-
Ο χρήστης After έγραψε:
Xωρις να εχω διαβασει και τις 8 σελιδες, ΝΤΡΟΠΗ σε οσους εγραψαν ''καλα να παθουν''Σιγουρα ο οδηγος εκανε λακαμια, αλλα αυτος δεν ειναι λογος για να τον στησουμε στον τοιχο
Την στιγμη που κυκλοφορουν στους δρομους, χιλιαδες καγκουρες με saxopuntaralla και παιρνουν και αλλους στον λαιμο τους
Για αυτους τα σχολια θα ηταν ''ποιος τους πεταχτηκε/εκλεισε''Αλλα ''καλα να παθουν'' τα κωλοπαιδα, μονο και μονο επειδη οδηγουσαν μηχανη?
Εγω θα ημουν ο πρωτος που θα τους εκραζε, ακρανωτοι γαρ, και με σουζα στο λουτρακι, αλλα σε καμια περιπτωση ''καλα να παθουν''
Ας προσεχουμε τι λεμε, γιατι, αν υπαρχει θεος, τιμωρει!
Μη φορτώνεις άδικα φίλε. Κανείς δεν είπε καλά να πάθουν. Μερικοί είπαν ότι μάλλον το κυνηγούσε ή ότι τα ’θελε και τα ΄παθε αλλά όχι ότι έπαθε καλά.
Και μάλλον το ίδιο αποτέλεσμα θα ήταν εάν συμπεριφερόταν κάποιος τόσο επιπόλαια όσο ο αποθανών είτε οδηγούσε νταλίκα ( βλ. Ρέντη ) είτε παιδικό ποδηλατάκι. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όταν όμως έχουν γίνει κάμποσα εκεί πέρα, μήπως είναι καιρός κάποια στιγμή να σκεφτούν οι Ρόσκο της περιοχής οτι καλύτερα να αφήσουν το αραλίκι στα διόδια και να κάτσουν στο σημείο και να κόψουν κώλους?Δεν θα λυνόταν το πρόβλημα εξίσου καλά με μερικά συνεχόμενα σαμαράκια ;
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Όταν όμως έχουν γίνει κάμποσα εκεί πέρα, μήπως είναι καιρός κάποια στιγμή να σκεφτούν οι Ρόσκο της περιοχής οτι καλύτερα να αφήσουν το αραλίκι στα διόδια και να κάτσουν στο σημείο και να κόψουν κώλους?
Δεν θα λυνόταν το πρόβλημα εξίσου καλά με μερικά συνεχόμενα σαμαράκια ;
Ίσως... αλλά δεν είναι και αυτή λύση... δε γίνεται να γεμίσουμε όλη την επικράτεια με σαμαράκια, επειδή κάποιοι βαριούνται να κάνουν τη δουλειά που πληρώνονται ΑΠΟ ΕΜΑΣ να κάνουν...
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Xωρις να εχω διαβασει και τις 8 σελιδες, ΝΤΡΟΠΗ σε οσους εγραψαν ''καλα να παθουν''Σιγουρα ο οδηγος εκανε λακαμια, αλλα αυτος δεν ειναι λογος για να τον στησουμε στον τοιχο
Την στιγμη που κυκλοφορουν στους δρομους, χιλιαδες καγκουρες με saxopuntaralla και παιρνουν και αλλους στον λαιμο τους
Για αυτους τα σχολια θα ηταν ''ποιος τους πεταχτηκε/εκλεισε''Αλλα ''καλα να παθουν'' τα κωλοπαιδα, μονο και μονο επειδη οδηγουσαν μηχανη?
Εγω θα ημουν ο πρωτος που θα τους εκραζε, ακρανωτοι γαρ, και με σουζα στο λουτρακι, αλλα σε καμια περιπτωση ''καλα να παθουν''
Αφου δεν διαβασες ρε πστ μου, τι απαντας???
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πάντως το γεγονός οτι ήταν 32 και δεν είχε σκοτωθεί ακόμη σημαίνει οτι ήταν καλός οδηγός κάτι που πιθανώς τον έκανε να υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες του και να νοιώθει άτρωτος..
Και τελικά την πάτησε.Γιατί απο τους νόμους τις φύσης κανείς δε γλιτώνει..Ή απλά κωλόφαρδος!
After, έχω συμφωνήσει πολλές φορές μαζί σου, αλλά τώρα είσαι φάουλ. Αφορίζεις κρίνοντας τους αφορισμούς των άλλων. Και επιπλέον τσουβαλιάζεις άδικα ΙΜΗΟ. Είμαι και εγώ μοτοσυκλετιστής και σε πληροφορώ οτι νιώθω πολύ περισσότερη ανασφάλεια δίπλα σε ταρίφες, αγροτικά, παππούδες και λεωφορειατζήδες, παρά σε 'σαξοπουντόραλλα'. Αλλά και πάλι τα 'σαξοπουντόραλλα' δεν έχουν θέση στη κουβέντα αυτή, όπως δε θα είχαν και οι ταρίφες, παππούδες κτλ. Εδώ τα παιδιά την έπαθαν ΜΟΝΟΙ τους, μαλακία δικιά τους ήταν, από αυτές που δυστυχώς δεν προλαβαίνεις καν να συνειδητοποιήσεις...
Μια παρενθεση ηταν τα σαξοπουνταραλλα
Αυτο που κατεκρινα, ηταν το ''καλα να παθουν''
-
Xωρις να εχω διαβασει και τις 8 σελιδες, ΝΤΡΟΠΗ σε οσους εγραψαν ''καλα να παθουν''
Σιγουρα ο οδηγος εκανε λακαμια, αλλα αυτος δεν ειναι λογος για να τον στησουμε στον τοιχο
Μη φορτώνεις άδικα φίλε. Κανείς δεν είπε καλά να πάθουν. Μερικοί είπαν ότι μάλλον το κυνηγούσε ή ότι τα ’θελε και τα ΄παθε αλλά όχι ότι έπαθε καλά.
Και μάλλον το ίδιο αποτέλεσμα θα ήταν εάν συμπεριφερόταν κάποιος τόσο επιπόλαια όσο ο αποθανών είτε οδηγούσε νταλίκα ( βλ. Ρέντη ) είτε παιδικό ποδηλατάκι.Δεν φορτωνω, μην ανυσηχεις
Πολλοι νομιζουν οτι βασταω την σημαια του μοτοσυκλετισμου, και την υπερασπιζομαι μεχρι θανατου, δεν ειναι ετσι ομως
Εγω πρωτος εχω πει, οτι ΔΕΝ ΘΕΛΩ να βλεπω τοσες μοτοσυκλετες εκει εξω
Καλυτεροι λιγοι και καλοι
Στον χωρο εχουν μπει και ανθρωποι που δεν εχουν την υπευθυνοτητα να οδηγανε μοτοσυκλετα, με αποτελεσμα αυτο που εγινεΕυκολο(στην αγορα) και αφθονο γκαζι, αυτο ειναι η μοτοσυκλετα, για πολλους
Δεν ηταν στοχος μου η αντιπαραθεση με τα αυτοκινητα(που και εγω γουσταρω), σορρυ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Tον ξερεις τον δρομο που εγινε το ατυχημα?~500 μετρα ελαφρα ανηφορικη μεσα σε κατοικημενη περιοχη,αριστερα εχει παρκινκ και παγκακια και δεξια καφετερια.Και εκει να την στηνουν τροχαιοι;Δδλ για καθε ενα οδηγο πρεπει να υπαρχει και τροχαιος?Μα το κακό εκεί θα γίνει.Ή σε κάποιο επικίνδυνο Stop..Δε θα γίνει στην αττική οδό ούτε στις αχανείς ευθείες...Αλλά πόσες φορές έχεις δει αστυνομικούς στημένους σε stop;
Όμως στα επικίνδυνα σημεία οι εισπράξεις είναι λιγότερες..
-
αρχικα διαφωνω με το ανοιγμα καινουργιου θεματος αφου υπαρχει και αλλο , εδω τι ξεχωριστο υπαρχει? μηπως γινεται πρωτη φορα τετοιο δυστυχημα?
ασχετα με το συγκεκριμενο περιστατικο , οταν οδηγεις μηχανη και ιδιατερα με τετοιες δυνατοτητες πρεπει να εχεις συναισθηση του κινδυνου που βρισκεται παντου. απο κει και περα αν προκαλεις τη τυχη σου τοσο πολυ το μοιραιο ειναι φυσικο επακολουθο.
εγω παντως θα ηθελα να λυπηθω για τους ανθρωπους που χτυπαει κεραυνος , στα εργατικα ατυχηματα , στους σεισμους.
γιατι να ασχοληθω με τους κασκαντερ? -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όταν όμως έχουν γίνει κάμποσα εκεί πέρα, μήπως είναι καιρός κάποια στιγμή να σκεφτούν οι Ρόσκο της περιοχής οτι καλύτερα να αφήσουν το αραλίκι στα διόδια και να κάτσουν στο σημείο και να κόψουν κώλους?
Ίσως... αλλά δεν είναι και αυτή λύση... δε γίνεται να γεμίσουμε όλη την επικράτεια με σαμαράκια, επειδή κάποιοι βαριούνται να κάνουν τη δουλειά που πληρώνονται ΑΠΟ ΕΜΑΣ να κάνουν...
Μπορεί να γεμίσει τροχαίους κάθε σημείο ; αντιλαμβάνομαι τι λες αλλά νομίζω πως από τους οδηγούς θα πρέπει κάποτε να επικρατήσει η κοινή λογική , η νομιμοτητα και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στον εαυτό μας και τους άλλους. Και δεν είναι και τόσο δύσκολο. δεν χρειάζεται κάθε λίγο να είναι κάποιος να σου κώβει τον πισινό.
-
Δεν θα λυνόταν το πρόβλημα εξίσου καλά με μερικά συνεχόμενα σαμαράκια ;Ίσως... αλλά δεν είναι και αυτή λύση... δε γίνεται να γεμίσουμε όλη την επικράτεια με σαμαράκια, επειδή κάποιοι βαριούνται να κάνουν τη δουλειά που πληρώνονται ΑΠΟ ΕΜΑΣ να κάνουν...
Kι όμως, το να βάλει ο δήμος σαμαράκια σε σημεία που αποδεδειγμένα είναι επικίνδυνα (όχι δλδ σε κάθε ευθεία, stop, στροφή, μπακάλικο), θα γλυτώσει αρκετές ζωές. (ειδικά σε τέτοια σημεία που η διάσχιση του δρόμου από πεζούς και παιδιά είναι συχνότατη)...
Μακάρι σε όλα τα σημεία που παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα να έβαζαν σαμαράκια. Μπορεί να είναι άκρως ενοχλητικά αλλά τουλάχιστον αύριο ίσως σώσουν κάποιο αγαπημένο πρόσωπο...
_
-
Μπορεί να γεμίσει τροχαίους κάθε σημείο ; αντιλαμβάνομαι τι λες αλλά νομίζω πως από τους οδηγούς θα πρέπει κάποτε να επικρατήσει η κοινή λογική , η νομιμοτητα και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στον εαυτό μας και τους άλλους. Και δεν είναι και τόσο δύσκολο. δεν χρειάζεται κάθε λίγο να είναι κάποιος να σου κώβει τον πισινό.
Όσο όμως επικρατεί ο ωχαδερφισμός, το δε βαριέσαι και η αδιαφορία, χρειάζονται δραστικά μέτρα. Σε πολλές χώρες έχουν τοποθετήσει ομοιώματα περιπολικών και αστυνομικών στους δρόμους με πολύ καλά αποτελέσματα όσον αφορά τα τροχαία ατυχήματα. Αυτό και μόνο δείχνει τη νοοτροπία των οδηγών οι οποίοι συνετίζονται και με την ιδέα μόνα…
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Kι όμως, το να βάλει ο δήμος σαμαράκια σε σημεία που αποδεδειγμένα είναι επικίνδυνα (όχι δλδ σε κάθε ευθεία, stop, στροφή, μπακάλικο), θα γλυτώσει αρκετές ζωές. (ειδικά σε τέτοια σημεία που η διάσχιση του δρόμου από πεζούς και παιδιά είναι συχνότατη)...
Μακάρι σε όλα τα σημεία που παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα να έβαζαν σαμαράκια. Μπορεί να είναι άκρως ενοχλητικά αλλά τουλάχιστον αύριο ίσως σώσουν κάποιο αγαπημένο πρόσωπο...
_
Tα σαμαρακια ΔΕΝ ειναι η λυση
Το εχουμε βρει ευκολη λυση, αιντε παμε και φυτευουμε ΠΑΡΑΝΟΜΑ σαμαρακιαΞερεις ποσοι εχουν χτυπησει αδικα απο παρανομα σαμαρακια?
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Σε πολλές χώρες έχουν τοποθετήσει ομοιώματα περιπολικών και αστυνομικών στους δρόμους με πολύ καλά αποτελέσματα όσον αφορά τα τροχαία ατυχήματα. Αυτό και μόνο δείχνει τη νοοτροπία των οδηγών οι οποίοι συνετίζονται και με την ιδέα μόνα…Αν γινόταν αυτό στην Ελλάδα μέσα σε ένα μήνα κανείς δενθα σταμάταγε ούτε σε κανονικά μπλόκα.
'Α, για δες! Καινούργια γενιά ομοιωμάτων που κουνούν και τα χέρια τους κιόλας!'
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Ξερεις ποσοι εχουν χτυπησει αδικα απο παρανομα σαμαρακια?
Οχι. Εσυ όμως φαίνεται οτι ξέρεις οπότε πες και σε εμας.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Σε πολλές χώρες έχουν τοποθετήσει ομοιώματα περιπολικών και αστυνομικών στους δρόμους με πολύ καλά αποτελέσματα όσον αφορά τα τροχαία ατυχήματα. Αυτό και μόνο δείχνει τη νοοτροπία των οδηγών οι οποίοι συνετίζονται και με την ιδέα μόνα…
Αν γινόταν αυτό στην Ελλάδα μέσα σε ένα μήνα κανείς δενθα σταμάταγε ούτε σε κανονικά μπλόκα.
'Α, για δες! Καινούργια γενιά ομοιωμάτων που κουνούν και τα χέρια τους κιόλας!'
Μα τα μπλόκα τους γίνονται σε σημεία που υπάρχουν ομοιώματα. Απλά είναι διαφορετικά κάθε φορά..
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Ξερεις ποσοι εχουν χτυπησει αδικα απο παρανομα σαμαρακια?
Οχι. Εσυ όμως φαίνεται οτι ξέρεις οπότε πες και σε εμας.
Αν φρεναρεις με abs και εχει μπροστα σαμαρακι, απλα απενεργοποιει τα φρενα
Πολλα σαμαρακια διαλυουν αυτοκινηταΓια τον κινδυνο στις μοτοσυκλετες καλυτερα μην μιλησω
Πολλοι εχουν χασει τον ελεγχο απο σαμαρακι(αυτοκινητα), αφου δεν τα ειδαν(δεν υπηρχε σημανση) με αποτελεσμα να σκασουν επανω με ταχυτητα(παντα σε λογικα πλαισια) και να σηκωθουν οι ροδες στον αερα
Και ολα αυτα γιατι το 99% των σαμαρακιων στην Ελλαδα ειναι παρανομα
Ενα νομιμο σαμαρακι, πρεπει να εχει πλατος σχεδον οσο το μεταξονιου του αμαξιου, να ειναι βαμενο κοκκινο-ασπρο, και να υπαρχει σημανση, πολλα μετρα πριν
-
Ε ρε μαστορα, οταν λεμε να βαλουν σαμαρακια σε τετοιους δρομους που αποδεδειγμενα τα χρειαζονται, εννοουμε νομιμα και σωστα σαμαρακια.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ε ρε μαστορα, οταν λεμε να βαλουν σαμαρακια σε τετοιους δρομους που αποδεδειγμενα τα χρειαζονται, εννοουμε νομιμα και σωστα σαμαρακια.ειχα ενοχλησει επανειλημενα τον πρωην δημαρχο λουτρακιου για να βαλει σαμαρακια στην ευθεια μπροστα απο τους καταρρακτες και η απαντηση του ηταν οτι τα σαμαρακια ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
Εχουν γινει πανω απο 15 ατυχηματα σε 13 χρονια εκ των οποιων 5 θανατηφορα. -
Αμα ειχε σπιτι πανω στον κεντρικο κανας βουλευτης, θα σου ελεγα εγω πως γινονται νομιμα...
Για το τυπικο της υποθεσης, σαμαρακια μπορουν να υπαρχουν και να ειναι νομιμα, αλλα ειναι μεγαλη ιστορια ολο αυτο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Για το τυπικο της υποθεσης, σαμαρακια μπορουν να υπαρχουν και να ειναι νομιμα, αλλα ειναι μεγαλη ιστορια ολο αυτο.
Aκριβως αυτο, αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω δει ουτε ενα που να πληρει τις προδιαγραφες
ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΕ YAMAHA R1