-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εχει και colt to a/cΈτσι είναι το σωστό.
(Αυτοσαρκάζομαι μπας και γλιτώσω)
-
Μονο με χαρακιρι μπορεις να γλυρωσεις
-
Το πες και το κανες... Αμα το colt δε βγαζει κρυο αερα να το πας στον Fourlis να στο κανει σερβις..
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εχει και colt to a/c
Έτσι είναι το σωστό.
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Εχει και colt to a/c
Έτσι είναι το σωστό.
Δεν είναι τυχαίο ότι 'Οι άθλιοι' ανήκουν στη Γαλλική λογοτεχνία.
-
Μετα απο 2,5 χρονια, εχω την εντυπωση οτι η αποδοση του εχει πεσει λιγο. Πηγα και ρωτησα εναν να μου συ,πληρωσει λιγο φρεον και ηθελε 50 ευρω. Ειναι πολλα ή μου φαινεται;
-
Είναι πολλά αλλά τόσο παίρνουν
Αν έχει χάσει αρκετό ψυκτικό υγρό το αμάξι, ΠΡΕΠΕΙ να το αδειάσεις να κάνεις κενό για 15-30 λεπτά και μετά να το ξαναγεμίσεις. Μπορεί να δούλεψε με πολύ χαμηλή πίεση και να ΡΟΥΦΗΞΕ αέρα και υγρασία από έξω - επειδή δεν το ξέρεις, αυτό είναι το σωστό (μη πληρώσεις παραπάνω γι αυτά).
-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Παραπάνω από ευχαριστημένος. Αν μη τι άλλο οι γιαπωνέζοι ξέρουν να φτιάχνουν a/c. Και στο Sunny N13 που είχαμε παλιά και στο RAV4 MK2 που έχω τώρα, τα a/c ήταν κανονικά ψυγεία. Στους πρόσφατους καύσωνες με το RAV4 δεν καταλάβαινες τίποτα και μάλιστα με το που λειτουργούσε το a/c σε ένα λεπτό η καμπίνα ήταν δροσερή. Στο Polo 9N της κοπέλας μου και στο Golf IV, του αδερφού μου πλέον, δουλεύουν πολύ καλά, αλλά δεν μπορούν να συγκριθούν με του RAV4.
Φαντάζομαι να εννοείς πώς το RAV4 έχει ηλεκτρονικό κλιματισμό πλέον και όχι απλό a/c ...???
Το δικό μου RAV4 ΜΚ2 είναι comfort και δεν έχει ηλεκτρονικό κλιματισμό.
Το είχα πάρει έτσι για να έχω πίσω lsd και να μην έχω VSC. -
Στο πουντο της κοπελας μου, το a/c δεν βγαζει ουτε δροσερο αερα οτι κρυο. Να θελει μονο φρεον? Θα μου παρουν
-
Πολύ πιθανό να έχασε τα υγρά του. Θέλει όμως να βρεθεί η διαρροή, με το χρωματισμένο υγρό. Το φρέον περίπου στα 50 ευρώ θα βγει, αναλόγως με τις ποσότητες φυσικά κλπ.
-
Επί της ψηφοφορίας: Ψήφισα ναι. Αποδίδει άμεσα, και διατηρεί την επιθυμητή θερμοκρασία με όποιες συνθήκες καιρού. Πέντε χρόνια δεν έχει τύχει καμιάς συντήρησης από τεχνικό, απλά το χειμώνα, τουλάχιστον μια φορά το μήνα το δουλεύω στη χαμηλότερη δυνατή θερμοκρασία του θερμοστάτη για 15 περίπου λεπτά.
Αλλάζω δυο φορές το χρόνο φίλτρο καμπίνας και ψεκάζω όλους τους αεραγωγούς με αυτό το σπρέυ που αγοράζω στο supermarket
(Αυτόματος ηλεκτρονικός κλιματισμός). -
Η σύζυγος έχει ένα εταιρικό astra της AVIS και πριν από κανένα μήνα με τις ζέστες άρχισε να κάνει το εξής.
Με ανοικτό το aircondition όταν φόρτωνε την 2α και την 3η ακουγόταν ένα πνικτό σφύριγμα από τον κινητήρα.
Στην 4η και 5η δεν το άκουγες.
Με το αρκούδι κλειστό κανένα πρόβλημα.
Κανένα άλλο πρόβλημα πάντως δεν παρουσιάζει και όλα λειτουργούν οκ παρά το σφύριγμα...
Ο ήχος είναι διαπιστωμένα από το aircondition αφού φορτώνοντας την 3η το έκλεισα και αμέσως σταμάτησε να το κάνει.Το αμάξι έιναι σε εγγύηση και το πήγαμε στην αντιπροσωπεία όπου και αλλάχτηκε ο κομπρέσορας του aircondition όπως μας είπαν.
Όλα καλά μέχρι που άρχισε να το ξανακάνει πάλι από την Κυριακή.
Το πήγαμε πάλι αλλά αυτή τη φορά μας είπαν ότι δεν είναι πρόβλημα τελικά και έχουν κάνει αναφορά στο εργοστάσιο για το σφύριγμα.Επειδή κάνει πολλά ταξίδια η σύζυγος υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω ή να το αφήσω έτσι ;;;;;
Ευχαριστώ.
-
ησουν παρων οσο το αυτοκινητο επισκευαζοταν?
Σου εδειξαν το παλιο ανταλλκτικο?
Ξερουν οτι το αυτοκινητο ειναι εταιρικο?
Εισαι σιγουρος οτι προχωρησαν σε αλλαγη η επισκευη? -
Νομιζω οτι και εμενα μου το κανει.
Οπως το λες, σε φορτωμα δευτερας κυριως.
Παντως μην εισαι και σιγουρος οτι σου αλλαξαν τον συμπιεστη και μαλιστα τοσο ευκολα.
Ας μας πει και καποιος αλλος αν εχει ακουσει τον θορυβο -
Ο χρήστης zeys13 έγραψε:
Νομιζω οτι και εμενα μου το κανει.
Οπως το λες, σε φορτωμα δευτερας κυριως.
Παντως μην εισαι και σιγουρος οτι σου αλλαξαν τον συμπιεστη και μαλιστα τοσο ευκολα.
Ας μας πει και καποιος αλλος αν εχει ακουσει τον θορυβοΑυτο ακριβως γιατι στην Οπελ ειναι πολυ φειδωλοι οσον αφορα τις εγγυησεις
-
To αμάξι ανήκει στην AVIS οπότε δεν είδα τίποτα αφού ήρθαν, το πήραν και το πήγαν οι ίδιοι στην αντιπροσωπεία χωρίς να εμπλακούμε εμείς ούτε η εταιρεία όπου εργάζεται η γυναίκα μου.
Το «καλό» στην υπόθεση είναι πως ότι και να συμβεί θα έχουμε άμεσα αντικατάσταση με άλλο όχημα μέχρι την επισκευή, αλλά λόγο των ταξιδιών σκέφτομαι την όποια ταλαιπωρία που ενδεχωμένως θα υποστούμε.
-
Ωχ, αμα λες ότι το πήγαν οι ίδιοι, το πιθανότερο να το πήγαν στο δικό τους συνεργείο και όχι στην αντιπροσωπεία...
-
Το πολυ πολυ να μην εχει ac ,τι αλλο μπορει να παθει?Απο την στιγμη που ειναι με λιζινγκ δεν σας νοιαζει και αν χαλασει,σωστα;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ωχ, αμα λες ότι το πήγαν οι ίδιοι, το πιθανότερο να το πήγαν στο δικό τους συνεργείο και όχι στην αντιπροσωπεία...Όταν τα οχήματα είναι ενώς της εγγύησης η AVIS τα πηγαίνει απευθείας στην αντιπροσωπεία, δεν τα κρατάει καθόλου στο δικό της συνεργείο.
Το πήγαν στην αντιπροσωπεία της Opel στην Αμφιθέας πάντως επειδή χρειάστηκε να πάω και να πάρω το παιδικό καθισματάκι οπότε και το ξέρω αυτό.
Γενικότερα, όσον αφορά το leasing δεν μας πολυενδιαφέρει το θέμα αφού όπως είπα έχουμε σε κάθε περίπτωση όχημα αντικατάστασης και δεν αγχωνόμαστε.
Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν το προσέχουμε το αμάξι... (περισσότερο εγώ βέβαια ) -
Και εμενα ακριβως το ιδιο δεν εχω clima στο C4 αλλα οταν 40ριζει ειναι πολυ δυσκολο να αποδοση δροσιζομαι οταν πια εχω φτασει σπιτι!!!
Είστε ευχαριστημένοι με το aircondition του αυτοκινήτου σας;