-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Φιλε ταζζ.. εχο ηδη διαβασει το τευχος, παρολο που δεν ειμαι αναγνωστης του περιοδικου...το μεγκαν δεν καταφερε να τερματισει διοτι παρουσιασε προβλημα ο δισκος στο φρενο, και δεν ειχαν ανταλλακτικο. Αυτο ειναι 8εμα νομιζω του support της εταιρειας στην συγκεκριμενη δοκιμη...Η και το πως προμοταρεται-λανσαρεται μια εταιρεια στην ελλαδα και πως μια αλλη..Το ιδιο 8α μπορουσε νομιζω να συμβει στο καθενα αυτοκινητο.
Εχοντας αρκετη πειρα στην συγκεκριμενη πιστα, εχω δει αρκετα αυτοκινητα να παθαινουν μια μικρη βλαβη και δυστηχως να πρεπει να σταματησουν το γυρολογιο τους σχετικα νωρις. Δεν νομιζω πως αυτο κανει ενα αυτοκινητο καλυτερο η χειροτερο. Αλλωστε μια τοσο μικρη πιστα, δεν εξαγει και τοσο ασφαλη συμπερασματα..Δηλαδη επειδη ενα 106 ελαφρωμενο και στημενο κανει καλυτερο χρονο απο ενα s3, σημαινει πως ειναι καλυτερο και πιο ολοκληρωμενο αυτοκινητο ??
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά έχει ενδιαφέρον να διαβάσεις και τα οδηγικά σχόλια, ασχέτως εγκατάλειψης.
Χαιρομαι που συμφωνουμε!! Οσο για τα οδηγικα σχολια, επέτρεψε μου να διατηρω αρκετες επιφυλαξεις...Ο καθε οδηγος, εχει διαφορετικο στυλ, διαφορετικη αντιληψη του αυτοκινητου και της πιστας, και φυσικα διαφορετικο επιπεδο οδηγησης.
ΠΑΝΩ απο ολα ομως, εχοντας περασει (νομιζω) την φαση της πιστας, το μεγκαν δεν νομιζω να πιεστει εκτος πιστας(και ειδικα των Μεγαρων ΠΟΤΕ τοσο πολυ....
Το Megane έχει μη-απενεργοποιούμενο ESP, και αυτό -κυρίως- είναι που έλιωσε τα φρένα στα Μέγαρα. Αν κάνεις 'βόλτα' σε ένα βουνό δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο, ακόμα και σε ανάβαση.
-
Ακριβως αυτο εννοω κ εγω...σε μια γρηγορη εως πολυ γρηγορη αναβαση η καταβαση δεν νομιζω να παρουσιασει κανενα προβλημα...
(Ασε που ηδη εχο βρει την ακρη, και με πατεντα και ενα διακοπτακι βγαινει εντελως το καταραμενο... )
-
ρε μπας και το χεις αγορασει κιολας?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ρε μπας και το χεις αγορασει κιολας?oxi...alla maresei na psaxno apo prin tixon provlimata kai na ta linw..
-
στο θεμα των σερβις καλα κανεις..
απο κει και περα αν δε σου αρεσε κανενα απο τα καινουρια τουρμπακια, καλο και το μεγκαν..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
στο θεμα των σερβις καλα κανεις..απο κει και περα αν δε σου αρεσε κανενα απο τα καινουρια τουρμπακια, καλο και το μεγκαν..
Κοιτα, τα ειδα σχεδον ολα...
ΛΕΟΝ αθλιο εμφανισιακα, αθλιο εσωτερικο...θα βλεπω τα καγκουρεμενα και θα ξερναω
ΑΣΤΡΑ 1.6Τ ειτε τουρμπο, ειτε 1.4 ιδιο και χιλιοκυκλοφορει....
ΓΚΟΛΦ....μια απο τα ιδια...
207 μου αρεσε ΠΑΡΑ πολυ το τζι τι...αλλα χωροι μικροι....
οποτε καταληξα στο μεγκαν...
αυτα εν ολιγοις!
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
ΛΕΟΝ αθλιο εμφανισιακα, αθλιο εσωτερικο...θα βλεπω τα καγκουρεμενα και θα ξερναω
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Kαλό!
-
περί ορέξεως ...
-
Διάβασα με προσοχή τα όσα γράφηκαν παραπάνω, και μιας και στην οικογένειά μου υπάρχει ένα Renault Megane 1.6 μοντέλλο 2003, έχω να καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία από το αυτοκίνητο. Με λίγα λόγια, είναι η χειρότερη αγορά αυτοκινήτου που κάναμε οικογενειακώς τα τελευταία... δε θυμάμαι κι εγώ πόσα χρόνια. Από τον πρώτο καιρό έβγαζε, και εξακολουθεί να βγάζει κατά καιρούς προβλήματα με τα ηλεκτρονικά του(παράθυρα, start button κλπ.). Η ανάρτηση, όπως ανέφεραν και αρκετοί πιο πάνω θυμίζει περισσότερο πλωτό σκάφος παρά αυτοκίνητο, ενώ highlight ήταν η αλλαγή σασμάν στα δυόμισι χρόνια. Να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο οδηγείται από την μητέρα μου με τον πλέον μαλθακό τρόπο και δεν έχουν συμπληρωθεί ούτε 60.000 χλμ. Δεν γνωρίζω τι βελτιώσεις μπόρει να έχει κάνει η Renault στο GT, αλλά από την προσωπική μου εμπειρία οφείλω να καταθέσω τις επιφυλάξεις μου...
-
makria apo renault
aksiopistia miden -
..σε τι αποσταση περιπου λες?
-
..σε τι αποσταση περιπου λες?1 καρότσας.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
1 καρότσας.
..μπροστα ε?
-
1 καρότσας.
..μπροστα ε?
Αν είσαι σε OPC, ναι.
-
Ο χρήστης XtremeRotary έγραψε:
Διάβασα με προσοχή τα όσα γράφηκαν παραπάνω, και μιας και στην οικογένειά μου υπάρχει ένα Renault Megane 1.6 μοντέλλο 2003, έχω να καταθέσω την προσωπική μου εμπειρία από το αυτοκίνητο. Με λίγα λόγια, είναι η χειρότερη αγορά αυτοκινήτου που κάναμε οικογενειακώς τα τελευταία... δε θυμάμαι κι εγώ πόσα χρόνια. Από τον πρώτο καιρό έβγαζε, και εξακολουθεί να βγάζει κατά καιρούς προβλήματα με τα ηλεκτρονικά του(παράθυρα, start button κλπ.). Η ανάρτηση, όπως ανέφεραν και αρκετοί πιο πάνω θυμίζει περισσότερο πλωτό σκάφος παρά αυτοκίνητο, ενώ highlight ήταν η αλλαγή σασμάν στα δυόμισι χρόνια. Να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο οδηγείται από την μητέρα μου με τον πλέον μαλθακό τρόπο και δεν έχουν συμπληρωθεί ούτε 60.000 χλμ. Δεν γνωρίζω τι βελτιώσεις μπόρει να έχει κάνει η Renault στο GT, αλλά από την προσωπική μου εμπειρία οφείλω να καταθέσω τις επιφυλάξεις μου...Τελικα τι Vw kai Renault..ολα στο κοκκινο
Moυ φαινεται για να αποκτησεις αξιοπιστο αυτοκινητο
πρεπει φιλε μου να
στραφεις απο Μουρτσιλάγκο και πανω..
υπαρχουν ομως και τα Suzuki.. πολυ αξιοπιστα!!!
-
Ο χρήστης tommaso έγραψε:
πρεπει φιλε μου να
στραφεις απο Μουρτσιλάγκο και πανω..ναι,ειδικά οι μουρσιελάγκο τέρατα αξιοπιστίας
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
πρεπει φιλε μου να
στραφεις απο Μουρτσιλάγκο και πανω..ναι,ειδικά οι μουρσιελάγκο τέρατα αξιοπιστίας
Συμφωνω..
Μουρτσιλαγκο ειναι το σωστο..
Στα ιταλικα τουλαχιστον.. -
Καινε πολυ ομως!
-
Μπα αν ηθελε πραγματικα καποιος οικονομια στην καταναλωση
θα αγοραζε την Βuggati Veyron..
Renault Megane GT [was: Επιλογή γρήγορου μικρομεσαίου]