεση του οδοστρωματος.
Π-Α-Ν-Ι-Κ-Ο-Σ Χεστηκα πανω μου.
Χωρις να σκεφτω, εντελως με το ενστικτο, σταματαω το αμαξι περιπου 20 μετρα πριν τον ανθρωπο οσο πιο πολυ μπορουσα να φραξω το ρευμα ανοδου. Κατεβαινω και μηχανικα παιρνω το 166 πλησιαζοντας τον ανθρωπο. Ενω τους ειπα τί συμβαινει προσπαθουσα να δω αν ζει ή οχι. Αυτος ηταν τελειως ακινητος κι εγω τα ειχα δει ολα.
Αυτο που με τρομαζε ηταν οτι ειχε αιματα στο προσωπο του.'Μηπως ειναι μεθυσμενος' με ρωταει ο Εκαβιτης
'Δεν ξερω ρε φιλε' απαντωΕκεινη τη στιγμη τον ταρακουνησα παρα πολυ δυνατα οποτε ακουσα κατι βογκητα και γυρνοντας ανασκελα - ΟΥΦ ΞΑΛΑΦΡΩΣΑ ΕΓΩ - μου λεε: 'Ελα ρε φιλε τί θες'
Με το που το λεει αυτο ομως, βγηκε απο το στομα του μια μπόχα που εμοιαζε κατι σε συνδιασμο τσικουδιας, μπυρας και ουζου ολα μαζι.
Αφου αποχαιρετησα το ΕΚΑΒ, σηκωσα στα ποδια του τον ανθρωπο και παρα του οτι επεμενα να τον παω καπου αυτος αρνηθηκε και μου ειπε οτι ειναι καλα. Τα αιματα μαλον ηταν απο το πεσιμο στην ασφαλτο.
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Οι αστυνομικοι δεν δεχονται καν να ασχοληθουν μαζι τους
Η σωστή λέξη είναι 'φοβούνται', όπως και όλος ο υπόλοιπος κόσμος.
Eαν φοβουνται με την αδεια του νομου, και με οπλο στο χερι, τοτε καλα παμε....
Αν τα βάλεις με έναν από αυτούς τα βάζεις με ολόκληρη τη φυλή τους. Και αν στην πέσουν μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες εξαγριωμένοι γύφτοι κραδαίνοντας σιδηρολοστούς και καδρόνια (το έχω δει να συμβαίνει αυτό) κανένα όπλο και κανένας νόμος δε θα σε γλιτώσει.
Η απαντηση μου δεν ηταν προς εσενα, ηταν γενικη
Αν θελουν να φερονται ετσι, τοτε ας τους βομβαρδισουν απο ψηλα, να τελειωνουμε
Ειπα, αν δεν θελουν να γινουν ανθρωποι(τι?), ας πανε να ζησουν στον Νοτιο πολο, ή και σε αλλον πλανητη καλυτεραΕχω ενα καταστημα, και στον δρομο που βρισκεται, τωρα το καλοκαιρι ερχονται ΤΡΙΑ(3) datsun και την αραζουν στο πεζοδρομιο να πουλανε καρπουζια
Φυσικα η τροχαια δεν τους ενοχλει, και γιατι αλλωστε, αφου ΕΜΕΙΣ οι ιδιοι τους συντηρουμε
Με την παρουσια τους και μονο, ο δρομος υποβαθμιζεται αυτοματωςΑφου λοιπον θελουν να ζουν σε μια ζουγκλα, ας χρησιμοποιησουμε τους κανονες της
Ή αυτοι ή εγω?
Δεν γουσταρω να τους βλεπω μπροστα μου
Οποιος πει το αντιθετο, κοροιδευει τον εαυτο του
Εγω ψευτοαντιρατσιστης δεν θα γινωΠολύ σωστός !!! Συμφωνω απόλυτα, δεν υπαρχει πιο αντιπαθητικη, πιο μιζερη, πιο εγκληματική και πιο βρομιαρα ράτσα ανθρωπων (τουλαχιστον απο αυτες που εχουμε στην Ελλάδα που συνιδιτά στο περασμα των δεκαετιων δεν εχουν κανει το παραμικρο βημα προοδου και ζουνε πάντα σε βαρος της κοινωνιας. Ακομα και τα παιδακια τους μεχρι 10 12ετων ειναι απίστευτα αλητακια αφου ετσι τα μαθαινουν για να ειναι αυτα οι πονηροι και οι μαγκες και να κοροιδευουν τον κοσμο
+άπειρο
Πριν μερικά χρόνια μου είχαν επιτεθεί δύο γύφτοι με μαχαίρι, με ακινητοποίησαν και με λήστεψαν. Από τότε δεν μπορώ ούτε να υποκριθώ ότι δεν έχω πρόβλημα να τους βλέπω μπροστά μου.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Απιστευτη φαση χθες. Ανεβαινω την οδο Μαυσωλου - ο δρομος της ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλειου. Σε μια δεξια στροφη βλεπω ξαφνικα εναν ανθρωπο ξαπλωμενο φαρδυ πλατυ στην μεση μεση του οδοστρωματος.Π-Α-Ν-Ι-Κ-Ο-Σ Χεστηκα πανω μου.
Χωρις να σκεφτω, εντελως με το ενστικτο, σταματαω το αμαξι περιπου 20 μετρα πριν τον ανθρωπο οσο πιο πολυ μπορουσα να φραξω το ρευμα ανοδου. Κατεβαινω και μηχανικα παιρνω το 166 πλησιαζοντας τον ανθρωπο. Ενω τους ειπα τί συμβαινει προσπαθουσα να δω αν ζει ή οχι. Αυτος ηταν τελειως ακινητος κι εγω τα ειχα δει ολα.
Αυτο που με τρομαζε ηταν οτι ειχε αιματα στο προσωπο του.'Μηπως ειναι μεθυσμενος' με ρωταει ο Εκαβιτης
'Δεν ξερω ρε φιλε' απαντωΕκεινη τη στιγμη τον ταρακουνησα παρα πολυ δυνατα οποτε ακουσα κατι βογκητα και γυρνοντας ανασκελα - ΟΥΦ ΞΑΛΑΦΡΩΣΑ ΕΓΩ - μου λεε: 'Ελα ρε φιλε τί θες'
Με το που το λεει αυτο ομως, βγηκε απο το στομα του μια μπόχα που εμοιαζε κατι σε συνδιασμο τσικουδιας, μπυρας και ουζου ολα μαζι.
Αφου αποχαιρετησα το ΕΚΑΒ, σηκωσα στα ποδια του τον ανθρωπο και παρα του οτι επεμενα να τον παω καπου αυτος αρνηθηκε και μου ειπε οτι ειναι καλα. Τα αιματα μαλον ηταν απο το πεσιμο στην ασφαλτο.
Αυτο σε στενακι σκοτεινο βραδυ στην αθηνα μην το κανεις ποτε, φυγε καρφι στο πρωτο αστυονμικο τμημα και γυρνα μαζι τους πισω. Εχω ενα περιστατικο (απο γνωστο) που πραγματικα δεν λεει.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Απιστευτη φαση χθες. Ανεβαινω την οδο Μαυσωλου - ο δρομος της ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλειου. Σε μια δεξια στροφη βλεπω ξαφνικα εναν ανθρωπο ξαπλωμενο φαρδυ πλατυ στην μεση μεση του οδοστρωματος.
Π-Α-Ν-Ι-Κ-Ο-Σ Χεστηκα πανω μου.
Αυτο σε στενακι σκοτεινο βραδυ στην αθηνα μην το κανεις ποτε, φυγε καρφι στο πρωτο αστυονμικο τμημα και γυρνα μαζι τους πισω. Εχω ενα περιστατικο (απο γνωστο) που πραγματικα δεν λεει.
Όπως και όταν δείτε κλαδιά ή κορμό δέντρου σε ερημικό δρόμο στη μέση αυτού και να μην μπορείτε να περάσετε στα γύρω μέρη της Αττικής (Μαρκόπουλο, Κερατέα κτλ) ειδικά το χειμώνα. Αναστροφή και όπου φύγει φύγει χωρίς να κατέβετε από το αυτοκίνητο... Και τηλ στο 100 για αναφορά του συμβάντος!
-
Γιατί ρε παιδιά; Τι γίνεται;
-
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#3]