-
Μπαρμπας= θείος...αδερφός μάνας ή πατέρα αν δεν κάνω λαθος
Γέρος= πατέρας (δεν τον έχω πεί ποτέ ετσι βέβαια γιατι... )Αν μιλούσα για τον father μου εγώ δεν θα κυκλοφορούσα τώρα με rx8
-
ok γράψε λάθος
ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με αυτά -
Η gran turismo στη Γερμανια θα κανει περιπου 130.000
-
4porte!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
θέλει και την χλιδή θέλει και την άνεση θέλει και τις επιδόσεις
Με αυτή την πρόταση φωτογραφίζεις μια ωραιότατη Maserati Quattroporte.
Μεταξύ των δύο που προτείνεις, δες μήπως η Μ5 είναι υπερβολικά σπορ για τα γούστα του μπάρμπα σου. Από την CLS σίγουρα είναι πιο σπορ. Αν θέλεις οπωσδήποτε να τον πας σε BMW, μια 550i μάλλον θα ήταν καλύτερα, και κοστίζει και 25 χιλιάρικα κάτω. Ή ακόμη και μια 750i, ίδια λεφτά με την Μ5 κοστίζει.
Οι Μ γενικά είναι αρκετά εξειδικευμένα (όσο και καταπληκτικά) μηχανήματα, αλλά μήπως του πέσει πολύ απόλυτη η Μ5;
+1
-
Αν δεν έχει παιδιά ο μπάρμπας, τότε Μ5, μπας και την κληρονομήσεις.
Αν έχει, γιατί δεν ποστάρουν εκείνα;
Είναι ντροπαλά;
Είναι κουλά; -
Αν ενδιαφέρεστε πάντως για Μ5, και σαν άντληση άποψης από ιδιοκτήτη, αλλά και σαν αγορά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μιας και την δίνω...
Προσανατολίζομαι να ανοίξω μέτωπο σε 2-3 διαφορετικά αμάξια, κι έτσι θα χρειαστώ άμεση ελεύθερη θέση στο γκαράζ. Και όπως ίσως ξέρετε το Μ5, μεταξύ των άλλων χαρών του, πιάνει .... χώρο! -
Να μαντέψω;
Scuderia?
-
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Αν ενδιαφέρεστε πάντως για Μ5, και σαν άντληση άποψης από ιδιοκτήτη, αλλά και σαν αγορά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου, μιας και την δίνω...
Προσανατολίζομαι να ανοίξω μέτωπο σε 2-3 διαφορετικά αμάξια, κι έτσι θα χρειαστώ άμεση ελεύθερη θέση στο γκαράζ. Και όπως ίσως ξέρετε το Μ5, μεταξύ των άλλων χαρών του, πιάνει .... χώρο!Αλλος ενας που θα βαδισει στο σωστο δρομο που χαραξε η Brabus με το rocket !!??
-
Είπαμε να ασχολούμαστε με αυτοκίνητα και όχι με luxury TGV!
Ας μην ασχολούμαστε όμως με τις δικές μου 'σκάντζες', αλλά με το αντικείμενο του thread... -
Εγω απλα προσπαθω να οδηγησω τον κοσμο στο δρομο του θεου !!
-
Με τόσα μη ιταλικά αυτοκίνητα στην υπογραφή σου, ο πρώτο που πρέπει να επιστρέψει στο δρόμο του θεού είσαι προφανώς εσύ!
Καιρός να κάνεις ένα ταξίδι ζωής κατά Emiglia Romana!
Έχει και ωραία παρεκλήσια στα βουνά! -
Δυστυχως δεν ειμαι απο τους φανατικους οπαδους των αλογων αν και τωρα τελευταια τεινω να αναθεωρησω οποτε μη λεω και μεγαλα λογια.
Ο Θεος παντως σιγουρα οδηγει Rocket ! -
Ο χρήστης newtek έγραψε:
Δυστυχως δεν ειμαι απο τους φανατικους οπαδους των αλογων αν και τωρα τελευταια τεινω να αναθεωρησω οποτε μη λεω και μεγαλα λογια.
Ο Θεος παντως σιγουρα οδηγει Rocket !Σιγουρα, αφου ειναι και κάποιας ηλικίας..............................
-
Αυτό το σχόλιο αξίζει να μπει στα Best of 4TForum!
-
Να δεις τι λενε αυτοι με τα M5 και τα 430 τα Ferrari οταν καταλαβαινουν οτι τους περασε παπουλης με CLS και καμια 100σταρια χλμ παραπανω.
-
Ο χρήστης newtek έγραψε:
Να δεις τι λενε αυτοι με τα M5 και τα 430 τα Ferrari οταν καταλαβαινουν οτι τους περασε παπουλης με CLS και καμια 100σταρια χλμ παραπανω.τι λενε?
-
Παπούλη που να πηγαίνει καμμιά 100χλμ παραπάνω το κόβω χλωμό!
Κανας ρώσος drugdealer όμως που τρέχει και δεν φτάνει να σωθεί ίσως...
Χαζός είμαι να μπω στο διάβα του; Ο άνθρωπος τρέχει να σωθεί!
Υ.Γ
Μήπως θα πρέπει ν'ανοίξει νέο thread για το Rocket του newtek ; -
Ο χρήστης newtek έγραψε:
Να δεις τι λενε αυτοι με τα M5 και τα 430 τα Ferrari οταν καταλαβαινουν οτι τους περασε παπουλης με CLS και καμια 100σταρια χλμ παραπανω.Λένε ότι 'στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι' (copyright by lkar)
Για να σοβαρευτούμε, είναι δυνατόν να συγκρίνετε M5 και 430 με CLS AMG??? Μόνο στην Ελλάδα το ακούς αυτό το πράγμα. ΔΕΝ απευθύνονται στο ίδιο κοινό τα αυτοκίνητα αυτά, τελεία και παύλα. Η CLS μπορεί να είναι ένας όμορφος roadrunner ταξιδευτής υψηλών αποστάσεων και υπερυψηλών ταχυτήτων, τα Μ5 και 430 είναι ΟΠΛΑ σπορ οδήγησης, το καθένα με το δικό του τρόπο βέβαια.
CLS 63AMG Vs BMW M5