-
Ποιός είναι ο Ημίθεος με την **μαύρη Bentley **και τους τρείς (3) **φουσκωτούς **σε μηχανές-συνοδεία που κατεβαίνει την Συγγρού κάθε απόγευμα? Χθές μου την πέσανε πάλι, επειδή δεν τσακίστηκα να πετάξω το αυτοκίνητο δεξιά να περάσουνε. Άκουσα πάλι την γνωστή κόρνα 'περιπολικού' και αποφάσισα (οικογενειάρχης άνθρωπος πλέον) να δώσω τόπο στην οργή και να αλλάξω λωρίδα σιγά-σιγά.
Μπανανία...
-
Eίδα το **νέο Subaru Impreza **σήμερα στο ΔΑΙΣ στο Μαρούσι...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ποιός είναι ο Ημίθεος με την **μαύρη Bentley **και τους τρείς (3) **φουσκωτούς **σε μηχανές-συνοδεία που κατεβαίνει την Συγγρού κάθε απόγευμα? Χθές μου την πέσανε πάλι, επειδή δεν τσακίστηκα να πετάξω το αυτοκίνητο δεξιά να περάσουνε. Άκουσα πάλι την γνωστή κόρνα 'περιπολικού' και αποφάσισα (οικογενειάρχης άνθρωπος πλέον) να δώσω τόπο στην οργή και να αλλάξω λωρίδα σιγά-σιγά.Μπανανία...
Ρωσσία
-
Χαλασμός στα νότια προάστια...
Aston Vantage V8:inlove: ...
Merc CLS 63 AMG
Κόντρα νέου Lexus L600 (το υβριδικό) με M3 Cabrio ...
νέα XK...
Μ5 και τα συναφή δεν τα αναφέρω καν... -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πήγα χθες το βράδυ να πάρω την κόρη μου από μια μονοκατοικία σε προάστιο της Θεσσάλονίκης λόγω παιδικού πάρτυ.Είχε παρκαρισμένα από έξω 11 αυτοκίνητα εκ των οποίων τα 8 ήταν Porsche.3 Cayenne,3 Carrera,1 Boxter,1 Caymann.Τα 3 υπόλοιπα ήταν 1 Χ5,1 Audi RS4 Avant και 1 Golf R32.Το ώραίο όμως ήταν ότι όλα αυτά τα είχαν** μαμάδες**.Δεν είχε κανέναν μπαμπά το σπίτι.....Footballers Wifes....
Εχθες Aston Martin v8 στο κεφαλαρι και ασημενιο Dodge Viper στην Κιφισια..
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πήγα χθες το βράδυ να πάρω την κόρη μου από μια μονοκατοικία σε προάστιο της Θεσσάλονίκης λόγω παιδικού πάρτυ.Είχε παρκαρισμένα από έξω 11 αυτοκίνητα εκ των οποίων τα 8 ήταν Porsche.3 Cayenne,3 Carrera,1 Boxter,1 Caymann.Τα 3 υπόλοιπα ήταν 1 Χ5,1 Audi RS4 Avant και 1 Golf R32.Το ώραίο όμως ήταν ότι όλα αυτά τα είχαν** μαμάδες**.Δεν είχε κανέναν μπαμπά το σπίτι.....Κανόνισε να με καλέσουν την άλλη φορά. Αν δεν μπορεί ο γιός μου, θα πάω εγώ!
-
Φτωχομάνα Θεσσαλονίκη, εσύ που βγάζεις κλπ.
-
-
Χθες το βράδυ στην Ομήρου στη Νέα Σμύρνη Dodge Nitro 5XT. Πολύ αμερικ(λ)ανιά η μούρη του!
-
Σήμερα στα Γιαννιτσά: νέο Ford Galaxy (τεράστιο!) με πινακίδες Θεσ/νίκης και
Peugeot 1007 με πινακίδες Λάρισας, και τα 2 μαύρου χρώματος... -
-
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Άλλος ένας καγκουροποιός πολυτελών αυτοκινήτων...Άααααακριβώς. Το περίπερό του στη Φρανκφούρτη ήταν για να κλαις... (ή να ξερνάς).
-
Eίδα το site.....
Καλά υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν για να κάνουν έτσι τις Aston και τις Rolls τους?
Από ιδιοκτήτες των VW/Bentley ( και όχι των παλαίοτερων παραδοσιακότερων μοντέλων της εταίρείας ) το περιμένα ως ένα βαθμό, όχι απο όλους βέβαια...αλλά και πάλι -
Από ιδιοκτήτες των VW/Bentley
Τοση εγκαθετοτητα πια?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Από ιδιοκτήτες των VW/Bentley
Τοση εγκαθετοτητα πια?
Οτι θέλεις βλέπεις. Η ορολογιά VW/Bentey αφορά τις Continental και Flying Spur αφού έχουν μοτέρ VW βασίζονται στο πάτωμα του Phaethon είναι τετρακίνητες και το κυριότερο δεν είναι χειροποίητες. Δεν είμαι ο πρώτος που την έχει χρησιμοποιήσει και δεν έχω καμιά διάθεση εγκαθετισμού ή όπως αλλιώς θές πέστο. Είναι επίσης γνωστό οτι τα αυτοκίνητα αυτά λόγω χαμηλότερης τιμής αγοράζονται και απο μη ( βασικά ως επί το πλείστον από αυτούς αγοράζονται ) αγοραστές της Bentley, στην Αγγλία δε ψιλοβρωμάει ( αναλογικά πάντα ) ο τόπος από Continental. Για Flying δεν ξέρω αφού έχω 1 χρόνο περίπου να επισκεφθώ το νησί.
-
στην Αγγλία δε ψιλοβρωμάει ( αναλογικά πάντα ) ο τόπος από Continental
Και απο πολλα αλλα αυτοκινητα ...
-
Στον κάμπο αρμενίζω...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στον κάμπο αρμενίζω...και απ' τον ήλιο ξεξασπρότερη;
-
όχι, περί ορέξεως σπακανόπιτα.
Carspotting [#3]