-
Τι ''πέτυχα'' σήμερα?
-
Μαύρο Tiida στους καθρέπτες μου πρωινιάτικα!! Μπρρρρ.....
-
Σάββατο απόγευμα κατα τις 17:30, στο Διόνυσο είδα (πρωτη φορά απο κοντά) μια Μαυρη Chevrolet Corvette Stingray του 67!!
Ηταν τελειως κ@υλα... Την είχε γυαλισμενη, και όσο έβλεπα απο πισω, ψαλιδια-διαφορικο-αξονες, ολα ΕΛΑΜΠΑΝ!!! Ηταν σε κατασταση showroom το αυτοκινητο....Λύσσαξα λιγο με το μιατακι απο πισω του για να το ακουσω να γεμιζει αλλα σεβάστηκα οτι ο ανθρωπος βγήκε για χαλαρή βόλτα!!!
Πανέμορφο, μπράβο στον ιδιοκτήτηΈτσι αλλα σε μαύρο!!!
-
Πω πω.Είχα δει μια στην Αρχαία Ολυμπία το '98,σκούρο μλε χρώμα,εννοείται αμερικάνικες πινακίδες,αν θυμάμαι καλά από Μασαχουσέτη.
Εργαλείο. -
Proxtes eida proti fora ayto se kinisi..
Mikroskopiko!!
-
Τι ειναι αυτο,και που το ειδες...??
-
-
Opos ta leei o Govus! To eida stin Agglia kai entiposi mou ekane i kali tou katastasi (ohi toso vevaia san afto tis foto) kathos kai to gegonos oti itan dyo mesa se ena tetoio!!
-
Χθές το βράδυ ανέβαινα την Λ. Κηφισίας σχεδόν μαζί με ένα Lexus LS430 (!!!!!).
Πρώτη φορά βλέπω LS στην Αθήνα. Παλιότερα είχα δει GS (το οποίο μου φαινεται ωραιότερο) -
-
Plymouth prowler το κόβω.
-
-
-
Η φωτό είναι σήμερα το πρωί στα Χανιά.
-
Βλέπω κι εγώ συχνά στην Αλεξ/πόλη ένα Plymouth Prowler κίτρινο με πινακίδες Κωνσταντινούπολης...
Δεν μπορώ να πω πως με ενθουσιάζει -
Vive mare αράζει ένα τέτοιο πολύ συχνά αλλά και Βουλιαγμένη...
Αν και κακάσχημο ,κάνει ωραίο ήχο.
-
Ferrari 612 στην Αμφιθέας. Την οδηγούσε 30άρης και ταλαιπωριόταν στις λακούβες του κ λόδρωμου πού λέγεται 'λεωφόρος'.
Τεράστια μου φάνηκε!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Τεράστια μου φάνηκε!
Mα... είναι!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Η φωτό είναι σήμερα το πρωί στα Χανιά.Αυτό το Prowler αν δεν κάνω λάθος έχει πινακίδες Αγ.Νικολάου και συνήθως θα το δεις να κυκλοφορεί παρέα με μια Corvette.
-
Χθές είδα στην Κηφισίας μια Bentley Continental GTC μαύρη, πιο ωραία είναι η κουπε κυρίως λόγω των πίσω φώτων όταν πατάει φρένο..
Carspotting [#3]